Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Katonai konvojok a magyar utakon


T√©nyleg b√©ka van! A hontalanlandok vagy kik technik√°ja m√°r be√°sta mag√°t a K√°rp√°tokban, vagy Novorosszij√°ba dobt√°k √°t √Ķket is? Katonai konvojok indulnak h√©tf√Ķn Szolnokr√≥l az √ļjd√∂r√∂gdi Balaton-felvid√©k gyakorl√≥t√©rre. A j√°rm√Ľvek t√∂bb f√Ķ√ļtvonalon √©s aut√≥p√°ly√°n is k√∂zlekednek majd - k√∂z√∂lte a Honv√©delmi Miniszt√©rium (HM) vas√°rnap az MTI-vel.

A k√∂zlem√©ny szerint a K√∂z√∂s Fell√©p√©s 2014 elnevez√©s√Ľ gyakorlatsorozathoz tartoz√≥ "Kiv√©teles megold√°s 2014" gyakorlat keret√©ben k√©t katonai menetoszlop indul a szolnoki Magyar Honv√©ds√©g 34. Bercs√©nyi L√°szl√≥ K√ľl√∂nleges M√Ľveleti Z√°szl√≥aljt√≥l √öjd√∂r√∂gdre.

Az els√Ķ konvoj el√Ķrel√°that√≥lag h√©tf√Ķre virrad√≥ √©jjel 2 √≥rakor indul √ļtnak √©s reggel 9 √≥r√°ra √©rkezik meg √öjd√∂r√∂gdre a 4-es √ļt, a 40-es √ļt, az M5-√∂s, az M0-√°s √©s az M7-es aut√≥p√°lya, a 710-es, a 73-as √©s a 77-es √ļt √©rint√©s√©vel.

Az oszlopban 16 g√©pj√°rm√Ľ, k√∂zt√ľk toronyfegyverrel felszerelt HMMWV harcj√°rm√Ľvek, Mercedes terepj√°r√≥k, p√≥tkocsis R√ĀBA teherg√©pj√°rm√Ľvek √©s Mercedes katonai ment√Ķ halad majd. A m√°sodik konvoj el√Ķrel√°that√≥lag h√©tf√Ķ este 9 √≥rakor indul √ļtnak, hasonl√≥ √ļtvonalon, az els√Ķvel megegyez√Ķ j√°rm√Ľvekkel, √©s el√Ķrel√°that√≥lag kedden hajnali 4 √≥rakor √©rkezik meg √öjd√∂r√∂gdre.

A katonai j√°rm√Ľvek mindk√©t esetben katonai rend√©szi felvezet√©ssel, az oszlop elej√©n √©s v√©g√©n katonai rend√©sz g√©pj√°rm√Ľvekkel k√∂zlekednek - tett√©k hozz√°.

A HM azt k√©ri, hogy az eml√≠tett √ļtvonalakon k√∂zleked√Ķk kell√Ķ √≥vatoss√°ggal k√∂zel√≠ts√©k meg a katonai konvojt, ezzel is seg√≠tve annak biztons√°gos √©s folyamatos halad√°s√°t.

Az MH √Ėsszhader√Ķnemi Parancsnoks√°g √©s al√°rendelt katonai szervezetei √Ķszi kik√©pz√©si sorozatot tartanak szeptember 8. √©s okt√≥ber 17. k√∂z√∂tt a Bakonyban. A K√∂z√∂s Fell√©p√©s 2014 elnevez√©s√Ľ gyakorlatsorozaton csaknem 1300 katona vesz r√©szt √©s n√©gysz√°z technikai eszk√∂zt haszn√°lnak - olvashat√≥ a HM k√∂zlem√©ny√©ben.

MTI
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | csillagosvenyen - 2014. szeptember 21. 21:17:02
kezd√Ķdik a strat√©giai had√°ll√°sok elfoglal√°sa, a bakonyi fenns√≠k egy ilyen ter√ľlet, azt√°n megy majd a t√∂bbi is.... fel sem fogm√°r nagyon t√ľnni mikor elkezd√Ķdnek a stadionba terel√©sek fegyveres √Ķrizettel... no ezt nem k√©ne megv√°rni....
tiszta????
#2 | csillagosvenyen - 2014. szeptember 22. 06:03:26
mire gyakoroltok?
lehetne szedni a sz√Ķl√Ķt,f√∂lszedni a kumpit, k√°poszt√°t,
lehetne a betakaritásban segédkezni....
ja hogy nincs mit betakaritani?
ki ez a magyar honvédség? a gázálarc nem megy a fejetekre az ormányotoktól... zsoldos naplopó siserehad!!!!!!!!!!!:(
#3 | Perje - 2014. szeptember 22. 22:11:36
Ilyen az amerikai neh√©z-sz√°ll√≠t√≥ l√©gij√°rm√Ľ:
http://topwar.ru/...-c-17.html
N√©h√°ny √©ve van n√°lunk P√°p√°n ezekb√Ķl.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.