Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megalakult az orosz-k√≠nai beruh√°z√°si egy√ľttm√Ľk√∂d√©si bizotts√°g


Az √ļjonnan megalakult orosz-k√≠nai beruh√°z√°si egy√ľttm√Ľk√∂d√©si bizotts√°g keddi els√Ķ √ľl√©s√©nek napirendj√©n 32 bilater√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©si projekt megvitat√°sa szerepelt - sz√°molt be kedden az orosz RIA Novosztyi h√≠r√ľgyn√∂ks√©g h√≠rport√°lja.

Igor Suvalov els√Ķ minisztereln√∂k-helyettes az √ľl√©st k√∂vet√Ķen √ļjs√°g√≠r√≥knak elmondta, hogy a megbesz√©l√©sen k√∂z√∂s k√∂zleked√©si infrastruktur√°lis √©s olajvegyipari beruh√°z√°sokkal foglalkoztak, valamint megvitatt√°k term√©szeti er√Ķforr√°sok k√∂z√∂s kiakn√°z√°s√°nak, feldolgoz√°s√°nak √©s a t√°vol-keleti r√©gi√≥ban t√∂rt√©n√Ķ sz√°ll√≠t√°s√°nak a lehet√Ķs√©g√©t, illetve foglalkoztak mez√Ķgazdas√°gi fejleszt√©si projektekkel is.

T√∂bb sz√°zmilli√≥ doll√°ros, illetve t√∂bb milli√°rd doll√°ros nagys√°grend√Ľ projektekr√Ķl esett sz√≥ - hangs√ļlyozta.

A megbesz√©l√©seken kit√©rtek az orosz-k√≠nai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s meger√Ķs√≠t√©s√©nek lehet√Ķs√©geire is m√°s ter√ľleteken.
"Besz√©lt√ľnk az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s lehet√Ķs√©geir√Ķl infrastruktur√°lis beruh√°z√°sok ter√©n, rubelben √©s j√ľanban folytatott kereskedelm√ľnk b√Ķv√≠t√©s√©r√Ķl, bankjaink k√∂z√∂tti kooper√°ci√≥r√≥l, arr√≥l, hogy orosz v√°llalatok sz√°ml√°t nyithassanak k√≠nai bankokn√°l √©s hitelhez is juthassanak t√Ķl√ľk, illetve ford√≠tva, hogy k√≠nai v√°llalatok is k√∂nnyebben hozz√°f√©rhessenek orosz bankok szolg√°ltat√°saihoz" - mondta Igor Suvalov.

A bilater√°lis bizotts√°g fel√°ll√≠t√°s√°r√≥l a k√≠nai √©s orosz eln√∂k√∂k m√°jusi tal√°lkoz√≥j√°n sz√ľletett d√∂nt√©s. A bizotts√°g hivatalosan kedden alakult meg Igor Suvalov √©s k√≠nai partnere Csang Kao-li, az √Āllamtan√°cs eln√∂khelyettese (els√Ķ minisztereln√∂k-helyettes) vezet√©s√©vel.


Az Európai Központi Bank kötvényvásárlási programja arra késztetheti a többi jegybankot, hogy egymás ellenében értékeljék le devizáikat.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 09. 21:07:56
√ćgy j√°rnak a szeg√©nyebb nagyhatalmak, akik csak egym√°ssal √ľzletelhetnek.

Bezzeg az amerikai √ľzletemberek! M√©g a n√°t√≥ cs√ļcsra , azaz a hadiipari tan√°cskoz√°sra is bejutottak. Megsp√≥roltak √≠gy √ľzleti f√≥rumot, ahov√° meg kellett volna h√≠vniuk minimum 28 √°llam k√©pvisel√Ķj√©t, nem is besz√©lve az arany fokozat√ļ jel√∂ltekr√Ķl. Nan√°, hogy nem h√≠vt√°k meg a fegyverkez√©sben versenyt√°rsakat.s_*_francba
http://www.presst...s-to-nato/

Ha ezen a cs√ļcson nem sz√ľletett biznisz, m√°r nem is fog.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.