Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Olajfolt Gyurcs√°nyon


Az egész "mostani" zsidó-elit nyakig benne van. Kövér, orsós...és a többi és a többi...! "Papa" Link
Az Energol-√ľgyben v√©grehajtott egyik h√°zkutat√°s sor√°n Gyurcs√°ny Ferenchez k√∂thet√Ķ √©rz√©keny offshore iratokat tal√°ltak a nyomoz√≥k. Gyurcs√°ny szem√©lyesen is r√©szt vett egy olajos c√©g, a Fortus Rt. ir√°ny√≠t√°s√°ban, amelynek egyik vezet√Ķj√©t kis h√≠j√°n kiv√©gezt√©k, a befoly√≥ sz√°zmilli√≥k ett√Ķl f√ľggetlen√ľl nagyban hozz√°j√°rultak a k√©s√Ķbbi minisztereln√∂k c√©gbirodalm√°nak felhizlal√°s√°hoz.

Az ezerkilencsz√°zkilencvenes √©vek k√∂zepe. Egy f√Ķv√°rosi sz√°llod√°ban a titkosszolg√°latok √©s a szervezett b√Ľn√∂z√©s ellen l√©trehozott K√∂zponti B√Ľn√ľld√∂z√©si Igazgat√≥s√°g (KBI) tisztjei gy√ľlekeztek. A konspir√°ci√≥ ir√°ny√≠t√≥ja a Szovjetuni√≥ban v√©gzett Stef√°n G√©za volt, aki 1994. augusztus 1-j√©t√Ķl, a Horn-korm√°ny megalakul√°sa ut√°n lett a Katonai Biztons√°gi Hivatal (KBH) f√Ķigazgat√≥ja. A dokument√°lt tal√°lkoz√≥n r√©szt vett Kerekes Istv√°n is, aki kor√°bban a Nemzetbiztons√°gi Hivatal ter√ľleti igazgat√≥s√°g√°n dolgozott, √©ppen Stef√°n G√©za alatt.

Stef√°n G√©za: a Katonai Biztons√°gi Hivatal elmozd√≠thatatlan f√Ķigazgat√≥ja volt. Ezt a tiszts√©g√©t eg√©szen hal√°l√°ig bet√∂lt√∂tte. Lev√°lthatatlans√°g√°t √°ll√≠t√≥lag a sokak f√©ltett titk√°t rejt√Ķ p√°nc√©lszekr√©ny√©nek k√∂sz√∂nhette. Rendk√≠v√ľl j√≥ orosz kapcsolatokkal rendelkezett, ami nem is csoda, hiszen tanulm√°nyait a Szovjetuni√≥ban v√©gezte. √ē b√°b√°skodott az Energol alap√≠t√°s√°n√°l, √©s figyelemmel k√≠s√©rte a c√©g m√Ľk√∂d√©s√©t.

Kerekes Istv√°n: az Energol els√Ķ vez√©rigazgat√≥ja akt√≠v √°llom√°ny√ļ nemzetbiztons√°gi tiszti min√Ķs√©g√©ben vett r√©szt az √ľzlet beind√≠t√°s√°ban. Amikor Kerekes 1996-ban √∂sszek√ľl√∂nb√∂z√∂tt Portik√©kkal, a vez√©rigazgat√≥ Csik√≥s J√≥zsef lett.

A megbesz√©l√©sen abban √°llapodtak meg, hogy a katonai titkosszolg√°lat szoros ellen√Ķrz√©s al√° vonja az olajkereskedelemmel foglalkoz√≥ Energol Rt.-t, ett√Ķl az id√Ķpontt√≥l kezdve a c√©g √ľzletpolitik√°j√°nak minden mozzanat√°r√≥l jelenteni kellett Stef√°n G√©z√°nak. (Az egykori KBI nyugalmazott alezredese, S√°ndor Istv√°n „Papa” is √ļgy tudja, a katonai titkosszolg√°latok c√©ge volt az Energol. Legal√°bbis err√Ķl besz√©lt, amikor 2000 november√©ben az olaj√ľgyeket vizsg√°l√≥ parlamenti vizsg√°l√≥bizotts√°g tagjainak a k√©rd√©seire v√°laszolt.)
Koordinált embargósértés

