Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

LelÔtték a Malév gépét?


Rakétåt kapott a 240-es jårat vagy baleset történt? A Malév gépe 1975. szeptember 30-ån zuhant a tengerbe.

A magyar lĂ©gitĂĄrsasĂĄg hĂĄrom hajtĂłmĂ»ves, TU-154-es tĂ­pusĂș sugĂĄrhajtĂĄsĂș utasszĂĄllĂ­tĂł repĂŒlĂ”gĂ©pe 50 utassal a fedĂ©lzetĂ©n repĂŒlt BudapestrĂ”l BejrĂștba. A hajnali ĂłrĂĄkban, nyolc perccel a libanoni fĂ”vĂĄrosba Ă©rkezĂ©se elĂ”tt a Földközi-tengerbe zuhant. A gĂ©p mĂĄr Ășgynevezett siklĂłpĂĄlyĂĄn volt, leszĂĄllĂĄs elĂ”tti ĂĄllapotban. A tragĂ©diĂĄt senki nem Ă©lte tĂșl, a 10 fĂ”s szemĂ©lyzeten tĂșl egy utas volt mĂ©g magyar,
Titkos szĂĄllĂ­tmĂĄny Ă©s palesztin harcosok

BĂĄr a törtĂ©ntekrĂ”l - nagyon szĂ»kszavĂșan - az MTI is beszĂĄmolt, nyilvĂĄnos vizsgĂĄlatot nem folytattak le, a baleset oka mĂĄig tisztĂĄzatlan. CsupĂĄn a gyanĂșs körĂŒlmĂ©nyek biztosak. A gĂ©p indulĂĄsĂĄt mĂĄr eleve többször elhalasztottĂĄk. Az utaslista nem sokkal kĂ©sĂ”bb eltĂ»nt, ezĂ©rt csak feltĂ©telezĂ©s marad, hogy a gĂ©pen zömĂ©ben a Palesztin FelszabadĂ­tĂĄsi Front (PSZF) hazĂĄnkban kikĂ©pzett Ă©s libanoni okmĂĄnyokkal rendelkezĂ” tagjai utaztak. TĂ©ny, hogy a PSZF vezetĂ”i a megelĂ”zĂ” napokban Budapesten tartĂłzkodtak a szervezet helyi irodĂĄjĂĄnak megnyitĂłjĂĄn.

A MagyarorszĂĄgon felkĂ©szĂ­tett aktivistĂĄk ĂĄllĂ­tĂłlag a libanoni polgĂĄrhĂĄborĂșban vettek volna rĂ©szt, miattuk halaszthattĂĄk indoklĂĄs nĂ©lkĂŒl az indulĂĄst. Egy mĂĄsik feltevĂ©s szerint - ami nem zĂĄrja ki az elĂ”bbit sem - a repĂŒlĂ”re jelentĂ”s mennyisĂ©gĂ» fegyvert hordtak fel. E titkos szĂĄllĂ­tmĂĄny felpakolĂĄsa kĂ©sleltethette a felszĂĄllĂĄst. Ezt tĂĄmaszthatja alĂĄ, hogy szemtanĂșk szerint a repĂŒlĂ”t Ferihegyen fĂ©lreesĂ” helyen vĂĄrakoztattĂĄk, Ă©s egy idĂ”re megszĂ»nt a repĂŒlĂ”tĂ©r kivilĂĄgĂ­tĂĄsa is. Ezt kĂ©sĂ”bb ĂĄramszĂŒnettel magyarĂĄztĂĄk...
LelÔtték?

Libanonban ekkor vĂ©res polgĂĄrhĂĄborĂș dĂșlt, amelyben a kommunista orszĂĄgok a palesztin szervezeteket Ă©s a baloldali erĂ”ket tĂĄmogattĂĄk. A jelen ukrĂĄn-orosz konfliktusbĂłl is ismerĂ”s "katonai tanĂĄcsadĂłkkal", titkos fegyverszĂĄllĂ­tmĂĄnyokkal. A hadianyagra Ă©s/vagy palesztin harcosok jelenlĂ©tĂ©re valĂł tekintettel sokan a mai napig Ășgy vĂ©lik, a MalĂ©v 240-es jĂĄratĂĄt lelĂ”ttĂ©k, a feltĂ©telezett tĂĄmadĂłk pedig Izrael Ă©s SzĂ­ria. A magyar-szovjet-libanoni vizsgĂĄlĂłbizottsĂĄg pedig nyilvĂĄn azĂ©rt nem csinĂĄlt "balhĂ©t", mert nyakig sĂĄros volt.

A zuhanĂĄs elĂ”tt nĂ©hĂĄny tanĂș tĂ»zgömbkĂ©nt Ă­rta le a gĂ©pet, ami mĂ©g a levegĂ”ben törtĂ©nt robbanĂĄsra utal. Mindenesetre a repĂŒlĂ” nem semmisĂŒlt meg, de kormĂĄnyozhatatlannĂĄ vĂĄlt, a tengerbe zuhant Ă©s ekkor robbant darabokra.

MĂ©g azt sem tudjuk biztosan, mi lett az ĂĄldozatok maradvĂĄnyaival. A hivatalos verziĂł szerint azĂłta is mindannyian hullĂĄmsĂ­rban nyugszanak. Egyes forrĂĄsok viszont arrĂłl szĂĄmoltak be, hogy a tragĂ©diĂĄt követĂ”en szĂĄmtalan lebegĂ” holttestet sikerĂŒlt kiemelni a tengerbĂ”l. A muszlimok annak rendje Ă©s mĂłdja szerint megkaptĂĄk a vĂ©gtisztessĂ©get, mĂ­g a többieket egy part menti tömegsĂ­rba temettek. Most, 39 Ă©vvel az esemĂ©nyek utĂĄn is ennyit tudunk.

Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. szeptember 30. 17:18:45
YouTube Videó
#2 | csillagosvenyen - 2014. szeptember 30. 19:37:43
#3 | zxr666 - 2014. szeptember 30. 21:49:26
39 ĂĄldozatot temettek el.ÁllĂ­tĂłlag egyik sem volt magyar..AnĂ”k lapja nevĂ» cionista ĂșjsĂĄg ,palesztin belhĂĄborĂșt sugall.TĂ©vesen.A kĂ©sleltetett indĂ­tĂĄssal a lehetsĂ©ges merĂ©nylet esĂ©lyĂ©t akartĂĄk csökkenteni a magyar szervek.EredmĂ©nytelenĂŒl.
A malévnak kellett a biztosítåsi kårtérítés és ezért nem firtatta hogy terrorcselekmény volt-e.
Ugyanis ezesetben nem jĂĄr zsozsĂł.
#4 | TiDo - 2014. október 01. 09:17:05
Mår volt errÔl kicsit bÔvebben: http://magyarnemz...em_id=4957

Potyognak a gépek rejtélyes módon: http://index.hu/t...katonakat/
Plazmabuborék, mi?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.