Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Már a konyhasóval is baj van


"M√°r..." - mintha eddig nem... na ne mondj√°tok! Vajon mit √ľv√∂lt√∂zik Tejfalussy √©s m√©g n√©h√°ny ember, m√°r √©vek √≥ta???
A jó anyátok szoptatott volna titeket Káliummal kiskorotokban - tetves nyirtassi görények!

De még most is azt olvassuk, "veszélyes a veseelégtelenségben szenvedö betegek számára..." és hogy a 70% NaCl, 30% káliummal keverve "Jó".
H√°t hogyne - a kibelez√©s ut√°n a has√ľregetekbe! Mindegyiknek amelyik ilyenekkel h√ľly√≠ti az embereket.
T√©nyleg, mi√©rt is volt benne √°llatoknak sz√°nt s√≥ (100% k√°liumtartalm√ļ? - szeg√©ny marh√°k!) - tudjuk, nem?; mert a "goj" nem ember.


Nem biztonságos tételeket hívatott vissza a hatóság: állati takarmányozásra szánt anyag is volt a termékekben.

√Āllati takarm√°nyoz√°sra sz√°nt k√°lium-klorid felhaszn√°l√°s√°val gy√°rtott, cs√∂kkentett n√°triumtartalm√ļ √©tkez√©si s√≥t√©telek azonnali hat√°ly√ļ visszah√≠v√°s√°t rendelte el az √©lelmiszerl√°nc-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g. Az int√©zked√©s a Compex-S√≥ Kft. 2014-ben gy√°rtott, cs√∂kkentett n√°triumtartalm√ļ term√©keit √©rinti.

√Āllati takarm√°nyoz√°sra sz√°nt anyagot is tettek bele
A k√∂z√©rdek√Ľ bejelent√©s alapj√°n ind√≠tott vizsg√°latok meg√°llap√≠tott√°k, hogy a Compex-S√≥ Kft. ny√≠rtassi √ľzem√©ben 2014-ben t√∂bb alkalommal gy√°rtott, √∂sszesen 13,3 tonna cs√∂kkentett n√°triumtartalm√ļ √©tkez√©si v√°kuum s√≥ √©lelmiszer gy√°rt√°s√°hoz √°llati takarm√°nyoz√°sra sz√°nt k√°lium-kloridot haszn√°ltak fel. Az orsz√°g t√∂bb pontj√°r√≥l mint√°zott term√©kek laborat√≥riumi vizsg√°latai azt is meg√°llap√≠tott√°k, hogy a forgalomba hozott cs√∂kkentett n√°triumtartalm√ļ s√≥nak a n√°trium- √©s k√°liumtartalma v√°ltoz√≥, a gy√°rtm√°nylap szerinti 70% n√°trium-klorid √©s 30% k√°lium-klorid ar√°ny helyett el√Ķfordult 100%-os k√°lium-klorid-, de 90%-os n√°trium-klorid-tartalom is.



Megtiltott√°k a forgalmaz√°st
A gond ezzel az, hogy szakirodalmi adatok szerint a t√ļlzott k√°liumbevitel kedvez√Ķtlen lehet veseel√©gtelens√©gben szenved√Ķ betegek sz√°m√°ra. A fogyaszt√≥ f√©lrevezet√©se a v√°rtn√°l magasabb n√°triumtartalom is, ez√©rt tartott√°k sz√ľks√©gesnek az √∂sszes, 2014-ben legy√°rtott t√©tel forgalmaz√°s√°nak megtilt√°s√°t √©s a fogyaszt√≥khoz eljutott term√©kek visszah√≠v√°s√°t.

A gy√°rt√≥ gondatlans√°gb√≥l haszn√°lt √©lelmiszer el√Ķ√°ll√≠t√°s√°hoz takarm√°nyoz√°si c√©lra sz√°nt alapanyagot, amivel jogs√©rt√©st k√∂vetett el, √≠gy az els√Ķfok√ļ √©lelmiszerl√°nc-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g – a megb√≠zhatatlan technol√≥gia alkalmaz√°s√°nak megtilt√°sa mellett – v√°rhat√≥an √©lelmiszerl√°nc-fel√ľgyeleti- √©s √©lelmiszer-ellen√Ķrz√©si b√≠rs√°g megfizet√©s√©re is k√∂telezi majd.

