Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ām legyen!


Bef√Ķztem egy kis meleget a t√©l el√Ķtt, h√°tha a norv√©g zimank√≥ √Čszakabbra h√≥na al√° j√°r a mank√≥. M√°r k√©sz√ľl√∂k, s√Ķt ki sem pakoltam, mint a k√∂lt√∂z√Ķ fecske, mi val√≥j√°ban kecske, s f√©szekr√Ķl f√©szekre nem sz√°ll egy sz√°lat sem. √ćg√©rtem, √≠rok. Nos, √≠rok, mint √≠g√©rtem, azt√°n betonba √∂nt√∂m cementem, s√≥derolva, kever√Ķvel dar√°lva, h√°tha j√°ratlan √ļtb√≥l j√°rda l√©szen, s m√©g ma, hogy legyen k√©szen.

Ott tartottam, hogy mikor √©ppen Linz fel√© j√°rtam Sv√°jcba kifel√©, kaptam az sms-t, hogy k√ľldjem azonnal a legut√≥bbi szerz√Ķd√©sem al√°√≠rva vissza annak az osztr√°k c√©gnek, mely Mariborban azt a 4 napos munk√°t szervezte, melynek nem lett folytat√°sa. Mivel ennek a augusztus eleji munk√°nak a mai napig nincs fizet√©s-vonzata √≠gy kezdem √ļgy v√©lni, hogy a zsid√≥maffia nem csak a „Magyarorsz√°gon” ilyen lelem√©nyes, hanem a „nagy demokratikus” Nyugaton is. Mivel minden pap√≠r rendben √©s ott van a teljes√≠t√©si bizonylat is, de t√Ķl√ľk m√©g egy k√©rd√©s sem j√∂n, hogy valami gond van az adatokkal, √≠gy nem tudok m√°sra gondolni, mint arra, amire akarok. Sz√≥val a c√©g param√©terei:

4Jobs.at
Personalmanagement GmbH
Heidenfeldstraße 64
9500 Villach / Kärnten | Austria
Tel. +43(4242) 322 26-0
Fax. +43(4242) 322 26-30

E-Mail: office@4jobs.at
Web: http://www.4jobs.at

Firmenbuchnummer: FN 246052t
Sitz der Gesellschaft: Heidenfeldstraße 64 / A - 9500 Villach

Mikor Mariborban az asztalos szakinak (osztr√°k) mondtam, hogy nem biztos n√°lunk semmi √©s ott vagyunk √°tbaxva, ahol lehet, csak n√©zett √©rtetlen√ľl.

Tal√°n ide toldom be azt a megfigyel√©sem, amit ott szereztem. Az osztr√°k feles√©ge orosz, a n√©met villanyszerel√Ķ√© meg szlov√©n. A saj√°t fajukat nem k√©rt√©k, egy√©rtelm√Ľv√© tett√©k, hogy a szl√°v mentalit√°s sokkal jobban passzol nekik. √Črdekes nem? A n√©met bar√°tomnak is magyar feles√©g ker√ľlt annak idej√©n, mert a helyi √≠zek nem j√∂ttek be neki.

De ugorjunk. Sz√≥val, Lica h√≠vott, hogy v√°rnak Norv√©gi√°ban, √≠gy gyorsan felmondtam. A sv√°jci munkaszervez√Ķ √≠g√©rte, hogy tal√°lkozhatunk szem√©lyesen, de ez is egy √©rdekes karika volt. Egy nappal kor√°bban az√©rt mentem ki, hogy Gerryn√©l √°taluszk√°lva m√°snap Luzern-ben al√°√≠rhassam a szerz√Ķd√©st. De jelezte, hogy menjek csak a munkahelyre, Gyulavit√©z sz√°llod√°j√°ba, mert ott lesz. Persze nem lett ott √©s az√≥ta sem. Most a fizet√©sben ez is kicsit olyan k√©t√©rtelm√Ľen jelentkezik. Mert ugyi –√°ll√≠t√≥lag- ha hozok itthonr√≥l hitteles pap√≠rokat a csal√°di √°llapotomr√≥l, akkor nem 18, hanem 26-28 is lehetne a nett√≥ √≥rab√©rem az elsz√°mol√°skor. Err√Ķl persze egy sz√≥ se, annyi nem esett. No nem baj, hiszek a v√©letlenekben √©s a balfax „k√∂zvet√≠t√Ķkben”. Mivel a Reifeisenn√©l akarunk nyitni Gyul√°val sz√°ml√°t, √≠gy megtapasztaltuk, hogy NEM LEHET. Undokl√°s n√©lk√ľl. nem √©s k√©sz. Azt√°n a Posta Bankn√°l (Post Finance) minden tov√°bbi n√©lk√ľl siker√ľlt, de ott meg mire kik√ľldt√©k a PIN k√≥dom a k√°rty√°mhoz, m√°r elj√∂ttem. Most kerget√Ķz√ľnk √©ppen, a PIN √©s √©n. A sz√°lloda visszak√ľldte a k√≥dot a banknak, √©n meg lakc√≠mm√≥dos√≠tottam…√©s t√°n valamikorra ide√©r az is.

