Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Gett√≥falvakb√≥l roma auton√≥mia sarjadhat Borsodban - Interj√ļ Lad√°nyi J√°nossal


Na, csak felb√∂f√∂gik a nagy zsid√≥-cig√°ny √∂sszeesk√ľv√©st is. H√ļgyb√≥l, sz@rb√≥l √≠gy kell val√≥s, √©rt√©kes orsz√°grabl√°ssal "saj√°t n√©pet, √°llamis√°got, kult√ļr√°t" gr√ľndolni! L√°sd: Link A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjrat√∂ltve..., nekem nem j√∂n be valami√©rt az oldalam. A rendszerv√°lt√°skor pesszimist√°nak tartott√°k, azt√°n kider√ľlt, hogy t√ļl der√Ľl√°t√≥ volt. Lad√°nyi J√°nos szociol√≥gus most arra figyelmeztet: az √©szakkeleti peremvid√©ken l√©trej√∂het egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet, amely id√Ķvel ak√°r el is szakadhat Magyarorsz√°gt√≥l.

– T√∂bb mint t√≠z √©v telt el az√≥ta, hogy utolj√°ra – az id√Ķk√∂zben elhunyt Kem√©ny Istv√°n szociol√≥gus vezet√©s√©vel – orsz√°gos felm√©r√©s k√©sz√ľlt a rom√°kr√≥l.

– Val√≥ban r√©g√≥ta nem k√©sz√ľlt √°tfog√≥ cig√°nykutat√°s Magyarorsz√°gon, de a trendek az√©rt j√≥l l√°that√≥k. A rom√°k kirekeszt√©s√©nek m√≥dja az elm√ļlt sz√°z √©vben t√∂bbsz√∂r is megv√°ltozott. A k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt...

– Musz√°j ilyen messzir√Ķl ind√≠tani?

– Ahhoz, hogy meg√©rts√ľk, mi t√∂rt√©nik napjainkban – igen. Ne ijedjen meg, r√∂vid leszek. Sz√≥val: a k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt l√©nyeg√©ben a teljes cig√°ny n√©pess√©g kirekesztett volt. A rom√°k t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge sz√©ls√Ķs√©gesen szegreg√°lt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, d√∂nt√Ķen falun lakott, nagyon sokan iskol√°ba sem j√°rtak. Nem volt rendes kereseti lehet√Ķs√©g√ľk, ennek ellen√©re a helyi munkamegoszt√°sban bet√∂lt√∂ttek bizonyos funkci√≥kat. Rosszul fizetett √©s len√©zett munk√°kat v√©geztek, de v√°lyogvet√Ķkre p√©ld√°ul sz√ľks√©g volt, hisz a falusi h√°zak jellemz√Ķen v√°lyogb√≥l √©p√ľltek. A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ t√©eszes√≠t√©si √©s iparos√≠t√°si hull√°mokkal l√©p√©sr√Ķl l√©p√©sre kezdtek betagoz√≥dni a munkaer√Ķpiacra. D√∂nt√Ķen a neh√©ziparban, az √©p√≠t√Ķiparban kaptak munk√°t. Rosszul fizetett, rossz k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt v√©gzett munka volt ez is. M√©gis, alacsony szinten, de biztos meg√©lhet√©st jelentett sz√°mukra.

РSzélesebb rétegeket érintett, mint a vályogvetés?

– J√≥val sz√©lesebb r√©tegeket. Az integr√°ci√≥ szempontj√°b√≥l azonban sokkal fontosabb, hogy a rom√°k addig a t√°rsadalmon k√≠v√ľl l√©teztek, az √°llamszocialista korszakban viszont elkezdtek betagoz√≥dni a t√°rsadalomba. Ak√°r √ļgy, hogy ing√°ztak, ak√°r √ļgy, hogy elindultak, bek√∂lt√∂ztek a v√°rosokba. Nagyon l√©nyeges, hogy egy√ľtt dolgoztak a nem cig√°nyokkal. A rom√°k z√∂me a t√°rsadalom alj√°n, de egyre ink√°bb a t√°rsadalmi hierarchi√°n bel√ľl helyezkedett el.

A rendszerv√°lt√°s ut√°n, mint tudjuk, megint megv√°ltozott a helyzet. √ďri√°si t√∂megek – els√Ķnek a kvalifik√°latlan, alacsonyan k√©pzett munk√°sok – vesztett√©k el a l√©tbiztons√°gukat, k√∂z√∂tt√ľk er√Ķsen fel√ľlreprezent√°ltak voltak a rom√°k. A legszeg√©nyebbek, akik nem tudt√°k fizetni a lakb√©rt, a rezsit, visszak√∂lt√∂zni k√©nyszer√ľltek azokba a falvakba, ahonnan elv√°ndoroltak. Olyan falvakba, ahol az√©rt voltak nagyon alacsonyak a telek- √©s h√°z√°rak, mert a k√∂rny√©ken m√©g az el√Ķz√Ķ rendszerben, az √ļgynevezett teljes foglalkoztatotts√°g id√Ķszak√°ban sem volt munkahely. Tudom√°som szerint Magyarorsz√°g √©s a magyarorsz√°gi cig√°nyok t√∂rt√©net√©ben el√Ķsz√∂r fordult el√Ķ, hogy sz√°mottev√Ķ r√©teg feleslegess√© v√°lt: nem r√∂vid, hanem hossz√ļ t√°von, gener√°ci√≥kon √°t√≠vel√Ķen nem k√©pes olyasfajta munk√°t tal√°lni, amelyre a piacgazdas√°gban sz√ľks√©g lenne.

