Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ittas vezet√©s: Lemondott a f√Ķrend√Ķr


Az indokot j√≥l √∂sszehozt√°k, de mi a val√≥di ok? Lemondott Zsombok Gy√∂rgy dand√°rt√°bornok, a Nemzeti V√©delmi Szolg√°lat (NVSZ) f√Ķigazgat√≥-helyettese, az NVSZ Polg√°ri Titkosszolg√°latok V√©delmi Szolg√°lata Igazgat√≥s√°g igazgat√≥ja. Lemond√°s√°t Pint√©r S√°ndor bel√ľgyminiszter elfogadta - √≠rta cs√ľt√∂rt√∂ki sz√°m√°ban a N√©pszabads√°g.

A lap k√∂zl√©se szerint a t√°bornokot augusztus elej√©n ittas vezet√©sen √©rt√©k tetten a III. ker√ľleti kapit√°nys√°g j√°r√Ķrei.

A v√©delmi szolg√°lat m√°sodik embere a lapnak azt mondta: k√©t s√∂rt ivott, majd k√∂zel k√©t √≥r√°val k√©s√Ķbb meghozta √©lete legrosszabb d√∂nt√©s√©t, mert meg volt gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy a szervezete m√°r feldolgozta az alkoholt. Zsombok Gy√∂rgy a lemond√°s√°r√≥l azt mondta: v√°llalnia kellett a k√∂vetkezm√©nyeket.

MTI
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2014. szeptember 04. 12:30:07
A val√≥di ok akkor der√ľl ki, ha majd n√©ven nevezik az "ut√≥dot", aki m√°r el√Ķre ki volt v√°lasztva ! Erre fel√© ez a norm√°lis √ľgymenet.
#2 | postaimre - 2014. szeptember 04. 12:39:12
√Čs m√©g mennyi ilyen lesz! Ezek a zsid√≥maffia fedez√©k√©√ľl be√©p√ľlt √ľgyn√∂k√∂k. N√©ccak a feladatk√∂rt!

A Nemzeti V√©delmi Szolg√°lat (NVSZ) 2011. janu√°r 1-j√©n[1] l√©trehozott rend√Ķri szerv. A Rendv√©delmi Szervek V√©delmi Szolg√°lat√°ra (RSZVSZ) szervezet√©re √©p√ľlt[2], de mind hat√°sk√∂r√©nek mind a v√©dett szervek k√∂r√©nek tekintet√©ben kib√Ķv√ľlt[3].

Feladata a hivat√°sos √°llom√°nyba jelentkez√Ķkn√©l valamint az √°llom√°nyban l√©v√Ķkn√©l a fegyveres szervek hivat√°sos √°llom√°ny√ļ tagjainak szolg√°lati viszony√°r√≥l sz√≥l√≥ 1996. √©vi XLIII. t√∂rv√©nyben meghat√°rozott kifog√°stalan √©letvitel ellen√Ķrz√©se, valamint rend√Ķrs√©g (bele√©rtve a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpontot), a b√ľntet√©s-v√©grehajt√°s, a katasztr√≥fav√©delem, a Nemzeti Ad√≥- √©s V√°mhivatal, az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal √©s a Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat, tov√°bb√° az idegenrend√©szeti hat√≥s√°g, a menek√ľlt√ľgyi hat√≥s√°g (Bev√°ndorl√°si √©s √Āllampolg√°rs√°gi Hivatal), a Szervezett B√Ľn√∂z√©s Elleni Koordin√°ci√≥s K√∂zpont, valamint e szervek ir√°ny√≠t√°s√°t ell√°t√≥ miniszt√©riumokban e szervek ir√°ny√≠t√°s√°val, ellen√Ķrz√©s√©vel kapcsolatos szervezeti egys√©gei, √©s b√Ľn√ľld√∂z√©si, √°llamigazgat√°si adatkezel√©s√©t, p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi ell√°t√°s√°t, kik√©pz√©s√©t √©s oktat√°s√°t v√©gz√Ķ szervek rendeltet√©sszer√Ľ m√Ľk√∂d√©se k√∂r√©ben elj√°r√≥ hivat√°sos, k√∂zalkalmazotti, k√∂ztisztvisel√Ķi, √©s korm√°nytisztvisel√Ķi jogviszonyban √°ll√≥ √°llom√°ny√°nak megb√≠zhat√≥s√°gi vizsg√°lata a 293/2010.(XII.22.) Korm√°nyrendeletben meghat√°rozott szab√°lyok betart√°s√°val. A vizsg√°lat teljes folyamata √ľgy√©szi fel√ľgyelet mellett zajlik.[4] Az Inform√°ci√≥s Hivatalnak, valamint a Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°latnak tov√°bbra is saj√°t bels√Ķ elh√°r√≠t√°sa lesz.[2] A Nemzeti V√©delmi Szolg√°lat ir√°ny√≠t√°sa al√° fog tartozni az RSZVSZ teljes szervezete, tov√°bb√° az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal (AH) √©s a Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat (NBSZ) bels√Ķ b√Ľnfelder√≠t√©ssel foglalkoz√≥ f√Ķoszt√°lyai.

Az NVSZ kijelölt nemzeti tagként részt vesz az Európai Unió Korrupcióellenes Kapcsolattartói Hálózatának munkájában is.

A centraliz√°lt szervezet l√©trehoz√°s√°√©rt miniszteri biztosk√©nt Bolcsik Zolt√°n r. dand√°rt√°bornok felelt, aki kinevez√©s√©ig a Veszpr√©m megyei rend√Ķrf√Ķkapit√°ny, valamint a Nemzeti Nyomoz√≥ Iroda igazgat√≥ja volt.[3][5] 2011. janu√°r 1. √≥ta √Ķ a Nemzeti V√©delmi Szolg√°lat f√Ķigazgat√≥ja.

A Nemzeti V√©delmi Szolg√°lat k√∂zvetlen√ľl a bel√ľgyminiszter ir√°ny√≠t√°sa al√° tartozik. Ahogy kor√°bban az RSZVSZ, az NVSZ sem lesz nyomoz√≥hat√≥s√°g, felder√≠t√Ķ tev√©kenys√©g√©t csak a b√Ľncselekm√©ny gyan√ļj√°nak meg√°llap√≠t√°s√°ig vagy kiz√°r√°s√°ig folytathatja, ezut√°n feljelent√©st kell tennie az illet√©kes √ľgy√©szs√©gen, illetve egy√©b nyomoz√≥ hat√≥s√°gn√°l, vagy le kell z√°rnia az √ľgyet.[6]
#3 | Vizilo - 2014. szeptember 04. 12:43:18
Megszakad a szivem a hir hallatann!
#4 | talpi - 2014. szeptember 04. 13:04:15
Huh ver a v√≠z ;-) k√©rem a k√∂vetkez√Ķt. √Črkeznek a leend√Ķ "√°ttelep√≠tett k-orm√°ny"ter√ľletre Kelet Magyarorsz√°gra. A h√≠rek szerint m√°r 11.000/?/ itt is van

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.