Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:



RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarország biztonságát veszélyezteti a NATO-tagság


Nocak-nocak...nocak...macinyalĂłka? Látjátok, ilyen a "politika". Curvatelep rohadt zsidĂł ribancokkal. A Jobbik Ă©lesen elĂ­tĂ©li a walesi NATO-csĂşcson elfogadott, az Oroszországgal valĂł feszĂĽltsĂ©get Ă©lezõ döntĂ©seket Ă©s arra szĂłlĂ­tja fel a kormány, vegye revĂ­ziĂł alá Magyarország tagságát a katonai szervezetben – közölte az ellenzĂ©ki párt frakciĂłvezetõ-helyettese szombaton az MTI-vel.

Gyöngyösi Márton közlemĂ©nyĂ©ben azt Ă­rta, hogy a csĂşcstalálkozĂłn meghozott döntĂ©sek sĂşlyosan szembemennek azokkal a lassĂş enyhĂĽlĂ©si folyamatokkal, amelyek a minszki tárgyalásokkal Ă©s az ukrajnai fegyverszĂĽnettel körvonalazĂłdni látszottak. Ăšgy Ă©rtĂ©keli, hogy Orbán Viktor miniszterelnök “sĂşlyos törtĂ©nelmi hibát” követ el azzal, amikor a NATO vĂ©delmĂ©ben bĂ­zva Magyarországot egy olyan nagyhatalmi konfliktus rĂ©szesĂ©vĂ© teszi, melynek frontvonala Ă©ppen az ország határainál hĂşzĂłdik.
Véleménye szerint a kormányfõ üggyel kapcsolatos nyilatkozatai a magyar érdekek szolgálata helyett az agresszív nyugati politika, azon belül is az amerikai geopolitikai célkitûzések kiszolgálását tükrözik.
A jobbikos képviselõ úgy értékeli, hogy a magyar történelem tanulsága, hogy a nyugat még egyszer sem védte meg Magyarországot semmilyen konfliktus során.
Orbán Viktor miniszterelnök a NATO-csĂşcs után magyar ĂşjságĂ­rĂłkkal azt közölte, hogy jelentõsen növelik Magyarország Ă©s KözĂ©p-EurĂłpa katonai biztonságát a walesi Newportban csĂĽtörtökön Ă©s pĂ©nteken tartott csĂşcstalálkozĂł döntĂ©sei. “Igazolva látom a magyar nĂ©pnek azt a döntĂ©sĂ©t, amikor nĂ©pszavazással a NATO-csatlakozás mellett döntött” – jelentette ki Orbán Viktor. Leszögezte, hogy “Magyarország biztonságát csak Ă©s kizárĂłlag a NATO keretein belĂĽl tudjuk garantálni”.(MTI)
Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2014. szeptember 24. 09:53:39
http://www.korman...-gocpontja
Ez a szemüveges gyerek mégis csak logisztikai bázissá alakítja Magyarországot. Ez lehet a feladata. Tönkretenni a magyar természetet, a termékeny termõföldet, a levegõt. Ha a lég forgalom megnövekszik Budapest felett, az itt lakóknak el kell menekülniük a városból. Kezd már kirajzolódni, miért kellett oly gyorsan kipasszolni Ferihegyrõl a magyar légitársaságot. Az " átkosban "is az áruszállítás vitte hátán a légitársaságot. Most majd idegeneké lesz a haszon.
Ha egyszer tönkreteszik a Kárpát medence legtermékenyebb síkságát, vizét, ember vissza nem állítja az soha. Kíváncsi lennék, milyen környezet tanulmány végeztek el azelõtt, mielõtt ebbe a baromságba belemennek. Csak a pénz, a pénz lebeg a szemük elõtt. nem az utódaink jövõje.:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.