Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kilenc volt minisztert gyan√ļs√≠tanak korrupci√≥val Rom√°ni√°ban


K√∂zbeszerz√©seket manipul√°ltak korrupci√≥ miatt volt rom√°n miniszterek, akiket most meggyan√ļs√≠tottak.

Kilenc volt miniszter ellen kezdem√©nyezett b√Ľnv√°di elj√°r√°st a rom√°n korrupci√≥ellenes √ľgy√©szs√©g (DNA) p√©nteken, azzal gyan√ļs√≠tva √Ķket, hogy cs√ļsz√≥p√©nz ellen√©ben el√Ķnyben r√©szes√≠tettek bizonyos c√©geket az √°ltaluk vezetett miniszt√©riumok sz√°m√≠t√°stechnikai k√∂zbeszerz√©sein√©l.

A Rom√°ni√°ban is p√©ld√°tlan m√©ret√Ľ korrupci√≥s √ľgy az oktat√°si, az informatikai √©s a p√©nz√ľgyi miniszt√©rium t√∂bb kor√°bbi vezet√Ķj√©t √©rinti, akik √°ll√≠t√≥lag n√©h√°ny t√≠zezer √©s t√∂bb milli√≥ eur√≥ k√∂z√∂tti cs√ļsz√≥p√©nzt fogadtak el, hogy a piaci √°rn√°l 30-40 sz√°zal√©kkal dr√°g√°bb szoftverlicencek, illetve ak√°r 50 sz√°zal√©kkal dr√°g√°bb sz√°m√≠t√≥g√©pek megv√°s√°rl√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ √°llami szerz√Ķd√©seket hagyjanak j√≥v√°.

A DNA a szen√°tust√≥l k√©rt j√≥v√°hagy√°st a jelenleg parlamenti mand√°tummal rendelkez√Ķ h√°rom politikus eset√©ben, az Eur√≥pai Parlamentt√Ķl egy EP-k√©pvisel√Ķ eset√©ben √©s az √°llameln√∂ki hivatalt√≥l a t√∂bbi √∂t volt tiszts√©gvisel√Ķ eset√©ben. A DNA akkor kezdheti meg a b√Ľnv√°di elj√°r√°st ellen√ľk, ha a megkeresett int√©zm√©nyek "kiadj√°k" az √©rintetteket.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Klotild - 2014. szeptember 27. 05:08:53
√Ālom, √°lom, √©des √°lom....
#2 | Vizilo - 2014. szeptember 27. 06:38:41
En eddig ugy tudtam hogy a miniszterek nem korruptak...))s_*_kac
#3 | GERRY - 2014. szeptember 27. 06:51:10
eegen... én is meglepödtem, hogy mik vannak!;)
#4 | postaimre - 2014. szeptember 27. 08:20:10
Nagyváradon nyomtatták az olasz maffia pénzét

Az olasz maffi√°nak hamis bankjegyeket gy√°rt√≥ p√©nznyomd√°t leplezett le p√©ntek hajnalban Nagyv√°radon a rom√°n rend√Ķrs√©g √©s a szervezett b√Ľn√∂z√©s √©s terrorizmus elleni √ľgy√©szs√©g (DIICOT) – k√∂z√∂lte a Mediafax h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.
http://mno.hu/kul...et-1250013


Kelemen Hunor tabud√∂nt√∂get√Ķ rom√°n eln√∂k lenne

Az erd√©lyi magyarok √©s a rom√°nok kapcsolatait fesz√©lyez√Ķ tabuk d√∂nt√∂get√©s√©t v√°llalta a Rom√°niai Magyar Demokrata Sz√∂vets√©g (RMDSZ) eln√∂kjel√∂ltje.
http://vs.hu/koze...medium=rss
#5 | postaimre - 2014. szeptember 27. 19:14:13
N√©gy √©vre lecsukj√°k India vezet√Ķ politikus√°t

Tizennyolc √©ve folyt az egykori filmszt√°r, Dzsajaram Dzsajalalita korrupci√≥s √ľgye. Let√∂ltend√Ķ b√∂rt√∂nb√ľntet√©st kapott.

Dzsajaram Dzsajalalita, India d√©li √°llam√°nak, Tamil Nadunak a vezet√Ķ minisztere ellen korrupci√≥ miatt indult elj√°r√°s t√∂bb mint t√≠zmilli√≥ doll√°rnak megfelel√Ķ p√©nz elsikkaszt√°s√°√©rt. Az indiai politika elm√ļlt h√°rom √©vtized√©nek meghat√°roz√≥ alakja n√©gy √©v let√∂ltend√Ķ b√∂rt√∂nb√ľntet√©st kapott, illetve tizenhat milli√≥ doll√°rnak megfelel√Ķ k√°rt√©r√≠t√©sre k√∂telezt√©k. Vezet√Ķ miniszteri st√°tusz√°r√≥l is le kellett mondania - √≠rja az Indian Express.

Dzsajalalit√°t h√°rom b√Ľnt√°rs√°val egy√ľtt √≠t√©lt√©k el, mind b√∂rt√∂nb√ľntet√©st kaptak.

http://vs.hu/koze...medium=rss
#6 | Ro-zsola - 2014. szeptember 28. 09:58:19
Porhint√©s por n√©lk√ľl. 1989 december 22-√©n a CIA √°tvette Rom√°nia √ľgyeinek " int√©z√©s√©t ". Nagyj√°b√≥l eddig tartott a " szabad vil√°g ".
Nemr√©g az √°merikai nagyk√∂vet ( akinek nagyobb szava van mint a rom√°n korm√°nynak ) felsz√≥l√≠totta Rom√°ni√°t a korrupci√≥ megsz√ľntet√©s√©re. √Črthet√Ķbben : Az USA imm√°ron katonailag megsz√°llta Rom√°ni√°t. Az√©rt hogy " csend " legyen , valahogyan " normaliz√°lni kell a helyzetet ".
A napokban , hetekben hirtelen a nagy semmib√Ķl √ļj munkahelyek jelentek meg . Rohamtemp√≥ban folyik a nyugd√≠jaz√°s. M√°r a kor√°bban agyv√©rz√©st kapottak is jogosultak betegnyugd√≠jra.
√Črdekes , hogy Rom√°ni√°ban kb 1 munk√°sra 2,5 nyugd√≠jas jut. Ez az ar√°ny egyre n√∂vekszik.
" Románia jobban teljesít " hihetnénk a filoszemita propagandát. Nagy hiba. Csupán arról van szó , hogy az USA nem szeretne " éhséglázadásokat " Romániában. ( Természetesen az FSzB is jelen van az országban ).
K√∂zben folyik a " barn√°k " √©rkez√©se. Nem cig√°nyok , m√Ľveltek , p√©nzesek √©s magyarul besz√©lnek. N√©ha felfedezhet√Ķ a h√©ber akcentus , √°rulkod√≥ a pofalemez √©s f√Ķleg a habitus.
Rom√°nia imm√°ron egy amerikai katonai ter√ľlet √©s zsid√Ķbeteleped√©si c√©lpont. √Črthet√Ķ , hogy a " nagyok " nem akarnak " balh√©t ".

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.