Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rend√Ķrs√©g mint √ĀV√ď. Dur√°nda folytat√≥dik.


Lev√©l egy megyei rend√Ķrf√Ķkapit√°nynak….. Hogy mennyire hasonl√≥ a ny√≥ckerhez…….

T√°rgy: K√∂z√©rdek√Ľ bejelent√©s, t√°j√©koztat√°s, k√©relem

Tisztelt Rend√Ķrf√Ķkapit√°ny √ör!

K√©rem, √Ėn√∂ket tegyenek megfelel√Ķ int√©zked√©seket a Gy√∂ngy√∂s √Čszak- nyugati v√°rosr√©sz, k√∂znapi n√©ven Dur√°nda ter√ľlete √©s k√∂rny√©ke k√∂zbiztons√°g√°nak jav√≠t√°sa √©s a t√∂rv√©nyes √°llapotok helyre√°ll√≠t√°sa √©rdek√©ben.
Az elm√ļlt √©vekben t√∂bb beadv√°nnyal is fordultam √Ėn√∂kh√∂z, amelyek kev√©s v√°ltoz√°st eredm√©nyeztek.
Az Orsz√°gos rend√Ķrkapit√°nys√°g az esetleges int√©zked√©s√©t √©s a meger√Ķs√≠tett rend√Ķri jelenl√©t kivez√©nyl√©s√©t, a helyi rendv√©delmi szervek √°ltal ny√ļjtott t√°j√©koztat√°s √©s a b√Ľn√∂z√©si statisztikai ar√°ny√°t√≥l teszi f√ľgg√Ķv√©. Orsz√°gos √©s megyei szintre val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķen „kozmetik√°zott” statisztika ker√ľl, amely a megt√∂rt√©nt b√Ľncselekm√©nyekkel ellenben, csak az √ľgy√©szs√©g sz√°m√°ra v√°demel√©si javaslattal √°tadott b√Ľncselekm√©nyek ker√ľlnek. Ezek a sz√°mok messze √°llnak a t√©nyleges adatokt√≥l, a megt√∂rt√©nt b√Ľncselekm√©nyek sz√°m√°t√≥l. Ez√°ltal a hamis statisztika adatai pozit√≠van √°ll√≠tj√°k be a rend√Ķrs√©g b√Ľnmegel√Ķz√©s ter√©n v√©gzett munk√°j√°t. A b√Ľnelk√∂vet√©sek sz√°m√°nak letagad√°s√°val javul√≥ tendenci√°t mutat az √©ves b√Ľn√∂z√©si r√°ta.
√ćgy b√°tran kijelenthetik, hogy Magyarorsz√°gon nincs cig√°nyb√Ľn√∂z√©s. Magyarorsz√°gon igenis van cig√°nyb√Ľn√∂z√©s, csak cig√°ny b√Ľn√ľld√∂z√©s nincs, legal√°bbis nem a kell√Ķ m√©rt√©kben.

A Dur√°nda ter√ľlet√©n t√∂bb alkalommal el√Ķfordul, hogy nem szereznek √©rv√©nyt a t√∂rv√©nynek, sz√°mos int√©zked√©s elmarad, amelynek a foganatos√≠t√°s√°hoz egy√©bk√©nt adott volna a helysz√≠nen tart√≥zkod√≥ rend√Ķr, int√©zked√©sre felhatalmaz√≥ jogk√∂re.
A b√Ľn√∂z√Ķk l√°tva √©s tapasztalva a rend√Ķr√∂k sz√≠nlelt tehetetlens√©g√©t, ezen felb√°torodva folytatj√°k gar√°zda magatart√°sukat tov√°bb f√©leml√≠tve a kev√©s itt √©l√Ķ magyar embert, akiknek ezzel ellehetetlen√≠tik mindenapjait, √©let√©t.
A ter√ľleten √©l√Ķ emberek szubjekt√≠v biztons√°g√©rzet√©nek n√∂veked√©s√©t a helysz√≠nen tart√≥zkod√≥ k√©szenl√©ti rend√Ķrs√©g j√°r√Ķr√∂z√©se eredm√©nyezte. Az √ē j√°r√Ķr√∂z√©s√ľk sor√°n a csendh√°bor√≠t√°sok sz√ľneteltek, akkor megsz√Ľntek a devi√°ns magatart√°s√ļ cig√°nyok csoportosul√°sai.

