Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Devizahiteleseknek


A facabookról:

Tisztelt Devizaadósok!
Mell√©kelem az √°ltalam tett feljelent√©st, √©s arra k√©rn√©m a Raiffeisen Bankos √ľgyfeleket, hogy azt nyomtass√°k ki, √≠rj√°k r√°, hogy ahhoz tan√ļk√©nt jeletkeznek, mert vel√ľk is ez t√∂rt√©nt; √©s nev√ľket, c√≠m√ľket a tan√ļk sor√°ba (utols√≥ el√Ķtti bekezd√©s) t√ľntess√©k fel, √©s csatolj√°k hozz√° a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©st, a k√∂zjegyz√Ķ irat√°t (ha k√©sz√ľlt t√©nytan√ļs√≠tv√°ny, azt is) √©s a legut√≥bbi banki leveleket .
Akinek van lehet√Ķs√©ge m√°s honlapra is eljuttatni ezt az √ľzenetet, ahhoz a beleegyez√©st ez√ļton megadom.
Üdvözlettel:
dr. Tóth Emese
nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi tan√°csad√≥
bankszakjog√°sz
Tel: 30/7314330
Telefoni rendelkez√©sre √°ll√°s: kedd √©s cs√ľt√∂rt√∂k: 17-19 ig
Elektronikus √ľzenetek, szkennelt iratok fogad√°sa b√°rmikor 24 √≥r√°n bel√ľli v√°laszad√°ssal: az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyezned kell a JavaScript haszn√°lat√°t.
Iratok k√ľld√©se, lev√©lc√≠m: Dr. T√≥th Emese 1022 Budapest, L√≥r√°ntffy Zs. u. 8.
Fogad√≥ √≥ra: kedd √©s cs√ľt√∂rt√∂k 17-19-ig, el√Ķzetes bejelentkez√©s alapj√°n: 1054 Budapest, Aulich utca 4-6. I. emelet 2.
√úzenet/fax: 1/3324203

A feljelentés

Tisztelt Ügyészség!


K√ČRJ√úK, HOGY SZ√ćVESKEDJENEK HIVATALB√ďL √ČSZLELNI B√õNCSELEKM√ČNY GYAN√öJ√ĀT, √ČS INT√ČZKEDNI A NYOMOZ√ĀS ELRENDEL√ČSE V√ČGETT, MERT A BANKOK TOV√ĀBBRA IS HAMIS KISZ√ĀML√ĀZ√ĀSSAL A DEVIZAAD√ďSOK T√ĖMEG√ČT ZAKLATJ√ĀK, BEFIZET√ČSEKRE SZ√ďL√ćTJ√ĀK FEL, FIKT√ćV ELSZ√ĀMOL√ĀSOKAT TARTANAK FENN K√ĖNYVEIKBEN, M√ČRLEGEIKBEN, BESZ√ĀMOL√ďIKBAN.

A CSAL√ĀS √ČS A SZ√ĀMVITELI REND MEGS√ČRT√ČSE, VALAMINT AZ AD√ďCSAL√ĀS B√õNTETT√ČNEK GYAN√öJ√ĀT VETI FEL T√ĖBB T√ČNYEZ√ē IS.
ELS√ēS√ēRBN A RAIFFEISEN BANK nev√Ľ int√©zm√©ny, amely nev√©ben elj√°r√≥ szem√©lyek hamis adatk√∂zl√©ssel √©s hamis tartalm√ļ sz√≥beli t√°j√©koztat√°ssal arra vett√©k r√° √ľgyfeleiket, hogy k√∂ssenek deviza √°rfolyam elsz√°mol√°s√ļ k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©st, √©s a t√∂rleszt√Ķ r√©szletet egy havi fix forint √∂sszegben jel√∂lt√©k meg, mind sz√≥ban, mind √≠r√°sban, √©s a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©sben is, √©s a deviza elsz√°mol√°sr√≥l annyit hitettek el a s√©rtettekkel, hogy az nem l√©nyeges k√∂r√ľlm√©ny, havi 2-3 ezer forinttal n√Ķhet a t√∂rleszt√Ķr√©szlet, ha a sv√°jci frank √°rfolyama emelkedik. nem t√°j√©koztatta a bank, sem alkalmazottai s√©rtetteket arr√≥l, hogy a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©sben az ker√ľl bele, hogy a bank saj√°t maga jegyez √°rfolyamot, amely a teljes elsz√°mol√°s alapja lesz, √©s egy√°ltal√°n nem a sv√°jci jegybank √°ltal jegyzett sv√°jci frank √°rfolyam vagy a magyar jegybanki sv√°jci frank √°rfolyam lesz ir√°nyad√≥; nem t√°j√©koztatta a s√©rtetteket a bank arr√≥l sem, hogy a deviza √°tv√°lt√°sokat nem hajtj√°k v√©gre val√≥s√°gosan csak „elk√∂nyvelik”.