– Besz√ļrok n√©h√°ny adatot a kor√°bbi elemz√©seib√Ķl. Az ezredfordul√≥ t√°j√°n mintegy 700 ezren √©ltek szoci√°lis, gazdas√°gi √©s lak√≥helyi √©rtelemben tart√≥san kirekesztett k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. K√∂r√ľkben a cig√°nyok ar√°nya mintegy 30 sz√°zal√©kot tett ki. 2012-re a m√©lyszeg√©nys√©gben teng√Ķd√Ķk sz√°ma legal√°bb egymilli√≥ra n√Ķtt, val√≥sz√≠n√Ľleg a rom√°k ar√°nya is magasabb lett.

– Amit a k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tti, illetve a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ √©s a rendszerv√°lt√°s k√∂z√∂tti id√Ķszakr√≥l mondtam, t√∂bb√©-kev√©sb√© egys√©gesen vonatkozik a teljes cig√°ny n√©pess√©gre. A rendszerv√°lt√°s ut√°n bizonyos fok√ļ differenci√°l√≥d√°s figyelhet√Ķ meg. Az ezredfordul√≥r√≥l sz√°rmaz√≥ adataink szerint a rom√°k 10-15 sz√°zal√©ka indult meg a k√∂z√©poszt√°lyosod√°s √ļtj√°n, 40 sz√°zal√©k volt a v√©gletesen leszakadtak ar√°nya, a fennmarad√≥ 45-50 sz√°zal√©k a k√©t kateg√≥ria k√∂z√© esett. Most √ļgy l√°tom, hogy az ut√≥bbi legal√°bb t√≠z √©vben ism√©t √ļj folyamat zajlik. Valami hasonl√≥ j√°tsz√≥dik le, mint az eg√©sz magyar t√°rsadalomban, csak a rom√°kn√°l extr√©m, sz√©ls√Ķs√©ges form√°ban. A k√∂z√©poszt√°lyosod√°si strat√©gi√°k jelent√Ķs r√©sze ellehetetlen√ľlt. Sok roma, aki az √°llamszocializmus id√Ķszak√°ban rengeteget dolgozva integr√°l√≥dott a t√°rsadalomba – nem szegreg√°lt k√∂rny√©ken nagy h√°zat √©p√≠tett, iskol√°ztatta a gyerekeit –, munkan√©lk√ľliv√© v√°lt, √©s a csal√°dj√°val egy√ľtt valamelyik cig√°ny gett√≥ban tal√°lta mag√°t.

„√öjrakasztosod√°s” indult meg: a t√°rsadalmi kirekeszt√©s a szoci√°lis szempontb√≥l heterog√©n roma n√©pess√©get szoci√°lis helyzett√Ķl f√ľggetlen√ľl egyre egys√©gesebben s√ļjtja. A v√°rosokb√≥l, tehet√Ķsebb falvakb√≥l kiszor√≠tj√°k a cig√°nyokat. Jellemz√Ķen a legszeg√©nyebbeket, de nem csak √Ķket. Ennek a miskolci „gett√≥felsz√°mol√°si program” a leg√ļjabb √©s legl√°tv√°nyosabb fejlem√©nye. Budapestr√Ķl √©s m√°s v√°rosokb√≥l, szerencs√©sebb helyzet√Ľ falvakb√≥l is rengeteg csal√°d k√©nyszer√ľlt elk√∂lt√∂zni. K√∂zben megn√Ķtt a sz√©ls√Ķs√©gesen kirekesztett √©s sz√©ls√Ķs√©gesen szeg√©ny r√©teg. A szoci√°lis seg√©lyeket megkurt√≠tott√°k: r√∂videbb ideig √©s kisebb √∂sszeg j√°r, azt is k√∂zmunk√°hoz k√∂tik. A hazai k√∂zmunk√°k pedig k√∂r√ľlbel√ľl √ļgy viszonyulnak a munk√°hoz, mint a katonazene a zen√©hez.

– Szlov√°ki√°ban, amikor durv√°n lefaragt√°k a szoci√°lis kiad√°sokat – ennek pont t√≠z √©ve –, √©hs√©gl√°zad√°sok t√∂rtek ki. N√°lunk viszont, amikor az Orb√°n-korm√°ny ugyanezt megtette, nem t√∂rt√©nt semmi.

– Nemcsak a cig√°nyok, hanem √°ltal√°ban a nagyon h√°tr√°nyos helyzet√Ľ kisebbs√©gek eset√©ben is rendk√≠v√ľl ritka, hogy hosszabb ideig tart√≥, nagy ter√ľletet √©rint√Ķ l√°zad√°s t√∂rj√∂n ki. A szlov√°kiai tiltakoz√°sok pedig eg√©sz Kelet-Szlov√°ki√°ra kiterjedtek, √©s hossz√ļ ideig eltartottak. Mindez √©ppen parlamenti v√°laszt√°sok el√Ķtt t√∂rt√©nt. Azt gondolom, hogy ilyesmi a titkosszolg√°latok k√∂zrem√Ľk√∂d√©se n√©lk√ľl nem j√∂het l√©tre. Nagyon rem√©lem, hogy Magyarorsz√°gon senkinek nem f√Ľz√Ķdik √©rdeke ahhoz, hogy a titkosszolg√°latok r√©v√©n felpiszk√°lja a cig√°nyokat.

– M√©g a szocialist√°k voltak korm√°nyon, amikor „√ļj Trianon” kialakul√°s√°nak a vesz√©ly√©re figyelmeztetett. Jeles√ľl arra, hogy l√©trej√∂het egy olyan, cig√°nyok lakta auton√≥m ter√ľlet, amelyet az √©szakkeleti peremvid√©kek alkotnak, √©s amely – ak√°r a hat√°ron t√ļli legszeg√©nyebb t√©rs√©gekkel egyes√ľlve – lev√°lhat Magyarorsz√°gr√≥l. Szerette volna felr√°zni a k√∂zv√©lem√©nyt?

