Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ām legyen!


Bef√Ķztem egy kis meleget a t√©l el√Ķtt, h√°tha a norv√©g zimank√≥ √Čszakabbra h√≥na al√° j√°r a mank√≥. M√°r k√©sz√ľl√∂k, s√Ķt ki sem pakoltam, mint a k√∂lt√∂z√Ķ fecske, mi val√≥j√°ban kecske, s f√©szekr√Ķl f√©szekre nem sz√°ll egy sz√°lat sem. √ćg√©rtem, √≠rok. Nos, √≠rok, mint √≠g√©rtem, azt√°n betonba √∂nt√∂m cementem, s√≥derolva, kever√Ķvel dar√°lva, h√°tha j√°ratlan √ļtb√≥l j√°rda l√©szen, s m√©g ma, hogy legyen k√©szen.

Ott tartottam, hogy mikor √©ppen Linz fel√© j√°rtam Sv√°jcba kifel√©, kaptam az sms-t, hogy k√ľldjem azonnal a legut√≥bbi szerz√Ķd√©sem al√°√≠rva vissza annak az osztr√°k c√©gnek, mely Mariborban azt a 4 napos munk√°t szervezte, melynek nem lett folytat√°sa. Mivel ennek a augusztus eleji munk√°nak a mai napig nincs fizet√©s-vonzata √≠gy kezdem √ļgy v√©lni, hogy a zsid√≥maffia nem csak a „Magyarorsz√°gon” ilyen lelem√©nyes, hanem a „nagy demokratikus” Nyugaton is. Mivel minden pap√≠r rendben √©s ott van a teljes√≠t√©si bizonylat is, de t√Ķl√ľk m√©g egy k√©rd√©s sem j√∂n, hogy valami gond van az adatokkal, √≠gy nem tudok m√°sra gondolni, mint arra, amire akarok. Sz√≥val a c√©g param√©terei:

4Jobs.at
Personalmanagement GmbH
Heidenfeldstraße 64
9500 Villach / Kärnten | Austria
Tel. +43(4242) 322 26-0
Fax. +43(4242) 322 26-30

E-Mail: office@4jobs.at
Web: http://www.4jobs.at

Firmenbuchnummer: FN 246052t
Sitz der Gesellschaft: Heidenfeldstraße 64 / A - 9500 Villach

Mikor Mariborban az asztalos szakinak (osztr√°k) mondtam, hogy nem biztos n√°lunk semmi √©s ott vagyunk √°tbaxva, ahol lehet, csak n√©zett √©rtetlen√ľl.

Tal√°n ide toldom be azt a megfigyel√©sem, amit ott szereztem. Az osztr√°k feles√©ge orosz, a n√©met villanyszerel√Ķ√© meg szlov√©n. A saj√°t fajukat nem k√©rt√©k, egy√©rtelm√Ľv√© tett√©k, hogy a szl√°v mentalit√°s sokkal jobban passzol nekik. √Črdekes nem? A n√©met bar√°tomnak is magyar feles√©g ker√ľlt annak idej√©n, mert a helyi √≠zek nem j√∂ttek be neki.

