Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

HPV vétõ-oltá-sokk!


A skót, az angol, a német, a spanyol egészségügyi hatóságok, majd négy kislány oltást követõ halála miatt az indiai kormány is felfüggesztette az oltási programokat. Szakértõk megtévesztõnek nevezték a vakcinát gyártó két cég állításait. A HPV oltások rendkívül drágák, ritka, de súlyos mellékhatásaik vannak, s igazából nem oldanak meg semmit.
Senki nem tudja, mennyi ideig tart a kétes értékû védettség, ugyanis az oltóanyagokat mindössze négy éve alkalmazzák tömegesen. Szakértõk 3-5 évre becsülik az általa nyújtott védettséget, miközben az igazi rákveszély 20-40 évvel késõbb jelentkezik majd. Egy nagy ívû költséghatékonysági elemzés szerint, ha a védettség 10 évig tartana, már akkor sem érné meg a tömeges oltás. A szerzõk hangsúlyozták, elemzésükben nem számoltak azzal, hogy az immunizálással kiiktatottak helyett más HP vírusok hódítanak majd teret. További kockázatot jelent a védettség illúziója is, ami megváltozott szexuális szokásokat és a szûrések hanyagolását eredményezhetik. A tartósan hatékony oltás ellenére ugyanis szûrésre ugyanúgy kell járni. A fejlett országokban a szûrés viszont eddig is minimálisra csökkentette a méhnyakrákos halálozást, s további fejlesztéstõl sikeresebb megelõzés volna várható, mint az igen drága és veszélyes oltástól. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy a rendszeresen szûrésre járó nõk körében igen ritka a méhnyakrák, hiszen idejében felfedezik az elváltozást.
Bár csak Amerikában 30 millió 9-11 év közötti kislányt akarnak beoltani, a két gyógyszercég ilyen korú gyermekeken valójában nem igazolta a megfelelõ immunválasz kialakulását.
Tizenöt-huszonhat év közötti nõkön kapott eredmények tudományos értelemben nem jogosult általánosítani gyerekekre. A gyerekek immunrendszere ugyanis másként is mûködik, sérülékenyebb is. De, még ha ettõl el is tekintenénk, a FUTURE vizsgálatok alapján különösebb rákkal szembeni védelem akkor sem volna várható.
Az is téves feltevés, hogy a HP vírusok csak szexuális úton terjednek. Nagyon sok gyermek már kicsi korától HPV fertõzött, s náluk az oltás nemhogy csökkentené, hanem növeli a méhnyakrák kockázatát. 2006-ban az amerikai gyógyszerhatóság (FDA) vakcinákért felelõs bizottsága kiadott egy jelentést a Gardasilról, melyben megállapították, hogy azok, akik az oltáskor már fertõzöttek voltak a HPV-16-tal és 18-cal, azoknál 45%-kal nõtt a CIN 2/3 vagy még súlyosabb méhnyaki elváltozás kockázata.
További elhanyagolt szempont, hogy a méhnyakrák egyik komoly kockázati faktora a D-vitamin-hiány. Egy japán vizsgálat szerint a legmagasabb D-vitami-szintûeknek 40%-kal csökkent a méhnyakrákkockázatuk. A D-vitamin megfelelõ (azaz nem a hivatalosan ajánlott) dózisban való szedése tehát az oltásnál minimum negyvenszer nagyobb védelmet nyújt.
Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2014. szeptember 07. 18:04:22
#12 | Perje - 2014. szeptember 08. 23:15:55
Rejtélyes vírus betegíti meg az amerikai kisgyerekeket. In fluenza szerû megbetegedés, amely a légzõszerveket támadja meg. Az asztmásokra különösen veszélyes. Nincs ellene gyógyszer. Mát 10 államban jelen van.
http://www.dni.ru...80139.html
#13 | satu - 2014. szeptember 12. 23:20:23
Nem mostani hír, csak most találtam:

"A védõoltás a zsidók meg a CIA mûve"

Több tálib vezér betiltotta az oltást a saját területén mondván, hogy muzulmánellenes amerikai-zsidó összeesküvésrõl van szó. Karachiban egy oltó csoport három tagját- köztük két nõt- a nyílt utcán agyonlõttek. Ugyanez történt az afgán határ közelében is Pakisztánban.

http://www.asiapo...a-cia-muve

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.