Na, nem is ez a l√©nyeg, hanem az, hogy ne higgy√©tek, hogy m√°shol m√°sk√©ppen mennek a dolgok (persze vannak egyes kiv√©telek) √©s a tendencia t√°n √©ppen √∂ssze is √©r Kelet-Nyugat vonatkoz√°s√°ban, de ez se j√≥, se rossz. Ez van. Sv√°jcban azon a r√©szen m√©g sv√°jciakat is l√°tni dolgozni, de volt ott francia, olasz is √©s mindenf√©le n√°ci√≥. Ha haza kellene mindenkinek menni, f√©l Sv√°jc ki√ľr√ľl, de lehet, h√°romnegyed. De err√Ķl a bennfentesek t√∂bbet tudnak. √Čn csak benyom√°soltam.

Nagy nehezen elindultam hazafel√©. Nem tudtam aludni √©s am√ļgy is szerettem volna Blank√°t m√©g itthon tal√°lni, √≠gy hajnalok hajnal√°n startoltam. A kedvez√Ķbb √ļtir√°ny Olaszorsz√°gnak √≠g√©rkezett. Amerr√Ķl j√∂ttem, vagy hegyen kellett volna √°tkelnem, vagy vas√ļttal kocsik√°zni egy darabon. V√©g√ľl kider√ľlt, t√°n m√©gis a hegyen kellett volna √°tverg√Ķdn√∂m m√©gis. Elindulva a GPS hol kapott jelet, hol nem, de ink√°bb nem. Bevitt az els√Ķ v√°rosba ahol a j√°r√Ķr r√°m is akadt √©s elkezd√Ķd√∂tt a szok√°sos. J√∂tt egy m√°sik kocsi is m√©g k√©t m√≥kussal √©s kerest√©k a "cappcarappot". Mondtam, t√°n √∂sszet√©vesztik a magyart a cig√°nnyal, de ne tegy√©k! Azt√°n mondom, ha m√°r √≠gy √∂sszefutottunk, t√°n seg√≠thetn√©nek elt√©veszteni megint az ir√°nyt, m√≠g a GPS szint√©n mag√°hoz t√©r, s az√©rt megpedzettem, hogy ne higgy√©k, az ember j√≥kedv√©ben tekereg erre, √©s j√≥ lenne, ha mindenki odahaza tudn√° megtal√°lni a bet√©v√Ķt, de ezt a rohadt zsid√≥ miatt n√°lunk sem teheti meg √©s persze ha m√°r…. akkor p√°r sz√≥t eml√≠tettem a k√∂zelg√Ķ h√°bor√ļr√≥l is. Azt√°n kaptam rend√Ķri felvezet√©st is, mert kider√ľlt, a hegyen t√ļl sok az √ļtlez√°r√°s a jav√≠t√°sok miatt √©s a vonat ott is √°tszeli r√∂videbbet. De a bevagon√≠roz√°s √©s indul√°s csak 5 √≥ra 56 perckor volt esed√©kes √©s ekkor meg alig m√ļlt m√©g 4. Na ott hunytam kicsit a kocsiban, majd kezdtek sz√°ling√≥zni a vend√©gmunk√°sok is, majd felhajtottam a vonatra. De nem indultunk √°m! Szerintem valami f√Ķk√∂ts√∂g odasz√≥lt, hogy v√°rj√°k meg, mert egy fekete nagy BMW meg√©rkezte ut√°n, 30 perces k√©s√©ssel indultunk a 20 perces √©s 22 Frankos √ļtra. T√ľrelmes ember l√©v√©n ekkor m√°r qvaany√°ztam rendesen √©s p√∂ssenteni is kellett m√°r. Na mindegy, azt√°n csak √°t√©rt√ľnk √©s onnan egyenesen ir√°ny Mil√°n√≥. Illetve a nagyobb √©szaki v√°rosok ment√©n az √≥t√≥p√°lya. Gyula mondta, hogy ott nincs matrica, hanem kapuk vannak. Igen, r√°j√∂ttem. Vagy k√©tszer nem a megfelel√Ķ kapun akartam √°tmenni, de mivel kor√°n volt, √≠gy nem volt gond visszatolatva √ļjra besorolni. Nem tudom mi a tapasztalat, de mikor tankoltam, kider√ľlt, hogy ott ugyanolyan dr√°ga az √ľzemanyag, mint Sv√°jcban, csak Helv√©ci√°ban 1,8 Frank k√∂r√ľli a 98-as, m√≠g It√°li√°ban 1,8 Euro a 95-√∂s. Emellett a kapud√≠j ok√°n legomboltak arra a 300 egyn√©h√°ny km-re vagy 40 Euro p√°lyad√≠jat is. Csak viszony√≠t√°sk√©ppen: Szlov√©ni√°ban is 15 Euro az egy hetes, ahogy osztr√°kokn√°l √©s Sv√°jcban kb. ennyi.