A k√©szenl√©ti rend√Ķr√∂k j√°r√Ķr√∂z√©s√©nek megsz√Ľn√©s√©vel ism√©telten elszaporodtak a falk√°kban ver√Ķd√∂tt cig√°nyok, akik sok esetben ittasan, k√°b√≠t√≥szer √©s egy√©b pszichotr√≥p anyag befoly√°sa alatt gar√°zd√°lkodnak.
A ter√ľleten tudom√°som szerint van kivez√©nyelt helyi j√°r√Ķr aut√≥. Ennek a jelenl√©te sajnos nem tapasztalhat√≥ folyamatosan, illetve egy a ter√ľleten v√©gighalad√≥ j√°r√Ķraut√≥ megjelen√©se kisz√°m√≠that√≥, a b√Ľnmegel√Ķz√©s szempontj√°b√≥l nem bizonyul hat√©konynak.
Val√≥sz√≠n√Ľleg a gyalogos j√°r√Ķr√∂z√©s eredm√©nyesebb volna, mert, ez√°ltal a rend√Ķr√∂k k√∂zvetlen√ľl is kapcsolatba ker√ľlhetn√©nek a gar√°zd√°lkod√≥ fiatalokkal, igazoltathatn√°k √Ķket.
Gyalogos j√°r√Ķr√∂z√©s sor√°n a rend√Ķr√∂k egy√©b b√Ľncselekm√©nyeket, szab√°lys√©rt√©seket is tapasztalhatn√°nak, megtehetn√©k az azzal kapcsolatos int√©zked√©seket √©s jelenthetn√©k azokat.
Sz√°mos alkalommal el√Ķfordul, hogy 2-3 √©ves gyerekek fel√ľgyelet n√©lk√ľl tart√≥zkodnak az utc√°n, ezt a gyermekv√©delmi t√∂rv√©ny szerint a rend√Ķrnek, mint a jelz√Ķrendszer tagj√°nak k√∂teless√©ge lenne jelenteni.
A ter√ľleten szinte folyamatosan tart√≥zkodnak szabadon nagy test√Ľ, oltatlan kuty√°k, amellyel a gazd√°juk megval√≥s√≠tja a vesz√©lyeztet√©s kuty√°val szab√°lys√©rt√©st- ebben szint√©n a rend√Ķrs√©gnek a feladata elj√°r√°st ind√≠tani.
Mindezen int√©zked√©sek elv√©gz√©s√©hez azonban rend√Ķri akarat sz√ľks√©ges.
Am√≠g a t√∂rv√©nytisztel√Ķ √°llampolg√°rok √©s a b√Ľnelk√∂vet√Ķ egy√©nek egyar√°nt a hivat√°sukat megcs√ļfol√≥ √©s abban megf√°sult, √©rdektelen rend√Ķr√∂kkel ker√ľlnek kapcsolatba, addig a rendv√©delmi szervek tagjainak nem lesz tekint√©ly√ľk √©s nem √©rdemel tiszteletet a munk√°juk.

Az Alapt√∂rv√©ny, meghat√°rozza az emberek biztons√°g√°hoz val√≥ jog√°t, valamint az Alapt√∂rv√©ny A rend√Ķrs√©g √©s a nemzetbiztons√°gi szolg√°latok r√©szn√©l a
47. cikk (1) szerint „A rend√Ķrs√©g alapvet√Ķ feladata a b√Ľncselekm√©nyek megakad√°lyoz√°sa, felder√≠t√©se, k√∂zbiztons√°g, a k√∂zrend √©s az √°llamhat√°r rendj√©nek v√©delme.”

