Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orbán belsõ körben provokációnak nevezte Zoltai kinevezését


Á, nem provokáció egy szálat sem. De mikor lesz már meg a holkoszt? Igény egyre nagyobb rá! Magyarázkodásra kényszerült párttársai elõtt a kormányfõ a döntés miatt. Úgy tudjuk, Lázár a kinevezést zavarkeltésnek szánta. A Fidesz-vezetõk továbbra is zúgolódnak. „Viccnek durva” - mondta egyikük.

„Nagyon durva”, „Gyalázat”, „Önmagunk arcon köpése” – több mint két héttel a történtek után szerdán a parlamenti beszélgetésekben még mindig ilyen és hasonló megjegyzéseket váltott ki a kormánypárti képviselõk körében a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szeptember eleji lépése, amellyel Lázár János a tanácsadójává nevezte ki Zoltai Gusztávot. A volt Mazsihisz-vezetõ megbízását a frakciótagok közül nyíltan eddig csak Gulyás Gergely bírálta, de információink szerint egymás között a Fidesz és a KDNP tapolcai szezonnyitó frakcióülése óta zúgolódnak a politikusok.

A miniszter húzása nemcsak a képviselõk körében keltett indulatokat, de értesüléseink szerint – nem nyilvánosan – kiakadt rajta Kövér László házelnök is, aki a lépést múlt héten kritizáló Schmidt Máriához, a Terror Háza Múzeum fõigazgatójához hasonlóan úgy tartja, hogy a volt munkásõr, egykori MSZMP-tag Zoltai mindazt megtestesíti, ami ellen a Fidesz anno létrejött.

A Mazsihisz volt ügyvezetõjének új pozíciója megdöbbenést keltett a kormánytagok, illetve a Fidesz vezetõi között is: a VS.hu-nak szerdán több megkérdezett miniszter, illetve pártelnökségi tag is arról beszélt, hogy a dolgot még mindig nem tudta megemészteni.


„Reméltem, hogy komoly, mert viccnek durva lett volna”

– idézte az ismert Móricka-viccet egy kormánytag , és ezzel tudtán kívül majdnem rá is tapintott a kinevezés mozgatójára.

A lépést ugyanis az ügyet közelrõl ismerõ kormányzati forrásaink szerint kifejezetten fricskának, politikai gegnek szánta a Miniszterelnökség vezetõje, amellyel a kormánnyal hosszú ideje szemben álló zsidó szervezetek között zavart tud kelteni. A kormányzati holokauszt-emlékév bojkottját meghirdetõ Zoltai ugyanis pár hónapja még a kormány legharcosabb kritikusa volt, aki személyesen szervezte a Szabadság téri német megszállási emlékmû elleni tüntetéseket, felbukkanása a miniszter oldalán így valóban meg is döbbentette a zsidó szervezeteket. Mivel a Mazsihisz élén töltött közel huszonöt évének köszönhetõen Zoltai ráadásul jól ismeri ezek belsõ viszonyait, a megbízása nemcsak értetlenséget váltott ki, de gyanakvást és nyugtalanságot is.

Azt, hogy Lázár számolt-e azzal, hogy a húzással saját térfelén is zavart kelt majd, az ügyet ismerõk nem tudták egyértelmûen megmondani, a lépésrõl az egybehangzó vélemények szerint mindenesetre nem tájékoztatta idõben a miniszterelnököt. Orbán Viktor több forrásunk szerint is már csak a kész ténnyel szembesült, és igyekezett is lerázni magáról a felelõsséget, az ügyet úgy próbálva bagatellizálni, hogy „az csak provokáció, és annak megfelelõen is kell kezelni”.

Lázár Jánosra mutogatott a miniszterelnök akkor is, amikor szerdán a parlamentben a kinevezést ért bírálatokkal szembesítettük:


„Ne engem kérdezzen, ez a miniszter úr döntése, és az õ tanácsadója”

– mondta a VS.hu-nak Orbán Viktor. A tanácsát megfogadva pár perccel késõbb a Miniszterelnökség vezetõjét is megkérdeztük. Lázár János azt mondta, nem foglalkozik a bírálatokkal, mert „mindenki olyan tanácsadókat alkalmaz, akiket akar”. A kormány információink szerint egyébként mai ülésén tárgyal a zsidó szervezetekkel folytatott egyeztetések eredményeirõl.
Link

Hozzszlsok


#11 | Nasim - 2014. szeptember 26. 20:58:43
"Lázár már akkor "átvette"átvetették" az irányítást,"
Nincs itt semilyen irányítás.Irány sincs. Cél az van amit nem õk határoztak meg de nem merik nem követni.
Közben kihasználják saját céljukra gazdagodásukra.
A központosított hatalomra való törekvés mérlegelés nélkül ezt támassza alá.Ebbe eddig még mindenki belebukott.Ezt õk is tudják,ezért a harácsolás.
Nem számít semmi,csak anyagilag jól jõjjünk ki belõle.
Ez egy darabig mûködik is.A történelemben számtalan példa van az ilyen rendszer bukására.
Egy pár évig jól élünk,parancsolgatunk,játszuk az Istent,aztán vagy felakasztanak vagy lelõnek,vagy börtönbe zárnak.Más alternatíva nincs.Vajon miben hisznek az ilyen emberek?Egymásra mutogatásban?
Akkor már nem lehet mutogatni mert kevés lessz.A legjobb esetben is levágják a mutogató kezet.
Hogy mi hajtja õket sosem fogom megérteni.Ez már az Imre szakmája.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.