Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hollandok bocsánatkérése Putyintól


Hello! Hah, ha nem Te irtad a cikket? Nagyon ugy hangzik mar reg tudtuk ezt nem mondtak ujat a sajtfejuek!! :))) Udv ... nagyi
Az eur√≥pai sajt√≥ k√∂r√©ben komoly figyelmet kapott egy prominens holland professzor levele, amit Vlagyimir Putyinnak √≠rt. A levelet Cees Hamelink professzor √≠rta, √©s t√∂bb tucat holland √©rtelmis√©gi √©s professzor l√°tta el al√°√≠r√°s√°val. Al√°bbiakban k√∂z√∂lj√ľk a lev√©l teljes terjedelm√©t.

Tisztelt Putyin Eln√∂k √ļr!

K√©rem, fogadja bocs√°natk√©r√©s√ľnket sz√°mos holland szem√©ly nev√©ben a korm√°nyunk √©s a m√©dia helyett. Az MH17 trag√©di√°j√°val kapcsolatos t√©nyeket elferd√≠tett√©k, hogy befeket√≠ts√©k √Ėnt √©s az √Ėn orsz√°g√°t.

Tehetetlen szem√©l√Ķk√©nt vagyunk tan√ļi annak, ahogy az Egyes√ľlt √Āllamok √°ltal ir√°ny√≠tott nyugati nemzetek olyan b√Ľncselekm√©nyekkel v√°dolj√°k Oroszorsz√°got, amiben saj√°t maguk mindenki m√°sn√°l v√©tkesebbek. Elutas√≠tjuk azt a kett√Ķs m√©rc√©t, amit Oroszorsz√°g √©s a Nyugat eset√©ben alkalmaznak. T√°rsadalmunkban kell√Ķ mennyis√©g√Ľ bizony√≠t√©kra van sz√ľks√©g ahhoz, hogy valakit megv√°doljanak. Az a m√≥d, ahogy √Ėnt √©s az √Ėn nemzet√©t bizony√≠t√©kok n√©lk√ľl v√°dolj√°k „b√Ľncselekm√©nyek√©rt”, k√∂ny√∂rtelen √©s aljas.

√Ėn megmentett benn√ľnket egy sz√≠r konfliktust√≥l, ami vil√°gh√°bor√ļba torkollott volna. Az USA √°ltal k√©pzett √©s fegyverzett √©s Sza√ļd-Ar√°bia √°ltal fizetett al-Kaida terrorist√°k t√∂megesen gyilkoltak √°rtatlan sz√≠r polg√°rokat g√°zzal, amit azt√°n Aszadra fogtak. A Nyugat arra sz√°m√≠tott, hogy ezzel Aszad ellen ford√≠tja a k√∂zv√©lem√©nyt, √©s el√Ķk√©sz√≠ti az utat a Sz√≠ria elleni t√°mad√°shoz.

Nem sokkal ezut√°n a nyugati er√Ķk fel√©p√≠tett√©k, kik√©pezt√©k √©s felfegyverezt√©k az „ellenz√©ket” Ukrajn√°ban, hogy puccsot k√©sz√≠tsenek el√Ķ a legitim kijevi korm√°ny ellen. A puccsist√°k hatalom√°tv√©tel√©t gyorsan elismert√©k a nyugati korm√°nyok. A mi ad√≥nkb√≥l kaptak hiteleket, hogy fel√©p√≠thess√©k √ļj korm√°nyukat.

Kr√≠m n√©p√©nek ez nem tetszett, √©s ezt b√©k√©s t√ľntet√©sek √ļtj√°n mutatt√°k ki. A n√©vtelen mesterl√∂v√©szek √©s az ukr√°n katon√°k er√Ķszakoss√°ga miatt a t√ľntet√©sek v√©ge az lett, hogy f√ľggetlens√©g√©t k√∂vetelte a n√©p Kijevt√Ķl. Az a t√©ny, hogy √Ėn t√°mogatja-e ezeket a szeparatista mozgalmakat, l√©nyegtelen a Nyugat √©gbeki√°lt√≥ vil√°ghatalmi t√∂rekv√©seihez k√©pest.

Oroszorsz√°got bizony√≠t√©kok vagy vizsg√°lat n√©lk√ľl hamisan v√°dolj√°k azzal, hogy olyan fegyverzeteket sz√°ll√≠tott, amelyekkel √°ll√≠t√≥lag lel√Ķtt√©k az MH17-et. Ilyen √ľr√ľggyel √°ll√≠tj√°k a nyugati korm√°nyok, hogy joguk van gazdas√°gi nyom√°st kifejteni Oroszorsz√°gra.
Mi, a Nyugat fel√©bredt polg√°rai, akik l√°tjuk korm√°nyaink hazugs√°gait √©s machin√°ci√≥it, szeretn√©nk √Ėnt√Ķl bocs√°natot k√©rni az√©rt, amit a mi nev√ľnkben k√∂vetnek el.

