Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szlovjanszkban is találtak tömegsírokat, miután a hadsereg visszafoglalta a szakadároktól


A holokoszt-kamu helyettes√≠t√Ķ m√°r nem kamu zsid√≥k √°ltal elk√∂vetett b√Ľn√∂k t√∂rnek √©lre. L√°sd m√©g G√°za, 9/11 √©s a t√∂bbi NATO √©s izraelit √©s eu-s jahv√©s mocsoks√°g. H√°rom t√∂megs√≠rt tal√°ltak a Donyeck megye √©szaki r√©sz√©n l√©v√Ķ Szlovjanszk v√°ros√°ban az ukr√°n fegyveres er√Ķk azut√°n, hogy visszafoglalt√°k a v√°rost a Moszkva-bar√°t szeparatist√°kt√≥l – er√Ķs√≠tette meg p√©nteki kijevi sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n Andrij Liszenko, a Nemzetv√©delmi √©s Biztons√°gi Tan√°cs (RNBO) sz√≥viv√Ķje.

A tiszts√©gvisel√Ķ k√∂z√∂lte, hogy folyamatban van a s√≠rok felt√°r√°sa, a holttestek k√∂z√ľl m√°r tizenkett√Ķt azonos√≠tottak. Arra viszont nem t√©rt ki, hogy √∂sszesen h√°ny eltemetett holttestet tal√°ltak.
Kijelentette, hogy az el√Ķzetes inform√°ci√≥k alapj√°n a s√≠rokban tal√°lt √°ldozatok j√ļnius elej√©n haltak meg, amikor a v√°ros m√©g az √∂nhatalm√ļlag kiki√°ltott szakad√°r “donyecki n√©pk√∂zt√°rsas√°g” fegyvereseinek a kez√©n volt.
Szlovjanszk √°prilis k√∂zep√©t√Ķl j√ļlius 5-ig volt a szeparatist√°k ellen√Ķrz√©se alatt. A ny√°r folyam√°n t√∂bbsz√∂r r√∂ppentek fel h√≠rek arr√≥l, hogy t√∂megs√≠rt tal√°ltak a telep√ľl√©sen, illetve annak k√∂rny√©k√©n. J√ļnius 14-√©n a Kijev √°ltal terrorellenesnek elnevezett hadm√Ľvelet parancsnoks√°ga k√∂zz√©tette, hogy t√∂megs√≠rra bukkantak a Szlovjanszk √©s Izjum k√∂z√∂tti f√Ķ√ļt ment√©n. Felt√©telez√©s√ľk szerint a t√©rs√©gben foly√≥ harcokban elesett ukr√°n katon√°kat temett√©k a s√≠rba.
Miut√°n a terrorellenes er√Ķk √°tvett√©k az ellen√Ķrz√©st a v√°ros felett, j√ļlius 28-√°n Anton Herascsenko bel√ľgyi tan√°csad√≥ nyilv√°noss√°gra hozta, hogy az ukr√°n rend√Ķrs√©g jeltelen s√≠rok felt√°r√°st v√©gzi a telep√ľl√©sen. Addigra m√°r felt√°rtak a rendfenntart√≥k egy t√∂megs√≠rt a v√°ros k√∂zpontj√°ban a Nagy Honv√©d√Ķ H√°bor√ļ h√Ķseinek eml√©km√Ľve mellett, amelyben 12 holttestet tal√°ltak.
