Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

V√©rfert√Ķz√©s, leg√°lis lesz a n√©metekn√©l!


A besz√°mol√≥ arr√≥l sz√≥l, hogy a n√©met korm√°ny mellett m√Ľk√∂d√Ķ Etikai Tan√°cs fontos √ľgyben hozott hat√°rozatot, s tett aj√°nl√°st a korm√°nynak. A hat√°rozat l√©nyege (egyszersmind a Telegraph cikk√©nek c√≠me): „A v√©rfert√Ķz√©s alapjog”.


Majd a Telegraph besz√°mol√≥j√°b√≥l megtudhatjuk, hogy a v√©rfert√Ķz√©s-ellenes t√∂rv√©nyt elt√∂r√∂lhetik N√©metorsz√°gban azok ut√°n, hogy a korm√°ny h√°tt√©rint√©zm√©nyek√©nt m√Ľk√∂d√Ķ csoport kimondta, az ilyen t√≠pus√ļ kapcsolat fi√ļ- √©s l√°nytestv√©r k√∂z√∂tt leg√°lis lehet. Az Etikai Tan√°cs kijelentette azt is, hogy a v√©rfert√Ķz√©s- ellenes t√∂rv√©ny elfogadhatatlan beavatkoz√°st jelent a „szexu√°lis √∂nmeghat√°roz√°s jog√°ba”. Szeretn√©k egy mondatot sz√≥ szerint id√©zni az angol sz√∂vegb√Ķl: „The fundamental right of adult siblings to sexual self-determination is to be weighed more heavily than the abstract idea of protection of the family.” Magyarul: „A feln√Ķtt testv√©rek szexu√°lis √∂nmeghat√°roz√°s√°nak alapjoga t√∂bbet nyom a latban, mint a csal√°d v√©delm√©nek elvont eszm√©je.”

Az Etikai Tan√°cs azt is kimondta, hogy a v√©rfert√Ķz√©s el√≠t√©l√©se egy elavult t√°rsadalmi tabu csup√°n. A cikkb√Ķl megtudjuk azt is, hogy egy ausztr√°l b√≠r√≥ m√°r szint√©n kimondta ugyanezt, kimondva azt is, hogy a tov√°bbiakban sz√ľks√©gtelen fenntartani ezt a tabut.


Nos, ny√°jas olvas√≥, √≠me √Ėn el√Ķtt √°ll az eur√≥pai feh√©r ember, az √Ķshonos feh√©r rassz √∂nfelsz√°mol√°s√°nak √ļjabb fontos l√©pcs√Ķje. √Čs f√∂l√∂tt√©bb neh√©z megsz√≥lalni ezek ut√°n. Azok ut√°n, hogy a n√©met korm√°ny fizetett tan√°csad√≥ test√ľlete, mely mag√°t r√°ad√°sul „Etikai Tan√°csnak” mer√©szeli nevezni, hitet tesz a v√©rfert√Ķz√©s mellett.

Mi jöhet még ezek után?

El√Ķsz√∂r is az, hogy ezeknek az √∂n- √©s k√∂zvesz√©lyes, velej√©ig rothadt √°llatoknak az √°ll√°sfoglal√°s√°t sz√°mos √∂n- √©s k√∂zvesz√©lyes, velej√©ig rothadt √°llat korl√°toz√≥nak √©s antidemokratikusnak fogja √©rezni, √©s harcot fog ind√≠tani a „szabads√°gjogok” kiterjeszt√©s√©√©rt. Mert mi az, hogy kiz√°r√≥lag testv√©rek sz√°m√°ra teszik lehet√Ķv√© (leg√°liss√°) a v√©rfert√Ķz√©st? Mi lesz azokkal a szabad √©s liber√°lis polg√°rokkal, akik anyjukkal, apjukkal, esetleg egyszerre mindkett√Ķvel szeretn√©k meg√©lni a szerelem teljess√©g√©t? H√°t nekik nem j√°r a boldogs√°g, a szabads√°g, a v√©rfert√Ķz√©s alapjoga? H√°t micsoda n√°cizmus m√°r, hogy csak a braty√≥ fek√ľdhet le a hugival! √Čs a mam√°val mi√©rt nem, ha egyszer szereti, √©s mindketten akarj√°k? √Čs a fater mi√©rt nem kettyintheti meg a l√°ny√°t, ha akarja, k√≠v√°nja, szereti? Ugye-ugye! Azt√°n mi ez a korl√°toz√°s az √©letkorral kapcsolatban? Mif√©le √∂rd√∂gi, n√°ci kit√©tel, hogy mindez csak „feln√Ķtt” testv√©rekre vonatkozik? H√°t ha egyszer tizenh√©t, tizenhat √©vesen j√∂n a szerelem, akkor mi lesz? Ki tudn√° ezt szab√°lyozni meg visszatartani?
Nem… M√©gsem szeretn√©k cinikus lenni.

