Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Chemtrail -atomfelho teoria


Egy katonai berkekben bennfentes illeto infoja szerint arrol is szo van, hogy a felhok iranyitasa egy atomcsapas radioaktivitasat bizonyos teruletek fele tolhassak. Nem vicc. Ez passzolna a ..., de olvassatok csak. Arrol is szo lehet, hol maradjanak tiszta teruletek.

ZSID√ď (ATOM)CSAP√ĀS!

Miel√Ķtt m√©g valaki elfogults√°ggal v√°dolna, k√∂zl√∂m, hogy elfogult vagyok! Nagyon is a hazai csapatnak drukkolok! Eml√©keztek, hogy a m√ļltkor meg√≠rtam itt, megjel√∂lve p√°r helysz√≠ni lehet√Ķs√©g√©t is annak, ahol val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķen ak√°r atomfegyvert is elrejthettek a zsid√≥k? Nos, a h√≠r m√©gis igaz kell legyen, mert amit most olvasni fogtok, pontosan passzol ahhoz a k√©phez, amir√Ķl m√°r j√≥ egy √©ve magam is besz√©lek. A neokonok t√©nyleg kiverik a biztos√≠t√©kot, m√°r az USA-ban is. A k√∂vetkez√Ķ el√Ķrejelz√©st kaptam a mai nap folyam√°n azokt√≥l, akik meg√©rtik munk√°m jelent√Ķs√©g√©t √©s m√°r sok inform√°ci√≥val l√°ttak el. A forr√°s hiteles, a k√©p felfoghatatlanul tragikus. √≠me:


„Fels√Ķbb zsid√≥-k√∂r√∂k d√∂nt√∂ttek. Mindenk√©pp h√°bor√ļba viszik IZRAELT. A zsid√≥ Elit kitelep√≠t√©se folyamatos. C√ČL-orsz√°gok. Francia, Sv√°jc, N√©met, Magyar, G√∂r√∂g, Argent√≠na, Braz√≠lia, Ausztr√°lia. Az USA + Anglia sors√°ra hagyva. A t√Ķl√ľk 2007 √≥ta kilopott t√Ķke b√Ķven fedezi a sz√©ttelep√≠t√©st. Direkt vesztes h√°bor√ļra k√©sz√ľlnek. Az IZRAEL-ben maradt ballaszt (cs√≥r√≥) zsid√≥kat be√°ldozz√°k a HOLOCAUST m√≠tosz √©rdek√©ben √©s megszabadulnak ELTART√ĀSUK k√∂lts√©geit√Ķl. A h√°bor√ļ v√©g√©n (max. 5 nap) teljes NUKLE√ĀRIS csap√°st terveznek a k√∂rnyez√Ķ TELJES ARAB vil√°g ellen. √ćgy a k√©s√Ķbb (kb. 20 m√ļlva) visszat√©r√Ķk korl√°tlan ter√ľlet + V√ćZ+ OLAJ + G√ĀZ k√©szlettel rendelkezhetnek! Egyetlen probl√©m√°juk, hogy az Oroszok + India + K√≠na ne reag√°ljanak a h√°bor√ļ kezdeti n√©gy napj√°ra. Hasznuk 3- szoros. Megszabadulnak a cs√≥r√≥ zsid√≥kt√≥l + az ARAB vil√°gt√≥l + √ĀZSI√ĀT tot√°lis √ďRI√ĀS nukle√°ris felh√Ķ takarja be, ami J√ĀRV√ĀNYOKAT + TORZSZ√úL√ĖTTEK sz√°zmilli√≥it jelenti, ez√°ltal er√Ķsen meggyeng√ľl a r√©gi√≥! A felh√Ķ nem √©r k√∂rbe a bolyg√≥n (csak minim√°lisan), a folyamatos es√Ķz√©s max. a Bering-szoros f√∂l√∂tt v√©gleg kicsapja! A ZSID√ď ELIT ek√∂zben Eur√≥p√°ban biztons√°gban van, mivel a v√°lasz NUKLE√ĀRIS csap√°sok √©rtelemsz4er√Ľen IZRAEL ter√ľlet√©re ir√°nyulnak . √ćgy m√©g a marad√©k Arab lakoss√°gt√≥l is megszabadulhatnak. Ezt a tervet alapjaiban 2007 tavasz√°n az √Čszak-Sk√≥ci√°ban √ľl√©sez√Ķ Zsid√≥ Vil√°gsz√∂vets√©g fogadta el. Akkor ind√≠tott√°k el a m√°ra tet√Ķz√Ķ vil√°ggazdas√°gi v√°ls√°got. Els√Ķ l√©p√©sk√©nt 10 milli√°rd DOLL√ĀRT vont ki az USA+ ANGOL kereskedelmi h√°l√≥zatokb√≥l (f√Ķk√©nt a tengerhaj√≥z√°sb√≥l). Az alapterv r√©sz√©t k√©pezi m√©g –sz√ľks√©g eset√©n- egy Izrael elleni (√≠gy a h√°bor√ļt id√Ķz√≠teni tudj√°k) √°ltaluk szervezett √°l-t√°mad√°s. Neutron bomb√°kkal ez a terv megval√≥s√≠that√≥.”

