Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felkészítették a sorozóorvosokat


A Felt√∂lt√©s 2014 elnevez√©s√Ľ hadkieg√©sz√≠t√©si rendszergyakorlat keret√©ben az MH Hadkieg√©sz√≠t√Ķ √©s K√∂zponti Nyilv√°ntart√≥ Parancsnoks√°g (MH HKNYP) katonai igazgat√°si k√∂zpontjai szeptember m√°sodik het√©ben tartott√°k meg a soroz√≥orvosok felk√©sz√≠t√©s√©t Budapesten, Veszpr√©mben √©s Debrecenben.
A Magyar Honv√©ds√©gnek k√©pesnek kell lennie k√ľl√∂nleges jogrendben, a hadk√∂telezetts√©g bevezet√©sekor megfelel√Ķ l√©tsz√°m√ļ nagykor√ļ fiatal f√©rfi soroz√°s√°ra. A hadk√∂telesek alkalmass√°g√°t soroz√≥orvosok √°llap√≠tj√°k meg.

A felk√©sz√≠t√©s sor√°n T√≥th Csaba alezredes, a 3. KIK k√∂zpontparancsnoka t√°j√©koztat√≥j√°ban bemutatta az MH Hadkieg√©sz√≠t√Ķ √©s K√∂zponti Nyilv√°ntart√≥ Parancsnoks√°g szervezet√©t, rendeltet√©s√©t √©s feladatait, valamint a v√©grehajtand√≥ gyakorlat egyes f√°zisair√≥l √©s programj√°r√≥l besz√©lt.Dr. Varga Mikl√≥s, a Fej√©r megyei Szent Gy√∂rgy Egyetemi Oktat√≥k√≥rh√°z traumatol√≥gus f√Ķorvosa ismertette a soroz√°s eg√©szs√©g√ľgyi szakfeladatait.

Varga doktor sz√°m√°ra nem volt ismeretlen a feladat, hiszen t√∂bb mint 25 √©ven kereszt√ľl tagja volt k√ľl√∂nb√∂z√Ķ soroz√≥bizotts√°goknak. Az orvosi bizotts√°gok munk√°j√°ban r√©szt vev√Ķ − a Dun√°nt√ļl k√ľl√∂nb√∂z√Ķ eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyeib√Ķl √©rkezett − kardiol√≥gusok, belgy√≥gy√°szok, seb√©sz √©s ortop√©d szakorvosok z√∂me sz√°m√°ra √ļj volt ez a feladat, ez√©rt a felk√©sz√≠t√©sen elhangzott inform√°ci√≥k igen hasznosak voltak.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 17. 23:04:13
Z√°rt √ľl√©sen adott t√°j√©koztat√°st a honv√©delem vezet√Ķje arr√≥l, milyen k√∂telezetts√©g h√°rult haz√°nkra a n√°t√≥ cs√ļcson.
http://www.korman...ttsegeirol

De mi√©rt kell ezt a lakoss√°g el√Ķl titkolni ? Tal√°n az√©rt, hogy ne k√∂ss√ľk f√∂l magunkat azonnal?
#2 | Kedvesi - 2014. szeptember 18. 06:04:00
El√©getem a beh√≠v√≥t, k√ľldhetitek. Sitnyikek.
#3 | tiszazugi - 2014. szeptember 18. 17:25:54
Na abb√≥l a gerincre sz√°radt gyomr√ļ, gethes, l√ļdtalpas, mamahotelos ifjonti dali√°k sokadalm√°b√≥l j√≥ ha egy ezredet ki tud √°ll√≠tani kis haz√°nk! Korszer√Ľ haditechnika meg a cs√ļzli lenne.
Bájfon és zsidózongora nyomogató, MekkDodó bajnokok még golyófogónak sem alkalmasok!
#4 | atya - 2014. szeptember 18. 17:40:11
√Čn nem megyek goly√≥fog√≥nak csak az√©rt, hogy itt p√°r zsid√≥ p√°r nappal tov√°bb mereszthesse a segg√©t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.