De ugorjunk. Sz√≥val, Lica h√≠vott, hogy v√°rnak Norv√©gi√°ban, √≠gy gyorsan felmondtam. A sv√°jci munkaszervez√Ķ √≠g√©rte, hogy tal√°lkozhatunk szem√©lyesen, de ez is egy √©rdekes karika volt. Egy nappal kor√°bban az√©rt mentem ki, hogy Gerryn√©l √°taluszk√°lva m√°snap Luzern-ben al√°√≠rhassam a szerz√Ķd√©st. De jelezte, hogy menjek csak a munkahelyre, Gyulavit√©z sz√°llod√°j√°ba, mert ott lesz. Persze nem lett ott √©s az√≥ta sem. Most a fizet√©sben ez is kicsit olyan k√©t√©rtelm√Ľen jelentkezik. Mert ugyi –√°ll√≠t√≥lag- ha hozok itthonr√≥l hitteles pap√≠rokat a csal√°di √°llapotomr√≥l, akkor nem 18, hanem 26-28 is lehetne a nett√≥ √≥rab√©rem az elsz√°mol√°skor. Err√Ķl persze egy sz√≥ se, annyi nem esett. No nem baj, hiszek a v√©letlenekben √©s a balfax „k√∂zvet√≠t√Ķkben”. Mivel a Reifeisenn√©l akarunk nyitni Gyul√°val sz√°ml√°t, √≠gy megtapasztaltuk, hogy NEM LEHET. Undokl√°s n√©lk√ľl. nem √©s k√©sz. Azt√°n a Posta Bankn√°l (Post Finance) minden tov√°bbi n√©lk√ľl siker√ľlt, de ott meg mire kik√ľldt√©k a PIN k√≥dom a k√°rty√°mhoz, m√°r elj√∂ttem. Most kerget√Ķz√ľnk √©ppen, a PIN √©s √©n. A sz√°lloda visszak√ľldte a k√≥dot a banknak, √©n meg lakc√≠mm√≥dos√≠tottam…√©s t√°n valamikorra ide√©r az is.

Na, nem is ez a l√©nyeg, hanem az, hogy ne higgy√©tek, hogy m√°shol m√°sk√©ppen mennek a dolgok (persze vannak egyes kiv√©telek) √©s a tendencia t√°n √©ppen √∂ssze is √©r Kelet-Nyugat vonatkoz√°s√°ban, de ez se j√≥, se rossz. Ez van. Sv√°jcban azon a r√©szen m√©g sv√°jciakat is l√°tni dolgozni, de volt ott francia, olasz is √©s mindenf√©le n√°ci√≥. Ha haza kellene mindenkinek menni, f√©l Sv√°jc ki√ľr√ľl, de lehet, h√°romnegyed. De err√Ķl a bennfentesek t√∂bbet tudnak. √Čn csak benyom√°soltam.

Nagy nehezen elindultam hazafel√©. Nem tudtam aludni √©s am√ļgy is szerettem volna Blank√°t m√©g itthon tal√°lni, √≠gy hajnalok hajnal√°n startoltam. A kedvez√Ķbb √ļtir√°ny Olaszorsz√°gnak √≠g√©rkezett. Amerr√Ķl j√∂ttem, vagy hegyen kellett volna √°tkelnem, vagy vas√ļttal kocsik√°zni egy darabon. V√©g√ľl kider√ľlt, t√°n m√©gis a hegyen kellett volna √°tverg√Ķdn√∂m m√©gis. Elindulva a GPS hol kapott jelet, hol nem, de ink√°bb nem. Bevitt az els√Ķ v√°rosba ahol a j√°r√Ķr r√°m is akadt √©s elkezd√Ķd√∂tt a szok√°sos. J√∂tt egy m√°sik kocsi is m√©g k√©t m√≥kussal √©s kerest√©k a "cappcarappot". Mondtam, t√°n √∂sszet√©vesztik a magyart a cig√°nnyal, de ne tegy√©k! Azt√°n mondom, ha m√°r √≠gy √∂sszefutottunk, t√°n seg√≠thetn√©nek elt√©veszteni megint az ir√°nyt, m√≠g a GPS szint√©n mag√°hoz t√©r, s az√©rt megpedzettem, hogy ne higgy√©k, az ember j√≥kedv√©ben tekereg erre, √©s j√≥ lenne, ha mindenki odahaza tudn√° megtal√°lni a bet√©v√Ķt, de ezt a rohadt zsid√≥ miatt n√°lunk sem teheti meg √©s persze ha m√°r…. akkor p√°r sz√≥t eml√≠tettem a k√∂zelg√Ķ h√°bor√ļr√≥l is. Azt√°n kaptam rend√Ķri felvezet√©st is, mert kider√ľlt, a hegyen t√ļl sok az √ļtlez√°r√°s a jav√≠t√°sok miatt √©s a vonat ott is √°tszeli r√∂videbbet. De a bevagon√≠roz√°s √©s indul√°s csak 5 √≥ra 56 perckor volt esed√©kes √©s ekkor meg alig m√ļlt m√©g 4. Na ott hunytam kicsit a kocsiban, majd kezdtek sz√°ling√≥zni a vend√©gmunk√°sok is, majd felhajtottam a vonatra. De nem indultunk √°m! Szerintem valami f√Ķk√∂ts√∂g odasz√≥lt, hogy v√°rj√°k meg, mert egy fekete nagy BMW meg√©rkezte ut√°n, 30 perces k√©s√©ssel indultunk a 20 perces √©s 22 Frankos √ļtra. T√ľrelmes ember l√©v√©n ekkor m√°r qvaany√°ztam rendesen √©s p√∂ssenteni is kellett m√°r. Na mindegy, azt√°n csak √°t√©rt√ľnk √©s onnan egyenesen ir√°ny Mil√°n√≥. Illetve a nagyobb √©szaki v√°rosok ment√©n az √≥t√≥p√°lya. Gyula mondta, hogy ott nincs matrica, hanem kapuk vannak. Igen, r√°j√∂ttem. Vagy k√©tszer nem a megfelel√Ķ kapun akartam √°tmenni, de mivel kor√°n volt, √≠gy nem volt gond visszatolatva √ļjra besorolni. Nem tudom mi a tapasztalat, de mikor tankoltam, kider√ľlt, hogy ott ugyanolyan dr√°ga az √ľzemanyag, mint Sv√°jcban, csak Helv√©ci√°ban 1,8 Frank k√∂r√ľli a 98-as, m√≠g It√°li√°ban 1,8 Euro a 95-√∂s. Emellett a kapud√≠j ok√°n legomboltak arra a 300 egyn√©h√°ny km-re vagy 40 Euro p√°lyad√≠jat is. Csak viszony√≠t√°sk√©ppen: Szlov√©ni√°ban is 15 Euro az egy hetes, ahogy osztr√°kokn√°l √©s Sv√°jcban kb. ennyi.