A k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s mint mag√°nokiratok √ľgyf√©l r√©sz√©re t√∂rt√©n√Ķ √°tad√°sa k√∂zvetlen√ľl az al√°√≠r√°s el√Ķtt t√∂rt√©nt azzal, hogy az pontosan azt tartalmazza, amit vel√ľk el√Ķzetesen let√°rgyaltak (megt√©veszt√©s).

A k√∂zjegyz√Ķ is t√©ved√©sbe ejtette √ľgyfeleket, amikor a szerz√Ķd√©shez olyan k√∂telezetts√©gv√°llal√≥ iratot szerkesztett, amely nem felelt meg a sz√°nd√©kaiknak, √©s annak gyors, sz√°mukra √©rtelmezhetetlen√ľl hossz√ļ, szakszavakkal telet√Ľzdelt mondatok felolvas√°s√°val rejtette el a szerz√Ķd√©s azon tartalm√°t, amely sz√°momra k√©s√Ķbb k√°rt okozott (√°rfolyam mechanizmus val√≥s gazdas√°gi tartalma), √©s azt tan√ļs√≠totta, hogy a megfelel√Ķ √©rtelmez√©s megt√∂rt√©nt, pedig semmilyen sz√≥beli √©rtelmez√©st a k√∂zjegyz√Ķ nem f√Ľz√∂tt az okirathoz annak al√°√≠r√°sa el√Ķtt, sem ut√°na. A k√∂zjegyz√Ķ az√©rt is jogellenes magatart√°st tan√ļs√≠tott, mert gondatlanul nem √©szlelte, hogy tisztess√©gtelen kik√∂t√©st tartalmaz a szerzd√©s, pedig kell√Ķ k√∂r√ľltekint√©s mellett a k√∂zjegyz√Ķnek √©szlelnie kellett a csal√°st, √©s nem lett volna lehets√©ges a k√°rokoz√≥ banki magatart√°s ilyen t√°mogat√°sa a b√Ľncselekm√©ny folyamatos, jelenleg is tart√≥ id√Ķtartama alatt. (A k√∂zjegyz√Ķ a mai napig nem √©rtes√≠tett a k√∂zjegyz√Ķi okirattal kapcsolatban arr√≥l, hogy annak tartalma megt√©veszt√Ķ √©s milyen jogorvoslatot alkalmaz.)

A k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s √©s az √ľzletszab√°lyzat olyan szerz√Ķd√©si felt√©teleket tartalmaz, amelyekr√Ķl nem volt sz√≥ a szerz√Ķd√©s el√Ķtti t√°rgyal√°sokon, a csal√°s k√∂r√ľlm√©nyeihez tartozik, hogy a k√∂zjegyz√Ķ nem adta √°t √©s nem is f√Ľzte hozz√° az √ľzletszab√°lyzatot a k√∂zjegyz√Ķi okirathoz, ezzel is azt a megt√©veszt√©st er√Ķs√≠tve, hogy csak a szerz√Ķd√©sben megadott forint √∂sszegek ir√°nyad√≥ak a k√∂teless√©gv√°llal√°sban.

