Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tele van a kormányzat Soros-fiókákkal


Ahhoz k√©pest, hogy a jobboldal rendszeresen ek√©zi Soros Gy√∂rgy√∂t, az Orb√°n-korm√°ny sokat k√∂sz√∂nhet az amerikai t√Ķzsdegurunak, hiszen sz√°mos szakember√ľk Soros Gy√∂rgy p√©nz√©n lett okosabb. Ha nem ismern√©nk a val√≥s√°got, azt is mondhatn√°nk, √≠gy szerzett befoly√°st a magyar korm√°ny felett Soros Gy√∂rgy.

Azt nem tudni, hogy amikor Orb√°n Viktor a h√©tv√©g√©n „a liber√°lis szekta f√Ķpapjair√≥l” besz√©lt, akkor Soros Gy√∂rgy amerikai milli√°rdosra is gondolt-e, aki egyik √©letc√©lj√°nak tekintiaz √ļgynevezett „ny√≠lt t√°rsadalomr√≥l” alkotott k√©p elterjeszt√©s√©t a vil√°gban. Azt t√©ny, hogy Magyarorsz√°gon Soros Gy√∂rgynek legal√°bb k√©t projektje ismert: egyr√©szt alap√≠tv√°nya mec√©n√°si szerepe, illetve a K√∂z√©p-Eur√≥pa Egyetem (CEU) √©letre h√≠v√°sa √©s fiatal √©rtelmis√©giek k√©pz√©se. Mindk√©t √ľgyben tal√°ltunk k√∂z√∂s keresztmetszetet az Orb√°n korm√°ny √©s holdudvara, illetve a Soros Gy√∂rgy vezette „h√°tt√©rhatalom” k√∂z√∂tt.

K√∂ztudott, hogy Orb√°n Viktor, N√©meth Zsolt √©s Sz√°jer J√≥zsef is a t√Ķzsdeguru p√©nz√©n tanulhatott nemzetk√∂zi h√≠r√Ľ amerikai egyetemeken. (Orb√°n a Soros-f√©le K√∂z√©p-Eur√≥pa Kutat√≥csoport munkat√°rsa volt, illetve Soros √∂szt√∂nd√≠j√°val tanulm√°nyozta az oxfordi Pembroke College-ban az angol liber√°lis politikai filoz√≥fia t√∂rt√©net√©t – szerk.) Mellett√ľk azonban a korm√°nyzati hierarchia k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szintjein is akadnak sz√©p sz√°mmal, akik sokat k√∂sz√∂nhetnek Sorosnak. Egyebek mellett a diplom√°jukat, illetve nemzetk√∂zi tanulm√°nyaikat. Fontos megjegyezni, hogy a CEU nem tand√≠jas, hanem √∂szt√∂nd√≠jas egyetem, vagyis akik ott tanulnak, tulajdonk√©ppen fizet√©st kapnak az√©rt, hogy elsaj√°t√≠ts√°k a modern nyugati tudom√°nyokat.

Soros-fiókák?

Gr√ļber K√°roly nagyk√∂vet, a br√ľsszeli √°lland√≥ k√©pviselet k√ľl- √©s biztons√°gpolitikai hivatal√°nak vezet√Ķj√©nek az √∂n√©letrajz√°ban p√©ld√°ul az √°ll, hogy az okleveles politol√≥gus v√©gzetts√©g√©t a K√∂z√©p-Eur√≥pai Egyetem, Budapest √©s New York State University-n szerezte.

√ćgy van ezzel Kumin Ferenc is, aki 2012-t√Ķl a m√°sodik Orb√°n-korm√°ny nemzetk√∂zi kommunik√°ci√≥√©rt felel√Ķs helyettes √°llamtitk√°ra volt, √©s sz√°mos blogbejegyz√©s√©vel tette helyre a nyugati sajt√≥ „magyarellenes” t√°mad√°sait. Kumin jelenleg is fontos korm√°nyzati beoszt√°sban, az Egyes√ľlt √Āllamokban dolgozik diplomatak√©nt a magyar k√©pviseleten.

Kov√°cs Zolt√°n, a korm√°ny nemzetk√∂zi sz√≥viv√Ķje els√Ķk k√∂z√∂tt ker√ľlt be 1992-ben a frissiben alap√≠tott K√∂z√©p-Eur√≥pai Egyetemre, ahol r√°ad√°sul 2002-ben PHD fokozatot is szerzett. Kov√°cs egy√©bk√©nt – legal√°bbis √©letrajza szerint – kiemelked√Ķ szakmai tanulm√°nyutakat k√∂sz√∂nhet Soros Gy√∂rgynek, hiszen 1994 √©s 1995 k√∂z√∂tt egy√©ves √∂szt√∂nd√≠jjal Oxfordban tanulhatott a The Queen’s College-ban.

Varga Mih√°ly nemzetgazdas√°gi miniszter jobb keze, Orb√°n G√°bor az ad√≥- √©s p√©nz√ľgyek√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r is r√©szese volt Soros projektnek. A t√Ķzsdegurunak k√∂sz√∂nheti, hogy Dallasban, a St. Mark’s School of Texas-on tanulhatott. Szeptember elsej√©t√Ķl Orb√°n G√°bor lett az OECD Nemzeti Tan√°cs eln√∂ke.

Soros és a holdudvar

A jobboldal holdudvar√°ban is sz√°mtalan kapcsol√≥d√°si pontot tal√°ltunk a Soros „birodalom” √©s a Fidesz h√°torsz√°ga k√∂z√∂tt. Jeszenszky G√©za, az MDF korm√°ny k√ľl√ľgyminisztere, a m√°sodik Orb√°n-korm√°ny osl√≥i nagyk√∂vete a Soros Alap√≠tv√°ny kurat√≥rium√°ban egykor fels√Ķoktat√°si programokkal foglalkozott.

Az alap√≠tv√°ny szak√©rt√Ķi k√∂z√© tartozott Chik√°n Attila, a Rajk L√°szl√≥ Szakkol√©gium alap√≠t√≥ja, az els√Ķ Orb√°n-korm√°ny gazdas√°gi minisztere, aki ma is kapcsol√≥dik a CEU-hoz.

