Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszorszåg a NATO bÔvítése és az ukrån vålsåg miatt módosítja katonai doktrínåjåt


Ja majd elfelejtettem szĂłlni, de gondolom mĂĄr tudjĂĄtok! HĂĄborĂș van!HadĂŒzenetek megtörtĂ©ntek. Van valakinek ellenvetĂ©se? OroszorszĂĄg mĂłdosĂ­tja katonai doktrĂ­nĂĄjĂĄt, Ă©s ebben a NATO bĂ”vĂ­tĂ©se Ă©s az ukrĂĄn vĂĄlsĂĄg is közrejĂĄtszik - közölte az orosz nemzetbiztonsĂĄgi tanĂĄcs egyik vezetĂ”je a Ria Novosztyi hĂ­rĂŒgynöksĂ©ggel.
Mihail Popov a szeptember 2-ĂĄn, kedden megjelent terjedelmes interjĂșban azt mondta, hogy a mĂłdosĂ­tĂĄsra elsĂ”sorban az Ășgynevezett arab tavasz, a szĂ­riai fegyveres konfliktus Ă©s az ukrĂĄn helyzet miatt megjelent Ășj katonai veszĂ©lyek miatt van szĂŒksĂ©g. OroszorszĂĄgban a jelenleg is hatĂĄlyban lĂ©vĂ” katonapolitikai irĂĄnyelveket 2010-ben fogadtĂĄk el. Popov közölte, hogy a dokumentum zĂĄrĂł fejezetĂ©ben szerepel az utalĂĄs, miszerint a kĂŒlsĂ” katonai veszĂ©lyeztetettsĂ©g jellegĂ©nek megvĂĄltozĂĄsa esetĂ©n a doktrĂ­na tartalma is mĂłdosulhat. Az Ășj orosz katonapolitikai irĂĄnyelveket az Ă©v vĂ©gĂ©ig tervezik kialakĂ­tani.

Az orosz nemzetbiztonsĂĄgi tanĂĄcs titkĂĄrhelyettese az elkĂ©pzelĂ©s mĂłdosĂ­tĂĄsĂĄt indokolva OroszorszĂĄgot Ă©rintĂ” kĂŒlsĂ” katonai veszĂ©lynek nevezte a NATO katonai infrastruktĂșrĂĄjĂĄnak közeledĂ©sĂ©t az orosz hatĂĄrhoz. Ez alatt a katonai szervezetbe valĂł Ășjabb tagok felvĂ©telĂ©t is Ă©rtette, utalva Ukrajna törekvĂ©seire. Ezt elfogadhatatlannak nevezte. Popov szerint egyre vilĂĄgosabbĂĄ vĂĄlik az EgyesĂŒlt Államok Ă©s a NATO-tagĂĄllamok törekvĂ©se a hadĂĄszati tĂĄmadĂłkĂ©pessĂ©g növelĂ©sĂ©re az amerikai rakĂ©tavĂ©delmi rendszer eurĂłpai fejlesztĂ©se rĂ©vĂ©n, amely Moszkva szerint ugyancsak veszĂ©lyt jelent OroszorszĂĄg biztonsĂĄgĂĄra.

Az orosz nemzetbiztonsĂĄgi tanĂĄcs tisztviselĂ”je Ășgy vĂ©lte, hogy Moszkva Ă©s a NATO között nem sikerĂŒlt egyenlĂ”sĂ©gen alapulĂł pĂĄrbeszĂ©det kialakĂ­tani. Szerinte OroszorszĂĄgtĂłl folyton egyoldalĂș engedmĂ©nyeket vĂĄrnak partnerei a nemzetközi kapcsolatok szĂĄmos kĂ©rdĂ©sĂ©ben. Itt tĂ©rt ki az ukrĂĄn vĂĄlsĂĄgra Ă©s közölte, hogy „egyĂĄltalĂĄn nem elfogulatlanul hatĂĄrozzĂĄk meg (a NATO-ban) OroszorszĂĄg szerepĂ©t az ukrajnai esemĂ©nyekben, Ă©s ennek megfelelĂ”en helytelen következtetĂ©seket vonnak le Ă©s nem megfelelĂ” lĂ©pĂ©seket tesznek”. Mihail Popov nehezmĂ©nyezte, hogy szerinte OroszorszĂĄg ellen pĂ©lda nĂ©lkĂŒl ĂĄllĂł propaganda hadjĂĄrat folyik, amelyben orszĂĄgĂĄt cĂ©ltudatosan ellensĂ©gnek, a Kreml politikai irĂĄnyvonalĂĄt pedig NATO-ellenesnek tĂŒntetik fel.

Az orosz tisztviselĂ” csĂŒtörtökön kezdĂ”dĂ” walesi NATO-csĂșccsal kapcsolatosan kifejtette, hogy a szervezet egyesĂ­tett erĂ”i harckĂ©szĂŒltsĂ©gĂ©nek fokozĂĄsĂĄra, a NATO hosszĂș tĂĄvĂș kelet-eurĂłpai jelenlĂ©tĂ©nek növelĂ©sĂ©re, a baltikumi ĂĄllamokban lĂ©vĂ” kontingens komoly megerĂ”sĂ­tĂ©sĂ©re vonatkozĂł tervek mind arra utalnak, hogy az EgyesĂŒlt Államok Ă©s a NATO vezetĂ©se folytatja az OroszorszĂĄggal meglĂ©vĂ” kapcsolatok kiĂ©lezĂ©sĂ©t cĂ©lzĂł politikĂĄjĂĄt. Az orosz illetĂ©kes elmondta: a megĂșjĂ­tandĂł orosz katonai doktrĂ­na rĂ©sze lesz az is, hogy a mĂ»szaki eljĂĄrĂĄsokat tekintve fĂŒggetlennĂ© vĂĄljanak a hadĂĄszati Ă©s mĂĄs fegyverzetek gyĂĄrtĂĄsĂĄban, Ă©s kivĂĄltsĂĄk a kĂŒlföldi, (pĂ©ldĂĄul UkrajnĂĄban elÔållĂ­tott) fegyverzeteket, alkatrĂ©szeket.

