Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az anyukát megverte az orvos.


A sunyi pusztítás gyakorlótere lett ez az ország. Szétveretett gyáraink, kirabolt kasszánk, elhitelezett jövõnk, mind nevetséges balesetek ahhoz képest, amit gyermekeink ellen követnek el.
Kriszta telefonon is kérdezett, hogy miben, mennyire tudunk segíteni neki.
Béke van, fegyverek nem ropognak. Egy anya segítséget kér gyermeke élete védelmében.
Támadó a magyar állam.

A levél most érkezett:

Tisztelt Kiss Imre Ăšr,

segítségét szeretném kérni a fiam 6.o.-os "védõoltás" visszautasításával kapcsolatban. Sajnos a korábbi hiszékenységem, és tájékozatlanságom és tájékoztatás hiánya a "védõnõ" és orvos részérõl vezetett az utólagos felismeréshez, hogy a fiam fennálló problémáit a már korábban beadott vakcinák okozták, vagy indították el.
Holnap kellen mennie pótoltásra, mivel beteg volt, amikor a kampányoltás zajlott az iskolában, mit írjak vissza. Én nem szeretném, ha fiamat újra beoltanák és még több veszélyes oltóanyag által okozott mellékhatásnak tenném ki. Egyébként nem is ismerem és soha nem is találkoztam sem az iskolaorvossal sem a védõnõvel.

Köszönettel
Baranyai Krisztina

-------------------------------------------------------------


Bekker Andrea:

Sziasztok! Képzeljétek, a PJP hajnalban feltette ezt a levelet a honlapjára, délelõtt az anyuka az orvost az Oviedói Egyezmény megismerésére bíztatta, aminek az lett a következménye, hogy az anyukát megverte az orvos. Látleletet vettek fel , úgyhogy rendesen helyben hagyhatta. Ezek után a rendõrség kiment az iskolába, és a 12 éves gyereket a szülõ tudta nélkül kifaggatta. Amikor az anyuka jött a gyerekért az iskolába, se a tanár, se az igazgató nem tájékoztatta a történtekrõl. Mi a véleményetek?A Nemzetirtás.Hozzászólások


#1 | zsolt5000 - 2014. szeptember 30. 20:33:51
A link nem mûködik , ezt írja:

Ez a tartalom jelenleg nem érhetõ el
A keresett oldal nem jeleníthetõ meg. Az okok a következõk lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhetõ el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik.

Vissza a kezdõlapra
#2 | Pitkin - 2014. szeptember 30. 20:40:41
zsolt5000!

Facebook-on valĂłszĂ­nĂ» be kell jelentkezni.

http://hunpjp.com...e=397#c152
#3 | Kormos - 2014. szeptember 30. 22:11:34
Sziasztok!! Pitkin! Ez a segélykérés komoly?? Ismered már az onvédelmi eljárást. Én tudok segíteni? Bármi van ne 5 percel éjfél után hívj-mármint esménykésés ne legyen. Kitartás+mindennemu ellenállás!
#4 | Pitkin - 2014. szeptember 30. 22:19:20
Ez komoly. Ha indul az akció, idõben szólok!
#5 | Sz E - 2014. október 01. 00:19:23
"A sunyi pusztítás gyakorlótere lett ez az ország. (...) Támadó a magyar állam.