Azt√°n v√©g√ľl is sima √ļt volt haz√°ig, b√°r meg kell jegyezzem, hogy az Isonzo t√°bl√°n√°l olyasmi jutott eszembe, ami t√°n nem v√©letlen. Ide m√©g vissza kell j√∂nni, de akkor l√°nctalpassal. A temet√Ķre, eml√©km√Ľre is r√°l√°tni a p√°ly√°r√≥l.

Van egy r√©gi √©rm√©m. Gyerekkorom √≥ta √Ķrz√∂m. Most m√°r Marci √Ķrzi √©s miel√Ķtt elmentem, k√©rtem keresse meg nekem. Megtal√°lta √©s azzal v√°rt. Itt van a k√©pen.

A szlovéneknél a határon megvettem a matricát és ott is kapuk vannak végig, de csak lassítani kell a kamerák végett.

Azt√°n Pince k√∂rny√©k√©n m√°r igen otthon √©reztem magam √©s a zokog√°s szor√≠totta a torkomat. Addig egy szem alma √©s h√°rom kis energia ital ment le a torkomon (ezt Gerry papa k√©sz√≠tette oda nekem). L√°ttam a nagy es√Ķk nyomait, de amit nem l√°ttam, a hat√°r√°tkel√Ķhelyet, pedig a hetes matric√°m m√°r lej√°rt, amit kifel√© vettem. Na mondom, majd az els√Ķ k√ļtn√°l az M7-en. De nem volt els√Ķ k√ļt, hanem volt k√©t „pihen√Ķ”, ami levitt a M7-r√Ķl a 7-esre. Persze a kis kuksol√≥ aut√≥ja a rohadt zsid√≥ band√°nak t√©nyleg ott √°llt az els√Ķ M7-es k√ļt el√Ķtti felhajt√≥n√°l. Mellettem egy szlov√©n is bev√°s√°rolt matric√°b√≥l, de m√°r √Ķt is lefot√≥zhatt√°k. Ilyen is „csak itt van” √©s ugye v√©letlen√ľl. V√©gig az eg√©sz p√°ly√°n nem l√°ttam m√°sik kuksol√≥ aut√≥t, csak ott, mert ezek a f√©rgek csak tudnak valamit. M√°sik megfigyel√©s: eg√©sz √ļton egyetlen lerobbant aut√≥ra se figyeltem fel. Az M7 –esn√©l a le√°ll√≥ban 4 –et sz√°moltam haz√°ig.