Amennyiben az Alapvet√Ķ jogok v√©delme √©s annak biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben nem tesznek √©rdemi int√©zked√©seket, bizony√≠t√°st nyer az a feltev√©s, hogy a jelenlegi √°llapotok normaliz√°l√°sa, a k√∂zbiztons√°g helyre√°ll√≠t√°sa nem √°ll √©rdek√ľkben. Az √©rdektelen rend√Ķri hozz√°√°ll√°s √©s int√©zked√©s, ink√°bb igazolja azt a t√©nyt, hogy a jelenlegi √°llapotok konzerv√°l√°sa a c√©l.
Ellenkez√Ķ esetben v√°rjuk a pozit√≠v v√°ltoz√°st, a k√∂zbiztons√°g javul√°s√°t, a szab√°lys√©rt√Ķk, b√Ľn√∂z√Ķk felel√Ķss√©gre von√°s√°t, a t√∂rv√©nyek egyenl√Ķ alkalmaz√°s√°t.


Gyöngyös, 2014. augusztus 16.

Melléklet:........
A lev√©l tartalm√°val egyet√©rt√Ķ √°llampolg√°rok al√°√≠r√°sa…

és amellyel kapcsolatban érdekes dolog történt , íme tegnap ezt a levelet kaptam:

„ Szia !

Csatolva k√ľld√∂m a levelet, amelyet √≠rtam az orsz√°gos rend√Ķrkapit√°nynak, a megyei kapit√°nynak √©s a legf√Ķbb √ľgy√©sznek.
A beadv√°nyokat n√©h√°ny hete √≠rtam, √©s azokat t√∂bb a rossz k√∂zbiztons√°gt√≥l szenved√Ķ ember al√°√≠rta.
A rend√Ķr√∂k a t√∂rv√©nyes √°llapotok helyre√°ll√≠t√°sa, a b√Ľn√∂z√©s visszaszor√≠t√°sa √©s a szab√°lys√©rt√Ķ √°llapotok jegyz√Ķk√∂nyvbe val√≥ r√∂gz√≠t√©se helyett, egyenk√©nt keresik fel azokat az embereket, akik al√°√≠rt√°k a beadv√°ny, megk√©rdezik t√Ķl√ľk, hogy tudj√°k e mit √≠rtak al√°.
Ezekr√Ķl az egyik √©rintett √©rtes√≠tett telefonon, aki elmondta, hogy a rend√Ķri fell√©p√©s az egykori √ĀV√ď-s rendszerre eml√©keztette.
Ezek után már csak óvatosan megkérdezném:
Vajon a rend√Ķrs√©gnek mi√©rt nem a k√∂zrend helyre√°ll√≠t√°sa a c√©lja? Mi√©rt azokat az embereket pr√≥b√°lj√°k megf√©leml√≠teni, akik k√©relmet, t√°j√©koztat√°st mernek megfogalmazni, √©s lemerik √≠rni a val√≥s helyzetet?”

Hogy mi√©rt???? Nos a v√°laszt tudjuk…… Folyik a bennsz√ľl√∂tt √Ķslakoss√°g terroriz√°l√°sa… az orsz√°g etnikai, demogr√°fiai √∂sszet√©tel√©nek er√Ķszakos megv√°ltoztat√°sa alattomos √°llami m√≥dszerekkel…….

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2014. szeptember 12. 19:54:32
Mindenkinek !

