Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarország biztonságát veszélyezteti a NATO-tagság


Nocak-nocak...nocak...macinyal√≥ka? L√°tj√°tok, ilyen a "politika". Curvatelep rohadt zsid√≥ ribancokkal. A Jobbik √©lesen el√≠t√©li a walesi NATO-cs√ļcson elfogadott, az Oroszorsz√°ggal val√≥ fesz√ľlts√©get √©lez√Ķ d√∂nt√©seket √©s arra sz√≥l√≠tja fel a korm√°ny, vegye rev√≠zi√≥ al√° Magyarorsz√°g tags√°g√°t a katonai szervezetben – k√∂z√∂lte az ellenz√©ki p√°rt frakci√≥vezet√Ķ-helyettese szombaton az MTI-vel.

Gy√∂ngy√∂si M√°rton k√∂zlem√©ny√©ben azt √≠rta, hogy a cs√ļcstal√°lkoz√≥n meghozott d√∂nt√©sek s√ļlyosan szembemennek azokkal a lass√ļ enyh√ľl√©si folyamatokkal, amelyek a minszki t√°rgyal√°sokkal √©s az ukrajnai fegyversz√ľnettel k√∂rvonalaz√≥dni l√°tszottak. √ögy √©rt√©keli, hogy Orb√°n Viktor minisztereln√∂k “s√ļlyos t√∂rt√©nelmi hib√°t” k√∂vet el azzal, amikor a NATO v√©delm√©ben b√≠zva Magyarorsz√°got egy olyan nagyhatalmi konfliktus r√©szes√©v√© teszi, melynek frontvonala √©ppen az orsz√°g hat√°rain√°l h√ļz√≥dik.
V√©lem√©nye szerint a korm√°nyf√Ķ √ľggyel kapcsolatos nyilatkozatai a magyar √©rdekek szolg√°lata helyett az agressz√≠v nyugati politika, azon bel√ľl is az amerikai geopolitikai c√©lkit√Ľz√©sek kiszolg√°l√°s√°t t√ľkr√∂zik.
A jobbikos k√©pvisel√Ķ √ļgy √©rt√©keli, hogy a magyar t√∂rt√©nelem tanuls√°ga, hogy a nyugat m√©g egyszer sem v√©dte meg Magyarorsz√°got semmilyen konfliktus sor√°n.
Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a NATO-cs√ļcs ut√°n magyar √ļjs√°g√≠r√≥kkal azt k√∂z√∂lte, hogy jelent√Ķsen n√∂velik Magyarorsz√°g √©s K√∂z√©p-Eur√≥pa katonai biztons√°g√°t a walesi Newportban cs√ľt√∂rt√∂k√∂n √©s p√©nteken tartott cs√ļcstal√°lkoz√≥ d√∂nt√©sei. “Igazolva l√°tom a magyar n√©pnek azt a d√∂nt√©s√©t, amikor n√©pszavaz√°ssal a NATO-csatlakoz√°s mellett d√∂nt√∂tt” – jelentette ki Orb√°n Viktor. Lesz√∂gezte, hogy “Magyarorsz√°g biztons√°g√°t csak √©s kiz√°r√≥lag a NATO keretein bel√ľl tudjuk garant√°lni”.(MTI)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mormota1968 - 2014. szeptember 22. 15:35:23
