Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszbar√°ts√°ga miatt v√°ltan√°k le a korm√°nyf√Ķt


Az "Oroszorsz√°got" kit√©tel szabadon cser√©lhet√Ķ izrael, usa...eu passzusra √©s akkor el kell takar√≠tani az eg√©sz rohadt zsid√≥ hord√°t ezen az alapon! Robert Fico Oroszorsz√°got t√°mogat√≥ kijelent√©sei vesz√©lyeztetik az orsz√°got, ez√©rt le kell v√°ltani √Ķt – nyilatkozta ¬•udov√≠t Kan√≠k.

A szerd√°n tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥n az SDK√ö-s k√©pvisel√Ķ elmondta, hogy a korm√°nyf√Ķ vesz√©lyt jelent az √°llamra. „Szlov√°kia m√©g sohasem volt ilyen v√°ls√°gos biztons√°gi helyzetben. Az a szem√©ly, amely Oroszorsz√°g √©rdekeit t√°mogatja Szlov√°kia helyett, vesz√©lyezteti a nemzetbiztons√°got. Tov√°bb√° nem hajland√≥ err√Ķl a komoly helyzetr√Ķl p√°rbesz√©det folytatni a parlamentben – ez√©rt nem lehet Szlov√°kia minisztereln√∂ke sem.” – hangzott el a sajt√≥t√°j√©koztat√≥n.

Kan√≠k szerint a szerdai nap megmutatta, hogy a Smer k√©pvisel√Ķi nem √©rtik, vagy nem akarj√°k meg√©rteni a keleten zajl√≥ esem√©nyek s√ļlyoss√°g√°t. Az SDK√ö-s ezzel a szerd√°n, a Smer √°ltal leszavazott √°ll√°sfoglal√°sra utalt, amely nem ker√ľlt bele az Ukrajn√°val kapcsolatos hat√°rozatba.

Szerd√°n a parlament j√≥v√°hagyta az asszoci√°ci√≥s egyezm√©nyt, amely az Eur√≥pa Uni√≥ √©s Ukrajna k√∂z√∂tt k√∂ttetik. Ebbe a hat√°rozatba sz√°nd√©koztak belefoglalni azt a kijelent√©st is, miszerint „Szlov√°kia Nemzeti Tan√°csa k√ľl√∂n appell√°l az Orosz F√∂der√°ci√≥ra, hogy ne avatkozzon bele Ukrajna bel√ľgyeibe, ne seg√≠tse katonailag a felkel√Ķket, fogadja el a f√ľggetlens√©get √©s Ukrajna ter√ľleti egys√©g√©t, valamint tegyen meg mindent annak √©rdek√©ben, hogy a konfliktus v√©get √©rjen.” Ezzel a Smer nem √©rtett egyet, s √≠gy kihagyt√°k a sz√∂vegb√Ķl. Az eml√≠tett kijelent√©s k√©t ellenz√©ki k√©pvisel√Ķt√Ķl, Eugen Jurzyc√°t√≥l (SDK√ö) √©s Franti¬Ļek ¬©ebejt√Ķl (H√≠d) sz√°rmazott.

