Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Így szerzett kormányok feletti befolyást Soros György


A "jelenlegi" nomenklaviatĂşrát is mind soros kĂ©peztette, kĂ©pezte ki szabadkõmĂ»vesĂ©sen. Bár a „civil világ” elleni támadásrĂłl szĂłlnak a hĂ­rek a NorvĂ©g Alap ĂĽgyĂ©ben, pontosabb lenne liberális aktivista csoportokrĂłl beszĂ©lni. EllenĂĽk sem helyes azonban a hatĂłsági erõdemonstráciĂł, inkább az eszmĂ©k csatáját kellene megvĂ­vni. Volna mirõl vitatkozni, ugyanis mĂ©g a nyitott társadalomĂ©rt harcolĂł Soros-galaxis döntĂ©shozatala is átláthatatlan. FeltárĂł Ă­rásunk a csĂĽtörtöki Heti Válaszban.

Az aggódó hírek arról szólnak, hogy a jobboldali kormány támadást indított a civilszervezetek ellen. Nemcsak a hatalmon lévõ párt kritizálja õket, de még a hivatalosság is rájuk szállt. A hasonlóság csak a véletlen mûve: nem Magyarországon, hanem Ausztráliában járunk. Ott mostanában Tony Abbott konzervatív kormányát vádolja azzal a nem-kormányzati szektor, hogy a nagy bányavállalatoknak és károsanyag-kibocsátó cégeknek kedvezve, nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva zaklatja a környezetvédelemmel foglalkozó egyesületeket. Konzervatív politikusok viszont arra hivatkoznak, nem világos, hogy egyes beruházásokat támadó szervezetek tulajdonképpen kiket képviselnek és milyen pénzbõl tevékenykednek.

Ugyanezen kérdések vetõdnek fel a nemcsak Magyarországon, de világszerte a liberális aktivistacsoportok legfõbb támogatójának számító Soros György alapítványi birodalma kapcsán. Erre a következtetésre jutott az izraeli NGO Monitor nevû szervezet tavalyi elemzése. A Soros-világot vizsgáló, Alexander H. Joffe jegyezte tanulmány szerint a 22 milliárdos magánvagyonából tavaly becslések szerint közel egymilliárd dollárt alapítványaira fordító Soros hálózatának döntéshozatala és támogatási rendszere egyaránt homályos.

Ennek közĂ©ppontjában az adĂłoptimalizálĂłk kedvelt svájci városába, Zugba bejegyzett Foundation Open Society Institute áll, amely kerĂĽli a nyilvánosságot. Egy bolgár emberijogi szervezettel pĂ©ldául olyan szerzõdĂ©st kötöttek, amely epxlicite megtiltja a zugi lerakatra valĂł hivatkozást. Az izraeli tanulmány szerint a Soros-világ ĂĽgye azĂ©rt is fontos, mert komplexitása rĂ©vĂ©n tulajdonkĂ©ppen egy „meta-NGO”. Azaz globális rendszere Ă©s kiterjedt erõforrásai rĂ©vĂ©n kĂ©pes más szervezeteket kormányozni Ă©s a demokratikus folyamatokat manipulálni.
Link

Hozzászólások


#1 | kukackac - 2014. szeptember 24. 14:51:07
Putyin: kulcsfontosságú szerepet tölt be az "új világrend"

Kínában, Soros György javasolta vezetõje a világrend, a "nép" központi bank fõnöke Zhou Xiaochuan is gyakran hívott egy új tartalékvaluta - amellett, hogy a gyakori hívások a kommunista rezsim Pekingben a "de-amerikanizált "New World Order. Egy 2009-es jelentésben közzétenni a központi bank honlapján "címû reform a nemzetközi monetáris rendszer," Xiaochuan kifejtette, hogy "a kívánatos cél reformja a nemzetközi monetáris rendszer, tehát az, hogy hozzanak létre egy nemzetközi tartalék valuta, hogy le van választva az egyes nemzetek és képes stabil marad hosszú távon, így eltávolítja a benne rejlõ hiányosságok miatt a hitel alapú nemzeti valuták. "


http://www.thenew...orld-order

s_*_kac
#2 | Fidel - 2014. szeptember 24. 15:05:46
Talan nincs is olyan orszag e foldon ahol nem Kohn -ek spiraloznak a hatterebe az osszes jelentosebb politikai partnak!A kulombseg csak az,hogy van ahol Kohn, van ahol Cohn-spira-Cion nak irjuk.
#3 | Perje - 2014. szeptember 24. 21:50:40
Végre foglalkozik ezzel a témával is valaki, valakik.
#4 | satu - 2014. szeptember 25. 11:40:58
A Heti Válasz és az izraeli jobboldal Soros ellen

Ezen a ponton ér össze a magyarországi Fidesz és az izraeli kormány érdeke, mármint hogy megpróbálják ellehetetleníteni a tõlük függetlenül mûködõ szervezetek munkáját országukban.

http://mandiner.h...oros_ellen

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.