Link

Hozzászólások


#11 | kakas - 2014. szeptember 03. 10:44:45
#12 | postaimre - 2014. szeptember 03. 10:50:07
Balu testvĂ©r, rendben. Én is csak egyszerĂ» hadĂŒzenetnek Ă©rtĂ©kelem, Ă­gy tĂĄvolrĂłl, minden mellĂ©kzönge nĂ©lkĂŒl. A 2010-es "Ășj" elem azt jelentette, hogy a maci felbĂ”dĂŒlt Ă©s azt mondta, "itt vagyok Ășjra Ă©s odabaxok", ha kell atomot, ha kell kĂŒlterĂŒleten is bĂĄrhol, ha nektek szabad, akkor nekem is. MĂĄra mĂĄr azt kell elĂ”kĂ©szĂ­teni,. hogy ĂĄtvegye az usa vilĂĄgcsendĂ”r szerepĂ©t. Csak erre utaltam. SzĂ©pen sorjĂĄban a lĂ©pĂ©sek.

Ja Ă©s mĂ©g valami! Ez a dokrina, ha jĂłl sejtem, mĂĄr az Ă»rhĂĄborĂșra is vonatkozik!


Putyin igent mondott a szupernehéz rakétåkra

Az orosz elnök elĂ”zetes jĂłvĂĄhagyĂĄsĂĄt adta a szupernehĂ©z hordozĂłrakĂ©tĂĄk gyĂĄrtĂĄsĂĄra vonatkozĂł tervekre – jelentette be kedden Dmitrij Rogozin, az Ă»rkutatĂĄsĂ©rt Ă©s Ă»riparĂ©rt is felelĂ”s orosz miniszterelnök-helyettes.

A politikus hangsĂșlyozta, hogy elnöki szinten most elĂ”ször hangzottak el az orosz Ă»rkutatĂĄsi hivatal, a Roszkoszmosz elkĂ©pzelĂ©sei a szupernehĂ©z rakĂ©ta Ă©pĂ­tĂ©sĂ©rĂ”l. KorĂĄbban errĂ”l csak szĂłbeszĂ©d szintjĂ©n lehetett hallani – mondta.
http://mno.hu/kul...ra-1245591

KĂ©pfaragĂł, ne tedd ezt velem! Kicsit kimaradsz Ă©s mĂĄr elveszĂ­ted a fonalat? Ejnye no!
#13 | kakas - 2014. szeptember 03. 21:32:27
YouTube Videó
#14 | Perje - 2014. szeptember 03. 22:14:21
A kĂĄrpĂĄtaljai ĂŒgyĂ©szsĂ©g betiltotta KBĂ©la alapĂ­tvĂĄnyĂĄt, jĂłtĂ©konysĂĄgi alapjĂĄt( vagy kĂĄrtĂ©konysĂĄgi??), Ă©s kijelentettĂ©k, hogy az a terĂŒlet nem lesz visszacsatolva MagyarorszĂĄghoz. .:|
http://mignews.co...11089.html
#15 | Perje - 2014. szeptember 03. 23:13:56
Jajcenyuk bejelentette, hogy falat hĂșznak fel az ukrĂĄn-orosz hatĂĄrra csaknem 2000 km hosszĂșsĂĄgĂșt.
http://www.dni.ru...79787.html
Juj,de jó ötlet volt, mert Kolomojskij is javasolta. Ez lesz a nato keleti hatårfala. Onnan tån nem terjeszkednek tovåbb kelet felé. Szerintem jó ötlet.
#16 | satu - 2014. szeptember 03. 23:33:25
A franciĂĄk felfĂŒggesztik az elsĂ” Mistral hadihajĂł leszĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt OroszorszĂĄgnak

Az ukrĂĄn vĂĄlsĂĄg fejlemĂ©nyei miatt a francia kormĂĄny felfĂŒggesztette az OroszorszĂĄgnak eladott elsĂ”, Mistral osztĂĄlyĂș helikopterhordozĂł hajĂł oktĂłberre tervezett leszĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt - közölte szerdĂĄn a francia elnöki hivatal. A moszkvai vĂ©delmi minisztĂ©rium közlemĂ©nyĂ©ben Ășgy vĂĄlaszolt, hogy OroszorszĂĄg "nem lĂĄt kĂŒlönösebb tragĂ©diĂĄt" a francia lĂ©pĂ©sben.

http://www.napi.h...86194.html
#17 | Perje - 2014. szeptember 05. 16:31:27
A lengyelek ismĂ©t benyaltak a nĂĄtĂłnak. Az elnökĂŒk azt javasolta. hogy 2 Ă©v mĂșlva VarsĂłban tartsĂĄk meg a csĂșcstalĂĄlkozĂłt, ahol anno a VarsĂłi szerzĂ”dĂ©s lĂ©trehoztĂĄk.
:|
http://ria.ru/wor...27935.html
#18 | Perje - 2014. szeptember 06. 21:53:05
AZ Usa növeli a katonai tĂĄmogatĂĄst Ukrajna mellett MoldovĂĄnak Ă©s GrĂșziĂĄnak. Hosszabb tĂĄvban gondolkodnak. Ma döntöttel errĂ”l az amerikai kĂ©pviselĂ”k.
http://www.trend....08947.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.