A bank r√©szt vett abban az √ļn. √°tcsomagol√°si tev√©kyeny√©gben, amelyet Asztalos L√°szl√≥ professzora „A glob√°lis p√©nzteremt√©s kett√Ķs k√∂rforg√°sa/ A ’paralel banking’ p√©nz- √©s infl√°ci√≥elm√©leti alapjai (Hitelint√©zeti Szemle, 2009/5. sz√°m 436. oldal) m√°r 2009-ben le√≠rt √©s nyilv√°noss√°gra hozott, teh√°t a t. Hat√≥s√°gnak hivatalos tudom√°sa van r√≥la. Ebben le√≠rja a szerz√Ķ r√©szletesen, hogy a bankok √ļn. √°rny√©ktev√©kenys√©get folytatnak, mert b√°r ki van √≠rva r√°juk, hogy bank, de val√≥j√°ban mint a t√Ķzsdei √ľgyletek el√©r√©si pontjai mk√∂dnek, a lakoss√°gi hitelekhez befektet√©si tev√©kenys√©get kapcsolnak, √©s err√Ķl a k√∂lcs√∂nfelvev√Ķt nem is t√°j√©koztatj√°k, mik√∂zben a p√©nzt swap √ľgyletekbe konvert√°lj√°k. A folyamatot a Dr. T√≥th Emese: A deviza alap√ļ k√∂lcs√∂n elnevez√©s√Ľ term√©k jogi term√©szete c√≠m√Ľ, az Eur√≥pai Jog 2012/5. sz√°mban megjelent le√≠r√°s √©s a hitel mint ad√°sv√©tel t√°rgy√ļ, Baka Istv√°nn√© √°ltal szerkesztett , B√°nfi Tam√°s professzor √©s Sulyok-Pap M√°rta √°ltal √≠rt P√©nz√ľgytan II. c√≠m√Ľ m√Ľben megjelent k√∂zgazdas√°gi elemz√©s is igazol.

A csal√°rd magatart√°ssal al√°√≠rt szerz√Ķd√©s √©s a hitelnek ad√°sv√©tell√© t√∂rt√©n√Ķ √°talak√≠t√°sa mint nem enged√©lyezett tev√©kenys√©g alapj√°n pedig a szolg√°ltat√≥ olyan √°raz√°st alkalmazott az ad√≥ssal szemben, amely s√ļlyosan √©s h√°tr√°nyosan az ad√≥s terh√©re a sz√≥ban el√Ķadottakt√≥l 1.100.000 Ft-tal elt√©rt, ennyi k√°rt okozott szerz√Ķd√©senk√©nt csak az √°rfolyamr√©s √©s kamatemel√©s jogc√≠men, √©s ehhez j√°rul m√©g a tisztess√©gtelen√ľl beszedett kezel√©si k√∂lts√©g, amelyr√Ķl nyilv√°nval√≥, hogy a saj√°t k√∂lts√©geit √ļgy t√ľntette fel, mintha a lakoss√°gi √ľgyf√©l annak kifizet√©s√©re vagy megt√©r√≠t√©s√©re lenne k√∂teles, pedig a saj√°t nyilv√°ntart√°s√°nak fenntart√°s√°t finansz√≠rozta bel√Ķle a bank.
Jelenleg is k√∂vetelnek a fenti csal√≥ magatart√°ssal √∂ssze√°ll√≠tott √©rtes√≠t√Ķ levelekben olyan √∂sszeget, amely – tudv√°n-tudj√°k, hogy – nem j√°r; ennek befizet√©s√©re t√∂rt√©n√Ķ felh√≠v√°s m√°r nem a polg√°ri jog, hanem b√ľntet√Ķjogi kateg√≥ria, hiszen a Bank
- tudván, hogy nem tartozik neki ennyivel az adós,
- tudv√°n, hogy t√∂rv√©ny van hat√°lyban, amely a visszafizet√©sr√Ķl rendelkezik,
m√©g tov√°bbi jogalap n√©lk√ľli, t√©ves befizet√©sre sz√≥l√≠tja fel az ad√≥sokat.

