Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

USA k√ľlpolitika megrendel√©sre? – 7 √°ll√≠t√°s az amerikai kritik√°kr√≥l


Micsoda "leleplez√©sek"! M√°r csak a "civil" jelent√©s√©t kell helyre tenni √©s kider√ľl, hogy "zsid√≥". A magyarorsz√°gi baloldali sajt√≥ tapsikol. M√ļlt h√©ten p√©nteken el√Ķbb Bill Clinton, majd tegnap Barack Obama is kikelt Magyarorsz√°g ellen – a megfogalmaz√°suk szerint – civilek elleni vegz√°l√°sok miatt. Na de n√©zz√ľk a t√©nyeket. Mi van a f√ľgg√∂ny m√∂g√∂tt?

A norv√©gok √©s Soros a Clinton Alap√≠tv√°ny legb√Ķkez√Ľbb t√°mogat√≥i

Indul√°sk√©nt tiszt√°zzuk. Hillary Clinton 2016-ban eln√∂k szeretne lenni. Ebben t√°mogatja √Ķt f√©rje √©s a csal√°di alap√≠tv√°nyuk, a Clinton Foundation. Ennek az alap√≠tv√°nynak a kezdem√©nyez√©se a Clinton Global Initiative, amelynek rendezv√©ny√©n Barack Obama besz√≥lt. Nem t√ļl nagy kutat√≥munk√°val meg lehet tal√°lni, hogy a Clinton Alap√≠tv√°nynak kik a legf√Ķbb t√°mogat√≥i. Na ki? Ott van k√∂zt√ľk a norv√©g √°llam √©s Soros Gy√∂rgy. Egy√©bk√©nt az amerikai republik√°nusok m√°r felh√≠vt√°k a figyelmet a szervezet √©s az amerikai adminisztr√°ci√≥ k√∂r√ľli √∂sszef√©rhetetlens√©gi zavarokra.
Clinton nem hiteles, ha hatalommániáról és pénzcsinálásról van szó

„√Āltal√°ban ezek azok a figur√°k, akik √∂r√∂kk√© hatalmon akarnak maradni, √©s p√©nzt csin√°lni” – mondta Bill Clinton Orb√°n Viktorr√≥l. Megvan annak a maga b√°ja, ha Bill „szakszi” Clinton nevez b√°rkit p√©nz- √©s hatalomm√°ni√°snak. A nyolc √©v eln√∂ks√©g ut√°n feles√©g√©t hatalmi poz√≠ci√≥kba √ľltet√Ķ Clinton egy-egy el√Ķad√°s√°√©rt annyi p√©nzt kap, amib√Ķl val√≥di civil szervezetek sz√°zai tudn√°nak √©vekig m√Ľk√∂dni. Konkr√©tan: 2001 √©s 2013 k√∂z√∂tt Clinton 105 milli√≥ doll√°rt keresett besz√©dekkel, el√Ķad√°sokkal. A legt√∂bbet bankok √©s p√©nz√ľgyi szervezetek fizettek az Aranysz√°j√ļ Bill mond√°sai√©rt, vagy esetleg valami eg√©szen m√°s√©rt?
Bill Clinton p√©nzgy√Ľjt√©si m√≥dszere: besz√©dek√©rt kap doll√°rmilli√≥kat

R√°ad√°sul felmer√ľl a gyan√ļja annak, hogy a Clinton-kl√°n az elm√ļlt √©vekben az√©rt kapott nagyobb t√°mogat√°sokat k√ľlf√∂ldi √°llamokt√≥l, hogy azok √©rdekeit k√©pviselj√©k a politik√°ban. „Nem az a baj, hogy Clinton√©k gazdagok, hanem hogy honnan van a p√©nz” – jegyezte meg Ezra Klein a Vox h√≠roldal √≠r√°s√°ban. Olyan √°llamok is „mondattak besz√©det” Bill Clintonnal, mint Katar, Sza√ļd-Ar√°bia, √©s Norv√©gia. Norv√©gia ezen fel√ľl 2011-ben m√°r t√∂bb mint 10 milli√≥ doll√°rt adott √©vente Clinton alap√≠tv√°ny√°nak. V√©letlen√ľl pont befoly√°sos olaj√°llamoknak volt oly fontos az eln√∂ki sz√≥belis√©g – nesze neked, sz√≥l√°sszabads√°g.
A Clinton√©knak adott adom√°ny k√ľlpolitikai kuponokra v√°lthat√≥?

Az √Ātl√°tsz√≥ sem maradna azonban munka n√©lk√ľl, ha Soros v√©letlen√ľl szembeford√≠tan√° az √°gy√ļit Clinton√©kkal. 2008-ban arr√≥l sz√°molt be a Los Angeles Times, hogy a Clinton Alap√≠tv√°ny m√°r t√∂bb mint 500 milli√≥ doll√°rt gy√Ľjt√∂tt be, k√ľlf√∂ldiekt√Ķl, k√∂zt√ľk k√≠naiakt√≥l is. Az Alap√≠tv√°ny ugyan nem tette √°tl√°tsz√≥v√° mag√°t √©s t√°mogat√≥it, √≠gy is lehet azonban tudni, hogy a donorok egyike az Alibaba nev√Ľ k√≠nai c√©g – amely egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt az elnyom√≥ k√≠nai √°llamappar√°tussal a tibeti felkel√Ķk √ľld√∂z√©s√©ben. Ugye √∂n√∂k sem eml√©keznek Clinton√©k kritikus megsz√≥lal√°saira?
A Clinton Alap√≠tv√°ny p√©nz√ľgyi √©s szem√©lyi √°tvil√°g√≠t√°sra szorulna