Mik√∂zben a matric√°val b√≠bel√Ķdtem, h√≠vott Vera, hogy merre j√°rok, mert a kis k√©k a M7-es m√°sik v√©g√©n adta meg mag√°t, √≠gy sietnem kellene, hazavinni √Ķket. Nos, ezek olyan nem is tudom milyen szinkronicit√°sok.

De l√©pj√ľnk tov√°bb! K√∂rbe-karik√°ba j√°rk√°lok most √∂ssze-vissza, mint a m√©rgezett eg√©r. „Itthon” nincs helyem, hi√°ba van otthonom. Ezt k√∂rt meg kell fussam √©s oda megyek, ahov√° h√≠vnak. A „nemzeti” √ľgyekben most ugyan elkezdtek kapar√≥zni a r√©gi b√ļtordarabok √©s ma is kaptam megh√≠v√°st, hogy menjek megbesz√©l√©sre, de nincs mir√Ķl besz√©lgetnem. M√©la undor fog el, ha arra gondolok, amire, akikre! B√°r er√Ķs a gyomrom, de a h√°nyingerem m√©g er√Ķsebb. Valami v√©gleg lez√°rult bennem √©s ennek √≠gy kellett lennie, mert minden k√∂r k√∂rbe√©r egyszer, s ha nem tenn√©, nem lehetne kerek.

A csal√°d az egyed√ľli realit√°s ami most hajland√≥s√°ggal t√∂lt el √©s √ēk hi√°nyoznak m√°r most √©s ha elmegyek, √Ķk v√°rnak vissza mindig. Minden m√°s csak ill√ļzi√≥ √©s nukikuki sakkj√°tszma, ahogy a h√°bor√ļ, a chemtrail, ebola…√©s minden egy√©b.




HozzŠszůlŠsok


#11 | GERRY - 2014. szeptember 25. 18:22:16
"Gerry beilesztel vide√≥t 5-b√Ķl 3 zsid√≥ ugyan m√°r" ... ti t√©nyleg nem vagytok norm√°lisak! Ezt az id√∂t v√©gig√©ltem √©s egy√°ltal√°n nem sz√°m√≠tott, hogy ki - mi a zsid√≥ ... P√°sztoryval j√≥ bar√°ts√°gban voltam, nem volt "zsid√≥". A k√©t Sz√∂r√©nyi √©s Ill√©s Lajos se, csak, hogy megnyugtassalak. Mi t√∂bb, akkor m√©g Br√≥dy se volt az...

"...a gyerek összemérte magát de nem jött össze ide makacs kitartás kell...."
- vauuuu, hu de okos fi√ļ vagy. Mond m√°r, honnan ez a nagy val√≥s√°g... Magadnak bizony√≠tott√°l. Rendben √∂csk√∂s. Virtu√°lisan megveregetem a v√°llad. De ezzel a be√≠r√°soddal azt is bizony√≠tottad, hogy milyen vagy embernek. Ez√©rt nem kapsz v√°llvereget√©st.

Tudod mi a szomor√ļ? Az, hogy sok ilyen nagysz√°j√ļ melld√∂nget√∂ van ezen a vil√°gon... persze a viselked√©st nem tan√≠tj√°k se az iskol√°ban se az utc√°n. Ez benned van. K√°r, mert az hozz√°sz√≥l√°sod m√°sodik fel√©vel egyet√©rtek... sajnos nem ott kezdted az √≠r√°st.