– A legut√≥bbi √©vtizedekben er√Ķsen megn√Ķtt a szegreg√°lt telep√ľl√©seken √©s telep√ľl√©sr√©szeken √©l√Ķk ar√°nya. A Csereh√°ton – Borsod-Aba√ļj-Zempl√©n megye √©szaki, √©szakkeleti r√©sz√©n – kezdenek √∂ssze√©rni a gett√≥falvak. Ilyen se volt m√©g a magyar t√∂rt√©nelemben soha. Innen kivonult az √°llam, feladta az orsz√°gnak ezt a r√©sz√©t. Csak arra haszn√°lja, hogy ide szor√≠tsa ki a legkil√°t√°stalanabb helyzetben l√©v√Ķ r√©tegeket. A nem cig√°ny n√©pess√©g el√∂regszik vagy elk√∂lt√∂zik. Mindez val√≥ban azzal fenyeget, hogy lesznek, akik a ter√ľleti auton√≥mi√°ban l√°tj√°k a probl√©ma megold√°s√°t, vagy hogy a rom√°k id√Ķvel valamilyen ter√ľleti auton√≥mi√°t fognak k√∂vetelni maguknak, √©s ak√°r el is szakadhatnak Magyarorsz√°gt√≥l.

– Komolyan mondja?

– Teljesen komolyan.

РMiért szakadnának el a romák? Vagy Рmaradjunk az enyhébb változatnál Рmiért akarnának autonómiát?

– Mi√©rt ne akarn√°nak auton√≥mi√°t egy olyan ter√ľleten, ahol t√∂bbs√©gben lesznek? Ilyesmit az emberek √°ltal√°ban el se tudnak k√©pzelni – eg√©szen addig, am√≠g be nem k√∂vetkezik.

– Ehhez politikai √∂ntudatra is sz√ľks√©g lenne, csakhogy a roma p√°rtkezdem√©nyez√©sek elbuktak.

– Az etnikai p√°rtok alap√≠t√°s√°t meg√©rtem, de nagyon vesz√©lyes ker√ľl√Ķ √ļtnak tartom. Abb√≥l azonban, hogy az eddigi p√°rtk√≠s√©rletek kudarcot vallottak, nem k√∂vetkezik az, hogy mindig √≠gy is marad. M√°shol a vil√°gban, m√°s elnyomott kisebbs√©g eset√©ben is √ļgy volt, hogy sok√°ig nem ment, azt√°n egyszer csak siker√ľlt. Ehhez persze az kell, hogy a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom ne hagyjon nyitva m√°s lehet√Ķs√©get. Ha a felemelked√©s nem megy egy√ľtt, akkor a rom√°k √∂n√°ll√≥an fogj√°k megpr√≥b√°lni. Nem √°ll√≠tom, hogy ez mindenk√©ppen bek√∂vetkezik. Annyit mondok, hogy re√°lis lehet√Ķs√©gr√Ķl besz√©lek, ami – nem felt√©tlen√ľl holnap, tal√°n csak n√©h√°ny √©vtized m√ļlva – a jelenlegin√©l is tragikusabb k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rhat.

РNem tart attól, hogy hisztériakeltéssel fogják vádolni?

– Huszon√∂t √©vvel ezel√Ķtt azt mondt√°k r√°m, hogy t√ļl pesszimista vagyok. Azt√°n kider√ľlt, hogy hurr√°optimista voltam. Legk√©ptelenebb r√©m√°lomk√©nt sem tudtam volna elk√©pzelni, hogy az t√∂rt√©nik majd Magyarorsz√°gon, ami t√∂rt√©nt.
Névjegy

Lad√°nyi J√°nos 1949-ben sz√ľletett √öjpesten. Egyetemi tanulm√°nyait 1967–71 k√∂z√∂tt v√©gezte a Marx K√°roly K√∂zgazdas√°g-tudom√°nyi Egyetemen. Egyetemi doktori c√≠m√©t ugyanitt v√©dte meg 1973-ban. 1975-t√Ķl 2013-as nyugd√≠jaz√°s√°ig az egyetem szociol√≥gia tansz√©k√©n dolgozott, az√≥ta a Wesley J√°nos Lelk√©szk√©pz√Ķ F√Ķiskol√°n tan√≠t szociol√≥gi√°t.

F√Ķleg szoci√°lpolitikai, telep√ľl√©s- √©s v√°rosszociol√≥giai, iskolaszociol√≥giai, valamint a piacgazdas√°gi √°tmenet id√Ķszak√°nak szoci√°lis √©s etnikai konfliktusaival foglalkoz√≥ kutat√°sokat v√©gzett √©s kurzusokat tan√≠tott. T√∂bb k√ľlf√∂ldi egyetemen dolgozott vend√©goktat√≥k√©nt √©s kutat√≥k√©nt. 2008 √≥ta a Magyar Tudom√°nyos Akad√©mia doktora.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ionerai - 2014. szeptember 21. 20:18:26
Imre! √Ėr√ľl√∂k, hogy szerencs√©ben otthon vagy. A linket (ami a r√©g weblpara mutat) pedig hib√°san tetted be.
#2 | postaimre - 2014. szeptember 21. 20:40:06
Ion, k√∂sz√∂n√∂m! Olaszon kereszt√ľl j√∂ttem haza.

A link nem hibás, hanem nem nyílik.