√Ėszt√∂nd√≠jask√©nt vagy tan√°csad√≥k√©nt a Soros Alap√≠tv√°nnyal dolgozott egy√ľtt Schmidt M√°ria t√∂rt√©n√©sz, a Terror H√°za f√Ķigazgat√≥ja, B√°ba Iv√°n, a m√°sodik Orb√°n-korm√°ny k√ľl√ľgyi √°llamtitk√°ra, Cs√©falvay Zolt√°n, aki Matolcsy Gy√∂rgy helyettese volt a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©riumban, valamint H√∂rcsik Rich√°rd reform√°tus lelk√©sz, a Fidesz frakci√≥vezet√Ķ-helyettese.

Ill√©s Zolt√°n, a m√°sodik Orb√°n-korm√°ny k√∂rnyezetv√©delmi √°llamtitk√°ra 1997 √≥ta c√≠mzetes egyetemi docensk√©nt a CEU oktat√≥ja. A „Soros-fi√≥k√°k” ma is t√Ķle tanulhatj√°k a k√∂rnyezetv√©delem rejtelmeit.

Régen minden más volt
A Fiatal Demokrat√°k Sz√∂vets√©g√©nek nyilatkozata a Soros Alap√≠tv√°nyr√≥l 1992. szeptember 28. Megd√∂bben√©ssel figyelj√ľk mind a Soros Alap√≠tv√°nyt, mind pedig Soros Gy√∂rgy szem√©ly√©t az ut√≥bbi id√Ķben √©rt nemtelen t√°mad√°sokat. A fiatal nemzed√©k √©s a szakkoll√©giumi mozgalom t√°mogat√°s√°val akt√≠van j√°rult hozz√° egy szabadabb √©s nyitottabb szellemi l√©gk√∂r kialakul√°s√°hoz Magyarorsz√°gon. L√°tva a fels√Ķoktat√°s szorult helyzet√©t, √ļgy gondoljuk, hogy az √ļjabb nemzed√©keknek is sz√ľks√©g√ľk lesz arra az √∂nzetlen t√°mogat√°sra, amelyet a Soros Alap√≠tv√°ny rem√©lhet√Ķleg a j√∂v√Ķben is ny√ļjtani fog. Tiltakozunk az Alap√≠tv√°ny politikai csat√°roz√°sokba t√∂rt√©n√Ķ bevon√°sa ellen.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 30. 17:24:13
Hat√°rozottan kimondhatjuk: Befoly√°st szerzett a korm√°ny felett is. Vajon csak a mostani felett?
#2 | Leandros - 2014. szeptember 30. 17:50:57
Ma is √ē ir√°ny√≠t.Ha lesz szerencse √©s valaki likvid√°lja a t√∂nkretett orsz√°gok valamelyik√©b√Ķl, akkor is van ut√≥d. A sz√≠nezet a k√ľlvil√°g fel√© v√°ltozik, de att√≥l ugyan abban az √°rokban megy tov√°bb minden.
#3 | postaimre - 2014. szeptember 30. 18:40:02
A zsid√≥-Olstein story m√©gis √ľl!
Neten kering az alábbi levél, a többi részt korábbi anyagaim képezik
"N√©zz√ľk csak, hogy (a rossznyelvek szerint) milyen k√∂zismert hazai k√∂z√©leti „szem√©lyis√©gekkel” van kedvenc Orb√°n Viktork√°nk ugyanabban a sz√≠ntiszta zsid√≥ B’nai B’rith n√©vre hallgat√≥ szabadk√Ķm√Ľves p√°holyban!

Elk√©peszt√Ķ, hogy ezek a j√≥madarak t√∂bbs√©g√ľkben SZDSZ-esek, mint pl. Bauer Tam√°s, Demszky G√°bor, E√∂rsi Istv√°n, Farkash√°zy Tivadar, Jancs√≥ Mikl√≥s, Kiss J√°nos, Magyar B√°lint, Pet√Ķ Iv√°n, Szentiv√°nyi Istv√°n, Tam√°s G√°sp√°r Mikl√≥s, Zwack P√©ter.

Tov√°bb√°: igen tisztelt minisztereln√∂k√ľnk az MSZP-s Bolg√°r Gy√∂rggyel, Suchmann Tam√°s zsid√≥-rabbival, Mazsihisz-eln√∂kkel, a hitgy√ľlekezetes N√©meth S√°ndorral; a Fideszes k√∂t√Ķd√©s√Ľ Lovas Istv√°nnal; MDF-es D√°vid Iboly√°val, Jeszenszky G√©z√°val; az MSZDP-s Kapolyi L√°szl√≥val; az MNB-s Sur√°nyi Gy√∂rggyel; haz√°nk legelvetem√ľltebb orsz√°g-rabl√≥j√°val, Demj√°n S√°ndorral van egy √©s ugyanazon szabadk√Ķm√Ľves p√°holyban.

Nagyon fontos tudni, hogy ebbe a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyba csakis zsid√≥kat vesznek fel. Azt is fontos tudni m√©g, hogy a zsid√≥s√°got anyai √°gon tartj√°k sz√°mon, mivel egy gyermek felmen√Ķinek vonatkoz√°s√°ban csak az anya lehet biztos; m√≠g az apa lehet b√°rki.

Itt igazol√≥dik be, hogy Orb√°n Viktorunk anyai √°gon zsid√≥, √©s apai √°gon cig√°ny. Ez ma a lehet√Ķ legszimp√°tikusabb v√©rkevered√©s Magyarorsz√°gon. Egy ilyen alak z√∂ld l√°mp√°t kap nem csak itthon, de a nagyvil√°gban mindenhol.

Ha elolvassuk ennek a B’nai B’rith nev√Ľ zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľves p√°holynak t√∂bb internetes oldalon is fellelhet√Ķ, al√°bbi nagyon r√∂vid t√∂rt√©net√©t, akkor azonnal √©rthet√Ķv√© v√°lik, hogy haz√°nkban mi√©rt t√∂rt√©nik minden a zsid√≥k √©rdekei szerint.

Ha ehhez hozz√°vetj√ľk a zsid√≥knak az √°ltalunk √©vek √≥ta m√°r ismert magyarorsz√°gi strat√©gi√°j√°t, akkor egy percig se lehet el√Ķtt√ľnk k√©ts√©ges, hogy itt minden int√©zked√©st a magyars√°g l√©t√©rdekei ellen kell meghozni. Persze csak akkor van ez √≠gy, ha "fel√ľl√ľnk" a cs√ļny√°bbn√°l is cs√ļny√°bb r√©mh√≠reknek! -- mint ahogyan ilyeneknek m√°r t√∂bb √≠zben is fel√ľlt√ľnk. Sajnos.

