Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:



RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin könnyekben tört ki - Miért? - Mit tud, amit mi még nem?


Miközben Obama amerikai elnök David Cameronnal találkozott Walesben, Vlagyimir Putyin Mongóliába érkezett. Az orosz elnök a tiszteletére felhangzó himnusz közben hirtelen könnyekben tört ki, és egyes "összeesküvés-elmélet" hívõk ezt azzal magyarázzák, hogy Putyin érzelmei, és Obama esztelensége azt jelzik, hogy "közel a vég".

Putyin szerdán látogatott Mongóliába, és miközben játszották az orosz nemzeti himnuszt, elkapta egy érzelmes pillanat, és könnyekre fakadt. Nyilvánvaló, hogy mindkét vezetõre, Obamára, és Putyinra is nagy nyomás nehezedik, miközben roppant feszült a helyzet a világban. De vajon mit tud Barack Obama és Vlagyimir Putyin, amit mi nem tudunk?

VideĂł: https://www.youtu...5oXlIB9rCk

Mindenesetre Obama és a NATO részérõl szinte tapintható a pánikhangulat, hiszen dámai, szinte háborús hangvételû írásban kéri a két vezetõ, Cameron és Obama a tagországokat, hogy növeljék 2 százalékra a katonai kiadásaikat, ami hazánk esetében jelenleg a GDP 0,8 százaléka.

Obama Ă©s Cameron terve felrobbantaná a magyar költsĂ©gvetĂ©st – 361 milliárd hiányzik a javaslathoz. http://valasz.hu/...hoz-103882

Mindeközben Putyin Mongóliában 7 pontos, a kelet-ukrajnai térségre vonatkozó béketervet hirdetett meg.

"Az elsõ pont, hogy a délkelet-ukrajnai fegyveres erõk, illetve a lázadók is vessenek véget az elõrenyomulásnak Donyeck és Luhanszk megyében" - idézték orosz hírügynökségek az államfõ szavait.

"A második pont, hogy az ukrán hadsereg vonuljon vissza olyan távolságba, amely lehetetlenné teszi a lakott területek elleni tüzérségi támadásokat" - közölte Putyin.

A harmadik pont értelmében a jövõbeli tûzszünet végrehajtását nemzetközi ellenõrzéssel kellene felügyelni, a negyedik pont pedig az, hogy a hadviselõ felek tartózkodjanak a civilek elleni légicsapásoktól.

Az orosz elnök emellett feltétel nélküli fogolycserére, humanitárius folyosók megnyitására és a fegyveres konfliktus során lerombolt infrastruktúra újjáépítésére szólított fel, valamint elmondta, arra számít, hogy az úgynevezett kontaktcsoport szeptember 5-i minszki tárgyalásain végleges megállapodás születik Kijev és a lázadók között.

Hogy milyen rendõri és katonai erõk biztosítják a NATO csúcsot Walesben, a Dailymail képekkel bõven ellátott beszámolójából világosan kiderül: http://www.dailym...towns.html

NATO-csúcs: orosz bírálat, terrorizmus elleni összefogás - ezzel zárult a nyitónap Walesben https://www.youtu...yjDIc_oGjI

http://ujvilagtud...t-tud.html

Hozzászólások


#11 | Perje - 2014. szeptember 06. 00:26:02
Köszönöm , Nyilas, valóban arra, de kerestem idáig a legjobb feldolgozást, mert nagyon sok van.

https://www.youtu...7lDfE5rSdI
#12 | mormota1968 - 2014. szeptember 06. 06:39:52
A cionista háttérhatalom nem fogja feladni. Vesztésre állnak és tudjuk jól, hogyan viselkedik a sarokba szorított patkány. Mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy ne hagyják kialudni a gyûlölet lángját kelet-Ukrajnában. Nem hülyeségbõl hoztak át hozzánk is 7000 amcsi zsoldost. Nem vagyok se hülye, se süket, úgy hogy tisztán hallom szinte minden egyes nap azt a nehéz zúgó hangot a községünk felett, hol éjjel, hol nappal, ami oly jellemzõ a katonai csapatszállító gépekre. Nem vagyok bennfentes, de annyira még én is tisztában vagyok a dolgokkal, hogy mint azt már régebben is írtam, hazánk megint egy kiinduló pont lesz és félek, hogy a zsoldos csapatok után hamarosan a bombázók és vadászgépek, harckocsik és egyéb harci jármûvek is megérkeznek Gyarmatország területére. Nagyon is tisztában vagyok vele és az ellenségeink is tisztában vannak vele, hogy ez az ország már teljesen a hatalmukban van és azt csinálnak itt, amit csak akarnak. Vagy lett valami baja Bajnainak, mikor átrepkedett, sõt le is szállt nálunk az a két izraeli kémrepülõ és õ mint a ma született bárány a nép pofájába hazudta, hogy õ semmit se tud errõl. És ez csak egy példa. Más országokban már fellázadt volna a nép, de itt akár a gyomrunkon is ugrálhatnának, akkor se történne semmi se. Teljesen le vagyunk fegyverezve. A nép mélyen bealtatva, és mondhatja rám bárki, hogy túlságosa is pesszimista a hozzáállásom én még is semmi jobban nem reménykedem.
Persze lehet ezen vitatkozni mennyire van, vagy éppen nincs igazam. Szomorú, hogy az egész írásból csak annyi jött le legtöbbünknek, hogy mégis milyen himnuszon pityeredet el Putyin. s_*_:el
#13 | GERRY - 2014. szeptember 06. 12:16:58
https://www.youtu...7avPl6jB5w - szerintem ez jó feldolgozás... gyönyörü nö, jó hangja van, a férfinek is... alul az angol fordítás...

...kár, hogy nem magyarul énekelnek!s_*_kukk
#14 | GERRY - 2014. szeptember 06. 12:25:27
Ezt meg csak a fiúk kedvéért... vannak azért helyes oroszlánok is (jav.: orosz lányok)

YouTube Videó
#15 | Perje - 2014. szeptember 06. 21:19:44
A hollandok a Krímbõl elvitt szkíta mûtárgyak egy részét visszaadták, de Kijevnek.
http://news.rambl.../26658293/
s_*_huha:o
#16 | Perje - 2014. szeptember 06. 21:35:53
Egy ukrán tank, amelynek az oldalára fel volt festve a "békés úticél",( Irány Moszkva) tankcsapdába ütközött. A csapda beton oszlopain a NEM-et a háborúra! felírat ékeskedett.
s_*_kac
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.