Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kinek mi... (okulásul a mai lányoknak)


Egy társkeresõ oldal legõszintébb vallomása egy bankár tollából
Egy fiatal lány õszinte társkeresõ vallomása jelent meg egy fórumon.
Feketén-fehéren leírja a keresett férfi paramétereit, jobban mondva vagyonának nulláit.


A következõ hirdetéssel keresi gazdag férjét a 25 éves lány:

„ MegprĂłbálok nagyon õszinte lenni. Ebben az Ă©vben betöltöm huszonötödik Ă©letĂ©vemet. SzĂ©p vagyok, jĂł az Ă­zlĂ©sem Ă©s kifinomult a stĂ­lusom. SzeretnĂ©m megtalálni a fĂ©rjemet, akinek Ă©ves jövedelme 500 ezer dollár vagy annál több. Lehet, hogy kapzsinak találnak, de New Yorkban a közĂ©posztály Ă©ves jövedelme egy milliĂł dollár, tehát nincs nagy elvárásom.
Van ezen a fórumon esetleg olyan férfi akinek éves fizetése 500 ezer dollár, és még nem nõs? Azt szeretném kérdezni : mit kell ahhoz tennem, hogy gazdag férjem legyen, mint te?
Eddig olyanokkal randevúztam, akinek az éves jövedelme 250 ezer dollár volt. Ez az én eddigi rekordom. De hogy is lenne elég ez a fizetés ha a magas költségû New York Garden lakónegyedben szeretnék lakni?
Szeretnék a következõ kérdésekre is választ kapni:
1. Hol lógnak leggyakrabban a gazdag nõtlen férfiak? ( szórakozóhelyek, fitnesztermek, éttermek névsorát kérem)
2. Pontosan milyen korosztályt érdemes megcéloznom?
3. A gazdag férfiak feleségei miért csak átlagos nõk? Ismerek olyan nõket, akik nem szépek és nem különlegesek, mégis gazdag férjük van.
4. Hogyan döntöd el, hogy ki lesz a feleséged és ki csak a barátnõd? Én most határozottan férjet keresek.
Ms.Pretty


A világ leghíresebb bank, a New York-i JP Morgan vezérigazgatója a következõ filozofikus választ küldte a fiatal lánynak:

Kedves Ms. Pretty
Nagy érdeklõdéssel olvastam levelét, és tudom hogy sok lány érdekelt az alábbi témában. Engedje meg hogy kifejtsem válaszomat, mint szakmai befektetõ. Éves jövedelmem meghaladja az 500 ezer dollárt, így senki sem gondolhatja hogy csak az idõmet vesztegetem. Üzleti szempontból feleségül vennem Önt egy nagyon rossz döntés lenne. Had magyarázzam el, miért.
Az amit Ön szeretne az a cseregazdálkodás jó példája: szépség pénzért cserébe. Az egyik fél biztosítja a szépséget, a másik fél pedig fizet érte, nem is keveset. Csakhogy van egy buktató tényezõ. Az Ön szépsége mulandó. Én pedig nem adhatok pénzt anélkül, hogy cserébe ne kapnék valamit. A jövedelem tehát évrõl-évre növelhetõ, de az Ön szépsége ezzel párhuzamosan elhalványul. A közgazdaságtanban ezt úgy nevezik, hogy a jövedelem a növekvõ érték, Ön pedig a csökkenõ. Ha Önnek csak a szépsége az egyetlen eszköze, akkor 10 évvel késõbb értéktelenné válik.

Lehet hogy kegyetlen lesz amit mondok, de Önnel randizni számomra egy veszteséges kereskedelmi helyzet lehet. Ha valaminek az értéke csökken, azt azonnal el kell adni. Nem szerencsés tehát hosszú távon megtartani. Ez a helyzet a házassággal, amit Ön szeretne. Az túl hosszú idõnek számít hogy egy értékét folyamatosan veszítõ dolgot megtartsak.
Akinek az éves jövedelme több mint 500 ezer dollár, az nem hülye. Így maximum randiznak Önnel, de feleségül nem veszik. Így azt tudom ajánlani, hogy felejtse el ezt a célját. És ami még ettõl is szebb, hogy Önmaga is elérheti azt, hogy ennyi legyen az éves fizetése. Nagyobb esélye van erre, mint találni egy gazdag bolondot. Remélem hogy ezzel segítettem.