Teh√°t nem szabad fel√ľln√ľnk a r√©mh√≠reknek, mert ezek k√©s√Ķbb egyt√Ķl-egyig mind beigazol√≥dnak!

Vattay Szabolcs
B’nai B’rith (h√©ber√ľl: בני ברית, ejtsd: bn√© brit, jelent√©se: a Sz√∂vets√©g fiai) a vil√°g legr√©gebben m√Ľk√∂d√Ķ, nem vall√°si zsid√≥ civilszervezete. Az elnevez√©sben a „Sz√∂vets√©g” sz√≥ Istennek √Ābrah√°mmal k√∂t√∂tt sz√∂vets√©g√©re utal (√≥sz√∂vets√©g) A B’nai B’rith egyetlen zsid√≥ szervezetk√©nt √°lland√≥ k√©pvisel√Ķvel rendelkezik az ENSZ-ben. 1843. okt√≥ber 13-√°n alakult New Yorkban.
Tartalomjegyzék
• 1 Szervezete
• 2 T√∂rt√©nete
o 2.1 Magyarorsz√°gon
• 3 F√Ķbb tev√©kenys√©gi k√∂rei
• 4 K√ľls√Ķ hivatkoz√°sok

Szervezete [szerkesztés]
• K√∂zpontja, a B’nai B’rith International, Washingtonban m√Ľk√∂dik, al√° tartoznak az egyes region√°lis szervezetek, √≠gy a B’nai B’rith Europe is, amelynek k√∂zpontja Br√ľsszelben tal√°lhat√≥. Ma t√∂bb sz√°zezer tagja van, nagyobb r√©szt az Egyes√ľlt √Āllamokban.
• Indul√°sakor a szervezet fel√©p√≠t√©s√©t √©s bizonyos r√≠tusait a szabadk√Ķm√Ľvess√©g mint√°j√°ra alak√≠tott√°k ki, b√°r form√°lisan soha nem kapcsol√≥dott ehhez a mozgalomhoz. Ezen hasonl√≥s√°goknak a jelent√Ķs√©ge egyre kisebb√© v√°lt.
• Tagjai csak zsid√≥k lehetnek.
Története [szerkesztés]
• 1843-ban alap√≠tott√°k New Yorkban.
• Mint ENSZ-k√©pviselettel rendelkez√Ķ szervezetnek, jelent√Ķs szerepe volt abban, hogy a Szovjetuni√≥ k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel 1975-ben meghozott „cionizmus = rasszizmus” hat√°rozatot 1991-ben az ENSZ k√∂zgy√Ľl√©s visszavonja.


A szervezet logója
Magyarországon [szerkesztés]
Magyarorsz√°gon a 19. sz√°zad v√©g√©t√Ķl az I. vil√°gh√°bor√ļ v√©g√©ig m√Ľk√∂d√∂tt. Mind a k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt, mind a kommunista id√Ķkben be volt tiltva. 1990 febru√°rj√°ban alakult √ļjj√°.
F√Ķbb tev√©kenys√©gi k√∂rei [szerkeszt√©s]
• j√≥t√©konys√°g
• a rasszizmus √©s ezen bel√ľl az antiszemitizmus elleni fell√©p√©s
• a zsid√≥ kult√ļra √°pol√°sa, a zsid√≥ identit√°s er√Ķs√≠t√©se
• Izrael √°llam t√°mogat√°sa, lobbiz√°s
A Fegyveres √©s Rendv√©delmi Szervek Hivat√°sos √Āllom√°ny√ļ Tagjainak √ľzenete Magyarorsz√°g Korm√°ny√°nak, korm√°nyp√°rti k√©pvisel√Ķinek"
.............................................................................

Hír: : Az Olstein-Orsós-Orbán story kikerekedni látszik
(Kategória: Napló)
K√ľldte: postaimre
2010, j√ļlius 12. h√©tf√Ķ-13:33'14"

"Ne b√ļjj cig√°ny, l√°t a magyar!"
Amikor a n√©vcser√©lget√©ses t√∂rt√©netbe belementem, j√∂ttem r√°, hogy az √∂sszef√ľgg√©sek ugyan rejtettek, de megfejthet√Ķk, ha el√©g inform√°ci√≥ √°ll rendelkez√©s√ľnkre. Soros (Schwartz) Gy√∂rgy √©s Fekete J√°nos, majd Morvai Krisztina (an.: Schwartz Kl√°ra) sz√°rmaz√°si param√©tereit m√©g nem siker√ľlt c√°folni, s√Ķt! Mik√∂zben az Orb√°n Viktorral kapcsolatos val√≥di mi√©rtekre megtal√°ln√°nk a megfelel√Ķ v√°laszt, r√°kerestem az Olstein n√©vre, de magyarul csak ezt az √©rtelmezhet√Ķ cikket dobta ki a g√©p, m√©g 2005-b√Ķl. Maga a cikk is nagyon √©rdekes, de kider√ľlt, hogy a Robert Olstein "Financial Alert Fund" n√©vre keresztelt alapja igen is komoly befektet√Ķ, m√©gpedig m√°sok v√°ls√°g√°ba ruh√°z be. A cikk v√©g√©n, ott tal√°lhat√≥ Soros Gy√∂rgy neve is, mint √ľzleti kapcsolat. Az m√°r k√∂zismert, hogy Orb√°n a Soros Alap√≠tv√°ny t√°mogat√°s√°val k√©sz√ľlhetett fel mostani szerep√©re a Oxford-i Egyetemen, s politik√°b√≥l csiszolt√°k az agy√°t 1989-ben. Most der√ľlt ki az is, hogy Szijj-√°rt√≥ is ebbe a nyomdokba lett l√©ptetve √©s k√∂vette mostani gazd√°j√°nak receptj√©t, s √Ķ is ott kapott felk√©sz√≠t√©st √ļgy, hogy a munk√°val ezid√°ig m√©g nem siker√ľlt √∂sszekennie a kez√©t. De olvassuk csak, mit √≠r a cikk:

„Rossz h√≠rekb√Ķl milli√°rdok
Rossz h√≠rekbe fektet egy amerikai r√©szv√©nyalap -- a 2 milli√°rd doll√°rt kezel√Ķ "P√©nz√ľgyi Riad√≥ Alap" rendre olyan c√©gekbe fektet, melyek √°rfolyama mereven zuhan(t) a t√Ķzsd√©ken. Az alap az amerikai t√Ķzsd√©n el√©rhet√Ķ ir√°nyad√≥ hozamot rendre meghalad√≥ nyeres√©get biztos√≠t, legnagyobb befektet√Ķje m√°ra Soros Gy√∂rgy lett.
√Črdekes befektet√©si strat√©gi√°t alkalmaz Robert Olstein "Financial Alert Fund" n√©vre keresztelt alapja: legink√°bb olyan r√©szv√©nyekb√Ķl v√°s√°rol, amelyek √°rfolyama nemr√©g √∂sszeomlott. A strat√©gia a jelek szerint c√©lravezet√Ķ, az alap hozama az elm√ļlt kilenc √©vben nyolcszor meghaladta az S&P 500 hozam√°t - √≠rja a Bloomberg. (Egyed√ľl 1998-ban maradt el att√≥l, amikor a t√Ķzsdeindex 29 sz√°zal√©kos megugr√°s√°val nem siker√ľlt l√©p√©st tartania.)