Portik Tam√°s: a t√∂k√∂li fiatalkor√ļak b√∂rt√∂n√©t is megj√°rt f√©rfi az √©jszakai √©letben port√°sk√©nt kezdte karrierj√©t, majd 1994-t√Ķl a t√°rsas√°g egyik igazgat√≥jak√©nt vett r√©szt az Energol tev√©kenys√©g√©ben. A kiv√°l√≥ titkosszolg√°lati √©s MSZP-s kapcsolatokkal is rendelkez√Ķ Portik jelent√Ķs befoly√°sra tett szert az √©jszakai √©letben. Nem joger√Ķsen id√©n febru√°rban √≠t√©lt√©k el Priszt√°s J√≥zsef 1996-os kiv√©gz√©s√©vel √∂sszef√ľgg√©sben. Az alvil√°g egyik vezet√Ķj√©nek tartott f√©rfi emellett v√°dlott az 1998-as Aranyk√©z utcai robbant√°s √ľgy√©ben, illetve gyan√ļs√≠tott a Seres Zolt√°n 1999-es meg√∂l√©se miatt elrendelt b√ľntet√Ķelj√°r√°sban.

Drobilich G√°bor: a b√Ľn√∂z√Ķi √©letm√≥dra berendezked√Ķ f√©rfi az Energol r√©szv√©nyese volt. T√∂bb bet√∂r√©ses √ľgy f√Ľz√Ķdik a nev√©hez.

Az Energolt a t√°rsadalom legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb r√©tegeib√Ķl verbuv√°l√≥dott szem√©lyek alap√≠tott√°k 1994. november 30-√°n. Az olajv√°llalat r√©szv√©nyesei k√∂z√∂tt megjelent Portik Tam√°s, akit a t√∂k√∂li fiatalkor√ļak b√∂rt√∂ne k√©sz√≠tett fel az √©letre. Ott volt k√©t, visszaes√Ķ b√Ľn√∂z√Ķk√©nt – bet√∂r√Ķk√©nt – nyilv√°ntartott szem√©ly, Drobilich G√°bor √©s Ferencsik Attila. Felbukkant a titkosszolg√°lati kapcsolatokkal rendelkez√Ķ Kerekes Istv√°n √©s Guly√°s Emil, valamint az MSZMP KB agit√°ci√≥s √©s propagandaoszt√°ly√°t megj√°rt, majd 1995-ben a Bel√ľgyminiszt√©rium adatfeldolgoz√≥ h√°tt√©rint√©zm√©ny√©t√Ķl leszerelt Csik√≥s J√≥zsef is. Keszthelyi P√©terr√Ķl, D√©k√°ny Istv√°nr√≥l, a t√°rsas√°g volt vezet√Ķir√Ķl, illetve Vank√≥ Krisztin√°r√≥l, a nagy hatalm√ļ titk√°rn√Ķr√Ķl pedig majd k√©s√Ķbb.
Portik Tamás a bíróságon
Portik Tamás a bíróságon
Fotó: Székelyhidi Balázs / Magyar Nemzet

Ferencsik Attila: bet√∂r√Ķk√©nt biztos√≠tott mag√°nak meg√©lhet√©st, beker√ľlt az Energol r√©szv√©nyesei k√∂z√©. Rendk√≠v√ľl er√Ķszakos term√©szete, f√©lelmet kelt√Ķ fell√©p√©se sokak „jobb bel√°t√°sra t√©r√≠t√©s√©ben” seg√≠tett. Id√©n √°prilis k√∂zep√©n letart√≥ztatt√°k cigarettacsemp√©szet miatt.