A Raiffeisen Bank jelenleg is sz√°nd√©kosan t√©ved√©sbe ejti a s√©rtetteket hamis tartalm√ļ mag√°nokiratok ki√ľld√©s√©vel, √©s t√©ved√©sben tartja √Ķket.
A banki levelekkel olyan befizet√©sekre k√≠v√°nja a bank m√©g ma is r√°venni az ad√≥sokat, amivel nem tartoznak. 2014. j√ļnius 16. napj√°n hirdette ki a K√ļria a jogegys√°gi hat√°rozat√°t, amely jogszab√°ly szint√Ľ jogforr√°s, √©s egy√©rtelm√Ľen meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy a bank √°rfolyamr√©st nem k√∂vetelhet. Ezt k√©s√Ķbb t√∂rv√©ny is meger√Ķs√≠tette, ennek ellen√©re a bank tov√°bbra is olyan √∂sszeget tart nyilv√°n tartoz√°sk√©nt, amelyr√Ķl t√∂rv√©nyi v√©lelem kimondta, hogy tisztess√©gtelen, azaz √©rv√©nytelen. (sz√°mviteli rend megs√©rt√©se).

A r√©szemre kik√ľld√∂tt banki √©rtes√≠t√Ķ levelekben folyamatosan hamis tartalm√ļ kik√∂zl√©sek t√∂rt√©ntek, t√©ved√©sben tartottak √©s tartanak a val√≥s √∂sszegekre n√©zve.
A fentiek miatt a nyomoz√°s elrendel√©s√©t k√©rem a bank mint jogi szem√©ly, a banki alkalmazottak √©s a k√∂zjegyz√Ķ elk√∂vet√©si magatart√°sa √©s az int√©zm√©ny b√ľntet√Ķjogi felele√Ķss√©ge meg√°llap√≠t√°sa √©rdek√©ben.
Tan√ļk√©nt k√©rem meghallgatni a Raiffeisen Bank √°ltal elk√∂vetett csal√°sr√≥l az al√°bbi tan√ļkat:

K√©rj√ľk a nyomoz√°s lefolytat√°s√°t az esetleges m√°s min√Ķs√ľl√©s eset√©n is.
Tisztelettel:
Dr. Tóth Emese

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2014. szeptember 30. 08:10:19
Kedves Magyarember !

Ugye milyen nagy sz√°mban t√≥dulnak ide a hozz√°sz√≥l√°sok ? √Čn csak √©szre vettem, hogy m√°s nem vette √©szre ! Vagy nincs is sok devizahiteles igaz√°b√≥l ?! Meg egy√°ltal√°n, ez csak egy elt√ļlzott, t√ļldimenzion√°lt, eleny√©sz√Ķen kis sz√°m√ļ csoport, nagy hang√ļ ordib√°l√°sa csup√°n ! Nem ? Az √©rintettek, nem √©rintettek ? Legal√°bb annyit √≠rn√°nak, nem t√∂bbet, hogy k√∂sz√∂nj√ľk, tudjuk, vagy, hogy k√∂sz√∂nj√ľk, menj a fen√©be !? Ez itt nem t√ļl fontos? A l√©nyeg, hogy Ukrajn√°t meg a vil√°g h√°bor√ļit elemezz√ľk, orrba-sz√°jba ! Az k√∂zel visz mindenhez !

Remélem jól vagy ? Remélem jól vagy!

Üdvözlettel
Detonator
#2 | Aranyhal - 2014. szeptember 30. 08:36:20
Nekem m√°r √©vek √≥ta nincs devizahitelem, val√≥sz√≠n√Ľleg akinek van, nem olvassa ezt a honlapot. √Čn az√©rt tov√°bb√≠tom n√©h√°ny √©rintett bar√°tomnak.
√ľdv√∂zlettel: Aranyhal (Zsuzsa)
#3 | Detonator - 2014. szeptember 30. 09:31:01
Kedves Aranyhal !

T√∂bbek megjegyezt√©k, hogy van nekik, nekem sincs, √©rintett nem vagyok, csak amikor √Ārpi Vez√©r t√©ma volt, hemzsegett a honlap a hozz√°sz√≥l√°sokt√≥l, v√©lem√©nyekt√Ķl, meg a tettv√°gyt√≥l ! Ennyi !

