Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Telefonrabbi


Szia Imre! Egy ismerõsömnek a haverja felhívta pont ott voltam és kihangosította a telót!
Mondta,hogy kapott egy ajánlott levelet,hogy ha betud szervezni 50 embert kap egy millát!
Közben mondtam neki halkan de õ mutatta,hogy ne beszéljek nehogy meghallja de sikerült közölnöm vele,hogy hozza el a levelet te lefénymásolod és én is kérek belõle!Közben kiderült,hogy fél és nem hozta el!A volt fönököm is kapott SMS-t és névre szóló ajánlott levelet.Az elõbbi ajánlott levéllel pont ugyanazt csak névre szólt és a feladó is ugyan az volt mint az SMS-feladója.Õ megígérte nekem ha a felesége nem dobta ki akkor eljuttatja hozzám.És még azt is mondta ,hogy õ nem ment el az SMS-ben szereplõ címre de mondta neki valaki nem kérdeztem meg tõle,hogy ki mondta neki de akik elmentek információja szerint 42 ember volt mind kapott 50ezer forintot!Alá kellett nekik írni egy papírt.Mi volt az és mi szerepelt rajta nem mondta én meg nem kérdeztem.Szerintem az SMS-be nem írhatták,hogy nem zsidó szövetsége hanem gój szövetsége!Amit te szoktál mondani az beigazolódik ha a zsidesz irányítani akar akkor õ áll az élére !Szerintem félnek rájöttek,hogy a gójokat szövetségbe kell szervezni és majd a zsidó elirányítja!Attól félnek,hogy fegyvert fogunk és most lépett!De szerintem a számlát befogja nyújtani!Vagy a zsidók maguk ellen fogja felhasználni azokat akik elfogadták a lóvét mert a zsidó csak úgy nem osztogat!Ha OH környékén lenne merénylet vagy kisebb církusz akkor biztos ezekhez lehetne kötni õket!Akkor én biztos,hogy bemegyek a rendõrségre és beszélek a kapitánnyal de úgy,hogy több nyomozó is legyen jelen!Mert a zsidó mindenre képes!

Üdv:JánosHozzszlsok


#1 | zsolt5000 - 2014. szeptember 27. 14:59:51
Szuper elmegyünk 50 -en eltesszük a lóvét . Azután kapnak pár Imre DVD-t , mondván hogy mi meg így gondoltuks_*_yuppy Ja és van még ahonnan ez jötts_*_kac
#2 | postaimre - 2014. szeptember 27. 15:32:29
Zsolt, én felhívtam a számot, de nem kapcsolt. Lehet, hogy shabbatoltak? Dorogi Gusztáv rabit a google nem talált és a telefonszám is "érdekes" mert olyan 666-ra hajaz, csak itt a 9-3-al operálnak. Szóval olyan provokáció ízû, nem is beszélve arról, hogy vezetõségi tagnak kérték az illetõt a zsidó gyülölközetbe.
#3 | lalapapa - 2014. szeptember 27. 18:25:39
googlet mikor fantomas nevet illetre rohog
kuld el neki
#4 | postaimre - 2014. szeptember 27. 20:13:11
Boldoggá avatták az Opus Dei mozgalom egykori vezetõjét

Több mint 200 ezer hívõ jelentében és Ferenc pápa képviselõjének, valamint a spanyol kormány több tagjának jelenlétében boldoggá avatták szombaton Madridban Álvaro del Portillo katolikus püspököt, az Opus Dei mozgalom egykori vezetõjét.
http://www.hirado...vezetojet/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.