Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kelet-európaiakat bemártó weboldal indult Dániában


Olyan weboldalt indĂ­tott a bevándorlásellenes Dán NĂ©ppárt egyik helyi politikusa, amelyen a lakosság megoszthatja a nyilvánossággal a kelet-eurĂłpai bevándorlĂłkkal kapcsolatos konkrĂ©t panaszait – adta hĂ­rĂĽl hĂ©tfõn az AFP francia hĂ­rĂĽgynöksĂ©g.

Peter Kofod Poulsent sokan rasszizmussal vádolták, miután elindĂ­totta a szĂłban forgĂł oldalt, amelynek cĂ­me magyarul azt jelenti, hogy Jelents egy kelet-eurĂłpait! – Ă­rja az Index.

A 23 éves férfi többek között azok jelentkezését várja, akiknek otthonába kelet-európai bevándorlók törtek be, akik egy alulfizetett kelet-európai miatt vesztették el állásukat vagy akiket más egyéb módokon károsítottak meg a kontinens keleti részébõl érkezõk.

A weblapon találhatĂł rendõrsĂ©gi statisztikák szerint a dániai betörĂ©sek 27,4 százalĂ©káért kelet-eurĂłpai bĂ»nözõk felelõsek. „Ăšgy gondolom, szĂĽksĂ©g van arra, hogy meghallgassuk a dán állampolgárok törtĂ©neteit. Gondjaik vannak a nyitott határokkal” – mondta az euroszkeptikus párt politikusa az AFP-nek adott interjĂşjában.

A tanárnak kĂ©szĂĽlõ fĂ©rfi elmondta, hogy az oldal pĂ©nteki elindĂ­tása Ăłta közel kĂ©tezer ĂĽzenetet kapott, igaz, ezeknek egy rĂ©sze kĂ©retlen levĂ©lszemĂ©t Ă©s tiltakozĂł e-mail volt. „SzeretnĂ©m hangsĂşlyozni, hogy általánosságban semmi bajom nincs a kelet-eurĂłpaiakkal” – mondta Poulsen.

Egy liberális kĂ©pviselõ válaszkĂ©nt Jelents egy rasszistát! cĂ­mmel indĂ­tott honlapot, egy szakĂ©rtõ pedig közölte, hogy sokan arra használják Poulsen oldalát, hogy „kĂĽlönlegesen barátságos kelet-eurĂłpaiakrĂłl” osszanak meg törtĂ©neteket.

A Dán Néppárt nyerte az európai parlamenti választást májusban, a populista erõ a voksok több mint 23 százalékával a legnagyobb dán párt lett az Európai Parlamentben. Az euroszkeptikus párt kampányának központi eleme volt a schengeni határellenõrzés visszaállítása.
- See more at: Link

Hozzászólások


#1 | tiszazugi - 2014. szeptember 16. 11:38:29
IndĂ­tok Ă©n is egy web oldalt:
Jelents egy becsületes, tisztességes, rendes, igazmondó jó zsidót! s_*_kac
#2 | Gutai Zub - 2014. szeptember 16. 11:58:47
"Valami bûzlik Dániában"

Kelet-eurĂłpai?

Hagyjuk már e vén kontinensen letelepedett népeket.
Ami bûzlik, az a soha igazi helyüket nem találó "sorstalanok", vándorló emberrésoseváltak...
#3 | Balu - 2014. szeptember 16. 15:22:02
Na jó, akkor mi is indítsunk egyet a tetves offshor-kodó, törvénymegkerülõ "befektetõ" dánokról/hollandokról/németekrõl megegyéb köztörvényes gennyládákról.
#4 | Perje - 2014. szeptember 16. 17:35:43
Míg a kelet -európai embert lenézik, akik a saját állampolgáraikat, akik tenoristaként harcoltak Szíriában, örömmel fogadják vissza. Azokat, akik nem parancsra mentek gyilkolászni. Testüket, lelküket ápolják.
Valóban bûzlik itt valami az erkölcsi értékrendjük körül.
http://www.aljaze...48625.html
Talán már készülnek a gúnyos karikatúráik is a kelet-európai szegényebb népekrõl. A Mohamed prófétát vicc tárgyává rajzaikba is belepusztult jó pár ember. Felbolygatták ezzel a közel-keletet. A dánok is kiválasztottként viselkednek, pedig a sajtkészítésen kívül nem nagyon jeleskednek semmiben sem.
#5 | Perje - 2014. szeptember 16. 18:51:03
Magyarokat sértõ szlovák szlengszótár:
http://www.bumm.s...madar.html
#6 | Balu - 2014. szeptember 16. 19:55:54
Perje,
így van, tényleg használják így (is), de az utóbbi idõben alig hallottam. Úgy 15 éve sokkal gyakoribb volt. Másrészt meg ugye ismert az a mondás is, hogy "buta tót".
#7 | keepfargo - 2014. szeptember 17. 05:46:40
Gutai Zubbal nagyon egyetertek, a legnagyobb baj nem ez. Poulsennek viszont joga van ugy vedekezni, ahogy tud, ha kell, tamadva.(Jollehet az altalanositas mindig veszelyes - ez is egy altalanositas - de hat Poulsen direkt hangsulyozta, hogy nem a kelet-europaiakkal van baja altalanossagban, csak azokkal akik disznolkodnak)
Azt maar hallottatok(ha mastol nem tolem),hogy a finn ket dolgot utal;az egyik a rasszizmus, a masik a ciganyok. Na, ilyen vilagban elunk (mit elunk - ugy teszunk, mintha elnenk), igy nem csadalkozom, hogy a finnek iden is beengedtek azt a 15-20 idegent, aki oda nosult v. ment ferjhez, de a tobbiekert ma sem lelkesednek...
Kulonben a dan nem nezi le a kelet-europait; amikor ott laktam az volt a benyomasom, hogy mindenkinek adnak egy eselyt(neha kettot is), de a sorozatos szemetseget megvetik, es ki akarjak szurni. Az egyeni szabadsagot tisztelik, tehat te mehetsz harcolni aki ellen akarsz, de a magantulajdon az szent es serthetetlen. En ebben semmi kivetnivalot nem talaltam.

Perje, te meg a sajt melle igyal Carlsberget "Probably the best beer in the world" a danok sok egyebben is jok...nem csak az eves-ivasban. (Lego jatek, Ecco surrano, aramfejleszto szelmalom...most meg a tengeri hullamzasbol akarnak elektromosagot kinyerni ) es meg mindig oda vandorolnak be, s nem onnan el.
Akinek pedig a dan jatekszabalyok nem tetszenek, menjen masfelee...
#8 | Perje - 2014. szeptember 20. 19:56:37
Az urán katonák lyukas sátrakban alszanak, hordóból mosakodnak az Amerikával közös hadgyakorlaton. Az amerikai katonák kaszárnyákban térnek nyugovóra , tusolnak, tisztes étkezést kapnak. A kelet-európai ukránok nem jutnak be az étkezõkbe.
http://www.vesti....d/620617/#

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.