Na √ľdv k√∂ly√∂k.
#12 | postaimre - 2014. szeptember 25. 18:40:49
Na, beton k√©sz (m√°r egy ideje), de egyik tagunk bejelentkezett p√°r √ľveg√©rt √©s ide√©rt. Nemr√©g g√∂rd√ľltek ki a kapun √©s rem√©lem nem lesz baj az √ļton, mert nem semmi t√∂meg volt azon az UFO-n √©s sunnyogott a ker√©k. Rem√©lem az √ľveglapok is a legkevesebb t√∂r√©ssel √©rnek c√©lba!

Holdas, nem eg√©szen √©rtelek, vagy Te √©rtel nem eg√©szen? Figyelj, a kis falusi paraszt (ez vagyok √©n), 18 √©vesen bevonul katonai f√Ķsulira, majd adand√≥ alkalommal m√°r menek is Tambovba √©s f√©l √©vig nem √°m hazaj√∂vetel...

Persze ez nem k√∂m√©ny munka, de majdnem az, legal√°bbis annak t√Ľnt akkor. Most se √©rdekel a t√°v √©s tova, csak a csal√°dom a felel√Ķss√©gem (√©s ezalatt nem a p√≠zkeres√©st √©rtem els√Ķ se m√°sod sorban). √Črtem amit √≠rsz, de ne t√©vessz √∂ssze valakivel, aki nem vagyok. Az igaz, hogy nem sok bizony√≠t√°si v√°gy van m√°r bennem, legal√°bbis b√°rki fel√©. Engem nem zavar a kem√©ny munka se most se tegnap, se holnap, m√≠g b√≠rom. Gyulavit√©z mondta (ha akarja, le√≠rja) hogy √°lljak m√°r le! Nem b√≠rja n√©zni a temp√≥t, amit dikt√°lok...√©s √Ķ m√©g √≠gy nem l√°tott dolgozni embert. Holdas, nekem nem √ļjdons√°g ez, Ver√°nak sem, √Ķ m√°r ismer el√©g j√≥l. Karriert nem v√°gyok, de van m√©g p√°r neveletlen gyermekem √©s egy "elmeroggyant" nemzetem, amit m√©g ki kell valahogy b√∂jt√∂lni.

Az oroszokkal csak annyi a "gond", hogy "vannak", √©s pont ez a baj a zsid√≥kkal, cig√°nyokkal √©s vel√ľnk is, bizonyos aspektusb√≥l. Az, hogy a jelens√©gek be vannak mutatva √©s a v√°ltoz√°s szele f√ļj, m√©rt irrit√°l? Ha le√≠rom, hogy sanszos, hogy idebaxnak egy bomb√°t, azzal mi a baj? Vagy az, ha azt √≠rom, minden qva j√≥ lesz, csak gy√Ķzz√ľk kiv√°rni, vagy harcolni √©rte? Szerintem szedd √∂ssze magad! L√°dd, itthon vagyok, de nem is eb√©deltem m√©gsem, mert a betonkever√Ķ nem engedte. Sz@rok a h√°zirendre √©s nem csak a saj√°tomra, amit √©n √≠rok, hanem a m√°s√©ra is, amit akkor √≠rok √°t, amikor akarok, legal√°bbis ar√°m vonatkoz√≥ passzusokat! s_*_olle
#13 | Holdas - 2014. szeptember 25. 19:57:48
Nem okoss√°g t√©nyszer√Ľs√©g Br√≥dy elmondja mag√°r√≥l annyira magyar mint zsid√≥ ? Sz√Ķr√©nyir√Ķl csak annyit ahhoz hogy egy magyar √©rv√©nyes√ľlj√∂n kell egy zsid√≥ a csapatba.Ez olyan mint annak idej√©n volt a Neoton Csepregivel az √©len semmit mond√≥ semmilyen zenekar de,mivel Csepregi egy√ľtt volt Erd√Ķs P√©terrel sz√°rnyalt a zenekar.http://hu.wikiped...nedzser%29a csal√°d fa az alj√°n elismer√Ķ volt egy ilyen sz√°m akik nem voltak kegyeltek YouTube Videů
Gerry légy tisztába a fogalmakkal attól hogy Illésezel stb még nem biztos hogy talpon vagy lehet itt Kárpátiázni,meg minden magyarnak mondott zenét hallgatni attól még nem biztos az .
Imre az hogy ide dobnak bomb√°kkal,h√°t dobjanak volt m√°r ilyen kib√≠rtuk,van m√©g rosszabb a zsid√≥nak egy baja van Magyarorsz√°g nem h√≥d√≠tand√≥ ter√ľlet √©s erre m√°r r√°j√∂ttek √©s pont.
#14 | postaimre - 2014. szeptember 25. 20:09:30
Holdas, fussunk neki m√©g egyszer! H√°rom az Igazs√°g. Erd√Ķssel m√©g nem futottam √∂ssze, de most m√©gis c√©lszer√Ľ inform√°ci√≥. Igen, zsid√≥ √©s igen, √≠gy ment ez akkor √©s √≠gy megy ez most is.