A Clinton Alap√≠tv√°ny alapos √°tvil√°g√≠t√°sa a hatalmi √∂sszef√©rhetetlens√©g gyan√ļj√°n k√≠v√ľl az√©rt is fontos lenne, mert a szervezet a lassan doll√°rmilli√°rdos √©vtizedes adom√°nyhegyek ellen√©re sem j√∂n ki bev√©teleib√Ķl. Kusz√°k a szem√©lyi viszonyok is: John D. Podesta, egy 2003-ban Soros√©k √°ltal alap√≠tott liber√°lis think tank vezet√Ķje egy id√Ķre besz√°llt a Clinton Alap√≠tv√°ny munk√°j√°ba is. Egy√©bk√©nt pont a Podesta √°ltal vezetett szervezet, a Center for American Progress p√©nzelte Bajnai Gordon√©k magyarorsz√°gi kamp√°ny√°t.
A magyar liber√°lis szervezetek f√Ķ t√°mogat√≥i p√©nzelik Clinton√©kat is

Az eln√∂ks√©g√©rt √ļjraindul√≥ kl√°n t√°mogat√≥i k√∂z√∂tt v√©letlen√ľl √©ppen a magyar liber√°lis „civilek” f√Ķ t√°mogat√≥i t√Ľnnek fel: Soros Gy√∂rgy √©s a norv√©gok. Soros egyszerre adott p√©nzt a CAP-on kereszt√ľl a ballib ellenz√©k kamp√°ny√°ra √©s a „f√ľggetlen civilek” t√°mogat√°s√°ra. Mik√©nt Norv√©gia egyszerre p√©nzelte Clinton√©kat √©s a liber√°lis szervezeteket Magyarorsz√°gon. A Laoko√≥n-csoport teh√°t √≠gy teljes: szerepl√Ķi a Clinton-kl√°n, Soros Gy√∂rgy, amerikai think tankek, egy amerikai mint√°ra, politikai projektfinansz√≠roz√°sra l√©trehozott magyar alap√≠tv√°ny √©s a norv√©g √°llam.
Amerik√°ban jogi k√∂vetkezm√©nye is lehet a k√ľlf√∂ldi √°llamok befoly√°sv√°s√°rl√°s√°nak?

P√°r hete a New York Times egy bazihossz√ļ cikkben leplezte le az amerikai think tankek vil√°g√°t. R√∂viden: szakv√©lem√©nyeket √©s befoly√°st v√°s√°roltak k√ľlf√∂ldi √°llamok – els√Ķsorban Norv√©gia – amerikai agytr√∂szt√∂kn√©l. A Times szerint mindez s√©rtheti az k√ľlf√∂ldi √ľgyn√∂k regisztr√°ci√≥j√°r√≥l sz√≥l√≥, 1938-ban a n√°ci befoly√°sszerz√©s miatt hozott amerikai t√∂rv√©nyt. A sz√∂vets√©gi t√∂rv√©ny megs√©rt√©se ak√°r √∂t √©v b√∂rt√∂nb√ľntet√©ssel is s√ļjthat√≥.

Ezek a nem jelent√©ktelen k√∂r√ľlm√©nyek sajnos elker√ľlt√©k a 444.hu figyelm√©t. S hogy √Ķket ki p√©nzeli? Nem fogj√°tok kital√°lni.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2014. szeptember 26. 08:46:53
38.media.tumblr.com/7842f828c14a14aa279f43ec3eb40dc4/tumblr_nbfeobvxhD1qbgoyio5_400.gif
#2 | Leandros - 2014. szeptember 26. 17:09:37
"M√ļlt h√©ten p√©nteken el√Ķbb Bill Clinton, majd tegnap Barack Obama is kikelt Magyarorsz√°g ellen – a megfogalmaz√°suk szerint – civilek elleni vegz√°l√°sok miatt." Egyik pillanatban √ļgy tenni mint ha, a m√°sikban meg am√ļgy, √©ppen mikor mit k√≠v√°n a PILLANATNYI helyzet, de ez is csak egy megrendezett dolog, hogy Orb√°ncka nemzet ment√Ķ sz√≠nben t√ľnd√∂k√∂lj√∂n. Van itt a h√°tt√©rben fontos terv, √©s ez csak a r√©sze √©s kell a sz√≠ndarab. 50-50%-ban j√°tssza ezt el a k√©t hatalom oldal√°n a korm√°ny, √©ppen mikor melyik oldalra billen a m√©rleg. Ha a m√∂g√∂ttes dolgokra csak k√∂vetkeztethet√ľnk, √©s csak a j√©ghegy cs√ļcsa, de tudjuk hogy a c√©l, a cs√ļcsra jut√°s. Persze nem a j√©ghegy, hanem a piramis, vagy ha a sors" √ļgy hozza, akkor a BRICS. A l√©nyeg, hogy nemzet ment√Ķ szerep√©ben t√ľnd√∂k√∂lj√∂n √©s a hatalmon maradjon.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.