Üdvözlettel
a JP Morgan igazgatĂłja

Hozzászólások


#51 | mormota1968 - 2014. szeptember 22. 00:50:38
Gerry! Bocsánatot kérek tõled, ha megsértettelek! Nem ez volt a célom. Én csak arra akartam felhívni mindenki figyelmét, hogy többet is tehetnénk ennél. Én megteszem amit tudok és az nem valami sok. Saját pénzemen cikkeket, írásokat másolok és terjesztek, ennyi. Csak ennyit tudok tenni, meg annyit, hogy beszélek, beszélek, bárkivel aki az utamba kerül. Próbálom felhívni az emberek figyelmét egy másik világra, aminek a létezésérõl fogalmuk se lehet. A PI klub tagjának lenni pedig az egyik legjobb dolog a világon. Bárcsak minél több ember csatlakozna a csapathoz. Én nem mondtam, írtam semmi olyat, hogy nem fontos ennek a honlapnak a létezése. Valamit még is félre értettél. Én csak szeretném ha minél több ember gyógyulna ki örökre a pártoskodásból, szeretném ha minél több embert fel tudnák ébreszteni. Szarul érzem magam ennyi tudással a fejemben és hogy nem adhatom tovább, mert kiba@ott sötétek az emberek. És én egyszerûen képtelen vagyok elfogadni, hogy ennyire tehetetlen vagyok. Nem értem az emberek makacsságát, ellenállását, mikor megpróbálom elmondani nekik az igazságot egy hazug világról. Hogy a zsidó nem zsidó, a cigány nem cigány, nem a kormány kormányozza az országot, hogy van egy világhatalom, titkos társaságok, hogy mesterséges már az idõjárásunk is, és stb és stb...
Szétrobbanok a tehetetlen dühtõl és mint anno Jézus, a legszívesebben én is szétcsapnák, na nem a pénzváltók, hanem a birkák között. Még egyszer bocsáss meg, ha megbántottalak. s_*_:el
#52 | GERRY - 2014. szeptember 22. 07:13:52
mormota - nem sértettél meg ... dühöngj csak nyugodtan tovább! Semmit se értettem félre, nyugi ... én csak a gondolataimat szórom ahogy te a papirjaid... amit írsz az itt is ismerös... csak nekem itt németül kell szólni az emberekhez.
Amikor pedig kezdik felfogni mit mondtam, így néznek rám:
media.moddb.com/images/articles/1/75/74363/staunen.jpg

vissza a cikkhez:

81 éves võlegény + 24 éves ara...
www.postaimre.net/kepek/2481.jpg
http://velvet.hu/...gyelhetne/


A menyasszony mondta: "Nem akartunk szerelmesek lenni, csak úgy megtörtént. A szerelem nem ismer korhatárt!"

Hiába na, a szerelem mindent legyöz! Mi meg ne irigykedjünk.
#53 | enid - 2014. szeptember 22. 14:46:58
Gerry! Latod, ez csak a vidam hazassag! Nem valoszinu, hogy hosszu ideig fog tartani. A tobb veg kozul en egyet emlitenek: mindketten belehalnak ebbe a frigybe. A lyany a nevetestol, a vo"legeny" meg az erolkodestol. :D
#54 | gojabaal - 2014. szeptember 22. 21:15:08
GERRY, a 14 éves lány 24 lett, az úr családi körülményei változtak és halgatott az apukára!
#55 | Perje - 2014. szeptember 22. 21:27:05
81 éves vevõlegény...
#56 | postaimre - 2014. szeptember 22. 21:28:00
Olyan jól elvagytok itt a nõ, nem nõ, vagy mi a ki és miért a csoda kicsoda...kérdéssel.

Röviden arról van szó, hogy a NÕ-i alapelv helyreállítása zajlik minden ilyen témafelvetéssel és direkt. Szûzanya-komplexus (most tanáltam ki a nevet) van kibontakozóban. Nem olyan bonyolult a kérdés, de ahhoz, hogy a nõt "felhozzák" a jelenlegi faxfej "férfistátusz" szintre ilyen-olyan módon, az egy dolog. A másik, hogy valamiképpen "f-ölébe" kellene tojni. A ló másik oldala ez és biza a lengyel kormány, de a morvais jövendõ jóbikos kavarás is ilyen kan-cákról szól még. Nincs "egyenrangúság a nemek közt és nem is lehet ebben a textusban. Nem ugyanarra vagyunk méretezve oszt ennyi. A kölcsönös tiszteletnek ehhez semmi, de semmi köze nincs. Az érzelmek rabja a levegõt harapja.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.