Ez t√©nyleg a teljes pusztul√°s el√Ķszob√°ja.

√Čs csak egyetlen pillanatra gondoljanak bele abba, hogy hol tart az a civiliz√°ci√≥, amelyik ezt ki meri mondani. Mif√©le vil√°g, mif√©le kult√ļra, mif√©le t√°rsadalom az ilyen? S mindezeken t√ļl vajon mi lesz az „alapjogb√≥l” k√∂vetkez√Ķen majdan megsz√ľlet√Ķ √©letk√©ptelen, idi√≥ta ivad√©kok sokas√°g√°val – hogy csak egyet eml√≠ts√ľnk a r√©ms√©gek k√∂z√ľl. Mi lesz? Majd azok a maradi, nevets√©ges, fejl√Ķd√©sk√©ptelen egyedek eltartj√°k √Ķket, akik k√©ptelenek haladni a korral, √©s nem legk√∂zvetlenebb v√©rrokonaikkal √ľzekednek, igaz?
Elmaradott t√°rsadalmi tabu a v√©rfert√Ķz√©s tilalma – sz√≥l az √≠t√©let.

H√°t persze, hogy az. V√©g√ľl is, majdnem minden az. Vegy√ľk p√©ld√°nak a T√≠zparancsolatot. Maga az elmaradotts√°g, az ostoba t√°rsadalmi tabuk gy√Ľjtem√©nye. Vegy√ľk mindj√°rt az els√Ķt: Ne √∂lj! Ugyan k√©rem! Ideje volna meghaladni ezt is. S persze, hogy ne legyen sokkszer√Ľ az √ļj√≠t√°s hat√°sa, javaslom, hogy fokozatosan legaliz√°ljuk az √∂l√©st. Legel√Ķsz√∂r csak a n√©met Etikai Tan√°cs tagjait legyen szabad meg√∂lni. √Čs azokat, akik szerint a v√©rfert√Ķz√©s szabads√°g√°t√≥l lesz sz√©p az √©let √©s teljes a szabads√°g.

Am√ļgy egyetlen k√©rd√©s: Ezek ut√°n csod√°lkozik m√©g valaki, hogy fiatalok ezrei mennek Sz√≠ri√°ba √©s Irakba a f√©nyess√©ges Nyugatr√≥l, hogy csatlakozv√°n az Iszl√°m √Āllamhoz fejeket v√°gjanak le a sivatagban?

(Ui.: vas√°rnap √≥ta egy m√°sik esem√©ny tartja izgalomban az angol sajt√≥t. T√∂rt√©nt, hogy valahol Angli√°ban egy csal√°d utazott a buszon. Papa, mama √©s az autista gyerek√ľk. A gyerek valami√©rt s√≠rva fakadt, mire a sz√ľlei √©nekelni kezdtek neki egy √Ķsr√©gi angol gyerekdalocsk√°t, ami valami malacokr√≥l sz√≥l, √©s a refr√©nn√©l viccesen r√∂f√∂gni kell. Ott r√∂f√∂g√∂tt a csal√°d az autista kisgyereknek, amikor odal√©pett hozz√°juk egy kend√Ķs, muzulm√°n n√Ķ, √©s felh√°borodottan ord√≠tott, miszerint nevezett csal√°d rasszista, √©s az√©rt r√∂f√∂gnek itten, hogy √Ķt kig√ļnyolj√°k. Ebb√Ķl vita t√°madt, majd a sof√Ķr meg√°llt, √©s lesz√°ll√≠totta a semmi k√∂zep√©n az angol csal√°dot, mondv√°n, menjenek gyalog tov√°bb, ha m√°r egyszer rasszist√°k.