Vigy√°zat! Nem biztons√°gos!
A hatóság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a termék fogyasztása nem biztonságos. A fogyasztók Рaz ilyenkor szokásos eljárás alapján Рa visszahívott terméket a vásárlás helyére vihetik vissza.

A visszah√≠vott s√≥ csomagol√°s√°n felt√ľntetett t√©telazonos√≠t√≥ ford√≠tott sorrendben megadott gy√°rt√°si d√°tumb√≥l (nap, h√≥, √©v) √©s azonos√≠t√≥ bet√Ľb√Ķl, sz√°mb√≥l √°ll. Ebb√Ķl ad√≥d√≥an a visszah√≠vott s√≥t√©telek a „2014" √©vsz√°m alapj√°n k√∂nnyen beazonos√≠that√≥ak.

A visszahívott só azonosító adatai:
megnevez√©se: Cs√∂kkentett n√°triumtartalm√ļ v√°kuum s√≥ 1 kg
csomagolása: átlátszó fóliazacskó
tételazonosítóra példa: 05 06 2014 A3

HozzŠszůlŠsok


#11 | miskolcilaci - 2014. szeptember 18. 22:50:40
Ahogy l√°tom nem lesz semmi probl√©ma az √°ruval. Fogyassz, √©s fordulj fel program k√≥ser m√≥dra. Mivel m√°r j√≥ ideje tart a n√©pess√©gcs√∂kkent√©si akci√≥ r√©sz√ľkr√Ķl, √≠gy a l√°tsz√≥lag feleslegess√© v√°lt term√©ket nagyszer√Ľen lehet katyvasztani m√°s hasonl√≥ term√©kkel, term√©kekkel, amit akci√≥ban el lehet passzolni gazdas√°gos form√°ban a vev√Ķ jav√°ra.
#12 | gojabaal - 2014. szeptember 19. 02:21:04
Detonator és a többiek emlékeztek erre?
Sajnos a 17 perceset (m√°r,ha j√≥l eml√©kszem, hogy annyi volt, ha valaki megtal√°lja, vagy meg van valakinek a hosszabb v√°ltozat k√©rem n√©pszer√Ľs√≠tse! K√∂sz√∂n√∂m.) m√°r nem tal√°ltam meg:
YouTube Videů

Jaj, majd elfelejtettem disznófarágóbogárjaik welcome to nyírtass és shalommal indítottak az elején!

YouTube Videů


Az √°ll√≠t√≥lagot mell√Ķzhetj√ľk. Szerintem...
#13 | gojabaal - 2014. szeptember 19. 02:25:10
Megtal√°ltam! Itt a Ny√≠rtassli egy kis eml√©kezet friss√≠t√Ķ!
Eln√©z√©st a megt√©veszt√Ķ inform√°ci√≥√©rt nem 17, hanem 21 perc.
http://video.xfre...1#videoloc
#14 | Perje - 2014. szeptember 19. 14:38:18
" el√Ķfordult 100 %-os k√°lium klorid tartalom is"