403 Forbidden


You are not allowed to access this page. Possible problems:

Missing index file
Misconfigured mod_rewrite settings in .htaccess
Authentication Failure
Incorrect file or folder permissions

Servage.net Clustered Webhosting running enhanced Apache Webserver


De itt az eredeti írás:


A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjrat√∂ltve ( P.I )

2 éve | Tabányi Mihály | 0 hozzászólás

N√©ha el kell t√°volodnunk t√Ķl√ľk ahhoz, hogy eg√©szen k√∂zelr√Ķl szeml√©lhess√ľk az esem√©nyeket. Megt√∂rt√©nt √©s most √ļj benyom√°sokkal, n√©h√°ny elemmel gazdag√≠tva l√°tom a teljes kirak√≥st, amelyet ellens√©geink √ļgy pr√≥b√°lnak √∂sszeilleszteni, hogy mi azt √©szre sem se vehess√ľk. T√∂bb elem√©t ennek a strat√©gi√°nak m√°r siker√ľlt tetten √©rni, de most eg√©sz√ľlt ki olyan l√©nyeges, a teles eg√©sz befogad√°shoz sz√ľks√©ges elemekkel a k√©plet, amelyet m√°r le merek √≠rni a minden gondolkod√≥ ember sz√°m√°ra, r√°b√≠zva d√∂nt√©st, hogy k√©pes lesz-e mindezt ember m√≥dj√°ra feldolgozni. Pontokba szedem a strat√©giai l√©p√©seket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orb√°n feladata nem a rendszerv√°lt√°s, hanem „egy √ļj vil√°grend” bevezet√©se. Ezt √Ķ maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i besz√©d√©ben minderre egy kerek esztend√Ķ id√Ķkorl√°tot „enged√©lyezett”, nyitva hagyva a k√©rd√©st, „mi van akkor, ha nem siker√ľl addig mindezt megval√≥s√≠tani?” Az√©rt √©n ezt most megk√©rdezem, de a v√°laszt a v√©g√©re tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetk√∂zi er√Ķ, ami ezen v√°ltoztathatna, jelezve ezzel a ny√≠lt had√ľzenetet az oroszok beavatkoz√°si t√∂rekv√©seire a „zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g” fel√© vezet√Ķ √ļton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orb√°n kijelenti, hogy „van terve” a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°ra, amelyet m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott, de az EU ezt is √ľdv√∂zli.
- A cig√°ny-k√©rd√©s felvet√©se √©s k√∂ztudatos√≠t√°sa a Jobbik √©s G√°rda feladata volt, amit most a Jobbik felvet√©se alapj√°n „szegreg√°ci√≥val”, gett√≥s√≠t√°ssal kellene valahogy megoldani.
- A cig√°ny-szapor√≠t√°s√°t, a falvak etnikai terrorj√°t √©s a v√°rosok sz√©tz√ľlleszt√©s√©t a zsid√≥ korm√°nyok propag√°lt√°k √©s t√°mogatt√°k, a rendv√©delmi er√Ķket is felhaszn√°lva ehhez, hangulatot keltve, cig√°nyfajv√©dve √©s az √°llamalap√≠t√≥ nemzet rov√°s√°ra, hogy a t√°rsadalmi igazs√°gtalans√°g √©s a faji diszkrimin√°ci√≥ lebegtetett k√©rd√©se hol √ļgy vet√Ķdhessen fel, hogy a cig√°nyok b√Ľn√∂z√Ķk √©s vel√ľk le kell sz√°molni, hol pedig √ļgy, hogy a „t√∂bbs√©gi t√°rsadalomnak” kell t√Ľrni √©s toler√°nsan befogadni az integr√°l√≥dni nem akar√≥ hord√°kat. Ez egy mesters√©gesen haszn√°lt k√©t√©l√Ľ kard, amely a val√≥di c√©lr√≥l volt hivatott csapkod√°s√°val √∂sszezavarni az √©rteni v√°gy√≥kat.
- A Jobbikot √©s a G√°rd√°t ugyanaz a zsid√≥ k√©z hozta l√©tre √©s ir√°ny√≠totta, haszn√°lta fel mindv√©gig erre a c√©lra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…√©s a g√ļnyhat√°rainkon t√ļli p√°tokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek indul√≥ szervezetek z√∂m√©nek ir√°ny√≠t√°s√°t is id√Ķvel √°tvette. √ćgy a Jobbik-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) a Fidesz-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) sz√≥cs√∂vek√©nt m√Ľk√∂dik most is, el√Ķk√©sz√≠tve a terepet a Nagy Terv megval√≥s√≠t√°s√°hoz. De mi is a terv?
- K√∂ztudott, hogy az orsz√°g, a r√©gi√≥ (Rom√°nia is!) zsid√≥k √°ltali megsz√°ll√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a k√©rd√©ses.
- A TERV-ben Erd√©lynek √©s Rom√°ni√°nak kulcsszerepet sz√°ntak a cionista zsid√≥k, ahogyan a cig√°nyoknak is, mint „el√Ķretolt hely√Ķrs√©gnek”.
