Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Itt a 3. iraki h√°bor√ļ, amibe a britek besz√°llnak - 3 √©vig is tarthat


Magyarul: Itt a 3. vil√°gh√°bor√ļ √©s ...eltarthat. Megkezdte a brit kir√°lyi l√©gier√Ķ (RAF) a harci bevet√©seket az Iszl√°m √Āllam nev√Ľ sz√©ls√Ķs√©ges dzsihadista mil√≠cia iraki √°ll√°sai ellen.

A brit v√©delmi miniszt√©rium szombat d√©lut√°n Londonban bejelentette, hogy az RAF ciprusi t√°maszpontj√°r√≥l k√©t Tornado GR4 t√≠pus√ļ harci rep√ľl√Ķg√©p sz√°llt fel, l√©zervez√©rl√©s√Ľ bomb√°kkal √©s rak√©t√°kkal felszerelve.

A t√°rca m√Ľveleti biztons√°gi okokra hivatkozva nem szolg√°lt r√©szletekkel a bevet√©sr√Ķl, de a k√∂zlem√©nyben szerepel, hogy az RAF g√©pei az eddig is v√©gzett felder√≠t√Ķ tev√©kenys√©g mellett m√°r t√°mad√≥ feladatokra is haszn√°lhat√≥k, „ha megfelel√Ķ c√©lpontokat siker√ľl azonos√≠tani”.

A brit parlament el√Ķz√Ķ esti rendk√≠v√ľli √ľl√©s√©n adta nagy t√∂bbs√©ggel hozz√°j√°rul√°s√°t Nagy-Britannia bekapcsol√≥d√°s√°hoz az Iszl√°m √Āllam ellen amerikai vezet√©ssel m√°r foly√≥ l√©gi hadm√Ľveletekbe.

Az RAF hat Tornado rep√ľl√Ķg√©pb√Ķl √°ll√≥ kontingenst vez√©nyelt Ciprusra.

A londoni als√≥h√°z, amely a parlamenti p√°rtok ilyenkor esed√©kes √©ves kongresszusai miatt jelenleg sz√ľnet√©t t√∂lti, a korm√°ny k√©r√©s√©re tartott rendk√≠v√ľli √ľl√©st p√©nteken, hogy megvitassa a brit l√©gier√Ķ bekapcsol√≥d√°s√°t az Iszl√°m √Āllam elleni t√°mad√°sokba.

Az als√≥h√°z p√©ntek esti szavaz√°s√°n 524 k√©pvisel√Ķ voksolt a brit r√©szv√©tel mellett; 43-an elvetett√©k a konzervat√≠v-liber√°lis korm√°nykoal√≠ci√≥ ind√≠tv√°ny√°t. A korm√°nyzati beterjeszt√©st hivatalosan az ellenz√©ki Munk√°sp√°rt is t√°mogatta, b√°r k√©ttucatnyi Labour-k√©pvisel√Ķ az ind√≠tv√°ny ellen szavazott.

Nagy-Britannia nem eg√©szen negyedsz√°zadon bel√ľl - az 1991-es, illetve a 2003-as iraki inv√°zi√≥ ut√°n - most harmadszor kapcsol√≥dik be iraki hadm√Ľveletekbe nemzetk√∂zi koal√≠ci√≥ tagjak√©nt.

A koal√≠ci√≥ban akt√≠v szerepet v√°llalt az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Nagy-Britannia mellett Franciaorsz√°g, D√°nia, Belgium, Ausztr√°lia, illetve az arab orsz√°gok k√∂z√ľl Sza√ļd-Ar√°bia, az Egyes√ľlt Arab Em√≠rs√©gek, Bahrein, Jord√°nia √©s Katar.

A brit l√©gier√Ķ hadm√Ľveleti felhatalmaz√°sa ugyanakkor nem terjed ki az Iszl√°m √Āllam sz√≠riai √°ll√°sai elleni t√°mad√°sokra; a brit korm√°ny √°ll√°spontja szerint, ha ez sz√ľks√©gess√© v√°lik, arr√≥l k√ľl√∂n parlamenti szavaz√°son kell d√∂nteni.