Szerd√°n az orosz √©s az ukr√°n m√©di√°ban h√≠rek keltek sz√°rnya arr√≥l, hogy t√∂megs√≠rokat tal√°ltak Donyeck k√∂zel√©ben. Az ukr√°n TSZN telev√≠zi√≥ h√≠rad√°sa szerint Nizsnya Krinka falu lak√≥i tal√°ltak r√° egy t√∂megs√≠rra, amely feltehet√Ķen √∂t holttestet rejt, s amely f√∂l√© egy t√°bl√°ra valaki azt √≠rta: “A putyini hazugs√°g miatt estek el”. Az orosz nyelven √≠rt s√≠rt√°bl√°n a fenti sz√∂veg alatt n√©gy n√©v van felsorolva, sz√ľlet√©s√ľk √©v√©vel √©s hal√°luk d√°tum√°val. Eszerint valamennyien augusztus 27-√©n vesztett√©k √©let√ľket. Az √∂t√∂dik n√©v helyett csak egy azonos√≠t√≥t t√ľntettek fel √©s azt, hogy Oroszorsz√°gb√≥l √©rkezett.
Szinte egy id√Ķben az ukr√°n jelent√©ssel, az orosz m√©di√°ban az a h√≠r jelent meg, hogy a Moszkva-bar√°t szeparatist√°k is tal√°ltak t√∂megs√≠rt ugyanezen a k√∂rny√©ken, a Nizsnya Krinka melletti Komunar faluban, illetve a telep√ľl√©s egyik b√°ny√°j√°nak ter√ľlet√©n. A k√©t jeltelen s√≠rban √°ll√≠t√≥lag √∂sszesen n√©gy halottat tal√°ltak. A holttestek – amelyekre csak n√©h√°ny lap√°tnyi f√∂ldet h√°nytak – m√°r boml√°snak indultak. A felt√©telez√©sek szerint 2-3 hete halhattak meg. Az orosz h√≠rek szerint az √°ldozatok kez√©t √°ll√≠t√≥lag h√°trak√∂t√∂tt√©k, √©s k√∂zelr√Ķl leadott fejl√∂v√©ssel v√©geztek vel√ľk. Moszkv√°ban az ukr√°n Ajdar √∂nk√©ntes bel√ľgyi alakulatot v√°dolt√°k meg a “civilek √©s felkel√Ķk” meg√∂l√©s√©vel √©s holttesteik elhantol√°s√°val. M√°snap az Ajdar z√°szl√≥alj parancsnoka a Kommerszant orosz lapnak c√°folta, hogy b√°rmi k√∂z√ľk lenne a s√≠rokhoz. K√∂z√∂lte, hogy egys√©ge Luhanszk megy√©ben teljes√≠t szolg√°latot, √©s sohasem harcolt Donyeck k√∂rny√©k√©n.
A ter√ľlet- ahol a s√≠rokat tal√°lt√°k – kor√°bban a szeparatist√°k kez√©n volt, majd n√©h√°ny hete a terrorellenes er√Ķk foglalt√°k el, majd ism√©t a szakad√°rok vett√©k birtokukba, miut√°n a h√©t elej√©n a korm√°nyer√Ķket visszavont√°k onnan a m√ļlt p√©nteken Minszkben l√©trej√∂tt meg√°llapod√°s alapj√°n.(MTI)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | satu - 2014. szeptember 27. 13:54:17
UKR√ĀN T√ĖMEGS√ćROK: A HOLTTESTEK BELS√ē SZERVEI HI√ĀNYOZNAK