- A cig√°nyoknak mind a saj√°t √∂nkorm√°nyzatot, mind pedig az √∂nrendelkez√©sr√Ķl felvetett gondolatait a zsid√≥ „magyar” korm√°nyzat biztos√≠totta, mint ahogy a l√©tsz√°muk – √©s ez√°ltal a gener√°lt probl√©m√°k mennyis√©g√©nek – a felduzzaszt√°s√°t is. Ma minden m√°sodik sz√ľlet√Ķ gyermek az orsz√°gban cig√°ny, de Rom√°nia √©s Erd√©ly is ett√Ķl az etnikai biol√≥giai fegyvert√Ķl szenved, ahogyan Felvid√©k is. Ezek mind kulcsr√©gi√≥k, mert most becsatlakozott S√°rk√∂zy is aki „magyar”, de nem is r√©gen BERlusconi is elkezdte a cig√°nyok visszatoloncol√°s√°t.
- Orb√°n terve – val√≥j√°ban Cion B√∂lcseinek, szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√Ķinek terve ez, csak vele akarj√°k megval√≥s√≠ttatni-, √ĀLLAMFORMA V√ĀLT√ĀS! A nemess√©g, a vit√©zi rendek, t√°rsas√°gok mostani ny√ľzsg√©se, a SZENT KORONA emleget√©se, az alkotm√°nyoz√°si „k√©nyszer”, a f√∂ldtulajdonl√°s k√©rd√©se, az √°llampolg√°rs√°g √©s a trianoni dikt√°tum rev√≠zi√≥j√°nak emleget√©se mind azt ir√°nyozza el√Ķ, hogy a „demokr√°cia” √©s a „k√∂zt√°rsas√°g” hely√©be nem egy √ļj rendszer, hanem egy m√°sik √°llamforma l√©p a terveik szerint. Ez lehet kir√°lys√°g, amely a feud√°lis rend egy modernkori v√°ltozat√°val, a SZENT KORONA ALKOTM√ĀNY√ĀRA hivatkozva, de f√∂derat√≠v rendbe soroln√° be az „√∂nk√©nt csatlakoz√≥” √°llamokat, ugyanis t√∂rt√©nelmi jogfolytonoss√°gra hivatkozva ehhez a szint√©n elzsid√≥s√≠tott √©s gazdas√°gilag „let√©rdeltetett” nemzeteknek m√°r nem lenne ellenvet√©se. Morvai, aki szint√©n zsid√≥-√ľgyn√∂k √©ppen most jelentette ki, hogy EUR√ďPAI EGYES√úLT √ĀLLAMOK √©p√ľlnek, s tal√°n az sem v√©letlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavaz√≥i k√∂r√©ben meg√ľnnepelni az 56’-os forradalom eml√©knapj√°t, amit szint√©n a zsid√≥k robbantottak ki, szint√©n a jelenlegi helyzetek is megfelel√Ķ nemzetk√∂zi c√©lzattal, Suez-Magyarorsz√°g k√∂zponti konfliktussal. Csakhogy Suez m√°r itt van a ny√≠ltan betelep√ľlt zsid√≥k k√©p√©ben.
- Az √°llamforma-v√°lt√°st Boros is emlegeti √©s II. Andr√°shoz kezdik hasonl√≠tani Orb√°nt, aki Aranybull√°val, a legels√Ķ, mindenki sz√°m√°ra hiteles „alapt√∂rv√©nnyel” t√°mogatta meg az √°llamis√°gunkat. Ugyan az izmaelit√°k √©s izraelit√°k tekintet√©ben diszkrimin√°lt, de ilyen nincs is n√°lunk, hiszen a zsid√≥k m√°r magyarok, mert err√Ķl t√∂rv√©ny is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, m√°r akkor is bizony√≠tva van, hogy az asken√°zi (kaz√°riai) val√≥j√°ban nem is az, teh√°t minden posztot bet√∂lthet. Itt lehet m√©g p√°r csavar a k√©rd√©sben, de most j√∂n m√©g csak a java.
- II. ANDR√ĀS, keresztes hadj√°rata alkalm√°val √©rdemelt ki: a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem √∂r√∂k√∂s kir√°lya! Az √≠rottak szerint J√©zus (akinek sz√°rmaz√°sa semmik√©ppen nem lehetett zsid√≥) √©ppen a magyarok szent v√°ros√°ban fesz√≠ttett√©k meg a zsid√≥k.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek √©rtelm√©ben a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem felett is uralkodhat, l√°ssunk csod√°t, de Schmitt P√°l nemr√©g a P√°p√°val egyeztet, majd a P√°pa az angol kir√°lyi csal√°ddal t√°rgyal √©s √∂ssze is √ľl a rotschildi nemess√©g, hogy megh√°nyj√°k-vess√©k a vil√°g j√∂v√Ķj√©t, mik√∂zben a zsid√≥k Jeruzs√°lemben (URU SOLYMA) √©p√≠tkez√©si v√°gyukat hangoztatva tartj√°k √©bren a vil√°g figyelm√©t a „szent v√°rossal kapcsolatban”. Ma pedig k√©t h√≠rt olvasta. Izrael azt a d√∂nt√©st hozta Jeruzs√°lemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb strat√©giai k√∂zpontjuk marad, √©s ezzel egyid√Ķben a P√°pa is nyilatkozik, m√©gpedig Jeruzs√°lem, mint vil√°gvall√°si k√∂zpont fenntart√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t emelve ki. Minden ott kell befejez√Ķdj√∂n, ahol elkezd√Ķd√∂tt!
- Az √°llamforma-v√°lt√°ssal teh√°t egyetlen csap√°sra lesz Budapestb√Ķl ny√≠ltan Judapest √©s a magyar kir√°lyb√≥l a zsid√≥k „kir√°lya” is, de ez m√°r CS√ĀSZ√ĀRS√ĀG. Ha jobban belegondolunk, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy Izrael egyetlen pillant√°s alatt Magyarorsz√°ggal ker√ľl egy „kar√°mba”, egy „birodalomba” √ļgy, hogy k√∂zben nincs magyar vezet√©s, mert azt m√°r r√©gen lev√°ltott√°k √©ppen ezek a „zsid√≥k” akik mindezt kiagyalt√°k. Ehhez assziszt√°lnak most a vil√°ghatalmi jujdej√≥-kereszt√©ny „vezet√Ķk”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel m√©g nincs v√©ge, s√Ķt!
