Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz rettegés: a NATO a nyugati határon


Lavrov: Ukrajna semlegess√©ge „alapvet√Ķ √ľgy” Moszkva sz√°m√°ra
Ukrajna semlegess√©ge „alapvet√Ķ k√©rd√©s” Moszkva sz√°m√°ra, az ennek megv√°ltoztat√°s√°ra ir√°nyul√≥ er√Ķfesz√≠t√©sek m√∂g√∂tt pedig az Egyes√ľlt √Āllamok √°ll, amelynek az a c√©lja, hogy √©ket verjen Oroszorsz√°g √©s Eur√≥pa k√∂z√© – mondta Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter szombaton.

Lavrov az Ukrajna semleges st√°tus√°nak megv√°ltoztat√°s√°t el√Ķir√°nyz√≥ t√∂rv√©nytervezetr√Ķl sz√≥lva √ļgy fogalmazott, hogy az el nem k√∂telezetts√©g k√©pviseli legjobban „az ukr√°n n√©p, a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok √©s az eur√≥pai biztons√°g” √©rdekeit – √≠rja az MTI.

A k√©rd√©ses t√∂rv√©nytervezetet – amely a semlegess√©g felad√°sa mellett az ukr√°n NATO-csatlakoz√°s fel√ļj√≠t√°s√°t tartalmazza – a m√ļlt h√≥napban ny√ļjtotta be Arszenyij Jacenyuk korm√°nya. A minisztereln√∂k az ut√≥bbi id√Ķben gyakran hangoztatta, hogy Ukrajna biztons√°ga csak a NATO-hoz val√≥ csatlakoz√°s √°ltal biztos√≠that√≥ az „orosz agresszi√≥val” szemben, b√°r az atlanti sz√∂vets√©g szeptember eleji cs√ļcs√©rtekezlet√©n elz√°rk√≥zott az ukr√°n csatlakoz√°s lehet√Ķs√©g√©t√Ķl.

„Sz√°munkra (a semlegess√©g) alapvet√Ķ k√©rd√©s. (Jacenyuk) nem saj√°t √°llama √©rdekeit k√©pviseli, hanem azok√©t, akik visz√°lyt akarnak sz√≠tani az ukr√°n √©s az orosz n√©p k√∂z√∂tt, √©s √©ket akarnak verni Oroszorsz√°g √©s Eur√≥pa k√∂z√©. Ez els√Ķsorban Washington, az Egyes√ľlt √Āllamok nem is titkolja ezt” – mondta az orosz diplom√°cia vezet√Ķje egy t√©v√©interj√ļban.

Elemz√Ķk m√°r hossz√ļ ideje hangoztatj√°k, hogy az ukr√°n v√°ls√°ggal kapcsolatos orosz magatart√°st els√Ķsorban az motiv√°lja, hogy Moszkva nem hajland√≥ a NATO „befoly√°si √∂vezet√©be” engedni Ukrajn√°t.

Lavrov az interj√ļban visszautas√≠totta azokat a felt√©telez√©seket, hogy Moszkva √ľtk√∂z√Ķz√≥n√°t vagy orosz befoly√°s alatt √°ll√≥ szakad√°r √°llamot akar l√©trehozni Kelet-Ukrajn√°ban. „Ez butas√°g, ami (...) csak a k√∂zv√©lem√©nyt becsapni akar√≥ l√°zas agy szellemi term√©ke lehet” – mondta.

Kijev √©s a NATO szerint Moszkva nemcsak p√©nzeli √©s felfegyverzi a kelet-ukrajnai oroszbar√°t szakad√°rokat, hanem az orosz regul√°ris er√Ķk is r√©szt vesznek a kelet-ukrajnai harcokban.
- See more at: Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2014. szeptember 15. 13:22:32
A dalverseny gy√Ķztese, a szak√°llas n√Ķ Br√ľsszelben fog √©nekelni az Eu. parlament el√Ķtt okt√≥berben. Tal√°n √Ķ lesz az EU √ļj arca. Ott nagyon adnak a im√°zsra.s_*_aha
http://www.ma.hu/...hita_Wurst

Megkezd√Ķd√∂tt Ukrajn√°ban, Lvov k√∂rny√©k√©n a 15 orsz√°g r√©szv√©tel√©vel tartott hadgyakorlat, a Rapid Trident. Itt van t√Ķlunk egy ugr√°sra, b√°r h√°l' Istennek nem vesz√ľnk rajta r√©szt.
http://www.newsru...ident.html
K√ľl√∂n√∂s, hogy most nem "n√°to" hadgyakorlatnak h√≠vj√°k. A z√°szl√≥felvon√°son is csak k√©t z√°szl√≥t, az amerikait √©s az ukr√°nt vont√°k fel.
" Kell több? Nem mond ez eleget?" ( Tatjána. Anyegin)
#12 | Perje - 2014. szeptember 15. 15:32:44
Lengyel t√°bornok lesz a Nato f√Ķparancsnoka. Amerik√°ban is kapott kik√©pz√©st, Afganiszt√°nban is harcolt:
http://www.thenew...-NATO-role

Lengyelek "rettegnek" az orosz határtól, ezért csatornát terveznek oda. Ki falat, ki csatornát:
http://www.telegr...ussia.html

Ann√°l jobban megszerett√©k viszont a n√©meteket. Sosem volt m√©g ilyen er√Ķs k√∂z√∂tt√ľk a kapcsolat.s_*_huha
N√©h√°ny √©vtizeddel ezel√Ķtt ez eg√©szen m√°sk√©pp volt.
http://www.newpol...%80%9D.php
#13 | kakas - 2014. szeptember 15. 17:52:17
YouTube Videů
38.media.tumblr.com/283b6a6854cd3a4bb77f7b77f1bb86b4/tumblr_nbdczotAax1todppfo1_500.jpg
#14 | Perje - 2014. szeptember 15. 19:19:59
A csehek √°ltal Iraknak felaj√°nlott l√Ķszereket √©s robban√≥szereket a kanadai l√©gier√Ķ fogja elsz√°ll√≠tani szeptember 18-√°t√≥l kezdve neh√°z sz√°ll√≠t√≥ g√©pekkel egy cseh b√°zisr√≥l. K√ľl√∂n√∂s, hogy nem b√≠zz√°k az aj√°nd√©koz√≥ orsz√°gra:
s_*_mai
http://itar-tass....ma/1444098
Ki tudja, milyen biznisz lehet ebben is, √©s mi lesz a c√©l√°llom√°s. Annyi biztos, hogy itt r√∂pk√∂dnek majd a fej√ľnk felett a vesz√©lyes √°ruval.
#15 | Perje - 2014. szeptember 16. 18:29:12
A németek tagadják a német tankok ukrajnai jelenlétét, pedig még az ottani amerikai nagykövet is hozza a tank képét a hadgyakorlatról:
http://beforeitsn...60694.html
#16 | Detonator - 2014. szeptember 17. 17:52:36
Persze, m√©g a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļb√≥l ott maradt, csak j√≥l √°lc√°zt√°k !

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.