Szeretném kérni, vegyük sorra a támadások színtereit!
Említek egyet én is, ami hiányzik a köztudatból, és amiben jó ideje érintett vagyok, Pesten elterjedt ez a dolog:
Az ELMÛ, és több, tartozást követelõ cég maffiamagatartást folytat: valójában nem elmaradt befizetéseket követel. Vagy kihagyja 1-2 alkalommal csekk kézbesítését, vagy duplán számláz egy idõszakra, és megvárja a befizetési határidõ utáni 60 napot, majd a teljes, törvényben elõírt értesítési folyamatot kihagyva (se ismétlõcsekk, se tartozásfeltüntetés, se értelmezhetõ számlalevél, se kikapcsolási értesítõ), rajtaütésszerûen kikapcsolja a villanyórákat, és 17-18 E Ft fejében kapcsolja vissza.
Jellemzõen 2-7 E Ft közötti összegek szerepelnek a kikapcsolási jegyzõkönyveken, de több esetet is tudok, amikor nemhogy tartozása nem volt az ügyfélnek, de túlfizetése volt. Mégis csak a 17E Ft fejében kapcsolták vissza az óráját.
A visszakapcsolási díjra mennek, illetve a végrehajtási díjra, valamint a közjegyzõi díjra. Ugyanis mire kikapcsolnak, kettõt pislogsz és már ezeknél a cégeknél van a megbízás, akik rajtad követelik a munkadíjukat és mossák kezeiket, hogy õnekik nem kell vizsgálni, hogy törvény szerinti megbízást kaptak-e. Valóban így volna ez??? Ha én felbérelek valakit, hogy törje fel és rabolja ki valakinek a lakását, akkor ha én cégként bérelem fel és a megbízott is egy cég, akkor nem köti a törvény?
Az utóbbi másfél évben ez megy.
#6 | manga - 2014. október 01. 05:49:40
Egy új autoimmun szindrómát kötnek az oltásokban található alumíniumhoz

Fordította: dr. Szendi Gábor

"....az önként választható oltásoknál talán még is jobb nem orvosától és gyógyszerészétõl tájékozódni a kockázatok tekintetében. Mert õt is félretájékoztatták. ....

http://www.tenyek...iumhoz.htm

www.tenyek-tevhitek.hu/sheep2.jpg
#7 | mormota1968 - 2014. október 01. 06:49:24
És ezt hogy adjam be az ismerõseimnek, vagy közvetlen rokonaimnak? Az öcséméknek három lányuk van, plusz az unokatesóim gyerekei, ismerõsök gyerekei, de hiába is hívnám fel a figyelmüket erre a cikkre, biztos vagyok benne, hogy soha nem olvasnák el. A hivatalos zsidó kézben lévõ oktatás, plusz média, sajtó, olyan agymosást hajtót végre az elmúlt évtizedekben, amit jóvátenni hihetetlenül hatalmas feladat lenne. Amíg ezek az intézmények zsidó kézben és csahosaik kezében vannak, azt csinálnak a birka tömegekkel, ami csak nekik tetszik. És ezt épp ésszel felfogni, elfogadni egyszerûen nem lehet. Normálisan, reálisan gondolkozó ember, aki már ismeri a dolgok hátterét, egyszerûen borzalmasan érzi magát egy olyan beteg világban, ahol egy diliházban több normális emberrel
találkozhatna, mint a diliházzá átalakított szabad világban.
Mikor ér már véget ez a borzalom, ez az iszonyatos rémálom? Hogy emberi lényeket ennyire meglehet hülyíteni, hogy ne vegyék észre a valóságot, ami az orruk elõtt zajlik.
Ami hivatalos, az a valóság számukra, ami nem hivatalos, az meg csupán csak mese. Hogyan lehetne megfordítani
a kerekeket, hogy újra jó irányba forogjanak és ne
ellenkezõleg, a normális gondolkozással szembe menve?
Istenemre mondom, egyre szarabbul Ă©rzem magam ebben a
tehetetlen helyzetben. Annyira szeretnék tenni a sötétség ellen, de mit tehetek, ha szép szóval már nem lehet meggyõzni a birkákat, annyira kergék, az agyukat rágó neoliberális nyüvek maszlagjától? Még családon belül is én vagyok a hülye, a nem normális és ebbõl már kiba@ottul
elegem van. Hogy a hülyék néznek hülyének! :@ s_*_francba s_*_figyu s_*_ezt
#8 | galipoli - 2014. október 01. 10:23:18
Kormos!
Tisztelem a bátorságodat, csak így tovább!
s_*_gts_*_v

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.