Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nukleáris modernizáció Amerikában


Barack Obama m√°sodik ciklusa alatt megkezdte a lassan elavultt√° v√°l√≥ nukle√°ris fegyverek √©s er√Ķm√Ľvek fel√ļj√≠t√°s√°t.

Barack Obama, aki 2008-as kamp√°ny√°ban m√©g a nukle√°ris leszerel√©s mellett emelte fel a hangj√°t, 2014-re igazi nukle√°ris moderniz√°ci√≥s hull√°mot ind√≠tott el az Egyes√ľlt √Āllamokban, √ļj atomer√Ķm√Ľvek √°tad√°s√°val √©s n√∂vekv√Ķ nukle√°ris v√©delmi k√∂lts√©gtervezettel. A The New York Times megk√©rdezte Gary Samore-t, Obama volt nukle√°ris tan√°csad√≥j√°t is, aki a v√°ltoz√°s f√Ķ okak√©nt Putyin ukrajnai behatol√°s√°t eml√≠tette, ami mellett az egyoldal√ļ leszerel√©s √©rtelmetlennek hatna. A sors fintora, hogy Obama 2009-es Nobel d√≠j√°t a D√≠jkioszt√≥ Bizotts√°g t√∂bbek k√∂z√∂tt Obama nukle√°ris leszerel√©ssel kapcsolatos munk√°j√°√©rt √≠t√©lte oda az amerikai eln√∂knek - ami a 2008-as amerikai-orosz leszerel√©si paktumban cs√ļcsosodott ki.
Kattintson √©s n√©zzen sz√©t az Egyes√ľlt √Āllamokban!

A t√°mogat√≥k - t√∂bbek k√∂z√∂tt az Amerikai L√©gier√Ķ - szerint a nukle√°ris fegyverk√©szlet fel√ļj√≠t√°s√°val nem lehet k√©slekedni. A L√©gier√Ķ vez√©rkari f√Ķn√∂ke szerint itt az ideje, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok azz√° a nukle√°ris er√Ķv√© v√°ljon, amire a nemzetnek sz√ľks√©ge van. A jelenlegi hossz√ļ hat√≥t√°vols√°g√ļ bomb√°z√≥k k√∂z√ľl p√©ld√°ul a legismertebb B-52-t 1962-ben kezdt√©k haszn√°lni, √©s m√©g mindig rendszeres√≠tve van – a L√©gier√Ķ szerint f√©l√Ķ, hogy ilyen hossz√ļ id√Ķn √°t tart√≥ haszn√°lat mellett az USA lemarad az ellens√©gei l√©gv√©delmi rendszereihez k√©pest, √©s elveszti t√°mad√°si k√©pess√©g√©t. Az Obama-adminisztr√°ci√≥ a maga r√©sz√©r√Ķl a fegyverek fel√ļj√≠t√°s√°t elengedhetetlennek tartja a fegyverarzen√°l m√©ret√©nek cs√∂kkent√©s√©hez.

A nukle√°ris arzen√°l fel√ļj√≠t√°sa nem lesz olcs√≥. Becsl√©sek szerint 2014-2023 k√∂z√∂tt 335 milli√°rd doll√°rb√≥l fogj√°k tudni fenntartani, illetve a modern kori k√∂vetelem√©nyeknek megfelel√Ķ szinten tartani a strat√©giai nukle√°ris tri√°dot (a hossz√ļ hat√≥t√°vols√°g√ļ rendszereket: a nukle√°ris tengeralattj√°r√≥kat, az interkontinent√°lis ballisztikus rak√©t√°kat √©s a hossz√ļ hat√≥t√°vols√°g√ļ bomb√°z√≥kat); az USA azon k√©pess√©g√©t, hogy nukle√°ris fegyvereket l√©gi √ļton vigyen az √≥ce√°non √°t, valamint ebb√Ķl fizetn√©k a nukle√°ris laborat√≥riumokat is.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | gojabaal - 2014. szeptember 25. 01:37:14
"Becslések szerint 2014-2023 között 335 milliárd dollárból"...
Nem olyan régen:
http://magyarnemz...dmore=5281

a b√°bsz√≠nh√°z folytat√≥dik, a m√Ľsor v√°ltoz√°s jog√°t fenntartjuk....

http://hungarian....csan-1714/

Obimama ennyit tud: 00:03:40-t√Ķl 00:05:10-ig
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.