A legrosszabbkor jó vásárolni
"Mindig azt n√©zz√ľk el√Ķsz√∂r, mennyit veszthet√ľnk, s csak azut√°n vizsg√°ljuk az esetleges nyer√©si lehet√Ķs√©geket" - nyilatkozta Olstein a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek. A legjobb a rossz h√≠rek ut√°n v√°s√°rolni, miut√°n m√°r √∂sszeomlott az √°rfolyam - v√©li a 63 √©ves menedzser.
A 2 milli√°rd doll√°rt kezel√Ķ alap legjelent√Ķsebb befektet√©se jelenleg egy Interpublic Group-r√©szv√©nycsomag, az alap vagyon√°nak 2,8 sz√°zal√©k√°t fektette a vil√°g harmadik legnagyobb rekl√°m√ľgyn√∂ks√©g√©be. Pedig els√Ķ r√°n√©z√©sre nem sok j√≥val kecsegtet. Egy sor elhib√°zott akviz√≠ci√≥ k√∂vetkezt√©ben az √°rfolyam a 1999-es cs√ļcshoz k√©pest 78 sz√°zal√©kkal zuhant, r√°ad√°sul m√©g sz√°mviteli botr√°nyok is borzolt√°k a ked√©lyeket a t√°rsas√°g h√°za t√°j√°n.

Sorosnak tetszik a taktika
Persze doll√°rt√≠zmilli√≥k elk√∂lt√©s√©hez nem elegend√Ķek a rossz h√≠rek, bev√°s√°rl√°s el√Ķtt mindig alaposan tanulm√°nyozz√°k a kiszemelt c√©g kimutat√°sait. Els√Ķsorban olyan t√°rsas√°gokat keresnek, ahol a non-cash k√∂lts√©gek elfedik a javul√≥ nyeres√©gkil√°t√°sokat, s b√°r erre m√°sok is k√©pesek lenn√©nek, a c√©gek h√°za t√°j√°r√≥l napvil√°got l√°tott rossz h√≠rek elhom√°lyos√≠tj√°k a pozit√≠v jelek ut√°n kutat√≥ elemz√Ķk m√©goly √©les tekintet√©t is. Hasonl√≥ t√∂rt√©nik az Interpublic eset√©ben is. Az elhib√°zott akviz√≠ci√≥k nyom√°n hatalmas amortiz√°ci√≥s teher nehezedett a t√°rsas√°gra, s b√°r ez a j√∂v√Ķben jelent√Ķsen cs√∂kken majd, a c√©gr√Ķl csak rossz h√≠rt hall√≥ befektet√Ķk valami√©rt err√Ķl nem hajland√≥k tudom√°st venni - v√©li Olstein. Az alap teljes√≠tm√©nye - az √°tlagos √©ves hozama 16 sz√°zal√©k volt eddig - Soros Gy√∂rgy √©rdekl√Ķd√©s√©t is felkeltette, olyannyira, hogy jelenleg a magyar sz√°rmaz√°s√ļ t√Ķzsdeguru az alap legnagyobb befektet√Ķje.

Soros most is folyamatosan kasz√°l a v√°ls√°gb√≥l √©s az Olstein Fund olyan csendben zsebeli a milli√°rdokat ut√°na, hogy nem is lehet szinte h√≠rt kapni r√≥luk. Annyi bizonyos, hogy a fel√ľgyel√Ķ Bizotts√°g√°ban helyet foglal egy George P. Orban, de ez biztosan csak n√©vegyez√©s. Ez az oldal t√∂bbet el√°rul r√≥la is. - Link -
Befektet√©si alap-kezel√©st sejtek a h√°tt√©rben, aminek k√∂ze van a MOL-hoz is. Fel√ľgyel√Ķ bizotts√°gi tag a Ross Stores, Inc-ben is.

Sz√≥val, vagy szavak n√©lk√ľl is, de alakul ez a csal√°di v√°llalkoz√°s √©s √©rthet√Ķv√© v√°lik, hogy Orb√°n, aki val√≥j√°ban Olstein, mi√©rt ennyire elk√∂telezett h√≠ve a zsid√≥-√ľgyeknek √©s mi√©rt veteti mag√°t k√∂rbe vel√ľk ugyan√ļgy, mint az eddigi „kiv√°lasztottak”. A csal√°dban marad √ļgy is! Mivel a sz√°lak sokfel√© futnak √©s a lev√©lt√°ri adatokhoz nem k√∂nny√Ľ hozz√°f√©rni, ez√©rt m√©g kutakodni kell a val√≥s√°g megismer√©s√©√©rt, b√°r jobban szeretn√©m, hogy Vitya maga √°llna el√Ķ valami hihet√Ķ vari√°ci√≥val √©s visszavezetn√© a csal√°df√°t legal√°bb az √ľksz√ľl√Ķkig. Ha ezt Soros is megteszi, lehet, hogy kider√ľl, hogy a f√©l magyarorsz√°gi parlamenti t√°rsas√°g, szegr√Ķl-v√©gr√Ķl, de direkte Juda-n√©ps√©ge szerint is v√©rrokon. No kedves rokonyok, megtudhatn√°nk, hogy h√°nyad√°n is √°llunk a k√©rd√©ssel?

A t√∂rt√©netnek egy√©bk√©nt van egy m√°sik sz√°la is, amit meg kell vizsg√°lnunk, s ez a Gescheit csal√°d vonatkoz√°sai, amelyek az Olstein famili√°val k√∂z√∂s sz√°lon futnak a m√ļlt sz√°zad derek√°t√≥l.

