Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vizoviczki azért fizetett milliókat, mert zsarolták a rendõrök?


Most akkor maffia, vagy maffia? De a fõmuftik nem az NNI-nél és a BRFK-n találhatók ám, hanem a..., de ezt tudjátok. Rohadt zsidó-cigány banda. Minden részletre kiterjedõ beismerõ vallomást tett a rendõri korrupciós ügy fõ vádlottja, az éjszaka császárának nevezett Vizoviczki László. Elismerte, megvesztegette a BRFK és az NNI fõrendõreit, de állítása szerint azért, mert zsarolták.

Vizoviczki László összesen tizenöt alkalommal tett gyanúsítottként vallomást. Lényegében elismerte, hogy biztonsági fõnökén, Varga Istvánon keresztül megvesztegetett rendõröket, alkalmanként a konkurens szórakozóhelyekre küldte a nekik dolgozó rendõröket, sõt, az is megtörtént, hogy bûnügyi adatokhoz jutott hozzá.

Ugyanakkor alapvetõen áldozatnak tartja magát, mivel az ĂĽgyben megvádolt fõrendõrök állĂ­tása szerint zsarolták, Ă­gy nem volt más választása, mint hogy kifizesse nekik a milliĂłkat. Ennek fejĂ©ben – ha már zsarolták – kĂ©rte õket, hogy segĂ­tsenek „bĂ»ncselekmĂ©nyek, szabálytalanságok felderĂ­tĂ©sĂ©ben” – számol be a pestisracok.hu.
Ami nélkül nem megy

Vizoviczki azt az éjszakai életben közkeletû vélekedést is a védelmében hozta fel, hogy mind a mai napig nem lehet hatósági védelem nélkül éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetni. Konkurensei szerint azonban õ ezzel a rendõri védelemmel egy idõ után visszaélt, és az is feltûnõ lett, hogy míg más szórakozóhelyeket a hatóságok állandóan vegzáltak, Vizó helyeire nem mentek ellenõrizni.
Megúszni a védelmi pénzt

Az egyik vallomásában Vizoviczki felvázolta, hogy Varga István miként állította szolgálatukba a belvárosi szórakozóhelyeik környezetében járõrözõ rendõröket. Erre egyébként szerinte azért volt szükség, mert az 1990-es évek közepétõl egyre több bûnözõ szedett a belvárosban védelmi pénzeket, akiknek állítása szerint kezdetben 1,5 millió forintot fizetett nekik havonta, majd 2009 tavaszáig már ötmillió forintot.

Köztudomású volt az is a belvárosi éjszakai életben, hogy a legtöbb lehúzós, túlszámlázós vendéglátóhely Vizoviczki László érdekeltségébe tartozott. Vizoviczki László tulajdonképpen elismerte, hogy ezeken a helyeken a külföldi vendégeket karhatalmi segítséggel kényszerítették a horribilis számlák kifizetésére.

A szolgáltatásért pedig természetesen fizettek a rendõröknek.
Link

Hozzászólások


#1 | kontroll88 - 2014. szeptember 26. 15:31:25
"A szolgáltatásért pedig természetesen fizettek a rendõröknek."

Mert ez már csak természetes...
#2 | Perje - 2014. szeptember 26. 20:12:24
Vajon hányszor csapott le az adóhivatal Víz'o Vicckire? Nekik nem szúrt szemet, hogy zsebbõl zsebbe fizetgetnek?

Bezzeg a kürtõs kalácssütõre lecsaptak. Csak a kisemberekbõl akarják kipréselni az adót. Kész tragikomédia az alábbi eset. Alkalmas arra, hogy megfilmesítsék.
http://www.atv.hu...er-meghalt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.