- Az „√ļj birodalom” magyarorsz√°gi k√∂zponttal √©p√ľl ki, s egy√°ltal√°n nem biztos, hogy Orb√°nnak sz√°nt√°k a kir√°ly, vagy cs√°sz√°r szerepk√∂r√©t, mert azt a szem√©ly, akit v√©rs√©gi alapon erre a funkci√≥ra tartogatnak, szerintem m√©g titkolj√°k, s csak kell√Ķ pillanatban √°llnak vele el√Ķ.
- A kir√°lys√°ggal egyidej√Ľleg a cig√°nyok auton√≥mi√°j√°t akarj√°k megval√≥s√≠tani Orb√°n neve alatt, √©ppen az alkotm√°nyoz√°si folyamat √©s a m√°r √°ltala nagyon egys√©gesnek √©s forradalminak nevezett magyar „emberek” nev√©ben, a parlament, mint” alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s” felhaszn√°l√°s√°val √©ppen az EU-eln√∂ks√©g√ľnk √°lc√°j√°t kihaszn√°lva.
- A cig√°ny-auton√≥mi√°t nagyon j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k √©s ehhez haszn√°lt√°k fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szervez√Ķd√©seket, az elcsatolt r√©szekkel val√≥ kapcsolattart√°st bonyol√≠t√≥ szem√©lyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ eln√∂ke is „oda√°tr√≥l”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi feles√©ge √©s Toroczkai-T√≥th-Tutshek ar√°ja is Erd√©ly-hez k√∂thet√Ķ, de vannak m√°s m√°tk√°k is, ahol a rom√°n sz√°rmaz√°s √©s a secu-s be√ľt√©s ny√≠ltan megvitathat√≥ k√©rd√©sk√©nt jelentkezik. A Securitate, ugyan√ļgy, mint az NBH, CIA m√°r l√©nyeg√©ben Mossadot jelent. De mi√©rt is √©ppen Erd√©ly?
- Kor√°bban felr√∂ppent √©s az MSZ √°ltal is propag√°lt h√≠rek szerint a magyar ter√ľletb√Ķl 3 megy√©nyit terveznek odaadni a cig√°nyoknak, mint „auton√≥m ter√ľlet. Most √©rtettem meg, mik√∂zben l√°ttam a g√ļnyhat√°ron t√ļli ter√ľletet √©s a majd 10 √≥r√°s Sz√©kelyudvarhelyr√Ķl hazafel√© tart√≥ √ļton m√©rhettem fel a rom√°niai cig√°nyok, ol√°hok √©s m√©g megmarad csek√©ly magyar k√∂z√∂ss√©g √©s term√©szeti adotts√°gok benyom√°sszer√Ľ helyzet√©t, hogy cion√©k nem felt√©tlen√ľl a 93 ezer n√©gyzetkilom√©terben, hanem a 64 v√°rmegy√©ben gondolkodhattak. Nos a hat√°ron t√ļl olyan ter√ľletek vannak, amelyeket nyugodtan „fel√°ldozhatnak” a cig√°nyok „orsz√°g√°nak” l√©trehoz√°s√°ra. T√∂bb telep√ľl√©sen √°thaladva felt√Ľntek azok az omin√≥zus, giccses cig√°ny-palot√°k, amelyek feltehet√Ķen az illeg√°lis cselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeikb√Ķl √©p√ľlgetnek azoknak, akik tudhatj√°k, hogy hamarosan a k√∂rny√©ken √Ķk lesznek a „kiv√°lasztott” elit. A rom√°nok elcig√°nyos√≠t√°sa ebben az √©rtelemben ugyanaz a tendencia, mint a mi√©nk √©s √©rdekeik –b√°rmilyen furcsa- a rom√°n nacionalist√°knak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyal√≥inak sz√°nd√©k√°val.
- Mi is akkor a terv? Egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet l√©trehoz√°sa Erd√©lyben, amely saj√°t √∂nkorm√°nyzattal, k√∂zigazgat√°ssal, rendfenntart√°ssal m√Ľk√∂dik. Ennek el√Ķzm√©nyek√©pen k√©peztek n√°lunk ki k√∂zigazgat√°si „szakembereket”, rend√Ķr√∂ket, hogy k√©s√Ķbb a mostani tev√©kenys√©g√ľket m√°shol folytathass√°k. A cig√°ny „√°llam” a l√©trehozand√≥ √ļj √°llamform√°ban kiemelt szerepet j√°tszana, hiszen m√°r mindenki sz√≠vesen megszabadulna a cig√°nyokt√≥l a kor√°bban felsoroltak k√∂z√ľl, ez√©rt deport√°l√°suk √©rdek√©ben katonai er√Ķket is ig√©nybe lehetne venni. √ögy k√©pzelj√©tek ezt el, mint annak idej√©n Izrael l√©trehoz√°s√°t Palesztina ter√ľlet√©n, csak most „Izrael ter√ľlet√©n” –amely val√≥j√°ban Magyarorsz√°g – hozn√°nak l√©tre egy „Palesztin√°t”, amely l√©trej√∂tte t√∂meges bev√°ndorl√°sra k√©sztetn√© (mindenf√©le seg√©lyek, t√°mogat√°sok mellett) a cig√°nyokat √©s zsid√≥ k√©zben egy a „kir√°lys√°gon bel√ľli” szabad V√ĀM-ter√ľlet, idegenek sz√°m√°ra nemk√≠v√°natos maffiak√∂zpontk√©nt (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, b√°rmi) m√Ľk√∂dhetnek a saj√°t √∂nkorm√°nyzatis√°guknak nevezett keretek k√∂z√∂tt, de l√©nyeg√©ben a t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl.