YouTube Videů
#15 | ister - 2014. szeptember 25. 20:16:32
Imre!Ez meg az enyém!Kívánok jó utat http://www.kephos.../image/r40
#16 | Holdas - 2014. szeptember 25. 20:27:09
√Ėssze m√°r nem is fogsz vele,na m√©g egyszer ahoz hogy m√Ľk√∂dhessen kell egy zsid√≥ ez olyan mint 20-√©vek ut√°n a nagy Horthy id√Ķben kellet egy magyar mert csak √≠gy m√Ľk√∂dik az √ľzlet ez volt a d√≠sz g√≥j ideje mostanra megfordult a dolog kell egy zsid√≥ mert csak √≠gy m√Ľk√∂dik l√°sd g√°rda,hatvann√©gy,pestisr√°cok,k√°rp√°tia,stb
#17 | GERRY - 2014. szeptember 25. 21:54:14
Holdas - j√°rod (√©s veled azonosan m√°sok is) a saj√°t k√°lv√°ri√°dat, fel se fogva, hogy mit √≠rtam. El√©gg√© talpon vagyok, de ezt nem sok emberr√∂l tudom itt elmondani. Eldeform√°l titeket a d√ľh, indulat, √©rtelem helyett √©s habz√≥ sz√°jjal bizony√≠totok mindent ... feleslegesen. Nagyon nem szeretem cion√©kat, ez valahogy hagyom√°ny volt a csal√°dban √©s ap√°mt√≥l √∂r√∂k√∂ltem akkor amikor m√©g nem is tudtam igaz√°n mi√©rt kell nem szeretni √∂ket... K√©s√∂bb m√°r nem musz√°lyb√≥l volt a "nemszeretem" . De nagyon nagy baroms√°g az, hogy 30-40 √©vre visszavet√≠titek azokra is a gy√ľl√∂letet akik akkor m√©g ugyanolyanok voltak mint akik k√∂z√∂tt √©ltek. Az Ill√©s√©ket, Demj√©nt, Pressert az LGT-t, Frenreissz√©ket, Latinovicsot nem az√©rt szerett√©k a magyarok mert √∂k lettek a kiv√°lasztottak "valakik" √°ltal. Biztos, hogy vlt k√∂z√∂tt√ľk eleve elrendeltetett amir√∂l szeg√©ny p√≥rn√©pnek fogalma se volt akkoriban. Mi akkor √©lt√ľnk √©s abban a zenei vil√°gban ahol √∂k ott voltak a legjobbak k√∂z√∂tt. Persze, hogy azt nyomt√°k az √ľzleti h√°tt√©remberek akik t√∂megeket vonzottak √©s nem azokat akik r√©szben a perif√©ri√°n mozogtak, m√°sr√©szt n√©melyik√ľk nem is √©rt t√∂bbet, minthogy ott mozogjon. De ezt nem kell √©rtened. Ma - ilyen a vil√°g - mocskolni lehet mindent √©s mindenkit... visszamen√∂leg √©s el√∂re de f√∂leg a szomsz√©dot. Akik nem ord√≠tanak hanem visszah√ļz√≥dnak a h√°tt√©rbe, azok nem az√©rt teszik mert gy√°v√°k, hanem az√©rt mert az ilyen sz√≥sz√≥l√≥kkal, megmond√≥emberekkel nem √©rzik, hogy vit√°ba tudnak sz√°lni. "Lehengerl√∂k" vagytok √©s kurv@ okosak. Ismertek mindenkit, tudtok mindent ami a m√ļltban t√∂rt√©nt √©s a j√∂v√∂ben fog... elit√©ltek skrupulus n√©lk√ľl mindenkit aki nem √ļgy t√°ncolna ahogy ti f√ľty√ľlt√∂k....