Csik√≥s J√≥zsef: kor√°bban az MSZMP KB agit√°ci√≥s √©s propagandaoszt√°ly√°n t√©nykedett. 1995-ben a Bel√ľgyminiszt√©rium adatfeldolgoz√≥j√°t√≥l szerelt le. Neve az Energol vez√©rigazgat√≥jak√©nt v√°lt ismertt√©.A v√°llalkoz√°s 1995. december 28-√°n megszerezte a k√Ķolajterm√©kek √©s -sz√°rmaz√©kok nagykereskedelm√©t lehet√Ķv√© tev√Ķ j√∂ved√©ki enged√©lyt, a c√©g megkezdte a m√Ľk√∂d√©s√©t. A Horn-korm√°ny idej√©n a titkosszolg√°lat vigy√°z√≥ tekintete mellett a v√°llalkoz√°s er√Ķszakos terjeszked√©sbe fogott. Ez az Energolban szerepet v√°llal√≥, b√Ľn√∂z√Ķi √©letm√≥dra berendezked√Ķ szem√©lyeknek nem is esett nehez√©re. A telephelyek megh√≥d√≠t√°s√°t k√∂vet√Ķen beindult az olajbiznisz, amihez j√≥l k√©pzett √ľgyv√©dek hada assziszt√°lt. A vissza√©l√©sekre az adott lehet√Ķs√©get, hogy szoci√°lis megfontol√°sb√≥l kev√©sb√© ad√≥ztatt√°k a k√°lyh√°kba val√≥ h√°ztart√°si t√ľzel√Ķolajat (hto), mint a j√°rm√Ľvekbe t√∂ltend√Ķ, k√©miailag azonos g√°zolajat. Ha teh√°t az orsz√°gba hto-k√©nt csemp√©sztek be d√≠zel√ľzemanyagot, alig kellett k√∂zterhet fizetni. Megkezd√Ķd√∂tt az olajsz√Ķk√≠t√©s, vagonokat utaztattak kereszt√ľl-kasul az orsz√°gban, mik√∂zben hatalmas k√°r √©rte a k√∂lts√©gvet√©st. A b√ľdzs√© megcsapol√°s√°hoz ugyancsak nagyban hozz√°j√°rult a halasztott v√°mfizet√©s int√©zm√©ny√©nek bevezet√©se. A hamis pap√≠rokkal alap√≠tott c√©gek hatalmas forgalmat bonyol√≠tottak, amikor azonban a j√°rul√©kok befizet√©s√©re ker√ľlt volna sor, a v√°llalkoz√°sok a b√Ľn√ľld√∂z√Ķ szervek sz√°m√°ra fellelhetetlennek bizonyultak. A b√Ľn√∂s √ļton felhalmozott p√©nz lehet√Ķv√© tette az alvil√°g meger√Ķs√∂d√©s√©t. Akkora vagyonok keletkeztek, hogy a b√Ľn√∂z√Ķk sz√°m√°ra gyakorlatilag nem l√©teztek olyan szem√©lyek, akiket ne tudtak volna megv√°s√°rolni. A politika, a k√∂zigazgat√°s √©s a rendv√©delem egyes szerepl√Ķit csak az √°rfolyamuk k√ľl√∂nb√∂ztette meg egym√°st√≥l.
Stef√°n G√©za kit√ľntet√©se 2005-ben, az augusztus 20-i nemzeti √ľnnep alkalm√°b√≥l
Stef√°n G√©za kit√ľntet√©se 2005-ben, az augusztus 20-i nemzeti √ľnnep alkalm√°b√≥l. S√≥lyom L√°szl√≥ √°llamf√Ķ Gyurcs√°ny Ferenc minisztereln√∂k √©s Szili Katalin h√°zeln√∂k jelenl√©t√©ben adta √°t az elismer√©st
Fotó: Kovács Attila / MTI

Az Energol Rt. m√Ľk√∂dtet√©se azonban m√°s c√©lt, nagypolitikai √©rdeket is szolg√°lt. Ebben az id√Ķszakban – 1992-t√Ķl – ENSZ-embarg√≥ volt √©rv√©nyben Szerbi√°val szemben. Oroszorsz√°g azonban a korl√°toz√°sok ellen√©re minden eszk√∂zzel megpr√≥b√°lta seg√≠teni a Milosevics-rezsimet. A szocialist√°k 1994-es hatalomra ker√ľl√©s√©t k√∂vet√Ķen, a kiv√°l√≥ orosz kapcsolatokkal rendelkez√Ķ Stef√°n G√©za, engedve a bar√°ti k√©r√©snek, az Energolon kereszt√ľl – amelynek legf√Ķbb fel√ľgyel√Ķje volt – egyengette n√©h√°ny olajsz√°ll√≠tm√°ny √°thalad√°s√°t az orsz√°gon. Volt olyan dokument√°lt sz√°ll√≠t√°s, amelyben egy eg√©sz szerelv√©ny olaj utazott a d√©li hat√°rig, ahonnan – t√©ves c√≠mz√©s miatt – visszaford√≠tott√°k ugyan, √°m a vissza√ļton a tart√°lyokban m√°r nem olaj, hanem v√≠z volt. A foly√©kony arany minden bizonnyal Szerbi√°ban k√∂t√∂tt ki.
A per