Hal√°lra vagyunk √≠t√©lve. √ögy, mint √Ķshonos feh√©r rassz. √Čs ha nem l√°zadunk fel, meg is √©rdemelj√ľk a sorsunkat…)

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. szeptember 30. 21:49:18
M√°r csak abban lehet b√≠zni, hogy az eg√©szs√©ges emberben van egy bels√Ķ g√°tl√°s, amely blokkolja az esetleges beteges vonzalmat a v√©r szerinti rokons√°ghoz.. Egy norm√°lis csal√°dban az ember gyerek√©be belenevel√Ķdik a sz√ľl√Ķk, a testv√©rek , unokatestv√©rek tisztelete, a csal√°dhoz tartoz√°sa. Ilyen k√∂z√∂ss√©gben esz√©be sem jut senkinek, hogy a v√©r szerinti rokon√°t szexpartnernek tekintse.
A n√©metek is az aberr√°ltak jogait v√©dik. Nemr√©g mondta egy angol k√∂z√©leti szem√©lyis√©g ( be is linkeltem valahov√°), hogy lassan a pedofilia is olyan elismert, elfogadott dolog lesz, mint a homoszexualit√°s. F√©lelmetes j√∂v√Ķ el√© n√©z√ľnk.
A beteges vonzalmak kiéléséhez való jog teljesen hátrább szorítja az erkölcsöt, az egészséges nemi identitást. Ráadásul mindez a mocsok nyugatról jön.:o
#2 | mormota1968 - 2014. oktůber 01. 06:07:34
B√°rmiben lemerem fogadni, hogy ezek is mind zsid√≥k, akik ezt az √ļjabb olt√°ri nagy ocsm√°nys√°got kiagyalt√°k. Ez itt nem a getto zsid√≥k√°im! Itt nem lesz tes√≥ a tes√≥val, ap√°val, any√°val ettye-pettye. Gusztustalan k√∂t√©l √©rett, neoliber√°lis buzi banda.
Ezeket mind fellógatott madárketrecekbe kellene zárni, mint
annak idej√©n, mikor ez divat volt m√©g. √Čs onn√©t m√°r csak a varjak, holl√≥k cs√Ķr√©n √°t t√°vozhatn√°nak h√ļscafatokk√©nt.
Ennyi gusztustalan férget, ami Németországban van! No,
meg idehaza is. A mi köcsögjeink is követni fogják a "jó"
p√©ld√°t hamarosan. K√©sz√ľlnek m√°r a m√°gly√°k? Van mit elt√ľzelni, felgy√ľlemlett a szem√©t rendesen. Hi√°ba voltak a koncentr√°ci√≥s t√°borok, mindig √ļjra termel√Ķdik a selejt.
Nagyon szeretnék a zsidók, ha teljesen elkorcsosulna végre
a fehér európai faj. Vagyis a saját képmásukra szeretnék formálni a világot. Náluk ez a szokás, hát legyen ez a szokás minden országban. s_*_ezt s_*_luci :@
#3 | Ro-zsola - 2014. oktůber 01. 09:49:40
Most tess√©k viccel√Ķdni uraim ! L√°m l√°m ISTEN nagyon haragszik r√°nk.
A nagy németek megint produkáltak valamit. Vajon mi következik még ?
#4 | TiDo - 2014. oktůber 01. 10:15:17
√Čn b√≠zom benne, hogy nem a N√©metek produk√°lt√°k. Ott is a politikai elit munk√°lkodik. Az m√°s k√©rd√©s, hogy nem fogjuk l√°tni, hogy a N√©met Emberek ki√°llnak a nyilv√°noss√°g el√© √©s elmondj√°k: NEM MI AKARJUK! MI NEM AKARjUK!
√Ėk is birk√°k!(?) Mi is.
#5 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 01. 19:59:50
"√Čs ha nem l√°zadunk fel, meg is √©rdemelj√ľk a sorsunkat…"

No de ki ellen l√°zadozzak? Azt hogy mi helyes √©s mi nem eddig sem a t√∂rv√©nyek mondt√°k meg nekem. √Čn nem fogok l√°zadozni, de ha valaki felpiszk√°l, az bajba ker√ľl.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.