Na ennyi az √ľzenet! Csak jelzem m√©g egyszer, hogy a vegyi – √©s atomfegyver a szakter√ľletem volt annak idej√©n, √©s sok-sok t√©rk√©pet rajzoltunk tele atomcsap√°s-z√≥n√°kkal, szennyezett ter√ľletekkel. K√©s√Ķbb mentes√≠t√Ķ sz√°zadparancsnokk√©nt √©ppen az ilyen ter√ľletekr√Ķl √©rkez√Ķk sug√°r-√©s vegyi-mentes√≠t√©s√©t gyakoroltuk, szer√©ny technik√°val, de ann√°l nagyobb arccal. Nem k√≠v√°nom ezt most √©lesben megcsin√°lni, erre m√©rget vehettek! Nem akarom, hogy mentes√≠t√Ķ √°llom√°s-parancsnokk√©nt legyek √ļjra akt√≠v tisztk√©nt a zsid√≥kat kimosni a saj√°t √°tkozott gyilkos hajlamaikb√≥l ott, mik√∂zben a tettesek √©s cimbor√°ik ide telep√ľlnek. Sajnos a fentebb eml√≠tett tervezet nem fikci√≥ √©s nagyon rem√©lem, hogy egy megel√Ķz√Ķ csap√°ssal vagy Londonban, vagy Tel-Avivban, vagy valahol m√°shol (Budapestet k√≠m√©lj√©tek k√©rlek, mert azt mi szeretn√©nk darabjaira szedve megtiszt√≠tani a k√°rokoz√≥kt√≥l) siker√ľl a terv kiagyal√≥ib√≥l f√ľstbe ment tervet csin√°lni az √©rintett √°llamoknak √©s azok megfelel√Ķ szervezeti egys√©geinek. L√°tni kell, hogy a Mossad-ot fel kell sz√°molni, de √ļgy, hogy m√©g nyoma se maradhasson, √©s minden kollabor√°ns√°t hasonl√≥ p√°ly√°ra kell t√©r√≠teni, jobb bel√°t√°sra!

Kedves j√≥fajt√°im, mit gondoltok? Melyik p√°rt melyik szavaz√≥ c√©dul√°j√°nak melyik rovat√°t beikszelve ker√ľlhetitek el vajon ezt a felv√°zolt sorsot? Na ugye? Addig rendben is van, hogy ez a terv –rem√©nyeim szerint – m√°r ebben a form√°ban nem val√≥sulhat meg, miut√°n kitettem a vil√°gh√°l√≥ra, hogy olvassa minden titkosszolg√°lat √©s tegye meg a sz√ľks√©ges √≥vint√©zked√©seket. √Čn javasoln√°m, az √∂sszes konspir√°ci√≥ban √©rintett zsid√≥ √©s nem zsid√≥ szem√©ly azonnali begy√ļjt√°s√°t, de m√©g szerencse, hogy nem √©n d√∂nt√∂k ebben a k√©rd√©sben sem! Gondolkozzatok el prolet√°rok, polg√°rok, parasztok, van fogalmatok arr√≥l, mi √©s mi√©rt zajlik a vil√°gban? Mindaz, amit eddig itt a honlapon √©n is √©s m√°sok is meg√≠rtak, most nyer ezzel is √©rtelmet, keretet. A h√°bor√ļ √ļgy lesz elker√ľlhet√Ķ, ha m√°r elker√ľlhetetlen! Ideje lenne viszont a sok kis zsid√≥nak is ajv√©kolni, mert ahogy az id√Ķ m√ļlik, √ļgy v√°lik egyre f√°jdalmasabb√° a sz√°mukra is az, amit √©s amire a „vezet√Ķik” felhaszn√°lt√°k √Ķket. Legyen el√©g most egyel√Ķre ennyi!


postaimre - 2010, január 20. szerda-16:49'38" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 98
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2014. szeptember 07. 12:49:29
Att√≥l nem kell t√ļls√°gosan agg√≥dni, hogy valamilyen t√°mad√°s √©ri a jujdej√≥kat. S√Ķt, fel lesznek mentve a Hamm-m√°ssal val√≥ csat√°roz√°s al√≥l. Eur√≥pai netto alakulatokat k√ľldhetnek oda b√©kafenntart√°sra, √©s az arab fegyvereik elkobz√°s√°ra.A m√Ľvelet G√°za helyre√°ll√≠t√°sa jogc√≠men fog m√Ľk√∂dni. √ćgy szebben hangzik.s_*_huha
http://mignews.ru...13954.html
Ezt sejtettem akkor, amikor a k√∂zel-keleti jord√°nok √©szak-atlanti csatlakoz√°sa sz√≥ba ker√ľlt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.