Itt pedig Orbán életrajza:

√Čletrajz (1996-ig)

Orb√°n Viktor (Fidesz-MPP) - Fej√©r megyei ter√ľleti lista

1963. m√°jus 31-√©n sz√ľletett Sz√©kesfeh√©rv√°ron (Fej√©r megye). Apai nagyapja a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n ker√ľlt Alcs√ļtdobozra gazd√°lkod√≥nak. √Čdesapja, Orb√°n Gyõzõ
mezõgazdas√°gi √ľzemm√©rn√∂k, √©desanyja, S√≠pos Erzs√©bet gy√≥gypedag√≥gus √©s logop√©dus. K√©t testv√©re k√∂z√ľl Gyõzõ (1965) m√©rn√∂k, √Āron (1977) tanul√≥. 1986 √≥ta nõs, feles√©ge
L√©vai Anik√≥ √ľgyv√©d. H√°rom gyermek√ľk sz√ľletett: R√°hel (1990), G√°sp√°r (1992) √©s S√°ra (1994). √Āltal√°nos iskol√°ba Alcs√ļtdobozon, V√©rtesacs√°n √©s Felcs√ļton j√°rt. 1977-ben a csal√°d Sz√©kesfeh√©rv√°rra k√∂lt√∂z√∂tt, a k√∂z√©piskol√°t a Teleki Blanka Gimn√°zium angol tagozat√°n v√©gezte, 1981-ben √©retts√©gizett. 1981-1982-ben sorkatonai szolg√°latot teljes√≠tett Zalaegerszegen. 1987- ben az E√∂tv√∂s Lor√°nd Tudom√°nyegyetem √Āllam- √©s Jogtudom√°nyi Kar√°n szerzett diplom√°t. Az egyetem elv√©gz√©se ut√°n, 1987 √©s 1989 k√∂z√∂tt Szolnokon lakott, innen j√°rt f√∂l Budapestre elsõ munkahely√©re, a Mezõgazdas√°gi √©s √Člelmez√©s√ľgyi Miniszt√©rium Vezetõk√©pzõ Int√©zet√©be, ahol 1987 november√©tõl 1988 m√°rcius√°ig
szociol√≥gus gyakornokk√©nt tov√°bbk√©pz√©sek szervez√©s√©ben vett r√©szt. 1988. √°prilist√≥l a Soros Alap√≠tv√°ny t√°mogat√°s√°val mûk√∂dõ K√∂z√©p-Eur√≥pa Kutat√≥csoport munkat√°rsa. 1989. szeptembertõl a Soros Alap√≠tv√°ny √∂szt√∂nd√≠j√°val az oxfordi Pembroke College-ban az angol liber√°lis politikai filoz√≥fia t√∂rt√©net√©t tanulm√°nyozta; √∂szt√∂nd√≠j√°t az 1990. √©vi orsz√°ggyûl√©si v√°laszt√°sok k√∂zeled√©se miatt 1990. janu√°rban f√©lbeszak√≠totta. Gyermekkor√°t√≥l kezdve sportol. T√∂bb egyes√ľletben j√°tszott, 1982 √≥ta a Medosz-Erd√©rt igazolt labdar√ļg√≥ja. 1983-ban a Jog√°sz T√°rsadalomtudom√°nyi Szakkoll√©gium (1988-t√≥l Bib√≥ Istv√°n Szakkoll√©gium) egyik alap√≠t√≥ tagja volt. 1984-ben t√∂bb t√°rs√°val megalak√≠totta a
szakkoll√©gium t√°rsadalomelm√©leti foly√≥irat√°t, a Sz√°zadv√©get, amelynek egyik szerkesztõje. Alap√≠t√≥ tagja a hivatalosan 1988. m√°rcius 30-√°n megalakult Fiatal Demokrat√°k Sz√∂vets√©g√©nek. Ugyancsak alap√≠t√≥ tagja a Fidesz szolnoki szervezet√©nek. 1988. m√°rciust√≥l 1989. okt√≥berig a Fidesz egyik sz√≥vivõje. 1988. okt√≥berben, a szervezet I. kongresszus√°n az orsz√°gos v√°lasztm√°ny tagj√°v√° v√°lasztott√°k, e tiszt√©t 1989. okt√≥berig l√°tta el. 1989. j√ļnius 16-√°n a Hõs√∂k ter√©n, Nagy Imre √©s m√°rt√≠rt√°rsai ravatal√°n√°l elmondott radik√°lis besz√©d√©ben - amelyben szabad v√°laszt√°sokat √©s a szovjet csapatok kivonul√°s√°t k√∂vetelte - orsz√°gosan ismert politikuss√° v√°lt. 1989. nyar√°n, a politikai egyeztetõ t√°rgyal√°sokon a Fidesz k√©pviselõjek√©nt az I/1. politikai albizotts√°g√°ban (Az alkotm√°nym√≥dos√≠t√°s k√©rd√©sei) tagja volt az Ellenz√©ki Kerekasztal t√°rgyal√≥csoportj√°nak, a plen√°ris √ľl√©seken is k√©pviselte p√°rtj√°t. 1990. j√ļniust√≥l ism√©t v√°lasztm√°nyi tag lett. Az 1990. √©vi orsz√°ggyûl√©si v√°laszt√°sok m√°sodik fordul√≥j√°ban Budapest 13. sz. (IX-XX. ker.) v√°laszt√≥ker√ľlet√©ben m√°sodik lett, a Fidesz Pest megyei ter√ľleti list√°j√°n v√°lasztott√°k k√©pviselõv√©. 1990. m√°just√≥l 1993. m√°jusig a Fidesz frakci√≥vezetõje. 1993. m√°jusban az √ļj szervezeti szab√°lyzat elfogad√°sa ut√°n a p√°rt eln√∂k√©v√© v√°lasztott√°k, tiszts√©g√©ben az 1994. j√ļlius 9-i √©s az 1995. √°prilis 30-i (a p√°rt nev√©t a Magyar Polg√°ri P√°rt elnevez√©ssel kieg√©sz√≠tõ) kongresszusokon megerõs√≠tett√©k. Az 1994. √©vi orsz√°ggyûl√©si v√°laszt√°sokra k√©sz√ľlve p√°rtja nev√©ben egyik al√°√≠r√≥ja a n√©gy liber√°lis p√°rt v√°laszt√°si egy√ľttmûk√∂d√©si meg√°llapod√°s√°nak. 1992. szeptember 6-√°n, a Liber√°lis Internacion√°l√© mainzi kongresszus√°n aleln√∂kk√©, 1993 janu√°rj√°ban a szervezet
v√©grehajt√≥ bizotts√°g√°nak a tagj√°v√° v√°lasztott√°k. Ir√°ny√≠t√°sa alatt a Fidesz egy radik√°lis ifj√ļs√°gi politikai mozgalomb√≥l nemzeti elk√∂telezetts√©gû m√©rs√©kelt liber√°lis k√∂z√©pp√°rt lett. Az 1994. √©vi orsz√°ggyûl√©si v√°laszt√°sokon Fej√©r megye 1. sz., Sz√©kesfeh√©rv√°r k√∂zpont√ļ v√°laszt√≥ker√ľlet√©ben indult, illetve a Fidesz Fej√©r megyei ter√ľleti √©s orsz√°gos list√°j√°t vezette. Mint egy√©ni jel√∂lt a v√°laszt√°sok m√°sodik fordul√≥j√°ban a harmadik helyen v√©gzett, mand√°tum√°t a megyei list√°r√≥l szerezte. Az Orsz√°ggyûl√©s eur√≥pai integr√°ci√≥s √ľgyek √°lland√≥ bizotts√°g√°nak az eln√∂ke, ezen bel√ľl a jogharmoniz√°ci√≥s albizotts√°g tagja. 1995. szeptember 8. √©s november 30. k√∂z√∂tt r√©szt vett a mentelmi, √∂sszef√©rhetetlens√©gi √©s mand√°tumvizsg√°l√≥ √°lland√≥ bizotts√°g munk√°j√°ban is. Az 1996 √°prilis√°ban megalakult √öj Atlanti Kezdem√©nyez√©s (New Atlantic Initiative) magyar nemzeti bizotts√°g√°nak az eln√∂ke.
Hivatali c√≠me: K√©pviselõi Irodah√°z, 456., 526. szoba.

