Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszországban startolt a Vosztok-2014 stratégiai hadgyakorlat


Reakció Obamára/USAra (?)
Oroszországban megkezdték a Vosztok-2014 stratégiai hadgyakorlatot. Mintegy 100 ezer katona, 1,5 ezer harckocsi, 120 repülõgép, többek között stratégiai bombázók is, 70 hajó vesz részt rajta.

A manõverekben a Keleti Katonai Körzet azon egységei vesznek részt, amelyek korábban a harckészültség hirtelen ellenõrzésében szerepeltek. A hadgyakorlat 20 szárazföldi terepen, a tengeren és a levegõben folyik Anadirtól Vlagyivosztokig.
A katonák gyakorolják a csapatok átdobását (egyes csapatok 6 ezer kilométernyi távolságot tesznek meg), a tengerpart védelmét, lõgyakorlatokat is hajtank végre taktikai rakétákkal. A képzés szeptember 25-ig tart.
Teljes szöveg: http://hungarian....rlat-7370/

Hozzászólások


#11 | Kedvesi - 2014. szeptember 21. 16:06:44
rozsola már megint böfögöd a marhaságaidat? És a wikipédiával pedálozol?

YouTube Videó


Majd ha a Typ99-et nem tudta kilõni, akkor majd pont a Leopardot lövi ki.

De azért annyira hülye még se legyél, hogy majd ezt meg azt küldenek oda az oroszok, hogy még azzal vádolják õket hogy szítják a háborút, lehet kisebb méretben is küldeni ami elfér egy tehergépjármû rakterében. Az általad összeszedett videókat, bármelyik nagyhatalom arzenáljából be lehetne mutatni.
A T90-eseneknek is lehetne egy "kis" munka ha az A10 uránlövedékkel tüzelne. Amik ráadásul már öregszärok mert mindent kihoztak belõlük amit lehetett. Még egy darabig elmûködnek, de idõ elõtt nem jön az Armata, aminek körülbelül így kell kinézni htka.hu/wp-content/uploads/2013/09/Armata_makett.jpg valahol itt kezdõdik a modern tank. Végezetül egy kis demo, ne akarj fegyverSZAGértõt játszani vagy egyebet se, mert egyik fél sem becsüli le a másik fegyverarzenálját. Mert ha a zsidajok Oroszország fölé aszteroidát "vontattak" kitudja mivel, akkor be nem vallotta fegyverekrõl van szó, ha csak a HAARP-nak nincs olyan tulajdonsága amirõl eddig nem lehetett tudni.

Az usraeli gépekrõl meg annyit hogy Tény, hogy az F-22-es Raptornak is akadt 1-2 komoly hibája, de ezeket már javították. Lásd az oxigénadagoló a pilóta részére.
A magas fenntartási költsége megmaradt, de ettõl ez még egy nagyon jó gép a világon a sok közül. A szimulációk alatt 2 db Raptor 16 db F-15-ös lõtt le minden akadály nélkül. Csak finoman megjegyzem, hogy az F-15 Eagle a világ talán egyik legjobb vadászgépe, ami messze veri teljesítményben, és minden másban nem csak az orosz Mig-29-et, de még az ellene tervezett ellenlábasát a Szu-27-et is. Még az orosz technikával foglalkozók is elismerik, hogy az F-15 és a Szu-27-es párharcokból többnyire a amcsi gép kerülni ki gyõztesen.
A SU27 sem mai darab és ez meglátszik. Nagyon szépen repül, jó a fordulási szögsebessége, ami jó a közeli légiharcokban, de ennyi. Én az oroszok helyében ennyi pénzbõl inkább több Szu-27-et, és több Mig-29-et modernizáltam volna. Anno pl terveztek tolóerõvektoros hajtûmûvet a Mig-29-hez is, de az végül nem került sorozatgyártásra, ami szerintem hiba. Most is létezik modernizált változat mind a két gépbõl, de nem lehet tudni, hogy a megváltozott paraméterekkel mire is lennének képesek.
Annyi bizonyos, hogy kaptak új, és erõsebb hajtûmûvet, ami kevésbé romlik el, persze így is lényegesen rosszabb az üzemideje, mint egy F-15-ös gép hajtómûvéé. Pl kevésbé füstöl, mint az elõdje, és több elektronikát kapott a pilótafülke.
Alapból jó gép mind a két orosz gép, de nem jobb, mint az említett amcsi gép.
Bár az oroszok Szu-30-as és Szu-35-ös gépe elég jó lehet.
A baj, az oroszok számára, hogy az utóbbiból igen kevés van nekik.

280db Szu-30-assal nem lehet háborút vívni, kicsikét kevés.Az oroszok meg elkezdhetik gyártani a T50 szintû vagy annál jobb gépeket, mert ott is lenne mit újítani.
#12 | Perje - 2014. szeptember 23. 21:50:51
A pilóták azt is gyakorolták, hogyan kell autópályára le és felszállni:
http://ria.ru/tv_...04156.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.