Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kanyaró elleni vakcináktól halt meg 36 gyerek Szíriában


Nem tudni pontosan mi okozta annak a 36 szír gyereknek a halálát, akik közvetlenül azután lettek vesztették életüket, hogy megkapták az Egészségügyi Világszervezet kanyaró ellenes oltásait. A szír kormány szerint szennyezettek voltak a tûk, van, aki viszont azt állítja, hogy a kormányzat cianiddal fertõzte meg az oltóanyagot.

Szíria északkeleti Idlib nevû tartományában több városból is jelentették az orvosok, hogy gyerekeket szállítottak az intenzívre, miután megkapták a WHO kanyaróellenes vakcináját. 36 kisgyerek a rosszullétet követõen meghalt, és több mint egy tucat gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Ennek következtében a WHO felfüggesztette a kanyaróoltás kampányát az országban -írja a Telegraph.

Orvosi szakĂ©rtõk szerint a vakcinák nagy rĂ©sze fertõzött volt. A szĂ­riai emberi jogok szervezete szerint öt halálesetnĂ©l Ă©s mĂ©g 50 Ă©letveszĂ©lyes állapotban lĂ©võ gyerek esetĂ©ben valĂłban mĂ©rgezĂ©srõl Ă©s sĂşlyos allergiás tĂĽnetek kialakulásárĂłl van szĂł. A szĂĽlõk pedig azt állĂ­tják, hogy az egĂ©szsĂ©gĂĽgyi hatĂłságok nem gondoskodtak az oltĂłanyag megfelelõ tárolásárĂłl, Ă©s lejárt vakcinát adtak a gyerekeknek. A tĂ©rsĂ©get irányĂ­tĂł lázadĂłk azonban azzal vĂ©dekeznek, hogy az oltĂłanyagot a WHO Ă©s az UNICEF biztosĂ­totta a török kormányon keresztĂĽl, Ă©s ugyanebbõl a szállĂ­tmánybĂłl az elmĂşlt napokban harminc telepĂĽlĂ©sen hatvanezer iskolást oltottak be – minden problĂ©ma nĂ©lkĂĽl.

Egy Törökországban dolgozĂł szĂ­r orvos, Mohammad Movasz szerint a beszámolĂłk alapján a gyerekek szĂ­vverĂ©se folyamatosan lassul, miközben a bõrĂĽk elkĂ©kĂĽl – ezek a tĂĽnetek pedig a cianidmĂ©rgezĂ©sre utalnak. Egy ĂĽveg negyven adag vakcinát tartalmaz, Ă©s az egĂ©szsĂ©gĂĽgyi illetĂ©kesek szerint kĂ©t ĂĽveg tartalmazhatta a mĂ©rget.
Link

Hozzászólások


#1 | Balu - 2014. szeptember 17. 21:26:06
Ionerai,

banyek, viccõsz?
"Nem tudni pontosan mi okozta annak a 36 szír gyereknek a halálát"
Természetesen Asszad terroristái, mert a gyerekeket nyugati szuperjó vakcinákkal oltották be és így az õ terrorista-maffiahálózata nem részesedhetett a bevételbõl. A civilizált nyugati világ megdöbbenve s értetlenül áll az esemény elõtt s már érlelõdik is a döntés: ezt a vadállatot bármi áron (teszem azt még 50000 gyerek lemészárlása) el kell távolítani.
#2 | Ron Berber - 2014. szeptember 18. 11:51:21
Nem tudok olyan rezsimrõl amely képes gyerekeket gyilkolni, különösen nem a Közel-Keleten! Kivéve Asszad, mert õ egy diktátor, a Nógradi professzor Úr is megmondta a lelkesen bólogató Szaniszlónak. Azért is ment oda a WHO, de hát õk se mindenhatóak.
#3 | Kore - 2014. szeptember 18. 12:33:32
Nógrádi azt is mondta, hogy azért nyert a választásokon, mert õ a nép számára a kisebbik rossz...
És akkor ezek után milyen rezsim az usrahéli a Közel-Keleten??
#4 | satu - 2014. szeptember 18. 13:25:52
Ha valaki nem látta volna:
http://www.echotv...g-panorama
#5 | Kerecsen315 - 2014. szeptember 18. 15:57:49
Ron Berber!

Északi részen a lázadók területén történt!
JĂł hogy oda ment a mindenhatĂł WHO :

http://ujvilagtud...BrgC00cS1s
#6 | Kerecsen315 - 2014. szeptember 19. 06:51:22
Fülöp-szigeteki WHO, UNICEF vakcinázás:

YouTube Videó
#7 | Perje - 2014. szeptember 19. 17:38:45
Guineában egy Ebolával küzdõ egészségügyi csapatot öltek meg, elvágták a torkukat és a latrinába dobták õket. Volt köztük újságíró. hivatalnok. Azt feltételezték róluk a helyiek, hogy terjesztik a járványt. Talán nem zöröh a haraszt....
http://www.thetim...211889.ece
#8 | Ron Berber - 2014. szeptember 20. 16:19:33
Kore
Direkte hagytam le a szmájlikat, tesztelendõ a szarkazmus felismerõkészséget! Hát 50-50! Amúgy szeretnék én egy ilyen kisebbik rossz országlást meglátni egyszer!
#9 | Perje - 2014. szeptember 22. 21:06:20
Kiderült , mitõl haltak meg a szír babák. Az ellenzék által ellenõrzött területen nem kormányszervezet serénykedett az oltással. Az oltóanyagot összekeverték. Altatásnál használatos izomlazítót adtak be a piciknek. Nem 15, hanem 100 körül jár az áldozatok száma. Az oltás még akkor sem hagyták abba, amikor az elsõ kisgyerekek meghaltak.
http://www.ng.ru/...79865.html
Az elkövetõk megérdemelnének egy nyilvános nyak körülmetélést, mert ez szerintem szándékos gyilkosság volt. Nem csoda, hogy nem bíznak az emberek ezekben a védõoltásokban.:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.