Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:



RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szélsõséges fajvédõ szervezet tartana konferenciát Budapesten, tiltakozik a külügy


A zsinagógában lesz megtartva, vagy Dugin erre odafigyel? Gyöngyösinek az is megfelel. A külügyminisztériumnak nem tetszik, hogy az amerikai székhelyû, szélsõséges fajvédõ National Policy Institute októberben Budapesten rendezne konferenciát. A konferencián a Nemzeti Bolsevik Párt, az Eurázsia Párt egyik alapítója és Gyöngyösi Márton jobbikos képviselõ is felszólalna.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleményben tiltakozik az ellen, hogy egy amerikai szélsõséges fajvédõ szervezet orosz radikálisokkal együtt Magyarországon tartson konferenciát.

Az amerikai székhelyû, szélsõséges fajvédõ National Policy Institute október 3-5. között szervezne konferenciát Budapesten "Európa jövõje - kilátások a geopolitika, az identitás és a nacionalizmus vonatkozásában" címmel. A konferencia elõadói listáján, elsõ helyen szerepel Alexander Dugin professzor, a közismerten radikális, rasszista, nagyorosz nacionalista, illetve ukránellenes nézeteket valló orosz politológus és ideológus, a Nemzeti Bolsevik Párt, az Eurázsia Párt egyik alapítója. Az elõadók között felszólalóként szerepel Gyöngyösi Márton szélsõjobboldali képviselõ is - írják.

A magyar kormány élesen elhatárolódik minden idegengyûlölõ, kirekesztõ és a kisebbségeket vallása, származása miatt sértõ szervezõdésektõl, így a tervezett radikális konferenciától is. A konferenciát a szélsõséges körök arra akarják felhasználni, hogy lejárassák Magyarországot a nemzetközi közvélemény elõtt, ami elfogadhatatlan - jelentik ki.
Link

Hozzászólások


#1 | multifilter - 2014. szeptember 22. 23:26:12
Amikor a zsidók Magyarországon tartanak konferenciákat, olyankor hol vannak a tiltakozó magyar kormány éles elhatárolódásai? Mert ez ugyanaz a kategória! Meddig lesz még az Országház Magyarország legnagyobb zsinagógája ?
#2 | mormota1968 - 2014. szeptember 23. 00:18:16
A magyar kormány tiltakozik! Talán inkább a zsidó kormány.
Egy valódi magyar kormány az ilyesmit inkább helyeselné és támogatná, de a zsidók megint fosnak kis hazánkban. Csak a hülyék és tudatlanok nem veszik ezt észre, hogy milyen kormány is tiltakozik állandóan a szélsõségesek ellen. Apropó!
Ha már szélsõségesekrõl, meg rasszizmusról beszélünk, ott közel-keleten vagy egy terrorista ország amire ez nagyon találó. Valami Izrael a neve. Na ott lehet tiltakozni! Meg a nagy tesónál a világot állandóan terrorizáló USA-nál.
#3 | Balu - 2014. szeptember 23. 07:49:10
Hinyehunyahenye... még ezt az oximoront: "Nemzeti Bolsevik Párt". Eurázsia Párt: Dugin alapította 2002-ben, íme a logójuk:
evrazia.info/images/eurasia2.gif
Magyar modifikációja van az oldalnak (bár 2008-as és gyakorlatilag semmi nincs rajta, de érdekes módon se tót, se cseh. Osztrák nyelvû sincsen s_*_kukk Honlap: http://evrazia.info/

Emmeg az NPI logĂłja:
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/84/NPINewLogo.png/220px-NPINewLogo.png
Érdekes színválasztás, mindjárt nehány másik "logó" is eszembe jut róla, az egyik a Közel Keleten van (bár a sárgát történelmi alapon kell hozzágondolni, nem a "logó" része), a másik itt minálunk, csak abban vannak ötágú csillagok is, a harmadik meg valcmanéknál.

"A magyar kormány élesen elhatárolódik minden idegengyûlölõ, kirekesztõ és a kisebbségeket vallása, származása miatt sértõ szervezõdésektõl"
Na azért nem mindegyiktõl, ill. a nem-kisebbséget napi szinten fenyegetõ, kirekesztõ, gyûlöletbeszélõket ezerrel támogatja, 'iszen az õ fajtájuk. "Nemzetközi közvélemény" alatt term. a szintén velük egy alomból kikerülõ liberós bötûvetõket kell érteni, akik igaz, hogy nem a közvélemény, de fajtársaik a döntéshozó ilyen-olyan szerveknél õket tartják annak. Ez egy színjáték: mindenki tudja, hogy hazudnak, majd megrettennek a saját hazugságaikon, elhatárolódnak s szankciókat hoznak stb. Igen, nagy valószínûséggel tényleg arra megy ki a játék, hogy Orsóséknak még jobban lehatárolják a mozgásterét és a DK kerüljön helyzetbe. Megjegyzem, még meg se nyikkant egyetlen résztvevõ sem, már el is határolódtak. Viva la pofázásszabaccság.

Még ha önmagában dícséretes is lehetne, hogy az eurázsisták nálunk konferenciáznak.
#4 | postaimre - 2014. szeptember 23. 08:05:02
Csak jelzem, hogy Dugin papája generális volt a CRU-nál, ami a felderítõ hivatal. A többi meg adja magát.

Így megy ez. Tegnap tudtam meg, hogy Boor Feri papája is párttitkár volt és nem kicsit.
#5 | Balu - 2014. szeptember 23. 08:47:55
Itt egy pár arc a tót ötödik hadoszlopból:
http://prop.wz.cz...zivota.htm
...mintha csak az etnográfiai atlaszt ütöttem volna fel a "kazária népei" szónál.

Imibátya,
Nem GRU-t akartál írni? (Glavnoje razvegyivatyelnoje upravlenyije... nem veszi be az azbukát - ezt esetleg egy, imádva szeretett s tisztelt webmesterünknek, Gerrynek címzett ötletként is fel lehet fogni, hogy az oldal a tökéletességi skálán a 99,5%-ról megugorhassa végre a 100-at)
#6 | talpi - 2014. szeptember 23. 15:57:28
Micsoda szép "blankolt" brigád:)
#7 | Perje - 2014. szeptember 24. 10:27:55
Itt egy cikk, amely azt bizonyítja, hogyan lehet jujdejó módon megtéveszteni az olvasót, a közvéleményt. Ez nem egyedi eset.

Lelõttek két arabot, akiket azzal gyanúsítottak, hogy közük volt korábban a 3 izraeli fiatal elrablásához. Kivégezték õket otthonukban elfogás közben mindenféle bizonyítás, bírósági ítélet nélkül.
A cikk cĂ­me ennek valahogy teljesen ellentmond.:|
http://magyarhirl...gyilkosait
#8 | Perje - 2014. szeptember 30. 22:00:25
Mégis megtartják a fajvédõ konferenciát Budapesten a betiltás ellenére, mondja itt a fõszervezõ.
http://www.bumm.s...estre.html
Amerikai szervezõdés ez is, csak Duginnal riogatnak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.