Az esetet egyszer√Ľen csak jogs√©rt√©snek min√Ķs√≠tik. M√°r itt bel√©pett a kett√Ķs m√©rce szerint elb√≠r√°l√°s.
Ennyire v√©letlen√ľl nem hib√°zik az a n√©pcsoport, amelyik k√≠nosan √ľgyel arra, √Ķ maga mit eszik.
#15 | tomsojer - 2014. szeptember 19. 21:39:22
Sziasztok
1993-2002 kozott so fuvarozasbol es kereskedelembol eltem. Lattam egy s mast. Compex so 2 tulaja nem zsido. Nem is nyirtassiak. Õk voltak vala a dowe egberts (hajdan compack) kelet ill nyugat mo. so uzletkotoi. Kezukben a vevolistaval onnalo uzletbe keztek.
Zahony kozeli hely kellett, es a tassi TSZ istalloja volt a megfizetheto.
A ligh sot is csak azert csinaljak mert a kereskedelem igenyli.
Nem szandekom vedeni oket, csak leirom amit tudok.
#16 | zsolt5000 - 2014. szeptember 20. 20:29:05
A kereskedelem meg az √Ķ kez√ľkben van igaz, vagy igaz neems_*_yuppy A birk√°k azt eszik amit a rekl√°m tol az arcukbas_*_kac
Modtak m√©g egy nagy baroms√°got is minap a h√≠rekben.....aszongya a mad√°r ..val√≥sz√≠n√Ľleg az √°llatoknak k√©sz√≠tett s√≥b√≥l ker√ľlt k√°lium klorid a bolti s√≥ba.Na ez t√©nyleg noorm√°lis .s_*_yuppy
#17 | Vacak - 2014. szeptember 20. 21:14:50
M√°rpedig ezek szerint mindannyiunkat k√°liummal szoptattak:
http://www.heimpa...nyatej.htm
Persze lehet, hogy hamis az adat, de akkor hol van az igazi?
#18 | Maguskacska - 2014. szeptember 21. 03:59:31
sz√≥j√°s tomi j√≥l mondja nem tal√°ltam semmi k√°sert √Ķ kosert a c√©g k√∂r√ľl, de szerintem el√©g egy szabadvakol√≥ vegy√©sz vagy szabv√°ny√ľgyi emberke aki tanus√≠tja a "helyes ar√°nyt" azt meg ne ragozzuk hogy a c√©g tulaj m√©g nem futott √∂ssze egyetlen egy bugyut√°val sem aki elondta volna neki hogy B√°csi maga n√©pet teccik irtani...-gondolom nem teccik de musz√°j a b√°csinak....
-ne keltcs√ľnk p√°nikot!-a c√©get ne z√°rjuk be!-semmi sem t√∂rt√©nt...
-ja p√°r helyen ahol, az a m√ľvelt k√∂z√©poszt√°lyunk(orvosok is),ki m√°s lenne ilyen okos hogy ilyen "pr√©mium s√≥t "vegyen.most √©p egy 100%-os valamit esznek.
Majd lessz egy-k√©t eset akol az eg√©sz csal√°d sz√©l√ľt√©st kap, ami nem fog felt√ľnni...-okos nagyon okos...
-√©s azt √©szrevett√©tek hogy √Ķk keverik nek√ľnk a tiszta n√°trium-kloridot √©s a k√°lium-kloridot s_*_kukk-ti csak d√Ķljetek h√°tra majd a nagytest√≠r tudja hogy nektek mi a j√≥!
#19 | tomsojer - 2014. szeptember 21. 14:27:42
Lehetségesnek tartom, hogy a német Patent Kali cég kálisóját keverik a light sóba. Hogy ez lehetett a takarmánysó vagy a nátriumsó azt nem tudom.
Takarmányozásban szerintem nem kevernek kálisót, de ki tudja...

A Givaduan makói gyár raktárában is rengetek Patent Kali sót láttam.
(kamions√∂f√Ķrk√©nt sz√°ll√≠tottam √°rut oda az angliai gy√°rukb√≥l. Megk√©rdeztem a rakt√°ros le√°nyz√≥t, hogy √©rkerzik-e ide valami term√©szetes alapanyag? V√°lasz: Igen, v√∂r√∂shagymapor K√≠n√°b√≥l √©s csili por d√©l-amerik√°b√≥l. A t√∂bbi vegyipari term√©k. A rakt√°rban egy√©bk√©n f√Ľszer illatot √©rezni.)
http://www.delmag...n/2300463/
Visszat√©rve a s√≥ √©s s√≥ feldolgoz√≥kra, javar√©szt csak a cimke k√ľl√∂nb√∂zteti meg a takarm√°ny-, √©tkez√©si √©s gy√≥gyszer√©szeti p√°rolt s√≥t egym√°st√≥l.
K√Ķs√≥ eset√©n (√∂mlesztett) volt amikor takarm√°nys√≥ c√≠men olyan "sz√©p" s√≥t k√ľld√∂tt az ukr√°n, hogy √©tkez√©si s√≥k√©nt lett lezs√°kolva, de volt olyan is hogy olyan √©tkez√©si √©rkezett hogy csak takarm√°nyba mert√ľk eladni.
2005-10 k√∂z√∂tt m√°r ink√°bb a m√Ľtr√°gya fuvaroz√°s √©s kereskedelem volt a munk√°m. Amikor sz√°ll√≠tottuk az √∂mlesztett k√°lis√≥t (f√Ķk√©nt a por k√°lit) akkor olyan por volt a rakt√°rban, hogy harapni lehetett a leveg√Ķt.
Tuzséron kérdezem az egyik kálisó raktári dolgozót: mióta dolgozol itt? Már 10. éve. Remélem még azóta is él.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.