Lezárva: 1996. május 6." (Sajnos még nincs lezárva, mert szabadlábon garázdálkodik!)

Szóval, a téma adott, lehet kutakodni, mert biztosan van mit!

________________________________________
http://postaimre.....news.2203

Olstein Viktor és a kazár vitus
Elkezd√Ķd√∂tt h√°t, nincs mell√©besz√©l√©s! Az elk√∂vet√Ķk ismertek, ny√≠ltan v√°llalj√°k a civil, k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°rok le√∂l√©s√©t √ļgy is, ha feh√©r z√°szl√≥k √©s t√∂r√∂k lobog√≥k alatt, humanit√°rius c√©llal haj√≥znak egy harmadik „f√ľggetlen” √°llam megseg√≠t√©s√©re. Mivel az itt olvasgat√≥k j√≥l tudhatj√°k m√°r, hogy nincsenek v√©letlenek, ez√©rt azt is elk√©pzelhetik, hogy a most is zajl√≥ esem√©nyek sem azok. Az izraeli t√°mad√°ssal egyid√Ķben a kurdok t√∂r√∂k katon√°kra t√°madtak √©s D√©l-Kore√°ban is tov√°bb alakulgat a helyzet. Mindez be van √©s be is volt kalkul√°lva. A meglepet√©scsomag biztosan el√Ķ van k√©sz√≠tve, de az is k√∂rvonalaz√≥dik, hogy Izraelnek mindenk√©ppen be kell fellegzeni. T√∂r√∂korsz√°gban m√°r elkezdt√©k a zsid√≥-g√≥g√°kat izz√≠tani √©s tal√°n m√©g ma er√Ķszakos hal√°lt hal majd p√°r szerencs√©tlen J√ļd√°s is. Bennem is azonnal felmer√ľlt a k√©rd√©s, hogy menj√ľnk szimp√°tia-t√ľntet√©sre a t√∂r√∂k√∂k mellett, vagy a zsid√≥ nagyk√∂vets√©gre, ha tudn√°nk hogy egy√°ltal√°n hol van. Rossz nyelvek szerint oda csak er√Ķs bunkerrombol√≥kkal juthatunk be, de ha ez ki lesz pr√≥b√°lva, akkor meg m√°r minek? A t√∂r√∂k√∂k tudt√°k, mit csin√°lnak √©s biztos vagyok benne, hogy sz√°moltak azzal a lehet√Ķs√©ggel, hogy hal√°los √°ldozatai lesznek az incidensnek.