Azt√°n v√©g√ľl is sima √ļt volt haz√°ig, b√°r meg kell jegyezzem, hogy az Isonzo t√°bl√°n√°l olyasmi jutott eszembe, ami t√°n nem v√©letlen. Ide m√©g vissza kell j√∂nni, de akkor l√°nctalpassal. A temet√Ķre, eml√©km√Ľre is r√°l√°tni a p√°ly√°r√≥l.

Van egy r√©gi √©rm√©m. Gyerekkorom √≥ta √Ķrz√∂m. Most m√°r Marci √Ķrzi √©s miel√Ķtt elmentem, k√©rtem keresse meg nekem. Megtal√°lta √©s azzal v√°rt. Itt van a k√©pen.

A szlovéneknél a határon megvettem a matricát és ott is kapuk vannak végig, de csak lassítani kell a kamerák végett.

Azt√°n Pince k√∂rny√©k√©n m√°r igen otthon √©reztem magam √©s a zokog√°s szor√≠totta a torkomat. Addig egy szem alma √©s h√°rom kis energia ital ment le a torkomon (ezt Gerry papa k√©sz√≠tette oda nekem). L√°ttam a nagy es√Ķk nyomait, de amit nem l√°ttam, a hat√°r√°tkel√Ķhelyet, pedig a hetes matric√°m m√°r lej√°rt, amit kifel√© vettem. Na mondom, majd az els√Ķ k√ļtn√°l az M7-en. De nem volt els√Ķ k√ļt, hanem volt k√©t „pihen√Ķ”, ami levitt a M7-r√Ķl a 7-esre. Persze a kis kuksol√≥ aut√≥ja a rohadt zsid√≥ band√°nak t√©nyleg ott √°llt az els√Ķ M7-es k√ļt el√Ķtti felhajt√≥n√°l. Mellettem egy szlov√©n is bev√°s√°rolt matric√°b√≥l, de m√°r √Ķt is lefot√≥zhatt√°k. Ilyen is „csak itt van” √©s ugye v√©letlen√ľl. V√©gig az eg√©sz p√°ly√°n nem l√°ttam m√°sik kuksol√≥ aut√≥t, csak ott, mert ezek a f√©rgek csak tudnak valamit. M√°sik megfigyel√©s: eg√©sz √ļton egyetlen lerobbant aut√≥ra se figyeltem fel. Az M7 –esn√©l a le√°ll√≥ban 4 –et sz√°moltam haz√°ig.