Michael Fallon brit v√©delmi miniszter a BBC-nek nyilatkozva nem tartotta elk√©pzelhetetlennek, hogy a hadm√Ľveletek ak√°r h√°rom √©vig is elh√ļz√≥dnak.

David Cameron brit minisztereln√∂k a The Sun - a legnagyobb p√©ld√°nysz√°m√ļ brit t√∂meglap - szombati kiad√°s√°nak ugyanakkor kijelentette: rem√©lhet√Ķleg enn√©l hamarabb siker√ľl eredm√©nyeket felmutatni.

Cameron el√Ķz√Ķ nap, a brit bekapcsol√≥d√°sr√≥l sz√≥l√≥ korm√°nyzati ind√≠tv√°nyt ismertet√Ķ als√≥h√°zi felsz√≥lal√°s√°ban mindazon√°ltal maga is arra h√≠vta fel a k√©pvisel√Ķk figyelm√©t, hogy a hadm√Ľveletek „nem is h√≥napokig, hanem √©vekig tartanak” majd, √©s Nagy-Britanni√°nak fel kell k√©sz√ľlnie egy ilyen hossz√ļ t√°v√ļ k√∂telezetts√©gv√°llal√°sra.

A Financial Times szombati szerkeszt√Ķs√©gi √≠r√°s√°ban ugyanakkor √©lesen b√≠r√°lta a brit r√©szv√©tel korl√°tozott mivolt√°t. A londoni gazdas√°gi-politikai napilap hangs√ļlyozza, hogy m√©g D√°nia is nagyobb kontingenssel - h√©t F-16-os harci rep√ľl√Ķg√©ppel - vesz r√©szt az Iszl√°m √Āllam elleni m√Ľveletekben.