Mindig mondom, hogy gondolkozzunk nagyban √©s ne ragadjon el benn√ľnket az indulat. Sz√≠vem szerint azonnal kitiltan√°m az izraeli nagyk√∂vetet √©s azt√°n l√°ngsz√≥r√≥val mehetne a sz√°monk√©r√Ķ egys√©g a barb√°r zsid√≥ katonas√°g egys√©geinek felkutat√°s√°ra az orsz√°gban, de ennek m√©g sincs helye. A beugrat√°s l√©nyege √©ppen az, hogy kocka-fordult√°val a bilderbergi n√©z√Ķpont v√°ltozhatott √©s egy er√Ķs Izrael-ellenes vonal fizikai √©s etnikai tisztogat√°s√°t kellene v√©grehajtatni vel√ľnk, de ezt v√°logat√°s n√©lk√ľl, mik√∂zben a fejek a hely√ľk√∂n maradn√°nak. Ha valaki esetleg Soros kopony√°j√°val a kez√©ben szeretne Omlettot j√°tszani a V√≠gsz√≠nh√°zban, azt meg tudom √©rteni, de l√°ssuk be, hogy ez az akci√≥ el√Ķ volt k√©sz√≠tve. Honnan lehet ezt tudni? Onnan, hogy mindenf√©le el√Ķk√©sz√≠t√©st n√©lk√ľl√∂zve, teljes elhallgat√°sa mellett hirtelen hozta a hangzatos c√≠meket a magyarorsz√°gi zsid√≥ m√©dia. Onnan, hogy egy Jobbikos k√©pvisel√Ķ (tal√°n Gy√∂ngy√∂si Marci volt az) a Martonyit k√©rte sz√°mon Bilderberg √ľgyben a Parlamentben felsz√≥lalva! Norm√°lis? Persze, hiszen m√°r be kell dobni a k√∂ztudatba, hogy k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √©rdekcsoportok vannak itt √©s az izraeli vonalr√≥l illik √°tnyergelni a bilderbergesre, s ezt becsemp√©szni valahogy a sajt√≥ba is. Teh√°t, gondolkoztam, hogy menjek-e √©s trombit√°ljam –e √∂ssze a lelkes olvas√≥t√°bort egy vill√°m-t√ľntet√©sre, vagy tegy√ľk nyugodtan azt, amit m√°s nem nagyon k√©pes helyett√ľnk megcselekedni √©s gondolkozzunk. Az orosz ott van a t√∂r√∂k m√∂g√∂tt, ahogyan Ir√°n √©s Sz√≠ria is. Mi is szeretn√©nk szabadulni a zsid√≥kt√≥l, m√©g ha kaz√°rok is de ny√≠lt levad√°sz√°suk egyel√Ķre t√∂rv√©nybe √ľtk√∂z√Ķ tev√©kenys√©g √©s m√©g az is antiszemitizmusnak sz√°m√≠t, ha valaki megr√≥ m√°st az√©rt, ha ilyesmire vetemedik gondolataiban. Igen, rendszert kell v√°ltani s igen, szolid√°risak vagyunk a t√∂r√∂k n√©ppel, egy√ľtt √©rz√ľnk az √°ldozatok hozz√°tartoz√≥ival √©s k√∂z√∂snek tartjuk a harcot, amit itt is meg kell v√≠vnunk, s amelyben a vil√°g √∂sszes tisztess√©gben √©lni akar√≥ nemzet√©re sz√°m√≠tunk, ak√°r fegyveres megold√°s eset√©n is. √Čn is azt mondom, hogy amit Izrael nev√©ben eddig elk√∂vettek, az megalapozhatja a zsid√≥s√°g felsz√°mol√°s√°nak jogi √©s fizikai, vall√°sb√©li k√©rd√©seinek rev√≠zi√≥j√°t, de azt is √©rtem, hogy egyel√Ķre a demokratikus rend l√°tszat√°t √©ppen a sok nagyon s√∂t√©t √°llampolg√°r miatt fenn kell tartani minden r√©szr√Ķl, de nem b√°rmi √°ron. Ennek a folyamatnak vagyunk tan√ļi √©s szerepl√Ķi, s egyben k√°rvallottjai, de j√∂vend√Ķ h√Ķsei is egyben. Nem vagyok h√≠ve az √©rtelmetlen sz√°jt√©p√©snek √©s egyel√Ķre azt l√°tom, hogy annyi zsid√≥t kellene lap√°tra tenni ezzel a h√ļz√°ssal, hogy ki√ľr√ľlne f√©l Budapest √©s a teljes Parlament. Ehhez a man√Ķverhez t√∂bb kell √©s m√°s eszk√∂z√∂k, mint amit most k√ľls√Ķ ir√°ny√≠t√°sra a kez√ľnkbe adtak. Nem szeretem a reaktivit√°st, mert ezzel is sz√°molhattak ellens√©geink √©s ez√©rt itt nem is lehet csat√°t nyerni. Ha valakinek nagyon viszket a tenyere, nyugodjon meg, jut neki is egy vasdarab, amivel √∂sszev√©rezheti a mancs√°t ha ezt l√°tja c√©lravezet√Ķnek, de most egy-egy gy√ļjt√≥ hang√ļ besz√©d, vagy egy l√°tszat √©s hangzatos felvillan√°s, hangos r√©szv√©tnyilv√°n√≠t√°s ezen nem v√°ltoztat. A csata sz√≠nhely√©t, idej√©t √©s a fegyvernemet a j√≥ t√°bornok v√°lasztja meg √©s csak akkor megy bele kik√©nyszer√≠tett √ľtk√∂zetbe, ha nincs m√°s v√°laszt√°sa. Eml√©kezzetek, mit mondtam b√Ķ f√©l √©vvel ezel√Ķtt! Hamarosan lehet itt zsid√≥zni √©s fognak is, mint a pinty! Ezt √Ķk is tudj√°k, mert nincs m√°s lehet√Ķs√©ge egyel√Ķre Bilderbergnek, csak az, hogy r√°kenje a vil√°g bajait erre a terror√°llamra, ami eddig nekik is sok hasznot hajtott. A k√©rd√©s teh√°t spiritu√°lis √©s nem l√©nyegtelen! Nem most kell m√©g el√Ķvenni a gumicsirk√©ket a rakt√°rakb√≥l! A „magyar” korm√°ny egyre nagyobb bajba ker√ľl. Varga m√°r hebeg-habog, Ors√≥s is vakar√≥zik, mert megint rossz helyre helyezkedett, csak nem l√°tta √°t. Nem is l√°thatta szeg√©nyk√©m, mert hamis szem√ľvegen kereszt√ľl n√©zi a vil√°g-cirkuszt. Ugye m√°r hozz√°szoktatok, hogy semmi nem az, aminek l√°tszik. Sem a konfliktus, sem a megold√°s, sem az aki mindezt felvezeti. Nem ugorjunk be annak, amit m√©g nem l√°tunk √°t krist√°lytiszt√°n, m√©g ha az moment√°n √©rzelmileg nagyon fel is kavar benn√ľnket. Igaz, hogy a kaz√°rok pszichopat√°k, de nem ostob√°k. J√≥l √°lc√°zz√°k magukat √©s tudj√°k, mikor kell ruh√°t √©s identit√°st is cser√©lni. Ahogyan Ellie Wiesel sem az, akinek mondja mag√°t, √ļgy Kert√©sz Imre se nem Kert√©sz, de m√©g csak nem is Imre, √ļgy az kezd k√∂rvonalaz√≥dni, hogy Orb√°n Viktor sem nem Orb√°n, de m√©g tal√°n nem is Ors√≥s, ahogy azt a napokban egyik besz√©lget√Ķpartnerem a tudom√°somra hozta. Orb√°n=Ors√≥s=Olstein (k√≥ser)! √Čn is csod√°lkoztam, de kicsit r√°keresve a neten, kider√ľlt, hogy m√°s err√Ķl a k√©rd√©sr√Ķl tal√°n t√∂bbet is tudhat. √ćme egy bejegyz√©s:

