Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lecsaptak a NAV-osokra - hónapok óta figyelték õket


Ezen az alapon az egész kibaxott zsidó bagázst titkosszolgálati eszközökkel jól ki lehetne belezni! NAV...meg az anyátok keservét! A gyanú szerint pénzért adott ki nullás adóigazolásokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két munkatársa. A Híradó értesülései szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat leplezte le õket.
Az M1 Híradójának értesülései szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat hónapokon keresztül figyelte a NAV Észak-budapesti Adóigazgatóságának Nádor utcai ügyfélszolgálatán dolgozó két ügyintézõ minden lépését. Titkosszolgálati eszközökkel rögzítették, hogy a két kormánytisztviselõ több esetben anyagi ellenszolgáltatásért cserébe úgynevezett nullás adóigazolásokat adott köztartozásokat felhalmozott vállalkozóknak. Úgy tudjuk, a védelmi szolgálat negyven különbözõ bûncselekményt dokumentált. Összesen húsz cég használhatott fel hamis nullás igazolást, amelyeket közbeszerzési pályázatokon, vagy hitelek felvételénél használtak fel. A két kormánytisztviselõ mellett eljárás indult a vesztegetõ ügyfeleket felhajtó két civil ellen is.

Bognár Kinga, a BRFK szóvivõje a Híradónak elmondta, hogy az ügyben a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bûnözés elleni Fõosztálya folytat nyomozást négy fõ ellen hivatali vesztegetés elfogadása és más bûncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A feljelentésben a vesztegetés mellett közokirat-hamisítás, hivatali visszaélés és zsarolás is szerepel.


Az ügyben az eddig kihallgatott négy ember mellett további 13-an lehetnek érintettek, akik ellen a rendõrök várhatóan szintén eljárást indítanak. A két ügyintézõ munkaviszonyát a NAV elõállításuk napján, szeptember 16-n megszüntette.

A két, vesztegetéssel gyanúsított kormánytisztviselõ - ha a bíróság bûnösnek találja õket - akár nyolc évet is kaphat. Viszont ha zsarolás miatt is elítélik õket, a büntetési tétel felsõ határa ebben az esetben már 12 év.
Link

Hozzászólások


#1 | gojabaal - 2014. szeptember 27. 08:25:49
Csak kettõ ???!!!
#2 | pozor124 - 2014. szeptember 27. 09:24:22
A NAV ezért nem fog sokáig prosperálni. Mert nincs bennük betyárbecsület sem. Egy -sajnos- bûnözõ cég aki fölvesz dolgozónak személyeket, és azok is elkezdenek bûnözni, akkor az lenne a betyárbecsület, hogy, ha el is bocsátják õket, de diszkréten, és nem elverni rajtuk a port. Az egyszerû balekokon, hogy a nyilvánosság elõtt meg eljátszák a becsületest... A Fidesz ezért mûködik, mert összetart. Kimentik egymást, nem pedig letaposgálják és marakodnak. Az MSZP ezért is ment tönkre. Persze nem sajnálom.
#3 | Perje - 2014. szeptember 27. 21:10:06
Régen, amikor még a vállalatunkhoz jártak ellenõrzésre, mindig ketten jöttek. Egyszer megkérdeztem, hogy mi ennek az oka? Azt mondták, hogy egymást is ellenõrzik, nehogy valamelyiküket megvesztegessék. Úgy tûik, már a két fõs team sem az igazi. Ha ketten vannak, már egymást is megvesztegethetik. Bár ilyen csak igen ritkán fordulhat elõ. A fenti ügy is csak a véletlen mûve lehet.s_*_beee:D
Azt mondják, hogy a feltárt adóhiány néhány százalékát megkapják. Ha akkor nem, év végén jutalmaznak, osztogatnak.
#4 | GERRY - 2014. szeptember 27. 21:50:49
Perje, má' olvasni se tudol "Ha akkor nem, év végén jutalmaznak, osztogatnak" .... rugalmasan fosztogatnak - a helyess_*_kukk
#5 | Perje - 2014. szeptember 27. 22:37:58
A kisvállalkozó számára valóban fosztogatás a belõlük kipréselt igen magas adó, amibõl a másik oldalon plusz pénz, jutalom lesz. Ez végtelenül felháborító.
Nálam ez a 2 évvel ezelõtti " premizálás" verte ki a biztosítékot. Bár azóta mintha már változtattak volna ezen a " jó szokáson".
http://www.origo....ardos.html
#6 | satu - 2014. szeptember 28. 11:51:33
"Jól" sikerült az adóellenõrök próbavásárlása: egy ember életét vesztette, egyet pedig bilincsben vittek el a rendõrök

Egy ember meghalt Pusztamérgesen, egy másik vállalkozót pedig a földre tepertek a rendõrök, miután a NAV ellenõrei próbavásárlást tartottak a falunapon.

http://www.privat...bavasarlas

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.