A Donyecki N√©pi K√∂zt√°rsas√°g korm√°nyf√Ķje szerint az ukr√°n h√°bor√ļ a szervkeresked√Ķk kincsesb√°ny√°ja lett, amit al√°t√°maszt, hogy az ukr√°n nemzeti g√°rda visszavonul√°sa ut√°n vizsg√°lt t√∂megs√≠rokban rendre olyan holttesteket tal√°ltak, melyeknek hi√°nyoznak a bels√Ķ szervei.

http://www.hidfo....hianyoznak
#2 | Leandros - 2014. szeptember 27. 19:09:55
Bocs de k√©tlem, hogy orosz nemzetis√©g√Ľ v√©gezne brut√°lisan terhes n√Ķkkel √©s v√°gn√° ki a magzatukat. Egy elmebeteg egy esetben m√©g lehets√©ges lenne, de az hogy 3 n√Ķt is √≠gy tal√°ltak lefejezett holdtestek t√°rsas√°g√°ban, ez nem egy szem√©lyre vall. Ind√≠t√©k?! tegnap vagy el√Ķtte tettem fel az els√Ķ vide√≥t r√≥la az √ľzen√Ķ falra. Sz√≥ sincs benne oroszokr√≥l. Az EBESZ Oroszorsz√°g k√©r√©s√©re vonult a helysz√≠nre kutatni.
#3 | Leandros - 2014. szeptember 27. 20:11:40
YouTube Videů
Következményei a népirtás a civilek a náci foglalkoztatási rendszerek.
http: //leshiy.info/posledstviya-genoc ...
Shooting spetsbatalona "Goblin" g.Lugansk.25.09.2014
#4 | Perje - 2014. szeptember 27. 22:02:33
Jarost és Jobb szektort is regisztrálták a választási névsorba.
http://www.utro.r...4359.shtml
Az ukr√°n n√°cik lehets√©ges parlamenti szerepv√°llal√°sa ellen m√©gsem √°jv√©kol senki. Nem k√ľl√∂n√∂s?
#5 | miskolcilaci - 2014. szeptember 28. 00:03:46
Ossza meg bánatát, az ártatlan hozzátartozókért...
YouTube Videů
#6 | Balu - 2014. szeptember 28. 00:50:30
Aha, sz√≥val Szlavjanszkot igaz, hogy m√°r a ny√°ron "visszafoglalt√°k" (elfoglalt√°k) √°mde csak most bukkant el√Ķ a h√≠r. Eddig pont az "ukr√°n hadsereg" (nem az) titkolta el, pedig m√°r szinte tragikomikus volt, ahogy valamit megpr√≥b√°ltak koholni a mil√≠cia ellen. Ha "j√ļlius 28-√°n Anton Herascsenko bel√ľgyi tan√°csad√≥ nyilv√°noss√°gra hozta" VOLNA a t√∂meggyilkoss√°gokat, m√°r r√©g ezen h√ľledezne a vilg√° √©s a n√°t√≥ m√°r r√©g ott tipr√≥dna Ukrajn√°ban (ami m√°r nincs). Csakhogy Anton Herascsenko-nak eddig a nev√©rt se hallottuk, nemhogy ilyen bejelent√©seket tett volna j√ļliusban. Sz√∂rnyen igyekeznek, de ez csak m√©dia-turb√≥z√°s. Most viszont m√°r az EBESZ is n√©mileg kiakadt (√Ķr√°juk se a mil√≠cia l√Ķtt anno, hanem valcman√©k, ez is tudott dolog, csak valahogy ez se volt benne mainstremben).

Nagyon ki akarj√°k h√ļzni a gyuf√°t k√≥hn√©k √©s √ļgy t√Ľnik, sikerrel.
#7 | Ro-zsola - 2014. szeptember 28. 10:00:53
Már várom a filoszemita nyavalygást. Gondolom a tömegsírok áldozatai mindannyian zsidók voltak. Ezt már 1945-ben eljátszották.
#8 | gabesz - 2014. szeptember 28. 10:11:01
"Felt√©telez√©s√ľk szerint a t√©rs√©gben foly√≥ harcokban elesett ukr√°n katon√°kat temett√©k a s√≠rba." Ezt tal√°lt√°k az ukr√°n hadsereg katon√°i.
"t√∂megs√≠r vizsg√°latakor t√∂bb fiatal n√Ķ holttest√©t is fellelt√©k, mindegyikb√Ķl hi√°nyoztak a bels√Ķ szervek" Ez meg a mostan√°ban kirobbant t√∂megs√≠rbotr√°ny amit az oroszbar√°tok tal√°ltak.

A kett√Ķ k√∂zt √≥ri√°si a k√ľl√∂nbs√©g. Az egyik az h√°bor√ļban elesett katona eg√©szs√©g√ľgyileg is fontos eltemet√©se, a m√°sik meg n√©p√≠rt√°s egy kis √ľzletileg √∂sszek√∂t√∂tt szervkereskedelemmel, r√°ad√°sul a t√∂bbs√©g civil √°ldozat.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.