Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vona: A hatóságok vizsgálják ki Kovács Béla ügyét!


Nocsak, a csalira rácsaptak! Az illetékes hatóságok a lehetõ leghamarabb vizsgálják ki Kovács Béla ügyét, és ha vannak bizonyítékok ellene, tárják õket a magyar társadalom elé! - szólított fel Vona Gábor, a Jobbik elnöke kedden Szegeden. "Higgyék el, mi lépni fogunk, a Jobbikban nincs helyük ügynököknek" - mondta Vona Gábor a párt szegedi kampányrendezvényén újságíróknak.

Kijelentette, egyetlen magyar pártban sincs helyük ügynököknek, ezért a Jobbik azt javasolja, "ügynöktelenítsük" Magyarországon a pártokat, az MSZP-t és a Fidesz-t is. "Akármilyen ország ügynöke az illetõ személy, akár orosz, akár amerikai, akár izraeli, ki az ügynökökkel a magyar pártokból!" - fogalmazta meg Vona Gábor.

Úgy értékelte mindazonáltal, hogy Kovács Béla jobbikos EP-képviselõ ügye "nagyon sántít", hiszen mindig a választások elõtt néhány nappal próbálnak ilyesmivel nyomást gyakorolni a Jobbikra.

Az Index szeptember 23-án egy tényfeltáró cikket tett közzé, amelyben Kovács Béla EP-képviselõ életútját tárta fel, egyebek mellett azt állítva, hogy nem vér szerinti szülei nevelték, feleségének párhuzamos házasságai voltak, s családjuk életében az egyik összekötõ kapocs az orosz titkosszolgálat volt.
Link

Hozzszlsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 30. 18:51:45
Nem is értem, hogy ha kémkedéssel megvádolták, miért nem folynak gõzerõvel ellene a kivizsgálások? Talán mindenki tudhatja, hogy alaptalanok a vádak, és csak az orosz feleségbe akartak belekötni. Viríthatná már valaki a bizonyítékokat! Nem is lett volna KB ügy, ha más párt tagja lett volna a " kém". A gengszter váltás elõtti idõkben, amikor nagyon sokan tanultak kint orosz , ukrán és NDK-egyetemeken, sokan hoztak haza külföldi feleséget. Oroszt is. Most mindegyiket kémkedéssel kellene vádolnunk azért, mert a tanulmányok befejezése után hazajöttek? Maradtak volna kint a mint az Erasmus program keretében tanulmányaikat külföldön folytatók?
Azok a politikusok, akik rendszeresen Amerikába vagy a Jordán part tájékára járnak minden gyanú felett állnak?
Ki sem kell menni külföldre ahhoz, hogy valaki beszervezzenek. A " jobbak" online toboroznak.:
http://rt.com/new...te-online/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.