Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Génjeinkben hordozzuk a harmadik õst


Ajaj, még elõkapják Lillithet is, aztán jöhetnek a "gyíkemberek", vagyis a nemember humanoidok (más néven: zsidók)? Kiderült: nemcsak két, hanem három õsi embercsoport DNS-e keveredik bennünk. Eddig azt tartotta a tudomány, hogy a mai európaiak két embercsoporttól származtak. Most már van genetikai bizonyíték.

Az egyik egy nyugat-európai, primitív, vadászó-gyûjtögetõ csoport volt, amely a homo sapiens több mint 40 ezer évvel ezelõtti európai letelepedése óta élt a kontinensen.

A másik csoportot földmûvelõk alkották, akik körülbelül hétezer éve vándoroltak be a Közel-Keletnek egy Szíria, Törökország és Irak egyes részeit magába foglaló térségébõl.

Az új kutatás egy harmadik, szibériai eredetû csoport genetikai örökségét is megtalálta: õket a tudósok észak-eurázsiai õsöknek nevezték el.

Hétezer éves leleteket vizsgáltak
Egy hétezer évvel ezelõtt Németország terültén élt földmûves és nyolc, Luxemburg és Svédország területén nyolcezer éve élt vadászó-gyûjtögetõ ember genetikai örökségét elemezték a tudósok.

Az eredmĂ©nyeket ezután összevetettĂ©k 2345 ma Ă©lõ eurĂłpai ember genomjával, hogy megfejtsĂ©k, kiktõl származnak a kontinens lakĂłi. Szinte minden eurĂłpainál megtalálták mindhárom õsi nĂ©pcsoport öröksĂ©gĂ©t – olvashatĂł a Nature tudományos magazin Ăşj számában.

Genetikai örökségünk
Az észak-eurázsiai õsök genetikai öröksége volt a legkisebb arányú, legfeljebb 20 százalékot tett ki a vizsgált európaiaknál.

Az õsi nyugat-európai vadászó-halászó populáció legerõsebben az észak-európaiaknál, különösen a Baltikum lakóinál jelenik meg, a litvánok DNS-ének akár 50 százaléka is tõlük származhat.

A dél-európaiak többet örököltek az õsi földmûvesektõl: a Szardínia szigetén élõk DNS-ének akár 90 százaléka is visszavezethetõ erre a csoportra. Ezek a Közel-Keletrõl érkezõ földmûvesek új tudást hoztak Európába, háziasították a sertést és a szarvasmarhát, búzát, árpát borsót és lencsét termesztettek, aratáshoz obszidián sarlót használtak.

Földrészeken átívelõ rokonság
Az Ă©szak-eurázsiai õsök „összekötik az amerikai õslakosokat minden modern eurĂłpai csoporttal” – mondta Johannes Krause, a kutatás egyik rĂ©sztvevõje, a TĂĽbingeni Egyetem genetikusa.

Ez a népcsoport nemcsak az õskori európaiakkal keveredett, hanem rokonaik voltak annak a populációnak is, amely több mint 15 ezer éve átvándorolt az egykor Szibériát Alaszkával összekötõ, fagyott Bering-földhídon, és benépesítette Amerikát.

Forrás: Link

Hozzászólások


#11 | gojabaal - 2014. szeptember 22. 22:30:56
Imre, ha már elkezdtél emlékekezni:

"Emlékek õre" 2014- es film. A linkek online nézhetõek vagy Jdownloaderrel letölthetõek.
http://filmbiroda...ABOoCpVcEC

Lehet csemegézni. A filmben van egy kis Orwelli müsor, színkólika müsor, no meg románcicus szerelem.
Ki tudja, meddig fogunk tudni emlékezni?

Chemtrail, alu, és a jó öreg al.. alz... nem jut eszembe milyen kór! :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.