Sajnos igaz, hogy sajt√≥nk minden f√ľggetlens√©g√©t elvesz√≠tette, √©s a mindenkori hatalmak sz√≥cs√∂vei csup√°n. Emiatt a nyugati emberek torz k√©pet kapnak a val√≥s√°gr√≥l, √©s nem tudj√°k felel√Ķss√©gre vonni a politikusaikat. Az √Ėn b√∂lcsess√©g√©ben b√≠zunk. B√©k√©t akarunk. Azt l√°tjuk, hogy a nyugati korm√°nyok nem a n√©pet szolg√°lj√°k, hanem az √öj Vil√°grend l√©trehoz√°sa a c√©ljuk. A f√ľggetlen nemzetek megsemmis√≠t√©se √©s az √°rtatlan emberek milli√≥inak meggyilkol√°sa l√°that√≥an olyan √°r, ami nekik meg√©ri, hogy el√©rhess√©k ezt a c√©lt.
Mi, Hollandia népe békét és igazságot akarunk Oroszország számára is.

Szeretn√©nk tiszt√°zni, hogy a holland korm√°ny csak a maga nev√©ben besz√©l. Im√°dkozunk az√©rt, hogy er√Ķfesz√≠t√©seinek seg√≠tsenek eloszlatni a nemzeteink k√∂z√∂tti fesz√ľlts√©get.

Tisztelettel, Cees Hamelink professzor

Eredeti cikk:
ttp://thenewsdoctors.com/dutch-intellectuals-apologize-to-putin-for-lies-on-mh17-syria-ukraine/

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | satu - 2014. szeptember 04. 10:16:09
Amerikai politológus: a Nyugat provokálta ki az ukrán válságot

http://www.hirado...=hirkereso
#2 | nyaki - 2014. szeptember 04. 11:57:56
Az√©rt ez a politol√≥gus m√©gis csak az amerik√°ner hegem√≥ni√°t tartja m√©g most is fejlettebbnek, pedig nem az orosz hadihaj√≥ ringat√≥zott a vizen magatehetetlen√ľl.
Sok embernek m√©g mindig nem t√Ľnt fel, hogy egy √∂n√°ll√≥ √°llam, √∂n√°ll√≥ p√©nzkibocs√°jt√°ssal, gyakorlatilag b√°rmire k√©pes lehet, csup√°n akarat k√©rd√©se √©s ha ezt kier√Ķszakolja valaki, akkor meg is kapja a nyak√°ba, azt√°n lehet sir√°nkozni vagy vil√°gh√°bor√ļzni.
#3 | Holdas - 2014. szeptember 04. 14:06:14
Holland professzor az olyan mintha a holdon akarna az ember fia babot termelni. Fából csináltak maguknak papucsot ez is egy már maga egy gondolkodási mód . Még hogy Holland Professzor meg még politiKUS ?
#4 | Gutai Zub - 2014. szeptember 04. 18:47:31
Nyugat provok√°lta ukr√°n v√°ls√°g?

Nagyon "izgi", n√©h√°ny √≥ra m√ļlva t√Ľzsz√ľnet lesz Ukrajn√°ban - vagy nem?

A csoki gyáros weizmann-porosenko elnöknek van még egy kártya a kezében. Ez a nato csatlakozás.

Most √©ppen ott √ľl a kret√©n nato vezet√Ķk k√∂z√∂tt.

Valahogy t√ļl sz√©p lenne, ha elfogadn√°k Putyin felt√©teleit.
Ha igen, h√°t Putyin egy zseni.........
#5 | Perje - 2014. szeptember 04. 20:21:08
http://www.dni.ru...79954.html

Nem csak a hollandok k√©rtek bocs√°natot. A linkben tal√°lhat√≥ weboldalon nyugati polg√°rok , mag√°nszem√©lyek is meg√≠rj√°k v√©lem√©ny√ľket, elismerik az orosz eln√∂k√∂t.
#6 | 1 hazafele - 2014. szeptember 05. 11:48:13
Na a Kásler Arpi honlap, és minden olyan ami a nevét tartalmazza "forbidden" azaz TILTOTT jelzéssel van a neten.
Ez azt jelenti hogy Majdan olvashato lesz?Van itt akkora sajtolo szabads√°g hogy ide Lad√°ny!
De lehet hogy karbantartanak rossz kisfiuk!!!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.