Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szia Imre.


Azért írok mert be fog dõlni az egészségügy. Legalábbis nagyon úgy tûnik. Beszéltem több orvossal. A helyzet katasztrófa. Csonkolást fizeti a TB, ha van a betegnek pénze akkor meg tudják menteni, ha nem akkor szar ügy. A bankok, pénzintézetek elpofátlankodtak. Kaptak így is elég pénzt pl. az önkormányzati adósságkonszolidációnál. Ideje lenne az EU-s támogatásokból kórházakat fejleszteni. Megy az iparosítás, meg a fejlesztés meg mindenki jópofozik a szalagátvágásnál. Mi van akkor ha munkahelyi balesetben lesérül valaki és el kell látni. Nincs elég kötszer a kórházakban stb.Katasztrófa.
Én nem tudom mi ez az EU-s támogatás, de oda vissza korrumpálás alapon a mostani kormány is a zsebében van lobbiköröknek.Orbánnak esze ágában sincs kilépni az EU-ból.Pontos számításom nincs erre, de de ha nagyon nem éprné meg neki már kilépett volna. Az EU-s támogatásokból szépen ki tudja tömni a sajátjait. Neki ez bõven megfelel. Nem tud akar objektív számokkal operálni, nem is az a célja. Bankár Csányi Sándor nemhogy gyengült volna hanem megerõsödött. Nem a bankszektorban, hanem az agrárérdekeltségén keresztül. Fogott ember a mi Viktorunk. Csányi sok emberrel össze van borulva a gazdasági életben Wallis, Arago stb.

Ăśdv:...

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. szeptember 03. 12:38:39
Bezuhant a bizalmi index Magyarország iránt

Az elkövetkezõ hĂłnapokban lassul a gazdaság KözĂ©p-EurĂłpában, mivel az Oroszország elleni szankciĂłk kihatnak a befektetõk hangulatára, ám ez nem Ă©rinti a hosszabb távĂş kilátásokat – Ă­rja a Reuters.
- See more at: http://www.168ora...n45ct.dpuf

EU: politikai szankciók helyett 34 milliárd eurónyi támogatás Magyarországnak

Több mint 34 milliárd eurĂłnyi támogatásrĂłl állapodott meg az EurĂłpai Bizottság a magyar kormánnyal, ami a szĂĽksĂ©ges önerõvel nagyságrendileg 12 ezer milliárd forintos fejlesztĂ©st jelent a 2014-2020-as idõszakban – közölte Lázár János, a MiniszterelnöksĂ©get vezetõ miniszter, aki az EurĂłpai Bizottság Ă©s Magyarország közötti partnersĂ©gi megállapodásrĂłl nyilatkozott az MTI-nek. Korábban nem látott mĂ©rtĂ©kĂ» tõkeinjekciĂłra számĂ­thatnak a kkv-k, Ă©s jelentõs autĂłpálya-Ă©pĂ­tĂ©si program is indul, hogy 2018-ra minden sztráda elĂ©rje az országhatárt.
http://pestisraco...orszagnak/
#2 | 1 hazafele - 2014. szeptember 03. 13:10:24
Na ez csöalaku autopálya lesz,kétpályás- munkaerö,
lenyult pénz kifele,elöbörnélküli kertitörpe befele...
Déli áramlat...ha a svájci bank kukacolna...Kréta..
#3 | postaimre - 2014. szeptember 03. 13:17:06
Nem lesz háború? Kilõtt a forint!

Jó hírek érkeztek Putyin és Porosenko telefonos megbeszélésérõl - a két elnök állítólag nagyjából ugyanazt gondolja arról, hogyan lehetne kikerülni a válságból és megállítani a vérontást. A hírre nagyot ugrott a forint is.
http://privatbank...int-272338
#4 | asus - 2014. szeptember 03. 13:21:24
Fizetni fog, aki nem a kórház körzetéhez tartozik:
Zombor Gábor egészségügyért felelõs államtitkár egy tegnapi egészségügyi szakkonferencián megerõsítette, hogy a kórházak felügyeletében és irányításában lényeges változások várhatók. Így átalakul a kórházfenntartó hivatal, a GYEMSZI mûködési profilja, a kívülrõl érkezõ betegektõl pedig díjat szedhetnének a kórházak...
http://vs.hu/valt...medium=rss
Jah, hát Imre ezt is rég megmondta.s_*_:el

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.