Mik√∂zben a matric√°val b√≠bel√Ķdtem, h√≠vott Vera, hogy merre j√°rok, mert a kis k√©k a M7-es m√°sik v√©g√©n adta meg mag√°t, √≠gy sietnem kellene, hazavinni √Ķket. Nos, ezek olyan nem is tudom milyen szinkronicit√°sok.

De l√©pj√ľnk tov√°bb! K√∂rbe-karik√°ba j√°rk√°lok most √∂ssze-vissza, mint a m√©rgezett eg√©r. „Itthon” nincs helyem, hi√°ba van otthonom. Ezt k√∂rt meg kell fussam √©s oda megyek, ahov√° h√≠vnak. A „nemzeti” √ľgyekben most ugyan elkezdtek kapar√≥zni a r√©gi b√ļtordarabok √©s ma is kaptam megh√≠v√°st, hogy menjek megbesz√©l√©sre, de nincs mir√Ķl besz√©lgetnem. M√©la undor fog el, ha arra gondolok, amire, akikre! B√°r er√Ķs a gyomrom, de a h√°nyingerem m√©g er√Ķsebb. Valami v√©gleg lez√°rult bennem √©s ennek √≠gy kellett lennie, mert minden k√∂r k√∂rbe√©r egyszer, s ha nem tenn√©, nem lehetne kerek.

A csal√°d az egyed√ľli realit√°s ami most hajland√≥s√°ggal t√∂lt el √©s √ēk hi√°nyoznak m√°r most √©s ha elmegyek, √Ķk v√°rnak vissza mindig. Minden m√°s csak ill√ļzi√≥ √©s nukikuki sakkj√°tszma, ahogy a h√°bor√ļ, a chemtrail, ebola…√©s minden egy√©b.
HozzŠszůlŠsok


#31 | kukackac - 2014. szeptember 26. 12:56:53
Tal√°n ide toldom be azt a megfigyel√©sem, amit ott szereztem. Az osztr√°k feles√©ge orosz, a n√©met villanyszerel√Ķ√© meg szlov√©n. A saj√°t fajukat nem k√©rt√©k, egy√©rtelm√Ľv√© tett√©k, hogy a szl√°v mentalit√°s sokkal jobban passzol nekik. √Črdekes nem? A n√©met bar√°tomnak is magyar feles√©g ker√ľlt annak idej√©n, mert a helyi √≠zek nem j√∂ttek be neki.


Imre semmi sem az aminek l√°tszik!
Azért választ a német nem német / mondjuk magyar/ feleséget, mert egy német feleséget tartani jóval költségesebb mint egy keleti származással bíró!
Egy n√©met le√°nyz√≥ az megszabja hogy mik az ig√©nyei, √©s ki is k√∂veteli mag√°nak, m√≠g az auszlander asszonyka √∂r√ľl a z el√© sz√≥rt √ľveggy√∂ngy√∂knek is.
Ezt meg az √©n n√©met "bar√°tom" s√ļgta meg, aki egy sz√©kely magyar le√°nyz√≥t vitt mag√°nak mindenesnek! :)
#32 | kanbuksi - 2014. szeptember 26. 12:57:05
A varj√ļ az √©nekes mad√°r!Alanyi jogon B)
#33 | postaimre - 2014. szeptember 26. 13:03:53
kukac √©s m√©g ett√Ķl is √©rdekesebb a k√©plet. Azt√°n kider√ľlhet, hogy a "n√©met" nem is az √©s a "szl√°v" sem. A jelens√©g minden esetre el√©g "aggaszt√≥".
#34 | postaimre - 2014. szeptember 26. 13:34:52
Tízezer kurd harcost fegyvereznek fel a németek

A n√©met v√©delmi miniszter cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az √©szak-iraki Erb√≠lben N√©metorsz√°g hossz√ļ t√°v√ļ szolidarit√°s√°t √≠g√©rte az Iszl√°m √Āllam szunnita terrorszervezet ellen harcol√≥ kurd er√Ķknek, de mindenekel√Ķtt Irak politikai stabiliz√°l√°sa folyamat√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t √©s a menek√ľltek t√°mogat√°s√°nak fontoss√°g√°t hangoztatta.
http://mno.hu/kul...ek-1249725