A lap szerint emellett az is megk√∂ti a hadm√Ľveleti parancsnokok kez√©t, hogy a brit t√°mad√°sok nem terjednek ki Sz√≠ri√°ra. London azt az √ľzenetet k√ľldi sz√∂vets√©geseinek, hogy csak √≥vatosan hajland√≥ bevetni er√Ķit, √°m ez „√≠gy nem mehet tov√°bb”, ha Nagy-Britannia glob√°lis szerepv√°llal√°sra t√∂rekszik - √°ll a Financial Times √©rt√©kel√©s√©ben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 27. 22:11:26
Nan√°, hogy mennek a harci g√©pekkel a " b√©k√©s sz√≠r hatalomv√°lt√°sra". Az amerikaiak m√°r √ļgy egyezkednek a sz√≠r ellenz√©kkel, mint ahogy L√≠bi√°ban tett√©k.:o
http://ria.ru/ara...06150.html
Még néhány napja azt ígérte a brit kormány, hogy harci eszközökkel segít csupán a szír ellenzéknek.
#2 | gabi - 2014. szeptember 28. 03:41:32
A terror szervezetek meg csak n√Ķnek, mint a gomba. Remek alkalom a beavatkoz√°sra.
http://hvg.hu/vil..._amitol_r/
#3 | kontroll88 - 2014. szeptember 28. 06:15:30
√Črdekes...
√Čs hol van ilyenkor a "szovjet sz√≠r megbonthatatlan bar√°ts√°g?"
#4 | mormota1968 - 2014. szeptember 28. 06:26:22
Ezek a zsidók mindig megalkotják a saját ellenségeiket, hogy legyen kik ellen harcolniuk, bizonyítva, hogy mennyi terrorista is van a világban. De ha nem lenne zsidóság, nem lenne terrorizmus se. Ha békén hagynák végre a világ népeit és nem
avatkozn√°nak folyton bele mindenki √©let√©be, csak √ļgy demokratikusan, hanem ink√°bb seg√≠ten√©k a lemaradt orsz√°gokat, akkor mindenki maradna a segg√©n otthon a saj√°t orsz√°g√°ban, vil√°g√°ban √©s nem lenn√©nek konfliktusok
vil√°gszerte. Nem keveredne Eur√≥p√°ban a feh√©r a feket√©vel, mert otthon a saj√°t orsz√°g√°ban is sz√©pen √©s b√©k√©ben √©lhetne a saj√°t hagyom√°nyai szerint. De ugye a nagy R√≥mai birodalom sem sz√Ľnt meg, csak √°tk√∂lt√∂z√∂tt egy m√°sik f√∂ldr√©szre, Amerik√°ba. L√°sd: Szen√°tus, szen√°torok √©s hasonl√≥ √°rulkod√≥ szavak, amiket m√©g ma is haszn√°lnak az USA-ban, de az USA eg√©sz berendezked√©se, a vil√°got uralni akar√≥ viselked√©se erre a r√©g let√Ľntnek v√©lt birodalomnak az √ļjj√° √©led√©s√©re eml√©keztet engem. √Čs tudjuk j√≥l, hogy a zsid√≥k, akik uralj√°k √©s ir√°ny√≠tj√°k az USA korm√°ny√°t, Angli√°t √©s √ļgy √°ltal√°ban Eur√≥pa √©s m√°s f√∂ldr√©szek korm√°nyait is a h√°tt√©rb√Ķl, h√≥d√≠t√°saik kezdete √≥ta minden megh√≥d√≠tott orsz√°gban magukhoz ragadt√°k a hatalmat, ahogy lehet√Ķs√©g√ľk ad√≥dott erre. Persze mindez nem volna lehets√©ges egy vall√°s √©s az azt ural√≥ Vatik√°ni egyh√°z √©s szent k√∂nyv√ľk a Biblia n√©lk√ľl, amiben a zsid√≥s√°g mint kiv√°lasztott n√©p szerepel. √Čs megint a volt R√≥mai birodalomn√°l lyukadunk ki. Ami √∂sszetartozik azt sz√©t nem v√°laszthatja senki √©s semmi. Al-kaida (ma ISIS) tudjuk j√≥l, hogy a zsid√≥k √©s csahosaik √°ltal kik√©pzett √°liszlamist√°k, akiket az√©rt hoztak l√©tre, hogy legyen aki kavarja a szart az iszl√°m vil√°gban, vagyis gerjessze a terrorizmust, ami szint√©n zsid√≥ tal√°lm√°ny. Ennek √ľr√ľgy√©n el lehet foglalni orsz√°gokat, nagyobb puszt√≠t√°st v√©ghez vive benne, mint amit addig az ellens√©g tett √©s persze saj√°t kez√ľkbe kaparintva az ottani term√©szeti kincseket, er√Ķforr√°sokat.
Persze az USA-t a szabadk√Ķm√Ľvesek hozt√°k l√©tre fel√©p√≠tve az √ļj R√≥mai birodalmat, akiknek mint tudott a Templomos lovagok voltak az el√Ķdeik, de m√°r a templomosok is gyakorolt√°k a zsid√≥ kabbal√°t √©s ott van az illumin√°tus is, ami meg be√©p√ľlt a szabadk√Ķm√Ľvess√©gbe, ami meg a jezsuit√°kkal van √∂sszef√ľgg√©sbe. K√©sz kavarc ez az eg√©sz. Aki ma pr√≥b√°l elindulni azon az √ļton, amin mi m√°r j√°runk egy ideje, nem fogja √©rteni ezeket az ellentmond√°sos √∂sszef√ľgg√©seket.
#5 | gojabaal - 2014. szeptember 28. 09:33:35
Kávé helett:
http://hungarian....mben-2783/
#6 | Bulcsu - 2014. szeptember 29. 18:32:01
Ez várható volt...

"ajaj...sz√≠riai infrastrukt√ļr√°t is bomb√°znak a sz√∂vets√©gesek...19 civil meghalt ...Washington kussol az √ľgyr√Ķl...
http://www.presst...structure/
Eszkal√°lni akarj√°k a h√°bor√ļt mindenk√©ppen, m√°r ez r√©gen eld√Ķlt. Feld√ľh√≠tik az iszl√°m vil√°got. √©s azt√°n lesz ki ellen ind√≠tani a m√©g hang√°rban √°ll√≥ g√©peket."

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.