Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Simán lehet, hogy az ön fõnöke is pszichopata


Gondolta már azt, hogy a fõnöke egy pszichopata barom? Lehet, hogy nem is tévedett. Legalábbis több esély van arra, hogy a felettesei között van valódi, klinikai értelemben vett pszichopata, minthogy az utcán találkozzon eggyel.

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint legalábbis a vezetõ pozícióban lévõ üzletemberek körében legalább háromszor magasabb a pszichopaták aránya, mint az átlag népesség körében. Vagyis 3 százalék, az 1 helyett. A 3 százalék persze csak a minimum, a pszichopaták ugyanis általában értelmesek, szeretnek manipulálni és gyakran is hazudnak, szóval simán át is vághatták a kutatókat.

Persze az, hogy valaki pszichopata nem jelenti feltétlenül, hogy gyakorló szadista lesz belõle. Õ egyszerûen csak lelkiismeret-furdalás nélkül manipulál és hazudik, hiányzik belõle az empátia, impulzív, kockázatvállaló és mérhetetlenül egoista. Eközben azonban nagyon értelmes, magas IQ-val rendelkezik és sokszor kedvesnek, simulékonynak tûnik, ami nyilván segít felfelé kapaszkodni a ranglétrán. Ahogy a beképzeltsége is.
Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2014. szeptember 20. 07:28:48
Balu - Ilyen Qdarcról nem beszélünk!s_*_kukk

Ti mit vártok egy kisfönöktöl?
Elöször is a munkája a következö:
Hetente egyszer felülröl megtapossák: (-Tisztelt Hülye úr, a munkásai ezt és ezt rontották el, kérdéses, hogy észrevette-e vagy tölünk hallja elöször, tegyen róla, hogy többször ez ne forduljon elö, különben kénytelenek leszünk elgondolkozni azon, hogy a maga megfelelö emberünk erre a posztra, vagy az ön szerint semmihez sem értö ellenlábasa XY, az igazi vezetö személyiség..." ) ... mire szemtöl-szembe boldogan benyal nekik és lefelé a liftben örjöng, káromkodik, mert azok az ökrök ott fent semmibe se veszik a zsenialitását - amit csak a körülmények és az alárendelt emberek idiotizmusa miatt nem képes realizálni... Miután feldúltan visszaérkezik az "öt megilletö helyre", felveszi a fapofát és egy rövid eszmefuttatást szervez - amivel megröviditi az ebédidöt - a munkásoknak. Megmagyarázza nekik, hogy ez így nem mehet tovább, ne is számítsanak fizuemelésre, szabadságra, jó szóra - mosolyra, holnaptól túlóra, kommunista szombat (globális lehülés) stb. Kávészünet nincs WC-re csak akkor ha már folyik és maximum 5 perc, egy óra munkaidö mától pontosan 65 perc...
Ettöl kicsit megnyugszik és a hétvégére az idegzsábája is csillapodik.
A nagyobb szinteken más a helyzet... nincs közvetlen kapcsolat a "munkásosztállyal, ott csak a hierarchikus kapcsolatokat szükséges rendezni(, néha átrendezni)
Több nyelvcsapás barnás lepedékkel, keményebb könyökvédö, erösebb ragasztó kenése a székekre. drágább öltöny és jobban szorító nyakkendök... Több nyugtató tabletta vagy minöségi alkohol és bizonyos szint felett esetleg szado-mazo rendelö - ha meg tudja fizetni a szanatóriumi árakat.
Drágább autó, drágább feleség és boldog mosoly a nagyvilág felé...
s_*_bye
#12 | hamu - 2014. szeptember 20. 09:32:44
Balu megnéztem a videót, jó hogy feltetted, a mai korra vonatkozó néhány jelenségre kapunk belõle magyarázatot, jobban tudjuk a helyünket, elhelyezkedésünket az elhangzottak alapján. Nagyon szeretem az ehhez hasonlókat, mint pl. Allan Watt interjút, mert lehetõséget adnak, hogy még a jelenben értsük a történéseket, ne csak 100 évre visszatekintve.

Hallgassátok Dr. Tari Annamáriát. Személyisége talán idegesítõ, de mond is, nemcsak fecseg.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.