Volt √©s lesz is kiv√°lasztott, ezt sajnos nem mi fogjuk megv√°ltoztatni, mi csak harcolunk ellene - amivel tudunk, szavakkal √©s n√©h√°ny molotov-kokt√©llal a neh√©zt√ľz√©rs√©g ellen.

Nem Br√≥dy, vagy Presser az ellens√©ged az√©rt mert zsid√≥nak sz√ľletett a f√∂ldre... hiszen t√∂bbet adott t√∂bb nemzed√©knek j√≥b√≥l, √©rtelemb√∂l, sz√©ps√©gb√∂l b√°rmelyik, mint amit te vagy √©n valaha is adni lesz√ľnk k√©pesek... ahogy "a szem√©t nigger"-hez se tudok hozz√°sorolni egy Whitney Houston-t...
Nézd meg, nézzétek meg:
YouTube Videů


...azt√°l lehet fik√°zni mert ez is n√©ger! ... ja, ez egy d√∂g√∂s csaj volt? Akkor m√°s is? A csunya n√©ger az m√°s, ahogy az √∂reg Br√≥dy J√°nos sem az mint aki√©rt annak idej√©n a mellettem t√°ncol√≥ csajok megvesztek... Presser meg kimondottan cs√ļnya... nem egy Enrique Iglesias vagy egy Robbie Williams.
Gondolj√°tok csak az√©rt tudja √ľtni a zongor√°t mert kiv√°lasztott zsid√≥? ... Egy √©leten √°t kell j√°tszani √©s m√©g akkor is k√∂pk√∂dni kell?
Mes√©lje m√°r el nekem valaki, kit b√°ntottak k√∂z√ľletek? Elsz√≠vt√°k a magyar el√∂l a leveg√∂t? Na ne... Sikeresek lettek √©s ez f√°j? Mi a f@sz van ezzel a vil√°ggal?
Mindenki mindenkit gy√ľl√∂l? A tisztul√°shoz kell a gy√ľl√∂let is? Az nem a zsid√≥k tulajdons√°ga?

Nem erös összefogás, egymáshoz való kötödés, szeretet és értelem kellene, hogy kiálljunk azok ellen akik a saját fajtájukat is csak "felhasználható" báboknak tekintik?
Jut eszembe - hallotta valaki, hogy R√≥zsik√°t vagy ann√≥ a Bergendi-t amikor √∂ volt az √©nekes√ľk √©s ekkor voltak a legnagyobbak, a zenei k√©pzetts√©g√ľkkel √©s Demj√©n hangj√°val... sz√≥val hallotta valaki, hogy azt konfer√°lt√°k be amikor a sz√≠npadra l√©ptek; Ez a csapat az√©rt olyan szuper, mert van k√∂z√∂tt√ľk zsid√≥! - Hallott√°tok? Mert √©n nem.

Nem szeretem a mai zsid√≥ "humoros filmeket" ... mert bunk√≥ embereknek k√©sz√≠tik mocskos √©s ocsm√°ny st√≠lusban... de m√©gis vis√≠tva r√∂h√∂g rajtuk a f√©l vil√°g. Semmitmond√≥ √©s erk√∂lcsileg, eszt√©tikailag rombol√≥... m√©gis kasszasikerek. EZT KELL KIS√ĖP√ĖRNI a vil√°gunkb√≥l. Ezt az ir√°nyt. Hogy megtanuljunk egy√ľtt nemet mondani b√≥logat√°s helyett. Ez lenne a feladat. De nem, m√°sr√≥l sz√≥l a f√°ma... N√©zzetek m√°r a f√ľgg√∂ny m√∂g√© √©s azt r√°ngass√°tok ki onnan aki titeket nyomor√≠t naponta √©s szisztematikusan.

