Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hétezer amerikai zsoldos érkezett Magyarországra.


Hozzászólások


#21 | Ro-zsola - 2014. szeptember 05. 09:31:29
Nem becsülöm le. Területe 69,700 négyzetkilóméter . Határok : Oroszország 735 km , Azerbajdzsán 322 km , Törökország 252. A terep ugyan nehéz , de ez is kettõs csapda. Amerika-Izrael meg tudja védeni ideig-óráig , de Grúziából kijönni is nehéz . A domborzati térképet elnézve a leglogikusabb pont az azeri határ.
Gondolom senki sem szeret magas hegyek között háborúzni. Ebbõl kifolyólag a klasszikus gyalogság hasznavehetetlen , gyakorlatilag csak a hegyivadász alakulatoknak áll a zászló. A tankokat el lehet felejteni. Marad a légierõ és a rakétatechnológia.
A híres F-15 és F-16 nemsokat ér az Sz-300 ellen. Ráadásul Szocsi környékén már régóta Sz-300 PMU 3 és Sz-400 Triumf lett telepítve. Ott van még az S1-Pantsir és más ütegek. Lehet repkedni a Kaukázus hegyei között , de például Afganisztán tökéletes iskolapéldája a nagy veszteségeknek.
A rakétatechnológia Szíriában csúfosan megbukott. Mivel a Fekete-tenger gyakorlatilag orosz uralom alatt áll , Grúzia nagy gondban lesz. 2008-ban sem jött össze a buli. Egyedüli ütõkártyájuk az atomtöltetekkel való sakkozás.
Meg kell említeni a legújabb Szukhoj T-50 vadászgépek technológiai elõnyeit a híres-hirhedt F-22 -vel szemben. A nagy reményekkel beharangozott F-35 csak 2017-ben szállhat fel. A " jó öreg " Iskander még mindig problémát okoz a nyugatnak , a Topol-M rakétát max csak videózhatják , az SzSz 18 Satana szintén " nagy falat " és ha jól tudom a legújabb " Szarmat " rakéta ügyében is jól állnak az oroszok. Ott vannak még az abházok és az oszétok akik csatlakozni akarnak az Orosz Föderációhoz. Sem Örményországnak , sem Azerbajdzsánnak nem lenne jó egy Nato-t mindenben kiszolgáló Grúzia. Amerika verheti a nyálát mindaddig amíg meg nem jelenik egy Sz-24 azzal a bizonyos " szerkezettel ".
#22 | Gutai Zub - 2014. szeptember 05. 11:32:21
"Megfagyott vészhelyzet" Ukrajnában

A selypitõ rossz-müsszen és nátos társai találták ki a krfejezést az ukrán állapotokra. (találóan a közeledõ téli állapotokra?)
Megkésve Putyin gyors lépéseire, létrehoztak egy "lándzsahegy" nevü gyors reagáló egységet, hogy többet ne "késsenek" el Putyin mögött.

A tûzszünet tárgyalások már tényleg csak "percekre" vannak. Porosenkot megdicsérte Putyin: "jó vele tárgyalni"

Véleményem szerint azért "jó" mert mindenki tudja, hogy egyfolytában hazudik, a szinvonal ahol õ van, és Putyin szinte mérhetetlen távolság.

Lesz-e tûzszünet?
#23 | talpi - 2014. szeptember 05. 13:22:40
Nem érdeke CION éknak kajszabarack meg ugye tudjuk"önálló" senkitõl nem befolyásolt. Ja és "tiszta demo-kratiKUSS
#24 | Perje - 2014. szeptember 05. 15:29:10
Ro-zsola. Tudom , hogy nem, Csak vicc akart lenni. Olyan komikusnak találtam a grúzok Arany kártyás nató tagságát, de jordániaival együtt. Bár inkább félelmetes és elgondolkodtató, hogy a Rossz-müsszenék már a Jordán partnál járnak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.