Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bõséges gyermekáldást hoz az egyetemista csereprogram


Cserebaxás-program...oktatásnak álcázva. Mindegy, csak ne maradjon genuin. Az Erasmus-programban rĂ©szt vevõ diákok több mint negyede kĂĽlföldi tanulmányai során ismerte meg párját – Ă­rja a Deutsche Welle.

Az Erasmus keretében az egyetemi hallgatók általában egy szemeszterig tanulnak valamely EU-tagállam egyetemén, mellyel saját oktatási intézményük partneri viszonyban van. Az elmúlt 27 évben hárommillió diák vett részt a Magyarországon is népszerû csereprogramban.

Háromszor nagyobb esĂ©lye van egy Erasmus-programban rĂ©szt vevõ diáknak, hogy szerelmi kapcsolatba bonyolĂłdjon kĂĽlföldön, mintha otthon maradna – közölte az EurĂłpai UniĂł oktatási biztosa hĂ©tfõn. HárombĂłl egy erasmusos diák biztosan összejön valakivel. 1987 Ăłta egymilliĂł baba szĂĽletett ezekbõl a kapcsolatokbĂłl.

Persze nem a kettõs nemzetisĂ©gĂ» eurĂłpai babák jelentik a program egyetlen eredmĂ©nyĂ©t: a rĂ©sztvevõk jĂłval nagyobb esĂ©llyel találnak munkát. „Az Erasmusban rĂ©szt vevõknek jĂłval kevĂ©sbĂ© kell hosszĂş távĂş munkanĂ©lkĂĽlisĂ©gtõl tartaniuk.”

Az európai egyetemisták 23 százaléka hagyja el szülõországát tanulmányainak befejeztével, míg az erasmusosoknál ez az arány 40 százalék. A programban a 28 EU-tagállam mellett Izland, Liechtenstein, Norvégia, Svájc és Törökország is részt vesz. Az EU következõ költségvetési ciklusában, 2020-ig további négymillió diáknak kínálnak lehetõséget a külföldön tanulásra.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2014. szeptember 23. 21:42:52
Globalista társkeresõ program.
Világ diákjai, keveredjetek! Szabad a szerelem.
#2 | Balu - 2014. szeptember 24. 19:08:59
Akkor inkább EROS-musnak kéne hívni.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.