Maga az Energol Rt. 1997 elej√©ig – pap√≠ron – √∂tmilli√°rd forintos forgalmat bonyol√≠tott. A val√≥s√°gban persze k√©szp√©nzes ad√°sv√©tel is folyt, de sem a „hivatalos” ad√≥csal√°snak, sem a feket√©z√©snek nem lett k√∂vetkezm√©nye. √Ām k√≥dolva volt, hogy az illeg√°lis olajkereskedelemb√Ķl kivehet√Ķ hatalmas nyeres√©g el√Ķbb-ut√≥bb egym√°snak ugrasztja az alvil√°g p√©nzembereit. Priszt√°s J√≥zsef 1996. novemberi meggyilkol√°s√°val vette kezdet√©t a lesz√°mol√°ssorozat. Innent√Ķl kezdve a hat√≥s√°gok akt√≠vabban igyekeztek felt√°rni az olaj√ľzletek h√°tter√©t, nyomoz√°s indult az Energol √ľgyletei miatt. Portik Tam√°s – √©rtes√ľlve a r√° leselked√Ķ vesz√©lyr√Ķl – olajra l√©pett, √©s b√°r a rend√Ķrs√©ghez sz√°mos bejelent√©s √©rkezett arr√≥l, hogy √©ppen √öjbud√°n, Solym√°r k√∂rny√©k√©n vagy B√©csben h√ļzza meg mag√°t, a hat√≥s√°gok nem int√©zkedtek az √ľgyben. Voltak ugyanakkor inform√°ci√≥k, amelyek szerint Portik az Egyes√ľlt √Āllamokba tette √°t sz√©khely√©t. T√©ny, √©lett√°rsa n√©gy gyermeknek adott √©letet a tengerent√ļlon, akik √≠gy automatikusan amerikai √°llampolg√°rr√° v√°ltak. Az √©vsz√°zad olajperek√©nt beharangozott, Portik t√°voll√©t√©ben zajl√≥ Energol-per k√©s√Ķbb k√∂zr√∂hejbe fulladt. Az √ľgy√©szs√©g kih√°tr√°lt saj√°t v√°dirata m√∂g√ľl, r√°cs m√∂g√© a b√≠r√≥s√°g 2007. novemberi – szocialista korm√°ny idej√©n hozott – √≠t√©let√©t k√∂vet√Ķen szinte senki nem ker√ľlt. Portik m√©g egy ideig bujk√°lt, majd az el√©v√ľl√©st kiv√°rva egyre otthonosabban mozgott Budapesten.
Fotó: Magyar Nemzet
A m√Ľvelet

Szilv√°sy Gy√∂rgy: a mai napig Gyurcs√°ny Ferenc egyik legf√Ķbb bizalmasa, √ľzlett√°rsa. Gyurcs√°ny mellett kabinetf√Ķn√∂kk√©nt, kancell√°riaminiszterk√©nt, majd a polg√°ri titkosszolg√°latokat fel√ľgyel√Ķ t√°rca n√©lk√ľli miniszterk√©nt is tev√©kenykedett. Az √Ķ utas√≠t√°s√°ra vette fel a kapcsolatot Laborc S√°ndor Portik Tam√°ssal.

Laborc S√°ndor: a Szovjetuni√≥ban, a KGB-egyetemen v√©gzett, √©vekig az Inform√°ci√≥s Hivatal munkat√°rsak√©nt tev√©kenykedett. A Gyurcs√°ny-korm√°ny idej√©n a Nemzetbiztons√°gi Hivatal f√Ķigazgat√≥j√°nak nevezt√©k ki. K√∂zvetlen felettese Szilv√°sy Gy√∂rgy titokminiszter volt. T√∂bbsz√∂r egyeztetett Portik Tam√°ssal, akivel abban √°llapodott meg, hogy terhel√Ķ inform√°ci√≥kat gy√Ľjt fideszes politikusokr√≥l a szocialista korm√°ny hatalomban tart√°sa √©rdek√©ben. Sz√°mos b√ľntet√Ķelj√°r√°s indult ellene, lefokozt√°k.