Kan√≠knak 30 al√°√≠r√°sra van sz√ľks√©ge arra, hogy bizalmatlans√°gi szavaz√°st ind√≠tv√°nyoztathasson a minisztereln√∂k ellen. Az SDK√ö klubja jelenleg nyolc k√©pvisel√Ķb√Ķl √°ll. A k√©pvisel√Ķ szerint sem Fico, sem a Smer frakci√≥ja nem tudatos√≠tja, hogy annak a sz√∂vets√©gnek a n√©zeteit kellene hangoztatnia, amelynek Szlov√°kia jelenleg is tagja, √©s amellyel ugyanolyan ideol√≥giai alapot √°polunk.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 24. 20:19:24
Ide jutott a sz√©p √©s demokratikus Eur√≥pa. Lassan szitok sz√≥ lesz az orosz √©s reszketni kell az√©rt, ha valaki net√°n szimpatiz√°l az orosz n√©ppel, annak kult√ļr√°j√°val, esetleg besz√©li a nyelvet is.
Fico egyszer√Ľen csak r√°d√∂bbent arra, hogy nem okos dolog szankcion√°lni egy orsz√°got, annak n√©p√©t, mert k√∂lcs√∂n√∂s f√ľgg√Ķs√©gben vagyunk vel√ľk az energia ig√©ny√ľnk, az √Ķ √©lelmiszer sz√ľks√©glet√ľk miatt. Minden norm√°lis ember √≠gy gondolkodik. Fic√≥ m√©g ki is merte mondani, amit gondol. Az id√Ķ majd bebizony√≠tja, hogy neki lesz igaza.
A szlov√°kokn√°l Fico, nek√ľnk K. B√©la a fekete b√°r√°ny.
#2 | Vizilo - 2014. szeptember 24. 20:21:43
Egy beteges zsido diktatura következik az egesz Europaba ki fog menni divatbol a jolet !!!
#3 | Ron Berber - 2014. szeptember 25. 08:52:30
Vil√°gos az √ľzenet! Aki nem a blankolt vezet√©ket, iz√©... NATO √©rdekeket ny√°lazza, annak biztons√°gi probl√©m√°i ad√≥dhatnak. A f√Ľt√©si szezonban k√ľl√∂n√∂sen. Az ilyen minisztereln√∂knek nagyon k√∂nnyen lesz vegyifegyvere meg arany(!) csaptelepe!
#4 | Balu - 2014. szeptember 25. 08:54:54
√Āmde Kan√≠kra m√©g j√≥l eml√©keznek a t√≥t v√°laszt√≥k √©s kev√©s figur√°nak ennyire negat√≠v a meg√≠t√©l√©se. F√Ķleg a nyugd√≠jrendszer "reformj√°val" (ami gyakorlatilag a II. pill√©r bevezet√©s√©t - ergo gyakorlatilag egy privatiz√°ci√≥s aktust jelent) √≠rta be nev√©t a t√≥t politika nagyk√∂nyv√©be m√©g a "II. Dzurinda-korm√°ny" (I: 1998-2002, II: 2002-2006) idej√©n, amikoris a sz√©pfi√ļk megpr√≥b√°ltak lehet√Ķleg mindent sz√©tprivatiz√°lni, amiben Kan√≠k nyakig benne volt. Van a kis gennyl√°da rov√°s√°n rendesen, enged√©ly n√©lk√ľli hotel√©p√≠t√©st√Ķl kezdve, TB-nemfizet√©sen √©s √°llami √©p√ľletek j√≥ dr√°ga rekonstrukci√≥j√°n (Combin-√ľgy) kereszt√ľl a Nafta Gbely t√≥t olajc√©g elprivatiz√°l√°sig stb. - √∂sszes√≠tve kb. 80 √©v b√∂rt√∂nt kellett volna m√°r r√©g kapnia, ehelyett lubickol, mint piranha a v√≠zben √©s legut√≥bb visszat√©rt kedvenc t√©m√°j√°hoz: a romak√©rd√©shez (ja, amikor K. Szlov√°ki√°ban a "cig√°nyl√°zad√°sok" voltak, azok m√∂g√∂tt is az √Ķ reformjai voltak - am√ļgy meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy az egy tipikus "f√Ķpr√≥ba" volt: hogy reag√°lnak a cig√°nyok, hol van a "f√°jdalomk√ľsz√∂b√ľk", nekimennek-e a rend√Ķrnek is stb., azt√°n lesz√Ľrt√©k a tanuls√°gokat √©s minden visszat√©rt a r√©gi ker√©kv√°g√°sba a cig√°nyteny√©szt√©shez).

Fajt√°j√°nak d√≠szp√©ld√°nya √Ķ: fiatal, intelligens, egoista √©s arrog√°ns pszichopata - a modern liber√≥s √©rtelemben vett "sikeres ember" mintap√©ld√°nya, (mindenk√©ppen benne kell lennie m√°r az els√Ķ k√∂rben n√©h√°ny m√°s prominenssel egyetemben). Ez√©rt is √°ll fel a sz√Ķr minden norm√°lis t√≥t h√°t√°n, ha a nev√©t hallja.

