Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Olasz lapok szerint a pápa döntött a volt nuncius letartóztatásáról


Na, ha a pedofilokat, buzikat √©s a b√Ľn√∂z√Ķket bez√°rn√°k, "vil√°gelit" n√©lk√ľl maradn√°nk, de j√≥ is lenne. A zsid√≥k b√∂rt√∂nben √ľln√©nek. Rendk√≠v√ľlinek √©s a Vatik√°n t√∂rt√©net√©ben az eddigi gyakorlattal szak√≠t√≥ elj√°r√°snak tal√°lta az olasz sajt√≥ a pedof√≠li√°val v√°dolt J√≥zef Wesolowski volt nuncius letart√≥ztat√°s√°t. Az √ļjs√°gok szerint Ferenc p√°pa szem√©lyes fell√©p√©s√©r√Ķl van sz√≥ a szexu√°lis vissza√©l√©sek egyh√°zi elk√∂vet√Ķivel szemben.
Az Il Giornale c√≠m√Ľ jobboldali napilap komment√°rja szerint ez a legels√Ķ alkalom, hogy egy pedof√≠li√°val v√°dolt √©rseket a vele szemben ind√≠tott jogi elj√°r√°s sor√°n k√©sedelem n√©lk√ľl letart√≥ztatnak, r√°ad√°sul a p√°pai √°llam falain bel√ľl. Az olasz √ļjs√°gok azt is kiemelt√©k, hogy J√≥zef Wesolowski keddi letart√≥ztat√°s√°t a Vatik√°n azonnal nyilv√°noss√°gra hozta. Az Il Giornale √©rtes√ľl√©sei szerint Wesolowski Lengyelorsz√°gban √©s a Dominikai K√∂zt√°rsas√°gban k√∂vette el a gyerekekkel szembeni szexu√°lis vissza√©l√©seket. A karibi orsz√°gban 2008-2013 k√∂z√∂tt vezette a nunciat√ļr√°t, de m√°r a nyolcvanas √©vekt√Ķl a vatik√°ni diplom√°ci√°ban dolgozott.

Az eseteket a dominikai f√Ķv√°ros, Santo Domingo √©rseke jelentette a Vatik√°nnak tavaly, miut√°n k√∂zismertt√© v√°lt, hogy Wesolowski a v√°ros tengerpartj√°n tal√°lkozott a gyerekekkel, √©s munkat√°rsai r√©v√©n mag√°hoz is rendelte √Ķket. Szint√©n pedof√≠liav√°dakkal a lengyel √ľgy√©szs√©g is vizsg√°latot ind√≠tott az egykori √©rsekkel szemben. Vatik√°n √Āllam √©s Lengyelorsz√°g k√∂z√∂tt nincsen kiadat√°si meg√°llapod√°s, ez√©rt Wesolowskival szemben aktu√°lis tart√≥zkod√°si hely√©n, a p√°pai √°llamban ind√≠tottak elj√°r√°st.

A vatik√°ni jogi gyakorlat szerint az els√Ķ fok√ļ √≠t√©letet a Hittani Kongreg√°ci√≥ mondta ki azzal, hogy j√ļniusban laikus st√°tusba helyezte J√≥zef Wesolowskit. A volt pap fellebbez√©ssel √©lt, a Vatik√°n most a letart√≥ztat√°ssal v√°laszolt. A m√°sodfok√ļ t√°rgyal√°s okt√≥berben kezd√Ķdhet a vatik√°ni b√≠r√≥s√°gon. A Corriere della Sera c√≠m√Ľ napilap √ļgy tudja, hogy a 66 √©ves √©s gyenge eg√©szs√©g√Ľ Wesolowskit a p√°pai √°llam ter√ľlet√©n lev√Ķ vatik√°ni b√≠r√≥s√°g √©p√ľlet√©nek egyik sz√°rny√°ban tartj√°k fogva. Nem ker√ľlt a vatik√°ni b√∂rt√∂nbe, de a h√°zi √Ķrizetn√©l szigor√ļbb b√°n√°sm√≥dban r√©szes√ľl. Ajtaja el√Ķtt sv√°jci g√°rdist√°k fel√ľgyelik, hogy ne hagyhassa el a Vatik√°nt.

Ferenc p√°pa ebben a k√©rd√©sben nem hozott l√©tre bizotts√°got, nem k√©rt fel k√ľls√Ķ szak√©rt√Ķket, egymaga, d√∂nt√∂tt hat√°rozottan Wesolowski letart√≥ztat√°s√°nak elrendel√©s√©r√Ķl - jegyezte meg az Il Fatto Quotidiano c√≠m√Ľ napilap. Hozz√°tette, hogy a Wesolowskival szembeni fell√©p√©st az ENSZ illet√©kes szervei is s√ľrgett√©k a Vatik√°nt√≥l.

Tavaly j√ļliusban Ferenc p√°pa motu proprio - azaz saj√°t kezdem√©nyez√©s√©b√Ķl - szigor√≠totta a k√°nonjognak a szexu√°lis vissza√©l√©st b√ľntet√Ķ passzusait, lehet√Ķv√© t√©ve, hogy az ezzel v√°dolt szentsz√©ki diplomat√°kat is b√≠r√≥s√°g el√© lehessen √°ll√≠tani. Okt√≥ber elej√©n √ľl √∂ssze az a vatik√°ni bizotts√°g, amelyet Ferenc p√°pa a kiskor√ļak v√©delm√©re hozott l√©tre. J√≥zef Wesolowski a nyolcvanas √©vekt√Ķl kezdve dolgozott a vatik√°ni diplom√°ci√°ban.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | satu - 2014. szeptember 24. 12:47:59
Hát ez jó:
Pedofil v√°dol a Szentsz√©k el√Ķtt egy m√°sik pedofilt.

Az √ľgy pikant√©ri√°ja, hogy Wesolowski √©rsek, aki egyben p√°pai k√ľld√∂tt Haitin √©s Porto Ric√≥ban is, h√°rom √©ve harcol a San Juan-i Robert Gonz√°lez Nieves √©rsekkel, akit a Szentsz√©k el√Ķtt pedof√≠li√°val v√°dolt meg.
http://www.lengye...18166.html

Agybaj van Vatik√°na√°nban.
#2 | enid - 2014. szeptember 24. 13:31:25
Csak kerdezem, csak filozok: a tegnap emlitett damanhuri emberiseg temploma lesz netan a jovo esoterikus vatikanja?
Hat igy elso latasra Ember nem tudom, de segg valszeg lesz boven.
A struktura mindehhez adatott.
#3 | enid - 2014. szeptember 24. 13:46:47
Mi AZ a "kan önjog"?

s_*_kac
Istenments, hogy volgaris legyek, de kesz rohely komolyan...

(A multban a puncikra, a jelenben (?) a punciusokra jar ra a rud - mondhatni.)
#4 | kukackac - 2014. szeptember 24. 14:23:52
Pope Francis B√Ľn√∂snek gyermekkereskedelem, nemi er√Ķszak, gyilkoss√°g!

http://beforeitsn...65728.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.