Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Alakulóban van az Eurázsiai Unió


Az orosz parlament als√≥h√°za, az √Āllami Duma ratifik√°lta az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st szeptember 26-√°n Moszkv√°ban. A Duma csaknem egyhang√ļan szavazott a meg√°llapod√°sr√≥l, 441 „igen”, egy tart√≥zkod√°s, illetve nulla „nem” szavazat lett a v√©geredm√©ny- adta h√≠r√ľl a Ria h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.

A szerz√Ķd√©st m√°jusban √≠rta al√° Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k, Nurszultan Navarbajev kazah eln√∂k √©s Alexander Lukasenko belarusz eln√∂k Asztan√°ban. A szerz√Ķd√©s a h√°rom orsz√°g k√∂z√∂tti V√°muni√≥ kiterjeszt√©se lenne, mely mag√°ba foglalja az √°ruk, a szolg√°ltat√°sok, a t√Ķke √©s a munkaer√Ķ szabad √°raml√°s√°t, emellett rendelkezik a megfelel√Ķ int√©zm√©nyi h√°tt√©r ki√©p√≠t√©s√©r√Ķl is.
Az Eurázsiai Gazdasági Unióról szóló megállapodás aláírási ceremóniája

A szerz√Ķd√©s 2015. janu√°r 1-j√©t√Ķl l√©p hat√°lyba, amennyiben a kazah √©s belarusz parlament is j√≥v√°hagyja azt. A tags√°g nyitott mindazon √°llamok el√Ķtt, akik elfogadj√°k a meg√°llapod√°s elveit √©s c√©ljait.

Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ int√©zm√©nyei a h√°rom alap√≠t√≥ orsz√°g k√∂z√∂tt az al√°bbiak szerint oszlanak meg: az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Bizotts√°g az uni√≥ k√∂zpontj√°ul szolg√°la orosz f√Ķv√°rosban, Moszkv√°ban lenne elhelyezve, az uni√≥ B√≠r√≥s√°ga Minszkben sz√©kel majd. Almati, Kazahszt√°n legnagyobb v√°rosa pedig az uni√≥ p√©nz√ľgyi k√∂zpontjak√©nt funkcion√°lna.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Leandros - 2014. szeptember 28. 18:00:08
√Čs persze a p√©nz√ľgyi forgalomb√≥l a doll√°r kiesett. :D Orb√°ncka meg csak les a vonat ut√°n √©s pr√≥b√°l kullogni ut√°na.
#2 | postaimre - 2014. szeptember 28. 18:07:13
Putyinnak pofátlan szerencséje van

√ďri√°si olajmez√Ķre bukkantak az oroszok az √Čszaki-tengeren. A lel√Ķhely t√∂bb sz√°zmilli√°rd doll√°rnyi olajkincset rejthet.

A Rosznyefty a h√©tv√©g√©n jelentette be, hogy √≥ri√°si olajlel√Ķhelyre bukkant az √Čszaki-tengeren. A bejelent√©s v√©lhet√Ķen Vlagyimir Putyinnak is nagy √∂r√∂m√©re szolg√°lhatott, hiszen a h√≠rek szerint t√∂bb sz√°zmilli√°rd doll√°rnyi kitermelhet√Ķ olajtartal√©kra bukkantak a Rosznyefty √©s az Exxon k√∂z√∂s felt√°r√°sa sor√°n. Az orosz eln√∂k el√©gedetts√©g√©t csak n√∂velheti, hogy az amerikai partnereknek v√°rhat√≥an egy hord√≥nyi sem jut majd a kincsb√Ķl – a Feh√©r H√°z oroszellenes embarg√≥i miatt.