"…√Čs hogy legyen egy kis csemege a m√°sik oldalnak is:
Orb√°n (Olstein) Viktor
Csak a legszebbet emelem ki:
"A csaladról
Olstein nevet viseltek 1946 elott. Orban Viki nagybatyja az Alt. B√Ķrgyar boltjat vezette. Ez a szemely ma is Mohacson lakik a Kalvin u.2-ben. Ismerunk olyan ma elo szemelyt, aki gyerekkoraban az Olstein csaladnak koser elelmet szallitott. Orban Viki apukaja jo kaderkent ment teeszesiteni, megtettek Szederkenyben tsz-elnoknek (feluton Mohacs es Pecs kozott). Egy plebanos elokotorta 1970-es emlekeibol egy fejermegyei plebanostarsa telefonhivasat: "Gyere ide, ha csudat akarsz latni. Van itt egy nagyon jo feju fiugyerek, Orban Viktor. Olyan joeszu, hogy penzert -2FT-ert- felmondja neked az egesz Toldit, ha kered" - marmost magyar gyerek csinal-e ilyet, hogy penzert produkalja a Toldi-versmondast? Orban Viki 2 kislanyat Rakhel es Sara nevre "keresztelte". Vonasai ugye "nagyon magyarok"..."
Ezek utan mind a k√©t sz√©ls√Ķs√©g kenheti a n√©zeteit a haj√°ra.
nahat „

R√°kerestem a neten, de minden Olstein komoly zsid√≥ vonatkoz√°s√ļnak √≠t√©lt k√∂r√∂ket implik√°l√≥ linkeket tal√°ltam, s magyarban szinte semmit. K√©rem a titkosszolg√°kat, fek√ľdjenek m√°r r√° kicsit az √ľgyre, mert nem z√∂r√∂g az Olstein, ha a szolg√°lat nem f√ļjja! Nem v√©letlen√ľl retteg m√°r az Ors√≥s csal√°d sem. T√°n meg is van alapozva a f√©lelm√ľk.

„Agg√≥dik fi√°√©rt Orb√°n √©desanyja
R√©szben mag√°√©nak √©rzi az orsz√°g dolgai ir√°nti felel√Ķss√©get Orb√°n Viktor √©desanyja, aki a minisztereln√∂ki esk√ľt√©tel ut√°n nyilatkozott az [origo]-nak. Azt mondta, agg√≥dik fi√°√©rt, de rem√©li, hogy nem egyed√ľl kell majd megbirk√≥znia a korm√°nyz√°s terheivel.
Nem kis dolog, ha ez ember fi√°b√≥l minisztereln√∂k lesz - mondta az [origo] tud√≥s√≠t√≥j√°nak Orb√°n Viktor √©desanyja, amikor t√°vozott a minisztereln√∂ki esk√ľt√©tel ut√°n a parlamenti d√≠szp√°holyb√≥l.
Meghat√≥dott az esk√ľt√©tel k√∂zben √©s azt mondta, ez a ciklus nem olyan lesz, mint az 1998-2002 k√∂zti id√Ķszak, most jobban agg√≥dik a fi√°√©rt, b√°r mindig kereszt√ľlviszi, amit akar, ez√©rt rem√©li, hogy a korm√°nyf√Ķi munka sor√°n lesznek mellette olyan emberek, akik seg√≠teni fognak neki √©s nem egyed√ľl kell megbirk√≥znia a terhekkel.
Olyan mintha a konyh√°j√°ba j√∂nne be az orsz√°g gondja - jellemezte a mostani helyzetet, amelyben √ļgy √©rzi, √∂v√© is a felel√Ķss√©g. Orb√°n √©desanyja azt mondta, a most megkezd√Ķd√∂tt parlamenti ciklus nem fogja annyira befoly√°solni az √©let√ľket, mint az 1998-2002 k√∂z√∂tti. Akkor nagyon √©rz√©kenyen √©rintette, ha t√°madt√°k a fi√°t. Fontosnak nevezte, hogy a csal√°db√≥l senki ne hozzon sz√©gyent a korm√°nyf√Ķre, √©s megism√©telte, hogy nagyon b√ľszke a fi√°ra.”

De ha m√°r a hamis√≠t√°sokn√°l √©s a l√°tszat-balh√©kn√°l tartunk, akkor ne hagyjuk sz√≥ n√©lk√ľl azt sem, hogy a Pint√©r alterego l√°ny√°val kapcsolatosan titkos NBH-s dokumentumokat hozott le t√∂bb port√°l is. Hogy lehet ez? Sanyi b√°’ ezt nem engedte volna meg, s ha √©lne szeg√©ny, akkor ez meg sem t√∂rt√©nhetett volna. P√°r hete m√°r n√°lam van egy komolyabb gondolatsor vele kapcsolatban is, de hagyom m√©g √©rlel√Ķdni a dolgot, h√°tha nem nekem kell ezt a d√∂g√∂t is kid√∂nteni a biedermeierb√Ķl. El√©g legyen az hozz√°, hogy ott is a csal√°di vonatkoz√°sok k√©rd√©se dett√≥ Ors√≥s √©s Olstein mint√°ra hajaz. B√°r mindezt az√©rt neh√©z eld√∂nteni, mert m√©g mindig nem vett√©k szok√°sba a teljes csal√°dfa-kutat√°st a n√©pek, miel√Ķtt valakire a voksukat adn√°k. Kider√ľlhet megint hogy nem t√©vedt√ľnk, de az sem kiz√°rt, hogy igazunk van. Lehet v√°lasztani!

postaimre - 2010, m√°jus 31. h√©tf√Ķ-13:09'26"
http://postaimre.....news.1842

Ezt mondja erre Tökös Péter Fux álelnök (alias Peter Scheldon)

„T√īke P√©ter: Sikertelen mocskol√≥d√°s, primit√≠vlej√°rat√°si k√≠s√©rletek Orb√°n ellen

A betegesen becsm√©rl√īk, zsid√≥z√≥k, rom√°z√≥k, √©s egy√©b hazugs√°gokat terjeszt√īk – Liqud, Ors√≥s, Olstein stb. –Viktornak nevezik a minisztereln√∂k√∂t. A sok szam√°rs√°gon csak nevetni lehet.” Link

De h√°t √Ķ meg lebukott III/III-as √ľgyn√∂k, √≠gy hiszek neki.
Link / Link

· postaimre - 2011 04 29 ¦ 10:16:08 · 11 hozz√°sz√≥l√°s · 20869 megnyit√°s · Nyomtat√°s
http://ch-serverh...dmore=2471
#4 | kakas - 2014. szeptember 30. 20:00:49
38.media.tumblr.com/75d0260314ef3244b93edec899c1e46d/tumblr_ncprbk4J8j1s7n86to1_500.jpg :Ds_*_kac
#5 | Perje - 2014. szeptember 30. 21:20:40
T√ľntet√©s lesz OV ellen Kolozsv√°ron:
http://www.bumm.s...varon.html
#6 | mormota1968 - 2014. oktůber 01. 07:49:18
Kakas! s_*_grat

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.