ENSZ: emberis√©g elleni b√Ľnnek min√Ķs√ľlnek a dzsihadist√°k tettei Sz√≠ri√°ban

Hat√°rozottan el√≠t√©lte √©s emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√≠tette az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) nev√Ľ terrorszervezet √°ltal Sz√≠ri√°ban elk√∂vetett "emberrabl√°sokat, t√ļszejt√©seket √©s gyilkoss√°gokat" cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az ENSZ Emberi Jogi Tan√°csa.
http://www.hirado...sziriaban/

Lemond az amerikai igazs√°g√ľgy-miniszter

T√°vozik hivatal√°b√≥l Eric Holder, az Egyes√ľlt √Āllamok els√Ķ afroamerikai igazs√°g√ľgyi minisztere – jelentette be cs√ľt√∂rt√∂k√∂n, az amerikai sajt√≥ban el√Ķzetesen megjelent √©rtes√ľl√©sekkel √∂sszhangban Barack Obama amerikai eln√∂k.
http://stockporta...miniszter/Obama: az Ebola fenyegetést jelent a globális biztonságra


A m√°r t√∂bb ezer embert megfert√Ķz√∂tt Ebola-j√°rv√°ny fenyeget√©st jelent a region√°lis √©s a glob√°lis biztons√°gra – jelentette ki Barack Obama amerikai eln√∂k cs√ľt√∂rt√∂k√∂n New Yorkban az ENSZ K√∂zgy√Ľl√©s√©nek √°ltal√°nos vit√°j√°ban r√©szt vev√Ķ afrikai vezet√Ķkkel megtartott tal√°lkoz√≥j√°n.
http://stockporta...resre-all/

London szerint törvényes lenne a brit katonai beavatkozás Irakban

T√∂rv√©nyes lenne Nagy-Britannia bekapcsol√≥d√°sa az Iszl√°m √Āllam nev√Ľ sz√©ls√Ķs√©ges szervezet elleni nemzetk√∂zi hadm√Ľveletbe - erre a meg√°llap√≠t√°sra jutott cs√ľt√∂rt√∂k esti √ľl√©s√©n a brit korm√°ny bels√Ķ kabinetje.
http://www.hirado...s-irakban/

Ukr√°n v√°ls√°g – Orosz lap szerint Porosenko √ļj h√°bor√ļra k√©sz√ľl

Petro Porosenko √ļj h√°bor√ļra k√©sz√ľl – vonta le a k√∂vetkeztet√©st a Nyezaviszimaja Gazeta c√≠m√Ľ orosz lap p√©nteken az ukr√°n √°llamf√Ķ r√©szben titkos√≠tott rendelet√©b√Ķl.
http://stockporta...ra-keszul/


Nógrádi György: Új helyzet van

N√≥gr√°di Gy√∂rgy biztons√°gpolitikai szak√©rt√Ķ a Kossuth R√°di√≥ban az ENSZ K√∂zgy√Ľl√©s√©nek √ľl√©sszak√°n elhangzott besz√©deket elemezte.
http://www.hirado...lyzet-van/

Putyin: Jön a megtorlás

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k azonnali megtorl√≥ int√©zked√©seket helyezett kil√°t√°sba arra az esetre, ha Ukrajna neki√°ll a Kijev √©s az Eur√≥pai Parlament (EP) √°ltal is ratifik√°lt szabadkereskedelmi meg√°llapod√°sban foglaltak megval√≥s√≠t√°s√°nak. A szerz√Ķd√©s √ļjrat√°rgyal√°s√°t is k√∂veteli - √≠rta a Financial Times egy Putyin √°ltal Jos√© Manuel Barros√≥nak, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂k√©nek √≠rt lev√©lre hivatkozva.
http://www.napiga...ikk/23984/
#35 | kukackac - 2014. szeptember 26. 13:45:57
Putyin: Jön a megtorlás s_*_kac

img15.nnm.me/8/4/1/f/f/39ce07ec1ffc72e4750428a4243_prev.jpg
#36 | gabi - 2014. szeptember 26. 15:40:56
Sajnos nem tudom a hír forrását, pedig fotó is van a végtisztesség megadásáról. Azt meg nem tudom bemásolni :(
Az ukr√°n katon√°knak is a n√©pfelkel√Ķk adj√°k meg a v√©gtisztess√©get!