- Ezt az √ļj „√°llamot” a sz√©kelyek √©s a magyarok k√∂z√© illeszten√©k, √≠gy is t√°vol√≠tva benn√ľnket. Schmitt Pali rom√°niai kijelent√©se, amelyben a sz√©kelyek figyelm√©t felh√≠vta arra, hogy „j√≥ rom√°n ad√≥fizet√Ķk, √°llampolg√°rok legyenek” l√©nyeg√©ben erre utalt”.
- Term√©szetesen a cig√°ny k√©rd√©s m√∂g√∂tt a zsid√≥k √°llnak, amelyek r√°szabad√≠tott√°k a cig√°nyokat azokra, akik m√°r mindent megadn√°nak az√©rt, hogy levegy√©k r√≥luk ezt a terhet. Ezt most k√∂zfelki√°lt√°sra meg is akarja ugyanaz a zsid√≥ tenni, de k√∂zben a saj√°t „√°llamis√°g√°nak” legaliz√°l√°s√°ra √©s fegyveres bevonul√°sra is okot akar teremteni.
- A l√©trehozott cig√°ny auton√≥m ter√ľletre be√∂z√∂nl√Ķ √©s oda er√Ķszakkal deport√°lt legal√°bb 4-5 milli√≥ cig√°ny el√©g nagy √Ľrt hagyna a m√°r kor√°bban √°ltaluk elfoglalt ter√ľleteken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de v√°ros egyes negyedei √ľr√ľln√©nek ki, ha ez bek√∂vetkezik, s hely√ľkre nyilv√°nval√≥an, a demogr√°fiai kr√≠zis √©s a munkaer√Ķ-hi√°ny indok√°val m√°r a sok birka √°ltal megtapsolt m√≥don √∂z√∂n√∂lhetne be az „√ļjmagyar” zsid√≥. A kor√°bban tervezett „cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ” is az√©rt volt sz√ľks√©ges, hogy az etnikai fesz√ľlts√©gben a „nevet√Ķ harmadik” √©s „megb√∂lcs√ľlt” asken√°zi „b√©k√©t teremtve” sz√©tv√°lassza azt, amit kor√°bban √©ppen ebb√Ķl a c√©lb√≥l teny√©sztett √©s kevert √∂ssze. A Fidesz-zsid√≥k v√°laszt√°si gy√Ķzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de val√≥j√°ban etnikaira utal.
- A cig√°nyok maguk is akarj√°k lassan ezt az auton√≥mi√°t, mert a kor√°bban a kor√°bban a b√Ľn√∂z√©sre r√°szoktatottak most mind elj√°r√°s al√° kellene, hogy ker√ľljenek, s ha a seg√©lyeket kicsit megszigor√≠tj√°k, akkor t√∂bb p√©nz rem√©ny√©ben b√°rhova elmenne a z√∂m, s nem v√©letlen az sem, hogy Strassburgba √©s most onnan is vissza, vagy √©ppen Kanad√°b√≥l is „haza” sz√°lling√≥znak ezek az „√ľld√∂z√∂ttek”.
- L√°tsz√≥lag mindenki j√≥l j√°r, hiszen a norm√°lisan √©lni akar√≥k megszabadulhatnak a cig√°nyb√Ľn√∂z√©st√Ķl, s a cig√°nyvajd√°k is maxim√°lis befoly√°st nyerhetnek a fajt√°juk felett, mik√∂zben a zsid√≥k piszkos √ľzleteit tov√°bb int√©zhetik √©s k√∂zben term√©szetesen egy m√°r m√©g nagyobb vesz√©lyforr√°sk√©nt folyamatos fenyeget√©st jelenten√©nek a „kir√°lys√°gon bel√ľl”, amit kezelni kell, s amire p√©nzt lehet k√∂lteni, humanit√°rius seg√≠ts√©gnek felt√ľntetett tev√©kenys√©get folytatni…, de ak√°rmikor katonailag fel is lehet sz√°molni √Ķket, mint ahogy ezt G√°z√°ban is demonstr√°lta a zsid√≥. Ezzel a „cig√°ny√°llammal” egy biol√≥giai √©s igen hat√©kony k√∂zigazgat√°si fegyvert kaphatn√°nak.
- A tervet jelenleg minden „√©pesz√Ľ” ember sz√≠vesen t√°mogatn√°, s ez a f√©lelmetes, mert a probl√©ma l√°tszatmegold√°sa m√©g nagyobb bajt id√©z el√Ķ √©s val√≥j√°ban a zsid√≥ hatalom√°tv√©telr√Ķl tereln√© el a figyelmet, ugyanis azt a szem√©lyt, aki ezt a k√©rd√©st az EU sz√°m√°ra megoldani k√©pes, minimum f√©listenk√©nt emeln√©k a pajzsra maguk a buta, r√∂vidl√°t√≥ nemzetinek mondott szem√©lyek √©s szervezetek is, mik√∂zben B√∂zsi n√©ninek senki nem lesz k√©pes elmondani, hogy a zsid√≥ az√©rt szabad√≠totta r√° ezt a m√©telyt, hogy azt√°n kiforgatva minden√©b√Ķl, √Ķ maga √°lljon a hely√©re, de m√°r nem szomsz√©djak√©nt, hanem a gazd√°jak√©nt, am√≠g ki nem hal √Ķsei f√∂ldj√©r√Ķl.
- Orb√°n ez√©rt is centraliz√°l, s az EU eln√∂ks√©gre val√≥ban a „nagy durran√°ssal” k√©sz√ľl, mert a cig√°nyk√©rd√©st t√°lalva, k√∂zben a K√∂zel-Kelet h√°bor√ļs helyzet√©re √©s a mindenk√©ppen kit√∂rni „v√°gyott” h√°bor√ļra gy√ļr. Szerintem kicsit megcs√ļsztak az id√Ķz√≠t√©ssel √©s m√°r nagy a kapkod√°s, de mint azt kor√°bban m√°r sokszor elmondtam, a „v√©gs√Ķ csap√°sban” Jeruzs√°lemnek is el kell veszni, s f√∂l√°ldoz√°sa ut√°n a szent magyar v√°ros a magyar kir√°lyi f√Ķv√°ros lehet, amely Budapest.