Olyannyira, hogy 2008-ban egy k√∂zvet√≠t√Ķn kereszt√ľl kapcsolatba l√©pett Szilv√°sy Gy√∂rggyel, aki akkor √©ppen a Gyurcs√°ny Ferenc-f√©le titkosszolg√°latokat ir√°ny√≠totta. Szilv√°sy a KGB-egyetemen v√©gzett Laborc S√°ndorra b√≠zta a tal√°lkoz√≥ lebonyol√≠t√°s√°t. Laborc – mint a polg√°ri elh√°r√≠t√°s f√Ķigazgat√≥ja – tal√°lkozott Portikkal. Nem is egyszer. A r√∂gz√≠tett besz√©lget√©sek leirat√°b√≥l kider√ľlt, az alvil√°gban komoly poz√≠ci√≥kkal rendelkez√Ķ Portik minden eszk√∂zzel el szerette volna el√©rni, hogy 2010-ben ne legyen korm√°nyv√°lt√°s, √Ķ ugyanis saj√°t bevall√°sa szerint az MSZP embere, kor√°bban pedig szocialista politikusokat p√©nzelt. Ez√©rt felaj√°nlotta, hogy a maga m√≥dj√°n seg√≠t, vagyis inform√°ci√≥kat szerez, illetve gy√°rt az akkori ellenz√©kr√Ķl, a Fideszr√Ķl. Laborcnak tetszett az √∂tlet, m√©g k√ľl√∂n telefont is biztos√≠tott az alvil√°gi vezet√Ķnek az olajozott kapcsolattart√°s √©rdek√©ben. Portik retteg√©se a korm√°nyv√°lt√°st√≥l nem volt alaptalan. A szocialista v√©d√Ķerny√Ķ megsz√Ľn√©se ut√°n a terrorelh√°r√≠t√°s emberei √Āgnes utcai otthon√°ban √Ķrizetbe vett√©k a volt olajb√Ľn√∂z√Ķt, akit az√≥ta sz√°mos lesz√°mol√°sos b√Ľncselekm√©nnyel hoztak √∂sszef√ľgg√©sbe.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mormota1968 - 2014. szeptember 28. 05:28:45
H√ļ! Az ap√°m ezt biztos nem volna hajland√≥ elolvasni, hogy az √Ķ nagy-nagy kedvence, egyetlen kamp√≥s cs√Ķr√Ľ szerelme is nyakig benne volt az olajoz√°sban. Ha err√Ķl elkezden√©k neki besz√©lni, biztos vagyok benne, hogy le√ľv√∂lten√© a fejem, s√Ķt d√ľh√©ben m√©g nekem is j√∂nne. Az √Ķ Gyurcsija, Gordonka lib√°s gyilkossal egy√ľtt szent tehenek, akik rengeteg hasznos munk√°val lettek milliomoss√° √©s semmi s√∂t√©t nincs a m√ļltjukban, se a jelen√ľkben. M√°r azt a cikket se volt hajland√≥ elolvasni, pedig megvan f√©nym√°solva, amiben feket√©n-feh√©ren le van √≠rva a kis Gyurcsi √©lett√∂rt√©nete gyerekkor√°t√≥l kezdve, t√∂bbsz√∂r√∂sen b√ľntetett el√Ķ√©let√Ľ apj√°t is megeml√≠tve. Ha ez egyszer sz√°m√°ra is bizony√≠t√°st nyerne hivatalosan is, meg a t√∂bbi hasonl√≥ p√°rt b√©get√Ķnek, egy vil√°g omlana √∂ssze benn√ľk hatalmas robajjal, amit m√©g ezek ut√°n is megpr√≥b√°ln√°nak szil√°nkokb√≥l is √∂sszet√°kolni. Mert igazi p√°rt fanatikusok. K√°r, hogy Gyurcsi kimaradt a goly√≥sz√≥r√°sb√≥l anno. Benne is elf√©rt volna egy t√°rnyi skulo. Legal√°bb m√°r le volna r√≥la a gond √©s nem rontan√° m√©g mindig a leveg√Ķt a Judapesti zsid√≥ kneszetben. Ezt a cikket is f√©nym√°soltatni
fogom, az utókor okulására.
#2 | gabesz - 2014. szeptember 28. 09:55:18
A Fortus nevében számláztam olajat http://index.hu/b...ortus2770/

http://index.hu/v...am_olajat/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.