De mi√≥ta mondom √©n ezt m√°r! De mi√≥ta! J√≥ n√©h√°ny embernek elmondtam m√°r ezt, hogy ebb√Ķl nagyon nagy baj lesz, hogy ezek a rohadt zsid√≥k megint els√Ķnek minket r√°ngatnak bele egy olyan h√°bor√ļba, amihez semmi k√∂z√ľnk se kellene, hogy legyen. Hallom √©n naponta azt a neh√©z d√ľb√∂rg√Ķ hangot felett√ľnk, ami a katonai csapatsz√°ll√≠t√≥ rep√ľl√Ķkre jellemz√Ķ csak.
√Čszre se vessz√ľk √©s m√°ris megsz√°llta az orsz√°gunkat az USA √©s Izrael. A fegyvereik, harci j√°rm√Ľveik egy r√©sze m√°r itt vannak, a katon√°ik is, a vad√°szg√©peket is s√Ľr√Ľn hallani felett√ľnk, √ļgy hogy felk√©sz√ľlhet√ľnk a legrosszabbakra. Szok√°sunkhoz h√≠ven megint a rossz oldalon √°llunk, de rem√©lem, hogy nem csak film amit tegnap √©n is megn√©ztem, a "Salt √ľgyn√∂k". A film legv√©g√©n k√≠v√°ncsi voln√©k r√°, h√°nyan figyeltek fel az √ļj USA eln√∂k beiktat√°sa ut√°ni l√°togat√°sra Oroszorsz√°gba, ahol a sz√ľlei rep√ľl√Ķg√©p szerencs√©tlens√©gben meghaltak. Az √ļj eln√∂k is orosz k√©m volt, akit gyerekkor√°ban ugyan √ļgy kik√©peztek, mint Salt-ot √©s a t√∂bbieket. Itt is lehet bel√Ķl√ľk j√≥ n√©h√°ny. Ahogy azt Salt is megjegyezte rengeteg be√©p√≠tett alv√≥ √ľgyn√∂k√ľk van m√©g USA szerte. Magyarorsz√°got se adt√°k fel v√©glegesen, ebben biztos vagyok. Ez nekik is egy nyeres√©ges ter√ľlet volt. Az
"Ip man" c√≠m√Ľ film els√Ķ r√©sz√©ben is a jap√°nok gyerekeket k√©peztek ki √©s csemp√©sztek be K√≠n√°ba. Nekem a Salt √ľgyn√∂kr√Ķl, meg a t√∂bbi hasonl√≥ Hollywood-i filmr√Ķl mindig az
jut az eszembe, honn√©t szerzik ezek a forgat√≥k√∂nyv √≠r√≥k az √∂tleteiket, meg a rendez√Ķk? Ezeknek a filmeknek t√∂bb k√∂z√ľk van a val√≥s√°ghoz, mint a fikci√≥hoz. Elmondj√°k sz√©pen az embereknek az igazs√°got, vagy a f√©l igazs√°gokat √©s persze aki s√∂t√©ts√©gben √©l √©s nem tud semmir√Ķl, meg nem hisz az √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letekben, amik egyre ink√°bb m√°r gyakorlatok, azoknak ez csak egy j√≥ kis kikapcsol√≥d√°s,
egy √ļjabb sz√≥rakoztat√≥ akci√≥film vagy sci-fi. Nem is hiszem, hogy sok forgat√≥k√∂nyv √≠r√≥nak, rendez√Ķnek, meg sz√≠n√©szeknek ne lenne valami k√∂ze a h√°tt√©rhatalomhoz vagy
vagy valamelyik szabadk√Ķm√Ľves t√°rsas√°ghoz.
#2 | hamu - 2014. szeptember 22. 15:49:27
A Fekete Kányák rendje hatalomra tesz szert és zsarolja a Kiskanászt, aki jót akarna, de rosszul.