Kaník:
www.dotankoch.sk/portret/ludovit-kanik.jpg

"annak a szövetségnek a nézeteit kellene hangoztatnia"
HE?! Merhogy miért is? Fico akkor egy nátós mufti vagy Tótia min.elnöke? Ez a kis gennyláda szerintem nem igazán érti, mit beszél.
Am√ļgy meg ez a Sebej... na basszus, ha l√°ttatok m√°r IGAZI vakon Izrael/EU/USA/NATO megsz√°llott, fr√∂cs√∂gve gy√Ľl√∂letbesz√©l√Ķ arrog√°ns tetvet, na akkor √Ķ az. Ami a legszomor√ļbb, az az, hogy anno dacum√°l, amikor Bug√°rnak v√©g√ľlis siker√ľlt sz√©tszednie az SMK-t (Magyar Koal√≠ci√≥ P√°rtja - Strana Ma√Įarskej Koal√≠cie) √©s a fel√©b√Ķl megalap√≠totta a Most/H√≠d nev√Ľ liber√°lis form√°ci√≥t - ami egyre kev√©sb√© magyar, de cs√∂kken√Ķ tendencia mellett m√©g mindig k√∂zel 7% k√∂r√ľl levit√°l - ez a kis moszados mikrokommand√≥ OKS n√©ven √©s Sebejjel (meg m√©g p√°r hasonsz√Ķr√Ľ, de k√∂zel sem annyira teny√©rbem√°sz√≥ √©s agilis √ľgyn√∂kkel) az √©len becsatlakozott a Most/H√≠d-hez, √©s az addigi 1-max. 2 %-os rekordjaikat megugorva bejutottak 4 (!!!) k√©pvisel√Ķvel a parlamentbe. Mondani se kell, hogy az eg√©sz Mopst/H√≠d(OKS) parl. frakci√≥ban pont √Ķk a legakt√≠vabbak. Sebej √©pp a napokban keltett n√©mi felt√Ľn√©st (szereti is meg megy is neki - m√°rmint a felt√Ľn√©skelt√©s) azzal, hogy t√°mogatja, hogy a NATO rakt√°rb√°zist l√©tes√≠tsen T√≥ti√°ban, ami - mint mond√° - nem laktanya, ez egy t√∂k √°rtatlan kis dolog, mennyi munkahelyet hozna (ezt mindig el√Ķveszik, ha √°t kell hidalni a p√≥g√°r j√≥zan paraszti logik√°j√°t), meg a t√≥t hadsereg √ļgyse tudta kihaszn√°lni (ja bammeg, mert le√©p√≠tett√©tek) stb. Sz√≥val szint√©n "els√Ķk√∂r√∂s" a fi√ļka.

Sebej:
www.dotankoch.sk/portret/frantisek-sebej.jpg

Mellesleg az is egy j√≥ sztori volt, ahogy T√≥ti√°ban m√©g 98-ban (asszem) elszabot√°lt√°k a NATO-csatlakoz√°sr√≥l sz√≥l√≥ n√©pszavaz√°st. Mert ugye eredetileg 3 k√©rd√©snek kellett volna lennie, ami a NATO-csatlakoz√°sra, rak√©tarendszerek elhelyez√©s√©re meg m√©g valamire vonatkoztak, √ĀMDE az eeen√∂k urrr, akkor m√©g Kov√°c, hozz√°csapott m√©g egyet a k√∂zvetlen eln√∂kv√°laszt√°sr√≥l, aminek persze k√∂ze nem volt a NATO-hoz, a j√≥n√©p megzavarodott, Meciar√©k az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°ghoz fordultak meg letiltott√°k, hogy a m√°r kinyomtatott 4 k√©rd√©ses √≠veket kisz√°ll√≠ts√°k a falvakba ... m√≠gnem az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g √ļgy nem d√∂nt√∂tt, hogy a n√©pszavaz√°s √©rv√©nytelen. Sz√≥val √ćGY NEM SZAVAZOTT a t√≥t p√≥rn√©p a NATO csatlakoz√°sr√≥l. B√°r ismerv√©n az egyidej√Ľ pl. a magyar eredm√©nyeket, valszeg √ļgyis megszavazt√°k volna.

J√≥van, el√©g bel√Ķlem, megint csak felh√ļztam magam.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.