- A terv √∂rd√∂gi, de tegnap kerecsennel volt id√Ķnk az √ļton hazafel√© v√©giggondolni, s a kirak√≥st √≠gy √∂sszeilleszteni. Nem √°ll√≠tom, hogy minden teljesen a hely√©n van, s nem nincs benne m√©g t√∂bb csavar, de itt megeml√≠tek m√©g n√©h√°ny ide ill√Ķ k√∂vetkeztet√©st. A ROMA sz√≥ a nyelv√ľk√∂n EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalm√°t a zsid√≥kra haszn√°lja, nem pedig r√°nk, akiket G√ďJ-nak nevez. A ROMA, ROM√ĀNI√ĀHOZ k√∂thet√Ķ fogalom, teh√°t a „roma onnan sz√°rmazik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – sz√≥l a form√°lis √ľzenete. Mostans√°g sem a n√©p, sem a nemzet fogalm√°t nem emlegeti egyetlen zsid√≥-sz√≥nok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejez√©ssel √©lnek, ami egy√©rtelm√Ľen arra utal, hogy CSAK a zsid√≥k √©s a cig√°nyokr√≥l esik itt sz√≥.
- M√°sik r√©szr√Ķl, l√©tezhet olyan nemzetk√∂zi megold√°sa is a k√∂zel-keleti k√©rd√©snek, hogy a zsid√≥knak onnan kitelep√ľlni√ľk kell, amelynek kapcs√°n √©ppen a „saj√°t kir√°lys√°gukon bel√ľl” szabad k√∂lt√∂z√©s ok√°n j√∂nn√©nek a kiv√°lasztott Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlet√©re. Mindez term√©szetesen hatalmas diplom√°ciai munk√°t, nemzetk√∂zi egyeztet√©seket ig√©nyel, amelyre Orb√°nnak egy √©vet adott a Tel-Aviv –New York-London-P√°rizs –Br√ľsszel- Berlin zsid√≥-tengely.
- A magyar nemzet, de a rom√°n nacionalist√°k √©s a sz√©kelyek eg√©sz√©re n√©zve mindez ugyan√ļgy a v√©get jelenti, de a cig√°nynak is hosszabb t√°von, ugyanakkor az √Āzsiai Uni√≥ egyetlen pillanat alatt egy zsid√≥ nagyhatalommal ker√ľl szembe, amint a keszty√Ľb√°b Orb√°n, vagy a m√©g nyilv√°noss√°g el√© nem t√°rt „kiv√°lasztott” szem√©ly√©ben, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyes√≠tve a teljes √©rdekszf√©r√°juk, bevonva a teljes arzen√°ljukat √©s a hirtelen-magyarr√° tett idegenek √∂sszess√©g√©t. Minden, amit eddig tudtam arr√≥l, mire is t√∂rekszenek a zsid√≥k, most a HOGYAN-ban ker√ľltek nagyj√°b√≥l a hely√ľkre. Mindez term√©szetesen HAZA√ĀRUL√ĀS az √∂ssze k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©r√Ķl √©s √ļgy a val√≥di zsid√≥k, cig√°nyok, szlov√°kok, rom√°nok el√°rul√°sa, fel√°ldoz√°sa is. Nem kell elfogadni azt amit most le√≠rtam, de sajnos az esem√©nyek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy egyel√Ķre ezt a tervet akarj√°k v√©ghez vinni. Az √°llamforma-v√°lt√°s sem olyan nagy dolog, hiszen √©ppen most jelent meg a egy r√∂vid h√≠r, hogy Mianmar (Burma) √°llamforma-elnevez√©st (k√∂zt√°rsas√°g lett a sz√∂vets√©g mellett) √©s z√°szl√≥t is v√°ltott. Kor√°bban katonai diktat√ļra volt. Tal√°n nem v√©letlen, hogy Budapest z√°szl√≥ja is piros, s√°rga k√©k, ahogyan a rom√°n lobog√≥ sz√≠nelrendez√©se is az, , de ne feledj√ľk, hogy a magyar f√Ķv√°ros egyes√≠t√©se m√°r a cion√©k nagy terveinek megval√≥s√≠t√°sa kell√Ķs k√∂zep√©ben t√∂rt√©nt. Tarl√≥s √©ppen most besz√©lt r√≥la, hogy meg kellene ezt is v√°ltoztatni. √Čs m√©g ugyan mit? Azt pedig, hogy Rom√°ni√°ban, Erd√©lyben √©s Magyarorsz√°gon is a nemzetinek mondottak k√∂z√∂tt sokan vannak csal√°dilag is elk√∂telezve a szeku-mossadnak, ma m√°r nekem √≠gy teljesen kikerekedett k√©p, de a bizony√≠t√©kok begy√Ľjt√©se folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek l√°tszik”, s a most felv√°zolt k√©pletet is meg lehet v√°ltoztatni, ha ahhoz megfelel√Ķen ny√ļlunk.
#3 | Maguskacska - 2014. szeptember 21. 21:27:39
Jó cikk csak nem meri megemlíteni hogy hogyan szaporodtak így el az orkok....s_*_nyugi
#4 | pozor124 - 2014. szeptember 22. 12:26:54
Posta Imre! Ezek a szavak k√∂z√∂tti &8221 √©s hasonl√≥ jelek mi√©rt vannak? √Čn balga, nem √©rtem hogyan ker√ľlnek oda a szavak k√∂z√© ezek az √©rtelmetlen jelek?
#5 | Maguskacska - 2014. szeptember 22. 16:14:54
kedves Pozdor bár nem tölem kérdezted, pont ezért válaszoloks_*_kukk
-ha egy kijel√∂lt sz√∂veget beillesztesz akkor megesik hogy 1es karaktereket(√©kezetes bet√ľk, k√∂t√∂jel, k√©rd√°jel...) nem ismer fel a honylap.
√Āld√°s!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.