http://vs.hu/mind...e-van-0928
#3 | lalapapa - 2014. szeptember 30. 03:13:03
IGY NEZ KI AZ MIKOR A KIGYO LESZOPJA ONMAGAT
ES BELEDOGLIK VAGY FULLAD A SAJAT FARKABABE
#4 | talpi - 2014. szeptember 30. 03:42:35
Van egy olyan √©rz√©sem, hogy amit √©vek √≥ta besz√©lget√ľnk, f√Ķleg Imi, a doll√°r orra buk√°s√°r√≥l, most min ha "bej√∂nni" l√°tszana. Sokan, k√∂z√ľletek "Tam√°skodva" √≠zlelgett√©k a hireket, err√Ķl. Mi t√∂bb, "f√©lre" t√°j√©koztat√°st v√©ltetek felfedezni Imi √©s m√°sok "meg√©rz√©s√©ben" pedig, nem meg√©rz√©sr√Ķl, csup√°n, egyszer√Ľ. strat√©giai folyamat v√©g√©r√Ķl,/ amit az USA √©s a FED / volt benn√ľk sz√≥. Hi√°ba, a "sokat akar a szarka..." kis MAGyaros k√∂zmond√°s v√©gj√°t√©ka. Hiszen, ha valamir√Ķl hi√°nyzik egy darab, ha az m√©g n√©mi b√Ķr is, s persze, az nem "term√©szetes kop√°s" eredm√©nye, akkor a kiv√°lasztotts√°g, ebben is megmutatkozik. Nos, ugyan √ļgy "bed√Ķl" a p√©nz, mint ahogy sokan bed√Ķltek, az egyiptomi menek√ľl√©s r√©mreg√©nnyel √∂sszef√ľgg√Ķ, s azt 40 √©ves "kalandoz√°ssal" megf√Ľszerez√Ķ sci-fi-nek. Mert ugye, az okosabbjai r√°j√∂ttek m√°r, hogy nem is olyan nagy menek√ľl√©s volt az, mintsem "kerget√Ķz√©s" hiszen a F√°ra√≥, f√°ra-√≥ :) m√≥d oldotta volna meg a dolgot, Egyiptom kincseinek kirabl√°sa miatt. Ja √©s nem vissza vinni akarta a gy√ľlev√©sz tolvaj band√°t, hanem, mint a mi eset√ľnkben, csak az elrabolt dolgok√©rt ment ut√°nuk. Ugye milyen m√°s a "hangulata" ennek a megk√∂zel√≠t√©snek? Ugye, hogy ugye :) ha egyszer"rabszolg√°k " voltak, hogyan is tudtak volna annyi mindent, f√Ķleg"aranyat" √∂sszeszedni, amib√Ķl, M√≥zes meg√°llap√≠t√°sa szerint, s az √≠r√°s szerint is szobrot √∂nthettek/ a sivatag"k√∂zep√©n :) ?/. Vagy?, vagy annyira j√≥l "kerestek" a "rabszolg√°k" ? :). Ugyan m√°r, egyszer√Ľen, a szok√°sos m√≥dszer, meghamis√≠tani mindent, hogy az aljass√°gaikat takargass√°k. A r√©gi √≠r√°sok szerint, anno a MAGyarok, igen j√≥ kapcsolatot √°poltak az egyiptomi uralkod√≥ oszt√°llyal, tal√°n, m√©g valami "v√©rs√©gi" is belekeveredett egykoron, v√©letlen teh√°t, hogy a MAGyarok "kincseit" is ezek a f√©rgek kezdt√©k, elrabolgatni? Ne gondoljatok itt felt√©tlen, csak "f√©mes" dolgokra, mert a " kincsek" nem csak ebb√Ķl √°llnak-√°lltak. Sokkal, de sokkal nagyobb kincs a t√∂rt√©nelem a nyelv a r√©gi √Ķsi tud√°s elrabl√°sa, ami√©rt ak√°r hadba is √©rdmes vonulni, nos, err√Ķl van sz√≥, mint a K√°na√°nit√°k eset√©ben is, ott a "b√©kess√©get, a tud√°st" rabolt√°k, oly m√≥don, hogy szinte az utols√≥t is lem√©sz√°rolt√°k. :( Mert ugye err√Ķl van sz√≥! a nagy b√ľd√∂s demokrat√°i, de Isten nem ver bottal, csak zsid√≥t k√ľld a nyakadra, mostans√°g, m√°r a zsid√≥ is eszi a zsid√≥t, sebaj, rendes, ha a saj√°t fajt√°j√°t puszt√≠tja, de ha lehet, ezt min√©l t√°volabb tegye, mert √©lt√ľkben sem kellemes a szaguk, √≠gy meg f√∂l√∂tt√©bb nem az, hajhh. Sz√≥val csak elm√©lkedek a kis s√ľket agyammal, de majd megl√°tjuk, mondta a vak √©s vett egy b√©rletet a moziba, mert ugye a "rem√©ny hal...:)
Sz√≥val, V√°szka, ha t√©nyleg komolyan gondolod egy kis kitart√°ssal megoldhatod, m√©g akkor is, ha n√©mileg "bes√°roz√≥dt√°l" a zsid√≥ mesterked√©s √°ltal. Vil√°g uralom ide vagy oda, jobb ha Te kezded, mint Veled v√©geznek. Ne legyenek k√©tts√©geid, olaj ide, avagy oda, nem lesz nyugodt √°lmod, mert ezek/ de √ļgyis tudod/ megpr√≥b√°lnak majd mindent, Obamaki √©s az Anglik√°n/?/ egy-h√°z, de mondhatn√°nk zsina-g√≥-g√°nak is "segg-√≠-teni" fognak. Akkor legyen y√ľan-rubel, de t√Ķlem, ak√°r szent korona is, csak v√©gezz√ľnk m√°r ezekkel a pokolra val√≥kkal, vagy √≠gy, vagy √ļgy, hogy saj√°t magukat irtj√°k.
#5 | Gutai Zub - 2014. szeptember 30. 11:56:24
Nem szeretem az "Uniókat"

Miért?

Kiszolgáltatottá teszik a népeket, országokat.
Ha csak egy r√©sze vagy egy nagyobbnak, nincs √∂n√°ll√≥s√°god, √∂nrendelkez√©sed, √∂nfenntart√°sod: teljesen kiszolg√°ltatva vagy olyan k√©pz√Ķdm√©nyeknek, amibe semmi belesz√≥l√°sod sincs.

Mint az EU, például.........

A Term√©szet orsz√°gokba teremtette a vil√°g n√©peit mindj√°rt a kezdetben, ez a Term√©szetes √©s √©lhet√Ķ.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.