Üdvözlettel,:
Detonator
#4 | szarmata - 2014. szeptember 30. 10:08:56
Nincs hitelem,ennek ellen√©re az els√Ķ K√°sler √°ltal szervezett demonstr√°ci√≥kra elmentem egy√ľtt√©rz√©sb√Ķl,mert naivan azt gondoltam,hogy a sok szerencs√©tlen,megnyomor√≠tott hiteles √∂sszefog,√©s az √∂sszegy√Ľlt t√∂meg megpr√≥b√°l nyom√°st gyakorolni a hatalom prib√©kjeire!T√©vedtem! P√°r ember l√©zengett,√≠gy csal√≥dottan vettem tudom√°sul,hogy ebben a szorult helyzetben is az emberek m√°st√≥l v√°rj√°k a megold√°st,tenni semmit nem akarnak az √ľgy √©rdek√©ben!
#5 | Gutai Zub - 2014. szeptember 30. 11:38:17
Szarmata,

"Nincs hitelem"?

Dehogy nincs!

A nevedben, mások jogtalanul és álnokul milliárdokat (dollárban) felvettek, elloptak.

"A sok megnyomor√≠tott hiteles"? - az minden egyes magyar jelenleg, s√Ķt a gyermekeid, unok√°id, a v√©gtelens√©gig.

Ami hiteltelen, az a cirkusz, az a csoportosul√°s, k√©rv√©nyez√©s,elhat√°rol√≥d√°s √©s h√ľlyes√©g ami folyik itt.

