Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A cig√°nyok melletti ki√°ll√°sra k√©rte a h√≠veket a v√°ci p√ľsp√∂k


A rohadt zsid√≥ papokat is mind egy sz√°lig √©s a bel√ľkn√©l l√≥gatva! Hol a babiloni szajha anyjukban voltak eddig is? A szabadk√Ķm√Ľves s√°t√°nista p√°holyban? A cig√°nys√°g nyomor√ļs√°gos helyzet√©nek megold√°s√°ban egyh√°zunknak saj√°tos felel√Ķss√©ge van – √≠rta h√©tv√©gi k√∂rlevel√©ben Beer Mikl√≥s v√°ci p√ľsp√∂k. A k√∂rlevelet minden vas√°rnapi mis√©n felolvast√°k a v√°ci egyh√°zmegy√©ben.

A p√ľsp√∂k szerint nem a cig√°nyok tehenek sorsukr√≥l, hogy els√Ķsorban √Ķket √©rinti a m√©lyszeg√©nys√©g, dr√°mai m√©ret√Ľ a k√∂r√ľkben a munkan√©lk√ľlis√©g, az ir√°studatlans√°g, az √©hez√©s a rossz k√∂zbiztons√°g. „Kereszt√©nyk√©nt szem√ľnk el√Ķtt kell tartanunk azt az igazs√°got, hogy egyik√ľk sem maga v√°lasztotta meg, hogy cig√°nynak sz√ľless√©k. Ahogyan mi sem v√°lasztottuk meg a csal√°dunkat, szem√©lyes adotts√°gainkat.”

A p√ľsp√∂k szerint J√©zus szem√©ly√©b√Ķl e √©s magatart√°s√°b√≥l ered, hogy mindny√°jan testv√©rek vagyunk, √©s „Krisztus k√∂vet√Ķik√©nt felel√Ķsek is vagyunk egym√°s√©rt”. Beer Mikl√≥s szerint ezek f√©ny√©ben √ļjra √©s √ļjra √∂nvizsg√°latot kell tartani mindenkinek, √©s nem lehet m√°sra h√°r√≠tani a felel√Ķss√©get ebben a k√©rd√©sben. Arra buzd√≠totta a h√≠veket, hogy keress√©k az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st az √°llami int√©zm√©nyekkel, a j√≥ sz√°nd√©k√ļ civil szervezetekkel.

„Nem csaphatjuk be magunkat. A cig√°nys√°g nem maga kereste a nyomor√ļs√°g√°t, de saj√°t erej√©b√Ķl nem is tud abb√≥l kiemelkedni. A foglalkoztat√°s, a munkahelyteremt√©s, az √∂nmag√°r√≥l val√≥ gondoskod√°s k√©pess√©g√©nek megtan√≠t√°sa, az oktat√°sban val√≥ r√©szes√≠t√©s mind-mind felt√©tele annak, hogy √∂nbecs√ľl√©s√ľk lehessen. Mindezt nek√ľnk kellene megadnunk, nek√ľnk kellene ehhez hozz√°seg√≠teni √Ķket…

Amikor az egyh√°zban kereszt√©ny testv√©rk√©nt ismer√ľnk r√°juk, csak akkor nevezhetj√ľk magunkat is val√≥ban kereszt√©nynek. A mai eur√≥pai t√°rsadalomban a cig√°nys√°ggal szemben tan√ļs√≠tott magatart√°sunk egyfajta kontrolljelz√©se hit√ľnk m√©lys√©g√©nek √©s √Ķszintes√©g√©nek” – √≠rta t√∂bbek k√∂z√∂tt Beer Mikl√≥s p√ľsp√∂k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | enid - 2014. szeptember 23. 15:27:15
Ezek szerint a vatikanba a helyuk. Hely van. Piiz van. Valamicske rez is akad. En aszondom Gazsi! AZ isten si oda teremtett benneteket!
Mind egy helyen a sziip naccsaladba! Aztan man csak egy hianyzik: a regahitott Kata(-klizma). Kicsit megrovidul ugyan a csizma... De hat -mint tuggyuk - mindent azert mi se kaphatunk meg AZ elettol...
#2 | postaimre - 2014. szeptember 23. 15:58:35
Jól elvan egy qva zsidány banda így is, nem?

Atombomb√°t dob le a Fidesz a VII. ker√ľletre

Nem lenn√©nk most az ellenz√©k hely√©ben: ingyenes ker√ľleti F√°sy-mulat√≥ban git√°rozik p√©nteken Vattam√°ny Zsolt fideszes polg√°rmester.

F√°sy Zs√ľlike, N√≥t√°r Mary, az Apostol egy√ľttes, B√≥di Csabi, Varga Viktor, Zolt√°n Erika √©s a Gipsy Kings Tribute v√°rja a zeneszeret√Ķket p√©nteken Erzs√©betv√°rosban, de az ingyenes rendezv√©ny minden szt√°rvend√©g√©t elhom√°lyos√≠tja egyetlen n√©v. Az erzs√©betv√°rosi szt√°rpar√°d√©t ugyanis git√°rj√°t√©k√°val megtiszteli Vattam√°ny Zsolt polg√°rmester √ļr is, akinek a legnagyobb bubor√©k jutott a plak√°ton. Sl√°ger Tib√≥, Buny√≥s Pityu egy√ľtt vigad Vattam√°ny Zsolttal.
http://valasztas2...keruletre/

valasztas2014.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/09/22/fasy-mulato-vattamannyal.jpg
#3 | kisvakond - 2014. szeptember 23. 20:30:55
Hehe, m√°r nem kommentelhet√Ķ a cikk...
Nem is csod√°lkozom rajta, valahogy nem azt √≠rt√°k a zemberek, amit a p√ľsp√∂k √ļr l√°tni szeretett volna.
#4 | Detonator - 2014. szeptember 23. 20:35:55
A hatalom sz√©p gyermekei. Egy buzer√°ns tetves csuh√°s, meg egy idi√≥ta fideszes boh√≥c. √ćme, a j√≥ "kereszt√©nyek", Made in Hungary ! Hajr√° Magyarorsz√°g, hajr√° magyarok ! Meg szeg√≠ny cig√°nyok, meg F√°sy √Ādi ! A csatlakoz√≥kat k√©rem, a vas√°rnapi reggeli mis√©n megjelenni ! Mert szeretet, tezsv√≠reim, szeretet ! Meg pasztor√°ci√≥ ! Meg a ku.rva any√°tokat !
#5 | Szofi - 2014. szeptember 24. 00:21:39
Hogy fog ezekb√Ķl kimenni a szusz? De jobb is, ha benn√ľk marad √©s √ļgy s√°padnak el!
#6 | Perje - 2014. szeptember 24. 10:09:51
Engem √©ppen a v√°ci vas√ļt√°llom√°son akart egy cig√°ny gyerek megk√©selni az√©rt, mert rendre utas√≠tottam. Az√≥ta megtanultam, hogy egy 10 √©ves r√©zb√Ķr√Ľ gyerekre sem szabad r√°sz√≥lni gar√°zd√°lkod√°s k√∂zben. Jobb el√°llni mell√Ķl√ľk.
#7 | Holdas - 2014. szeptember 25. 14:56:36
Arom√°k mellet √©n is ki√°llok s√Ķt ha kell m√©g meg is keresztelkedem,felveszem a zsid√≥,aroma hitet abban a pillanatban mikor bizony√≠tj√°k mindent megtesznek az√©rt hogy √©n magyar lehessek .?!
#8 | talpi - 2014. szeptember 25. 15:37:58
Holdas
s_*_csin

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.