Ott √ľl az asszony a TV el√∂tt amikor j√∂nnek a kedvenc m√ľsorai, ott pityereg nagy √©rzelmi felindul√°sban amikor a d√©lamerikai fi√ļ √∂r√∂kre elmegy, vagy lel√∂vik. A m√°sik meg magyarkodik, veri a mell√©t, hogy igen! √ČN vagyok az ember, a zsid√≥ met√©lt meg megy a levesbe... hu de j√≥l megmondtam. Az is zsid√≥ met√©lt meg ... tal√°n, S√ĖT BIZTOS a Gerry is az, csak bujtatott de itt √©s most el√°rulta mag√°t.

Ideje lenne észhez térni.
Ha nem tudtok √∂sszefogni, naponta √©s l√©p√©sr√∂l l√©p√©sre fel√©p√≠teni egy kis sejtet √©sszel √©s tp√ľrelemmel akkor mentek a pokolra. Szeretek mindent ami magyar √©s √©rt√©kes. De aki a magyars√°got azzal rombolja, hogy ugat a vakvil√°gba att√≥l mentsen meg az Isten.

Nem tudom mit fognak fel egyesek ebb√∂l amit √≠rtam. Tartok t√∂le, hogy a nagy t√∂bbs√©g egy√°ltal√°n nem √©rti meg. Szomor√ļ ha ezzel a gondolatommal nem t√©vedek.

Annyit még - Holdas - a hatalom tulajdonsága, hogy mindig manipulál, kihasznál mindent ami öt erösíti. Ameddig a cion a zsidókat tudja felhasználni erre, addig a séma: ök maradnak a kiválasztottak. Ha egyszer a goj le tudja gyözni ezt a hatalmat akkor ö is a saját embereivel fog manipulálni. Tudod miért? Mert az igazi hatalom nem cion, nem zsidó hanem önmagukat egy átlagemberek felettinek látó és érzö tulajdonsággal "megáldott" kaszt. Mindig is azok voltak.

Ez a néhányezer akármi, mindent ural és minden felett örködik. Nem Nunikukik, emberek, akiknek semmi sem drága és semmi sem szent... Talán - ha lassan is - valamikor valamelyik csoport el fogja kapni ezeket. Akkor m'ar csak az lesz a kérdés, mit tesz a gyöztes a legyözöttekkel és a világgal. Nem biztos, hogy helyesen tudnak majd dönteni.

De ezt már én nem fogom látni. Ahogy harcot, vért és fájdalmas halált sem szeretnék ezen a földön, de nem számít mi az én kívánságom, hiszen még a saját sorsomat sem tudom befolyásolni.

...na ennyit erröl, talán annyit se ért mint csepp a tengerben, pedig könnycsepp volt.
#18 | Detonator - 2014. szeptember 25. 22:06:00
Szervusz Gerry !

Mindenkinek a legjobbakat !

Üdvözlettel,:
Detonator
#19 | szarmata - 2014. szeptember 25. 22:37:09
Gerry 2-3 √©ve Kapolcson √ľv√∂ltve k√∂vetelte Presser √ļr,hogy t√ľntess√©k el az √°rp√°ds√°vos z√°szl√≥t,mert az √Ķt rettenetesen zavarja!
#20 | GERRY - 2014. szeptember 25. 22:47:29
szarmata - 2-3 éve... mégis mit vársz egy embertöl? Menjen és akassza fel magát a lámpaoszlopra mert most ez a divat?

Te mit tenn√©l a hely√©ben... a bilit b√°rki r√ļgja fel, az kiborul.
van nálad kötél a másik kívánságára?
Szerinted ok n√©lk√ľl k√∂vetelte?

Gondoljátok már végig könyörgöm...

...ennyit értettél meg az írásomból?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.