Ameddig a t√∂bbs√©get nem is √©rdekli, nincs aggod√≥ figyelem √©s "gondoskod√°s", addig csak cs√ľrhe rabszolgas√°g van.
Mert minden v√°ltoz√°s ott kezd√Ķdik, hogy valamire figyelmet √©s id√Ķt szentelek..........
#6 | Argyelus - 2014. szeptember 30. 13:16:14
Nem tudom, mennyi devizahiteles van m√©g Magyarorsz√°gon, akiket m√©g a t√∂bbsz√∂ri lehal√°sz√°s is v√≠zben hagyott. Az √°rfolyam g√°tra, v√©gt√∂rleszt√©sre, √©s azokra a kamp√°nyszer√Ľ megold√°sokra gondolok, amik biztos√≠tott√°k, hogy a bankok ments√©k, ami menthet√Ķ a bed√Ķlt hitelekb√Ķl.
Egy√°ltal√°n hogyan defini√°ln√°nk? Ki f√©r a statisztik√°ba? Aki m√©g mai napig is fizeti a hitel√©t? Az, akinek a havi j√∂vedelm√©b√Ķl v√©grehajtj√°k? Az is, akinek m√°r elvitt√©k a fedezet√ľl szolg√°l√≥ vagyont√°rgy√°t, √©s-vagy fizet√©s k√∂telezett, vagy letudottnak sz√°m√≠t a hitele?
Azt term√©szetesen n√©lk√ľlem is tudj√°tok, hogy a deviza hitelez√©s int√©zm√©ny√©t a „fisk√°lis” az az a szem√©ly√ľnkh√∂z f√Ľz√Ķd√Ķ vagyon „√°tszivatty√ļz√°s√°ra” tal√°lt√°k ki a „monet√°ris” IMF √°ltal fel√ľgyelt vagyon halmaz√°ba. Minden a korm√°ny √°ltal prefer√°lt megold√°s ezt a c√©lt szolg√°lja. (Ezt kell szolg√°lnia!) √ćgy a Nemzeti Eszk√∂zkezel√Ķ is. A hitelad√≥sok „r√∂vidl√°t√°sra” szoktatott t√∂meg√©nek ez pillanatnyilag mindegy. El√©gs√©gesnek t√Ľnik, ha benn maradhatnak a jelz√°loggal terhelt lak√°saikban, m√©g ha kv√°zi alb√©rl√Ķk√©nt is. Gyermekeik viszont sohasem lesznek √∂r√∂k√∂sei, √©s egy-egy szerz√Ķd√©snek a j√∂v√Ķben is csak annyi k√©nyszer√≠t√Ķ ereje lesz, amennyire a hatalmon l√©v√Ķ korm√°nynak √©rdek√©ben √°ll azt figyelembe venni.
–Hogy mi√©rt kev√©s a hozz√°sz√≥l√°s a kezdem√©nyez√©shez? Az √©rintettekhez m√°r csak a korm√°nypropaganda jut el? Kiv√°r? Elhiszi, hogy s√≠nre ker√ľlnek a dolgai? Tal√°n f√©l, hogy az elb√≠r√°l√°s alatt l√©v√Ķ √ľgy√©re rossz f√©nyt vetne egy „k√ľl√∂n hadj√°rathoz” val√≥ csatlakoz√°sa? K√ľlf√∂ldre ment dolgozni, hogy kifizethesse a csekkjeit?
Ha az √©rintett t√∂meg nem sorakozik fel egy sz√°m√°ra int√©zm√©nyes√≠tett megold√°s m√∂g√©, az azt jelenti, hogy m√°r nincs bizalma az int√©zm√©nyes megold√°sokban! K√∂vetkez√©sk√©pp; a t√∂meg saj√°t kez√©be veszi az ir√°ny√≠t√°st, amint √©get√Ķ sz√ľks√©gleteinek kiel√©g√≠t√©s√©re nem l√°t egy√©b megold√°st. Amit tapasztalunk, nem a k√∂z√∂ny, hanem a hatalom meg√Ķrz√©s√©nek mesteri j√°t√©ka a penge √©l√©n!
#7 | Holdas - 2014. szeptember 30. 13:49:54
Ez az elsz√°moltat√°s annyira b√Ľzlik mert most sz√°moltatnak,de mit √©s kit bankokat ugyan m√°r ha kell a bankok h√°bor√ļkat p√©nzelnek. Ha az √©rdek√ľk √ļgy k√≠v√°nja,√©s egy√°ltal√°n ha beismerik hogy a bankok indokolatlanul szedtek be p√©nzt akkor akit√Ķl m√°r elvett√©k a h√°z√°t,tulajdon√°t avval mi lesz ? Azt hogyan k√°rtalan√≠tj√°k ?
Vagy vissza adj√°k a h√°z√°t bocsi t√©vedt√ľnk ?
#8 | Argyelus - 2014. szeptember 30. 15:03:21
Jogos a k√©rd√©sed HOLDAS! -Ne felejtkezz√ľnk el azokr√≥l sem, akik a hal√°lba menek√ľltek, mert nem tudtak szemben√©zni azzal, hogy a csal√°djuk vagyona el√ļszott. (√Čs azzal, ami vele j√°rt) K√°rtalan√≠t√°sr√≥l nem is besz√©lt senki! -Ahogy a rendszerv√°lt√°s ut√°n sem. Egyszeri, jelk√©pes √∂sszeg√Ľ k√°rp√≥tl√°s esetleg sz√≥ba j√∂het. Ha ez esetleg az √°llam k√∂zbeiktat√°s√°val bonyol√≥dik, sz√≥ba j√∂hetnek olyan alternat√≠v eszk√∂z√∂k, mint anno. A k√°rp√≥tl√°si jegy volt. -Ez √≥ri√°si √ľzlet volna ism√©t, egy sz√Ľk elit sz√°m√°ra.
#9 | Gutai Zub - 2014. szeptember 30. 16:56:36
Ne csak a Bankokat sz√°moltass√°k el, vonj√°k felel√Ķss√©gre!
Egyenl√Ķen b√Ľn√∂s az uzsora haramia bankokat kiszolg√°l√≥ gerinctelen politikus, √ľgyn√∂k, alkalmazott, rend√Ķr, mindenki, akinek valamilyen r√©sze volt benne.
(nagyon sokan voltak, vannak)

Magyarorsz√°gon nagyon elszaporodtak a s√°rga b√Ľzl√Ķ mocsokban lubickol√≥ √©l√Ķsk√∂d√Ķk, √©s orsos m√©g t√∂bb "√°ll√°st" is ig√©rt az agyamenteknek.......
#10 | lovagina - 2014. szeptember 30. 18:50:06
Bocsi, de √©n m√©g megv√°rom a Szulejm√°n-√©rt t√ľntet√Ķket (http://www.origo....oknak.html, kiv√°rom am√≠g √ļjra vet√≠tik az Iz√≥r√°t, √©s akkor sz√≥lok majd a Szomsz√©dok-nak is......

A f√ľst(√∂lg√©s)ben valahogy nem √©rzem a meleget, csak a l√°ngban.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.