Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vona: Javulhat a Jobbik és a zsidóság kapcsolata


És PONT! Link

Hozzászólások


#1 | mormota1968 - 2014. szeptember 28. 05:58:41
Szefárdok kontra askenázik. Vona azt mondta, hogy õ olasz származású. Imre azt mondja, hogy Vona is zsidó. Ha ez az igazság, amire elõbb-utóbb úgyis fény derül majd és hivatalosan is bebizonyosodik, hogy Vona is zsidó, akkor talán nekem lesz igazam, mikor úgy gondoltam, hogy a háttérben megy egy háború az eredeti sémi zsidók és a kazár származású cionista zsidók között, az elõbbiek egyre nyíltabban történõ eltüntetése miatt. Lásd: szefárd gyerekeken végrehajtott besugárzásos kísérletek,
(A gyûrûsféreg gyerekek) a palesztinok elleni népirtás. Egyszóval, az askenázik már jó ideje próbálnak megszabadulni az eredeti zsidóságtól, amit egyes szefárd zsidók elég rossz néven vesznek. Lásd: Zsidók a cionizmus ellen. Én legalábbis így látom a dolgokat, hogy folyik egy belsõ háború a kétféle zsidóság között is. Ott sincs egyet értés. No meg veszélyben érezhetik azt a földet, a békés életüket, ahol már jó ideje élnek, vagyis Magyarországot. Ez a szefárd és askenázi zsidóságnak is maga a paradicsom, a
második Izraeljük.Ha Vona valóban zsidó, mint azt állítják, akkor szerintem szefárd felmenõkkel rendelkezhet, ugyanis a volt Római birodalomban, amibõl mára maradt Olaszország, tudtommal csak eredeti izraeliták éltek, vagyis a mai szefárdok elõdei.
#2 | Detonator - 2014. szeptember 28. 09:49:44
Kedves Feleim, Ă©s Ellenfeleim !

Ezt az alábbi idézetet eredetileg nem ide szántam, de ide írom, mert itt a legaktuálisabb. Lehetne fentebb még két helyre is beírni, különbözõ aspektusból, de itt most jó helyen lesz. Gondolatban beírhatjátok máshová is !

"Az áruló maga a pestis!
Az ellenség a kapuknál kevésbé félelmetes, mert ismerjük és tudjuk ki õ . De az áruló, aki a kapukon belül mozog szabadon, láthatatlan, ravasz és susogó. Ott van minden sikátorban és ott van a paloták termeiben, befészkeli magát a hatalomba is. Az áruló a jelek szerint nem áruló, mert szépen beszél, cirkalmasan, ismeri áldozatait, olyan arcot visel mint õk, és látszólag úgy érvel mint õk. Az áruló célja egyenest az áldozatai szíve, hogy elültesse benne aljas hazugságait. Az áruló a rothadás a nemzet lelkében. Titokban dolgozik, feladata, hogy aláássa a védõfalak pilléreit, megfertõzze az ország testét, amely így már nem képes az ellenállásra. Rosszabb egy közönséges gyilkosnál, mert sokkal több embert veszelyt el. Várost, nemzetet, anyaföldet. Rosszabb az ellenségnél, mert általa erkölcsileg is meghal minden, ami egykor tiszta volt. Az áruló maga a pestis !"
Marcus Tullius Cicero

" Az igazság akkor is igazság, ha csak egy szem látja, és az igazság akkor is igazság, ha egy szem sem látja ."
Szálasi Ferenc
#3 | postaimre - 2014. szeptember 28. 10:08:50
Detonátor az "interjú" nagyon ott van. Gábor-gábor nem tagadja és amit a "vágó" csinál, hogy chanádot lecigányozza...ez zseniális...ezek géniuszok és persze a "nemzet" azon része ostoba, ami még nem áruló, de nem is ellenség, csak szimplán naiv idióta.
#4 | Fidel - 2014. szeptember 28. 12:00:08
Kedves Detonator es Imre! KOSZONET az elobbi felszolalasert!!!!!!!!!!!!s_*_grat
Ha tovabb javul a kapcsolat az mar teljes koserseghez vezethet.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.