Magyarorsz√°gon nincs rend√Ķrs√©g csak elvileg, √©s n√©vleg. A rend√Ķrs√©g gyakorlatilag egy fedett √ĀVO val√≥ban, k√©zi vez√©rl√©ssel, alkalmi feladatokkal megb√≠zva. Ilyen p√©ld√°ul az augusztus 20.-ai tiszt avat√°s, "rend√Ķrs√©gi bemutat√≥", szalag √°tv√°g√°s, meg mindenki √°tv√°g√°sa. A mocskos rohad√©k Kontr√°t K√°roly m√©lt√≥ztatott belehazudni a kamer√°ba, meg a pof√°nkba, hogy Magyarorsz√°gon rend van, sokkal nagyobb a k√∂zbiztons√°g mint n√©gy √©ve. A cig√°ny meg itt ord√≠tozik K√Ķb√°nya s√©t√°l√≥ utc√°j√°n f√©nyes nappal, hogy a mocskos parasztok gyilkolj√°k a rom√°kat, √©s nincs a k√∂zelben m√©g v√©letlen√ľl sem egy √ĀVO-s sem. A b√∂rt√∂nt√∂ltel√©k pof√°j√ļ k√∂zter√ľlet fel√ľgyel√Ķk meg igazoltatj√°k a vesz√©lyes elemeket, mint p√©ld√°ul a hugyszag√ļ, magatehetetlen√ľl r√©szeg hajl√©ktalanokat ! Rendnek kell lennie ! Ja, majd ha Pint√©r √©s t√°rsai d√≠sz√≠tik az Andr√°ssy √ļton a l√°mp√°kat !
#2 | Kedvesi - 2014. szeptember 12. 21:09:10
Adóhatóság vagy "honvédség" sincs, csak névlegesen.
A honv√©ts√©g √ļjabban m√°r Litv√°ni√°ba is j√°rk√°l, √©s az alakulatok m√©g csak nem is tiltakoznak ellene hogy menni kell nekik, ezer √∂r√∂mmel vetik al√° magukat a h√°bor√ļs retorik√°nak ami az orsz√°got √©rinti. De majd a goly√≥k szelekt√°lnak, nem fognak √Ķk senkinek hi√°nyozni.....

YouTube Videů


√Čs nekik senki nem fog √≠gy integetni vagy v√°rni √Ķket.
#3 | Detonator - 2014. szeptember 12. 21:22:59
Azt elfelejtettem oda √≠rni, hogy √©n szeretn√©k lenni a kedves √∂reg l√°mpa gy√ļjtogat√≥ !
#4 | mormota1968 - 2014. szeptember 13. 04:21:03
Ki van adva parancsba Ors√≥s√©knak: A k√°oszt minden√°ron fent kell tartani! Mint ahogy Afganiszt√°nban vagy Irakban vagy ak√°rhol m√°shol is fent kellett tartani √∂nmer√©nyletekkel a k√°oszt. Nem lesz itt rend addig, am√≠g valakik rendet nem raknak. Csak gy√Ķzz√ľk kiv√°rni m√≠g valaki l√©pni is mer v√©gre. Nem lesz egyszer√Ľ dolga, b√°rki is lesz az aki meg meri l√©pni ezt a l√©p√©st, mert ilyen m√©lyen a szarban n√©p √©s orsz√°g m√©g nem volt, mint amiben mi vagyunk. Se rend√Ķreink, se katon√°ink nincsenek m√°r, csak b√Ľn√∂z√Ķk √©s zsoldosok. Hogy lehetett egy orsz√°got ennyire m√©lyre leh√ļzni? H√ľlye k√©rd√©s! H√°t √≠gy! √Čs nem volt neh√©z dolguk, hisz annyira siker√ľlt bealtatni, agy mosott√° tenni egy eg√©sz nemzetet, hogy ezt m√°r t√©nyleg csak egy soha nem l√°tott hatalmas v√©rf√ľrd√Ķ
teheti csak j√≥v√°. Magyar fog √∂lni magyart, mert olyan m√©ret√Ľ m√©g most is a p√°rt fanatizmus, hogy az hihetetlen.
#5 | 1 hazafele - 2014. szeptember 13. 08:16:02
Talán megnéznétek a Youtube undort félretévén-
hogy miböl lett ez a izeltlábu
http://youtu.be/H...
A :|Nagy Sándori idökben hires eledel volt a páva szem..
De a második delikatesszé volt a birka szem....
Nem fikázás képpen de ma is mehet az inyenckedés mert ennyi vak bégetö birka csak igy lehetséges!
Hajrá politikusok van még néhány aki lát,,,!
#6 | 1 hazafele - 2014. szeptember 13. 08:40:31
M√ľk√∂dik!!!
Most tehát gyurcsányista idézettel hazudunk reggel délben este....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.