Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb durva húzásra készülnek Putyinék


Putyin pártjának képviselõi törvényjavaslatot nyújtanak be, amely lehetõvé teszi az orosz területen levõ minden külföldi vagyonelem lefoglalását.

Vlagyimir Putyin elnök kormányzó pártjának képviselõi olyan törvényjavaslatot készítettek, amelynek értelmében az orosz kormány lefoglalhat minden, az ország területén levõ külföldi vagyonelemet, még a diplomáciai védelem alatt állókat is.

A lengyel lapbeszámolók a Bloomberg News-ra hivatkozva azt írták, hogy ez válasz kíván lenni arra, hogy a nyugati országok befagyasztották egyes, az államfõvel szoros kapcsolatban álló orosz milliárdosok ott lévõ bankszámláit.

A duma honlapján megjelent törvényszöveg szerint "a kormány ezzel juthatna azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel kárpótolhatja azokat az orosz vállalatokat és állampolgárokat, amelyek vagyonát jogtalanul lefoglalták más államok." A javaslat kiterjed a diplomácia védelmet élvezõ létesítményekre, vagyis a követségek épületeire és eszközeire is - az elemzõk azonban kétlik, hogy Moszkva élni kívánna ezzel a lehetõséggel, ami teljes nemzetközi elszigetelõdéséhez vezetne.
Link

Hozzászólások


#1 | pozor124 - 2014. szeptember 27. 13:53:59
Okés. Egy kicsit vágom a témát, de az világlik ki az egészbõl, hogy akik a nagy háborút akarják, azok irányítják az eseményeket. - és a döntéshozást Oroszországban is. Oroszország kényszerhelyzetben van a pszichopata bûnözõk (országvezetõ politikusok) miatt, és mintha neki sem lenne elég bölcsessége elejét venni az infernónak. Ezt bizonyítja ez a cikk is, egyszerûen Oroszország tovább görgeti a lavinát amit 'egyesek' elindítottak. Meg lehet nézni például a www vilaghelyzete.blogspot.com egy egy héttel korábbi cikkében is hogy Mongóliában Putyin elbõgte magát, amikor a mongol himnusz után elkezdõdött az orosz himnusz! Egy volt KGB-s ügynök és sportember! Valószínûleg olyat tudott a jövõbõl, vagy a jelenbõl, amit mi még nem tudunk...
#2 | lalapapa - 2014. szeptember 27. 18:27:09
na ez jo hir
ennek oromere innom kell
#3 | GERRY - 2014. szeptember 27. 18:54:00
lalapapa - én akkor iszok majd, ha ezt a magyar újgazdagokról a magyar földön - írják meg. (beleértve a "haveri kört" is!)

s_*_kl

Ami pedig a "teljes nemzetközi elszigetelödést" illeti,... nem eszik olyan forrón a kását.

Inkább gy érzem, azt "sugallják" ezzel a szöveggel; "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek" ... de kérdés, hogy a maci kisökör-e vagy sem. Azért nem mondanám a macikám bocikámnak...
#4 | Leandros - 2014. szeptember 27. 19:05:00
Gerry én meg majd akkor iszok, (1991-óta egy stamot vagy egy sört sem) ha látom majd a lámpaoszlopok túlterheltségét. Nem ellenállás, hanem súly alatt.! :D
#5 | GERRY - 2014. szeptember 27. 19:08:16
1991 óta... és nem száradtál ki???:o ...
#6 | Perje - 2014. szeptember 27. 20:53:45
Érdekes, hogy a magyar??? médiában annak nem volt hírértéke, hogy Stockholmban eladták a svédek az orosz kereskedelmi képviselet épületét.

Szinte rávetik magukat a hírszerkesztõk azokra a hírekre, amelyekkel lehet putyinozni. Ezlért fizetnek nekik.

Itt van egy hír , hadd csámcsogjanak ezen is:
A Kaspi tenger menti országok vezetõ kijelentették, hogy nem engedik meg, hogy azon vízen idegen fegyveresek megjelenjenek. Ezek az országok: Oroszország, Irán, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Kirgízia.
http://www.utro.r...4303.shtml
#7 | Balu - 2014. szeptember 28. 14:18:44
"az elemzõk azonban kétlik, hogy Moszkva élni kívánna ezzel a lehetõséggel"

Merhogy? Melyik ökör elemezte? És mi van, ha az ingatlant meghagyják (bérletbe), csak a számítógép-park lesz lefoglalva. És ha csak úgy snasszul törvény meg ilyenek nélkül egyszerûen kib.sznák õket, mint macskát szarni, sz.gépeket lefoglalnák, akkor az USA/EU/NATO megtámadná õket, vagy mi? Nem adok neki három hónapot, hogy úgyis bezárják a büdösebb nagykövetségeket és hazaküldjék a klf. demokratákat, amire szimmetrikus lesz a válasz. Sõt, információ-stop is lesz, nem lesznek elérhetõek az orosz oldalak. Meg ilyenek. Háború van uraim.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.