Az ukr√°n hadsereg √°ll√≠t√≥lag nem gy√Ľjti √∂ssze a csat√°k ut√°n √©s nem temeti el saj√°t halottait. Erre az lehet a magyar√°zat, hogy amennyiben egy katona bizony√≠that√≥an meghal, √ļgy a kijevi korm√°nynak fizetnie kell a csal√°dj√°nak. √Ām,ha hivatalosan, elt√Ľnt, akkor nem...
#37 | kontroll88 - 2014. szeptember 26. 19:04:46
Oroszorsz√°g k√ľ√ľgyminiszt√©riuma elismerte √öjoroszorsz√°g l√©tez√©s√©t:
http://www.hidfo....szorszagot
#38 | postaimre - 2014. szeptember 26. 21:10:09
√öjabb oligarch√°ra csap le az orosz korm√°ny

Az orosz bíróság lefoglalta a Basnyefty olajvállalat részvényeit.

A milli√°rdos tulajdonos Vlagyimir Jevtusenkov jelenleg h√°zi √Ķrizetben van – √≠rja a BBC. Az √ľgy√©szek szerint c√©ge t√∂rv√©nytelen√ľl szerzett meg hat olajmez√Ķt, ez√©rt p√©nzmos√°ssal v√°dolj√°k. A Sistema visszautas√≠tja, hogy b√°rmi t√∂rv√©nytelent elk√∂vettek volna.
http://vs.hu/koze...medium=rss

Népirtással vádolja Izraelt a palesztin elnök

N√©pirt√°ssal, fajgy√Ľl√∂lettel √©s gyarmatos√≠t√°ssal v√°dolta meg Izraelt Mahm√ļd Abb√°sz palesztin eln√∂k az ENSZ K√∂zgy√Ľl√©s el√Ķtti felsz√≥lal√°s√°ban p√©nteken.
http://hvg.hu/vil...ztin_e#rss

Korl√°tozz√°k a k√ľlf√∂ldi tulajdonr√©szt az orosz sajt√≥ban

Az orosz parlament als√≥h√°za elfogadta azt a t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°st, amely 50 sz√°zal√©kr√≥l 20 sz√°zal√©kra szor√≠totta le a k√ľlf√∂ldi tulajdonr√©szt plafonj√°t az orosz nyomtatott √©s elektronikus sajt√≥term√©kekben, √≠gy a r√°di√≥kban √©s telev√≠zi√≥kban is.
http://hvg.hu/gaz...reszt_az_o
#39 | Szofi - 2014. szeptember 27. 02:07:06
#40 | Bulcsu - 2014. szeptember 27. 09:26:46
Magyarország egyetért a Gazprommal, hogy növelni kell a téli gáztartalékokat

http://oroszhirek...rtalekokat

V√°ndorffy Hunor: Ukrajna cionista puccsal hatalomra jutott vezet√Ķi majd sz√°moljanak el a fagyoskod√≥ lakoss√°gnak

http://hunhir.inf...p;id=78665

EUR√ďPA NEMSOK√ĀRA RUBELBEN KELL FIZESSEN AZ OLAJ√ČRT √ČS G√ĀZ√ČRT

http://www.hidfo....-es-gazert

Taktik√°t v√°ltoztatott az Irak √©s Sz√≠ria nagy ter√ľleteit elfoglal√≥ √©s ott kalif√°tust kiki√°lt√≥ Iszl√°m √Āllam (I√Ā) szunnita terrorszervezet az Egyes√ľlt √Āllamok √©s sz√∂vets√©gesei √°ltal ellene ind√≠tott l√©gi hadj√°rat hat√°s√°ra. Harcosai kisebb csoportokra oszlanak, g√©pkocsik helyett motorral √©s ker√©kp√°rral k√∂zlekednek, √©s fekete z√°szlaikat lak√≥h√°zakra t√Ľzik ki - √≠rta a Reuters t√∂rzsi forr√°sokra √©s szemtan√ļkra hivatkozva.

http://alfahir.hu...tott_az_is

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.