Zsarolja egy siheder kori bar√°tja is, aki nagy vagyont har√°csolt √∂ssze √©s villog√≥ ruh√°ban futk√°rozik. Huszon√∂t str√°zsa √ľgyel r√°.

A Kiskan√°sz - v√°s√°ri hint√°sok sarja-,igazs√°gos szigort akar, de az sanyargat√°ss√° fajul. A n√©p lehurrogja, de nem t√°g√≠t. Av√≠tt hely√©be heveny√©szett t√∂rv√©nyt er√Ķszakol. Mag√°ra harag√≠tja a Hadakat.

A tengereken utat változtatnak a hajók.

A zsinegen t√°ncoltatottak k√©sve l√©pnek a sz√°rnyas nyilak √Ķsi √ļtj√°ra, de l√©pnek. Az √Ārva-gyerek meg az √Čkesen Sz√≥l√≥ fia √ļtra kelnek, piros mellv√©rt√Ľ tulok h√°t√°n.
#3 | Detonator - 2014. szeptember 22. 18:44:13
1.
A NATO-ba val√≥ bel√©p√©s√ľnket akkor is "megszavaztuk volna", ha senki nem megy el szavazni !
2.
Azok vitt√©k a NATO-ba az orsz√°got, akik csontig nyalt√°k a VARS√ďI SZERZ√ēD√ČS seggeit !
3.
Nem mindegy, hogy mit mond a zsidó báb Orbán, és nem mindegy mit mond a zsidó báb Vona ?
4.
Még Obamának és Merkelnek is csak felolvasnia szabad amit mondanak nekik !
#4 | hamu - 2014. szeptember 22. 20:14:14
B√°bok ezek mind!
#5 | Perje - 2014. szeptember 22. 20:21:37
N√©h√°ny napja felr√∂ppentek olyan h√≠rek, hogy takar√©koskodnunk kell az √°rammal. Az 1600 wattn√°l nagyobb teljes√≠tm√©ny√Ľ porsz√≠v√≥kat betiltj√°k. Ma pedig arr√≥l sz√≥ltak a h√≠rek, hogy mi l√°tjuk el az ukr√°nokat √°rammal.
Bennem m√°ris n√Ķ a fesz√ľlts√©g √©s az ellan√°ll√°s ez ellen. Ki fogja kifizetni az √°tadott villamosenergia √°r√°t? Rezsit cs√∂kkent√ľnk az ukr√°noknak?
Ez sem egy önállóan hozott döntés, attól tartok.:o
#6 | Perje - 2014. szeptember 22. 20:30:24
A magyar n√©p pont √ļgy d√∂nt√∂tt a n√°to csatlakoz√°sr√≥l, mint a sk√≥tok a f√ľggetlens√©gr√Ķl. Ment a propaganda √©s a megvezet√©s. Csak k√©s√Ķbb vett√ľk √©szre, mibe l√©pt√ľnk bele.
Az oroszok a felsz√≥l√≠t√°sra n√©h√°ny h√≥nap alatt kivonultak. Nem tudom, mennyi id√Ķbe telne ezekt√Ķl √©rz√©keny b√ļcs√ļt venn√ľnk azut√°n, hogy megval√≥s√≠tott√°k n√°lunk az " √°ltal√°nos √©s teljes leszerel√©st", kis√∂p√∂rtett√©k vel√ľnk a m√©g az utols√≥ l√Ķsearrakt√°rakat is.
#7 | Detonator - 2014. szeptember 22. 22:00:53
Perje !

Nem k√©s√Ķbb vett√ľk √©szre, hogy mibe "l√©pt√ľnk" bele ! Nem l√©pt√ľnk bele, kihozt√°k az eredm√©nyt, az "elit" l√©pett bele, mert sz√ľks√©ge volt a hatalma √°tment√©s√©hez, a NATO-nak meg sz√ľks√©ge van takonygerinc√Ľ Horn Gyuszikra, Orb√°n Vikire, meg Antall J√≥sk√°kra ! A t√∂bbi porhint√©ses duma ! A 25 sz√°zal√©k sem ment el szavazni, √©s ebben benne volt az √©n nem szavazatom is ! A'la Eur√≥pai Uni√≥ tags√°g. Semmihez nincs k√∂z√ľnk sajnos, ha senki elnem megy, mi akkor is "megszavaztuk" volna ! Ez az eg√©sz l√©nyege, hogy semmihez semmi k√∂z√∂d, csak viseled a hozad√©k√°t a patk√°nyok kur.v√°l.kod√°s√°nak .
#8 | bandee - 2014. szeptember 22. 22:09:15
2009-03-05
NATO-csatlakoz√°s: ahogy √Ķk l√°tt√°k…

Haz√°nk NATO tags√°g√°nak tizedik √©vfordul√≥ja alkalm√°b√≥l a Magyar Atlanti Tan√°cs "NATO csatlakoz√°s, ahogy mi l√°ttuk"... c√≠mmel konferenci√°t tartott m√°rcius 5-√©n d√©lut√°n, a Stef√°nia Palot√°ban. A tan√°cs tagjai csal√°dias hangulat√ļ besz√©lget√©sen a csatlakoz√°ssal kapcsolatos szem√©lyes √©lm√©nyeiket √©s v√©lem√©nyeiket osztott√°k meg a hallgat√≥s√°ggal.

A teljes szöveg
#9 | bandee - 2014. szeptember 22. 22:14:02
2014. szeptember 5
Orb√°n: Csak a NATO-ban vagyunk biztons√°gban

A NATO-cs√ļcs ut√°n Orb√°n Viktor azt mondta: Magyarorsz√°gra n√©zve csupa j√≥ d√∂nt√©s sz√ľletett, √©s n√∂velni fogjuk a katonai kiad√°sainkat.

Teljes szöveg
#10 | gabi - 2014. szeptember 22. 23:13:53
Itt egy kicsit másról beszél Orbán. Persze egyik nyilatkozatával agyon csapja a másikat.
http://hungarian....asig-8650/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.